עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by d_shmaya,

מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך שעובד גם AGP8 וגם AGP4. משהו בסביבות ה-100$ שיעזור לי להריץ משחקים על המכונה שלי. כרגע יש לי פנטיום 4 1.4 עם 512 זיכרון וכרטיס GEFORCE2 MX400.

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  2. Started by sh_idan,

קניתי מסך דק, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו כל עוד אני עדין יכול להחליף אותו אז ככה, המסך הוא של proview 17 דגם tft-hd-772 זמן תגובה של 16 מלי שניות נשמע לי בסדר, בהירות 200 או 250 וחדות 400 בקשר לחדות ולבהירות, אני לא ממש יודע מה המשמעות של המספרים אז תרגישו חופשי להגיב ולבקר תודה, צום קל, וגמר חתימה טובה לכולם !

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by waizman,

על מנת להציג דברים מהמחשב על גבי הטלויזיה ללא TvOut. ואל תגידו לי לקנות כרטיס עם TVOUT... תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by ofir,

היי, סוף סוף יש באפשרותי לשדרג את המסך הישן, חשבתי לעבור לליגה אחרת lcd ואם כבר אז הכי איכותי בקבוצת ה17", ראיתי את הsamsung 172t ושמעתי עליו ביקורות טובות, מה אתם אומרים? תודה מראש, אופיר.

5. Started by miki03,

אני יודע שהיה תרד על זה לא מזמן... אבל בגלל כל הכרטיסים החדשים שיצאו זה כבר ישתנה...! אז שכל אחד ירשום את התוצאה ויעלה תמונה או OC DATA BASE שניראה שהתוצאות לא שיקריות... זאת התוצאה שלי: הכרטיס הוא 9800NP + קירור של זלמן בלי מאוורר אשמח לתגובות על התוצאה שלי ותעלו תוצאות שלכם !!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by sabpa2,

בעיה במחשב!! קיבלתי ב3DMARK01 רק14,605 יש לי AMD 2500 SAMSUNG 3200 R9800P 256BIIT עשיתי בדיקה לכרטיס מסך קיבלתי 5515 למה קיבלתי כצת נקודות ראיתי אנשים שקיבלו עם AMD 2500+R9700P 17,000!! ... :'( זה גרוע!!! איך אני מסדר את זה? זה מחשב חדש :'( :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה יותר חזק? אחד יותר מהיר אבל 64 ביט,והשני 128,ויותר איטי. מה לבחור? או שיש לכם המלצה על כררטיס במחיר דומה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. שלום, אני זקוק להצעות. אני מעוניין לקנות מסך של 17" או 15" בסביבות ה-2000 שקלים. אנא, הביאו לי כמה הצעות, צריך שיהיה איכותי, ותגידו לי על מה אתם ממליצים ולמה. המסך מיועד בעיקר לעבודה ב"חשבשבת" / Excel / Word / אינטרנט ו- The Sims (לא אני !!! אני לא משחק ב*** הזה!! שונא את זה בדם!! זה לאחותי...). אולי היא תראה סרט פעם ב... אז מה הכי כדאי במחיר שצויין? תודה.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by satan,

קיבלתי את הכרטיס מהחברה אסוס ואני מחבר אותו עכשיוהכל עובד טוב. אבל יש כזה כבל שניכנס לכרטיס משני מקומות אבל הוא לא מחובר לשום מקום. מה אני אמור לעשות איתו? זה ניראה כמו כבל של הספק, יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by אוריפ,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2220&p=1 ביצועים שופרו, בעיקר בDOOM3.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by RazorJunior,

אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by dabaz,

http://www.glbsale.com/eng/index.html 100% זה גנוב. זה פשוט לא הגיוני! מסך LCD 21 עולה פחות מ 15 פה בארץ! גלשתי בפורום ומישהו אמר שהוא הזמין מהם מחשב נייד. המחירים האלה פשוט לא הגיוניים! אפשר לקנות שם מסך LCD 21 ב287 דולר!!! נראה לכם שאפשר לקנות מהם? זה חייב להיות גנוב או משהו לא? ואם נגיד בטוח לקנות מהם, אפשר אולי לארגן קנייה קבוצתית. המחירים האלה פשוט צחוק! אז אם למישהו יש מידע או דעה על האתר הזה בבקשה שיכתוב.

13. Started by Impreza,

המסך שלי התמגנט ואי אפשר להוציא את זה האפשרות הזאת של המיגנות נדפקה או משהו יש לי מסך של MAG 17" 786FD מ 99 ואין לי עליו אחריות וגם לא ממש כסף למסך חדש..

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. שלום, אני מעונין לקנות מסך LCD. 1. האם יש איזו תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את איכות המסך? למשל, מציגה PATTERNS שונים, צבעים, GRAYSCALE וכו' ? 2. מישהו יודע היכן ניתן לראות מסכי 19" LCD בתצוגה? סוני, יונדאי, LG וכו'? תודה! מוטי

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. היי, התגלגל לידי גיליון אוג'-ספטמבר של העיתון PC-PLUS וראיתי שם ראיון מעניין בנוגע לעתיד תעשיית המחשוב הנייד ובעיקר המחשוב הנייד הגבוהה. כזכור, ATI ו-nVIDIA לוטשות עיניים לשוק הזה ויחד עם המעבדים החדשים של אינטל קיימות כבר מכונות ניידות לא רעות לגיימרים (שיש להם הון קטן או רצון אז לשבור תוכנית חיסכון). ATI שלפה ראשונה והציגה את ה-RADEON 9800 MOBILE שלמרות שמו, מתבסס על הארכיטקטורה של ליבה ה-X800 דווקה nVIDIA לא נשארה מאחור והציגה לפני זמן קצר את ה-mobile nVIDIA GeForce 6 MXM שלה המבוסס על סדרת 6. מה שמעניין כאן הוא דווקא המילה MXM שהיא תקן חדש של החברה שהיא מקווה שיאומץ על ידי יצרני המחשבים ויאפשר לנו לשדרג את הכרטיס מסך שלהם בקלות (מה שיתן לה עוד רווחים ) בזמן הא…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

איפה אני יכול להסיג כאן באר בדיוק את אותו כרטיס שעם עדכון ביוס הופך ל x800 XT ושיהיה של חברת ATI בלי חברות צד שלישי

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by tal hw king,

יש לי בעייה מוזרה, שאני משחק במשחק שנרא REVEN SHELD ובכול פעם שאני מארח אצלי (יענו על המחשב שלי) משחק ברשת אז אני רואה לפעמים את הדמויות לבנות, הכול אני רואה טוב אבל את הדמות הספציפית אני רואה בצבעים "טוב" ולבן "טוב" ולבן מאבהב לי לפעמים זה מסתדר לפעמים לא, אם יצא לי לצם אני יעלה לפה תמונה........ למשהו יש מושג מה הבעייה יש לי כרטיס שלGB-9800PRO לא נעשה שום OC זה קשור להתחממות של הכרטיס? ד"א הבעייה גם מלוות באיטיות של המחשב עוד שאלה: חוץ מהבדלי זיכרון, איזה עוד הבדלים יש בין ה PRO ל- XT? האם צריבת ביוס ו OC קטן ויש לי XT? רק עם זיכרון של 128 (ששוה עריך ל ~250 בגלל תכנולוגית הקיבוץ אם אני לא תועה) והאם אתם ממליצים להחליף לו את הקירור המקורי? עוד משהו: אחרי 3 חודשים שהשתמשת…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. יש לי את הגרסה האחרונה שנקראת כבר EVEREST. קניתי 6800 של אלבטרון והתוכנה ההיא מראה נתונים לחלוטין לא הגיוניים על הזיכרון והליבה שלו. ניסיתי אצל חבר שלי וזה אותו דבר. יש בעיה בכרטיס?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  19. שלום, אח שלי רוצה לקנות לעצמו כרטיס מסך חדש במקום ה ג'יפורס 2 המעפן שלו בעקרון יש לו מחשב ככה ככה: פנטיום 4 1700 256 מגה בייט זכרון והשאר פחות חשוב בעקרון הוא משחק הרבה והוא רוצה כרטיס שיחזיק לו טוב משחקים.. ואנחנו מתלבטים בין 9600XT, ל 9500pro שראיתי שיש עדיין בלוג'יק פיסי... מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by XDude,

שלום! יש לי מחשב ישן שאני נותן לדוד שלי אבל צריך בשבילו כרטיס מסך נחמד כמו GF. המחשב הוא P3 800 ולוח של ASUS P3v4x שפועל על X4 ו 128 זכרון שפועל על 133. זה מספיק נתונים נכון? אני צריך כרטיס מסך טוב שיפעל בדיוק לפי הנתונים של המחשב כלומר שלא יהיה לו AGP X8 כי זה מיותר... ושיהיה זול כמה שיותר זול... תודה רבה! אפשר להשחיל פה איזה שאלה קטנה? אני לא רוצה לפתוח עוד טרד חדש... אז ככה הכרטיס הנוכחי של המחשב שלי החדש הוא RADEON 9700 של POWERCOLOR ואני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את הטמפ שלו (סנסור חיצוני או שיש עליו? אם יש) ומה הטמפ המומלצת שלו?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by SuB,

אני לא חושב שיש עוד מה להוסיף, מי לדעתכם לוקח ביניהם? (הם נבחרו בגלל חיבור ה-DVI והביקורות הטובות)

22. Started by silky,

שאלה פשוטה, מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by liav12,

ערכתי את ההודעה והכותרת מחדש: מה אתם אומרים על המסך הזה שקניתי? http://www.iodata.com/products/products.php?cat=LCD&sc=LCD17&ts=2&tsc=13&sc=LCD17&pId=LCD-A171VS%2FE

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by edi17,

שלום לכולם! יש לי לוח של Asus דגם P3v4x , משהו יכול להגיד לי בבקשה אם הלוח תומך ב- Agp*4 ואיך אני יכול להגדיר את המערכת שתתמוך בו?! בתודה אדי

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by erandb1,

1.אז ככה מצב ההמתנה של המחשב שלי לא פועל יותר .ורציתי לדעת מה יותר כדאי.האם לשים את המחשב על שומר מסך או לכבות את המסך עם הכפתור.בוא נגיד לזמנים של חצי שעה ,שעה ,ו3 שעות.מה עדיף לדעתכם ? 2.האם יש נזק למסך אם אני מכבה אותו ומדליק אותו אחרי חצי שעה ? כמה פעמים ביום או שעדיף לחצי שעה להפעיל שומר מסך ? 3.האם במסכים כיום בכלל שווה להפעיל שומר מסך ? תודה רבה למשיבים !

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים