עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by teddy85,

יש לי כרטיס מסך 1800XT ואני רוצה בעתיד לקנות DX10 ולעשות CF ביחד עם ה 1800 שלי יש מצב לכזה דבר?

2. Started by viper_sb,

מעוניין לרכוש כרטיס מסך לטובת משחקים ברמה הבינונית( NFS) +צפייה בסרטי HD אני רוצה כרטיס שאוכל להביא לידי יכולת מקסימלית של לוח האם שלי -ASUS SABERTHOOTH X58 תקציב של 400-800 יש לי ספק כוח חזק (800) יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B 8800GTS של GIGABYTE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9480 http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=396&lineid=1&act=2 8800GTS של LEADTEK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9506 תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by yotep,

השאלה בכותרת.. ללא חריגה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by Ronll,

כמה ירדו הביצועים ביו PCIE1 או 2

6. השאלה מופנעת לכל מי שיש לו כרטיס ati ..... על כמה באמת דרייבר משפיע ? השאלה שלי אם מה מותקן אצלכם ? הדרייבר הרגיל שמוצאים אותו בה www.ati.com או משהו אחר כמו אומגה ...? על כמה באמת זה יכל להשפיע על המשחקים הרי הכל תלוי בכרטיס מסך עצמו .

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by compman112,

אני מעוניןן לדעת לאלה שמבינים בנושא או יודעים את זה שהסתכלתי בנעוץ על סיקור כרטיסי המסך החדש פירטו על כל אחד מכרטיסי המסך החדשים נגיד:: סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ עכשיו אני לא מבין מזה אומר כל דבר מזה ומזה נותן מזה חשוב מזה: 1)שום קוד ליבה: 2)אפיק 3)תדר ליבה 4)תדר זכרונות 5)באס זכרון 6)נפח זכרון 7)צינורות עיבוד 8)יחי…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. שלום כלום.. אני מתכוון לקנות מסך רחב ורציתי לדעת אם הכרטיסי מסך של היום תומכים ברזולוציות שלהם.. מדובר ברזולוציות האלו: 1440x900 1680x1050 האם 8800GTS תומך ברזולוציות האלו או שאני צריך לבחור איזו רזולוציה מסריחה ואז למתוח את התצוגה?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by DeathBlooms1,

אז ככה, יש לי לבסוף את הכרטיס, מותקן ומעודכן. כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ובודק איזשהו משחק, הוא אומר לי שהכרטיס מסך מעולה והכל, אבל אני צריך לעדכן את הדיירקס שלו. מאיפה להוריד? כי לא הבנתי את זה ממש ._.

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  10. מה חדש בדרייבר 5.2?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  11. אבקש להבין כמה דברים שלא הצלחתי לקבל תשובה מספקת בחיפוש. 1.האם בכל הכרטיסים שתומכים באופצית הtv out לא ניתן לראות טוב בטלווזיה אינטרנט ועבודה משרדית ? אלא זה ישמש רק לסרטים ומשחקים ? האם בכרטיסים הבינונים דוגמת 9600 יראו כבר יותר טוב ? 2.כנ"ל עד כמה רואים גרוע משחקים אם בכלל דרך הtv out ? 3.קראתי תר'ד שכביכול ספרו שבכרטיסים חלשים למרות שקיים TV OUT דוגמאת GF4 בכלל לא רצוי להשתמש שהכרטיס עצמו מתחמם וכתוצאה מכך ישרף ,האמנם ? אם כן מאיזה כרטיס ניתן להשתמש בtv out ללא חשש של התחממות ? 4.האם זה נכון שATI יותר טובים בקטע הזה ? 5.יש לי חיבור בטלווזיה של DVI .בהנחה שקיים חוט שיחבר את המחשב שלי לטלווזיה בבית.האם אני יוכל לראות הכול כמו באיכות של הצג של המחשב ? התמיכה בvga יש ל…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by fish123,

יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) ובעקבות זה אני התקנתי מחדש עדכונים של הדרייברים, ולמעשה זה דפק לי את הדרייברים לגמרי... עכשיו כל פעם שאני מנסה לקלוט שידור מהטלוויזיה מופיע לי פס מוזר על הקטע העליון של המסך 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר בעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! למישהו יש מושג מה ההבדל בין הדגמים של הכרטיסי מסך האלה של ג'יגהבייט ?? שניהם 6800GS..... בין זה GV-NX68G256DB-ED - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256DB-ED.htm לזה GV-NX68G256D-B - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm אני לא הצלחתי למצוא איזשהו הבדל.... איזה כרטיס 6800GS כדאי לקנות? של איזה חברה? Gigabyte? eVGA? PointOfView? ??? :s05: ??? :s05: תודה !

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by yniq,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב, ומתלבט לגבי כרטיס מסך. הדרישות: הממשק: PCI-E צריך להכיל TV-out, ורצוי DVI (לעתיד) הביצועים: אני לא גיימר. וכמובן - המחיר כמה שיותר זול. מה אתם אומרים על: Gigabyte GV-RX30S128D :? מצאתי באזור 340 ש"ח אולי יש הצעות אחרות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  15. שלום רב. יש לי בעיה. לפני חצי שנה בערך חיברתי כבל וידאו וסאונד בין הטלויזיה למחשב. בטלויזיה הכבל מתחבר ל av כך שכאשר אני שם av בטלויזיה אני רואה את התוכן של המחשב. כמובן אחרי שאני מגדיר את זה בכרטיס מסך דרך : לחצן ימני בשולחן עבודה> הגדרות> מתקדם ואז בתצוגות של הכרטיס מסך אני פשוט מפעיל את השירות. לפני כמה זמן לפתע זה הפסיק לעבוד לי. הוא נותן לי ללחץ על הכפתור שמקשר בין הטלויזיה למחשב גם שהכבלים לא מחוברים בכלל. ואני לא רואה שום דבר מהתוכן של המחשב בטלויזיה. מה עושים ??? תודה רבה לעוזרים. ומצטער אם ההסבר לא היה ממש טוב

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  16. Started by zikri00,

אז ככה , א'. קודם כל שלום רב לכל הקהילה ב'. יש לי מחשב של HP דגם Pavilion a6450.is על המחשב הזה יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB משחקים לא רצים עליו טוב , ניקח לדוגמא את GTA IV שזז בצורה מחרידה . ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך , וזה לא בדיוק שינה משהו . השאלה שלי , היא מה אני צריך לעשות כדי שמשחקים יעופו לי כמו שמצופה מהם . ג'. אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה מ-Windows Vista Home Premium ל- Windows XP SP3 , מישהו יכול לתת לי דרייברים ל-Windows XP בבקשה ? ואם אפשר גם CHIPSET אם יש . את הדגם של הלוח אם אין ברשותי , אז אם יש קומבינה כלשהי לדעת דרך ה-Windows עצמו תגידו לי ואני אעשה . תודה רבה רבה רבה רבה לכולם , אני מקווה שתוכלו לעזור לי ,…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by Mentally ill,

הגיע כבל עם חיבור לבן ושני חיבורים קטנים שנראים שאמורים להתחבר ללוח, אחד מהם נראה כמו חיבור של מאוורר רק עם 2 חריצים, ע הכבל רשום Tube 125 0C מוכר למישהו?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. Started by ForresT,

טוב,הגיע הזמן לשדרג קצת ומצאתי את ה9800GT במחיר מתאים. השאלה עם הוא יתאים לי: AMD ATHLONG 64 BIT +3000 ולוח אם Motherboard Name Foxconn NF4K8AB/NF4K8AC Series אני יכול לדעת עם זה יתאים או לא?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by THE_LORD,

שלום, יש לי GFORCE 6800GS כבר שנתיים. הבעיה אצלי שהלוח אם שלי תומך ב AGP וקשה למצוא כרטיסים חזקים בAGP. אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בעיקר, עם תקציב עד 1000 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by esxadmin,

שלום רב, האם אני יכול לשים 2 כרטיסי 670 משני יצרנים שונים, למשל - Asus ו- MSI ? תודה על תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by nizans,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף Geforce 8800 GTX 768MB או ASUS Radeon HD 2900XT 1GB http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814103044 זה סתם ויכוח ביני לבין חבר שרוצה לקנות את ה RADEON תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by kukuarye,

הכיוון שלי זה להשתמש בזוג מסכים כאלו: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24CBUABV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec ברזלוציה המלאה שלהם. יש בעיה עם כרטיסי המסך הבסיסיים? השימוש בעיקר עבודה משרדית, לפעמים סרטים. מה שכן - משתמש בaero של windows 7 - נעזר בזה. חשבתי לכיוון הכרטיס Gigabyte ATI Radeon HD 4350 512MB DDR2 בגלל המחיר. יש בעיה עם זה? יהיו בעיות ביצועים? יש המלצה אחרת?[br]פורסם בתאריך: 25.04.2010 בשעה 23:31:12 רק הבהרה: השאלה העיקרית שלי אם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו כשאני בוחר כרטיס מסך או כל כרטיס מסך יתן לי את מה שאני צריך.בנוסף, אם אפשר המלצה על כרטיס מסך זה יהיה נחמד. עוד פרט קטן - מדובר בספק של 300w. אש…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by yaniv_c,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב amd athlon 2000+ ddr pc2100 512mb, 266mhz כרגע יש לי geforce4 mx440 ויש לי התלבטות אם לשהקיע בכרטיס מסך כמו gf 6600gt 256mb או ללכת על משהו פשוט יותר כמו fx5600 השאלה היא האם המחשב יוכל לנצל את ה 6600gt במלואו במשחקים ואם בכלל כדאי להשקיע בו ? או ללכת על כרטיס מסך אפילו פשוט יותר כמו ה fx5500 או אפילו fx5200 ? תודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by Elevation,

חשבתי תמיד של Shappire, כי אהבתי ת'חברה והכול. אבל אמר מישהו על הליבה של MSI משו. אז... מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by spz,

או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים