כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מדוע לא מייצרים את 6600gt בגרסת 256mb אלא רק 128mb השמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני רוצה להגיד שזה אחלה אתר עכשיו השאלות יש לי מעבד p4 2.0 ואת הלוח אם הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SRX.htm עריכה: יש לי 512 ddr ורציתי לדעת אם המעבד והלוח אם ינצלו את הכרטיס כמו שצריך תודה מראש ....
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
fx 5700 של גיגה בייט או radeon 9600 pro של שפיר
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
למה אין לי בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרה של אוברקלוק? לכולם בתפריט הזה יש אובר קלוק כזה שאפשר לעשות למה לי אין אותו?/ [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח למצוא הבדלים בין השניים חוץ מהעובדה שהASUS עולה ב-70$ יותר ...על מה ולמה ???? עוד משהו קטן : x1950xtx למכירה עם משלוח עד הבית ב-472$ http://www.etech4sale.com/products/partinfo-id-254538.html לא יודע למה אבל זה ממש זול :\
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ברשותי מחשב כבן 3 שנים עם 2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia GeForce 8600 GT. כבר חודשים רבים יש לי בעיה שהמסך קופא ספונטנית, וכשזה קורה, אין מנוס מלאתחל את המחשב על ידי Reset (כי שום דבר אחר לא עובד). אני חושד בכרטיס המסך כגורם לבעיה, מאחר שכשהמסך קופא, התמונה שהיתה בו מתעוותת מעט. מותקנים אצלי במחשב הדרייברים הכי מעודכנים של הכרטיס. כדאי לציין כאן כמה דברים (שאולי קשורים ואולי לא): - ב-95% מהמקרים המסך קופא כאשר מתעסקים בשילוב של גרפיקה כבדה ואנימציה. לדוגמה, כשמשתמשים ב-Google Earth הסיכוי שהמסך יקרוס שואף ל-100%. כך גם בהפעלת משחקים כמו סימולטורים, וכן ב"טיול" על גבי מפות ברשת כמו "וואללה מפות". - בתקופה האחרונה (אולי אפילו בשנתיים האחר…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שלפי דעתי תעזור להרבה אנשים... קניתי לא מזמן מסך חדש lg 1750hq ( אחלה מסך דרך אגב) השאלה שלי היא איך אוכל לשמור על המסך בצורה הטובה ביותר? הכוונה האם לעשות שהוא יתכבה לבד אחרי 20 דקות או שמהו כזה? האם לכבות אותו ידנית דרך המסך ? או האם יש דברים אחרים שמומלץ לעשות בתודה, לירן,
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כל הזמן מדברים על הגודל שלו. באיזה הוא לא יכנס ואיך אפשר לדעת מראש?
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום . אני ממש לפני קניית כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת האם לפי המפרט שלי לא תהיה לי בעיה לחבר HD4850 ? מבחינת הלוח אם (אין תמיכה ב PCI-E 2.0 אני חושב) מבחינת הספק כח (400 ואט אני חושב לא זוכר בדיוק אבל לא משהו גנרי)
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך MAG AI937W (דגם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=590766) ממה שראיתי הרזולוציה הכי טובה למסך היא 1680x1050. איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי עבור מסך זה ועומד ב: - רזולוציה מתאימה למסך שהיא: 1680x1050. - בסכום הנמוך ביותר (עד 200-300 ש"ח) - מערכת הפעלה Microsoft Win Server 2003, standart edition, SP2 - מחשב: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz (כולל 2 גיגה זיכרון - לא חושב שרלוונטי) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס x800pro של Sapphire (לא vivo) והחלטתי שאני רוצה לפתוח לו את הצינורת....השאלה היא איך אני עושה את זה ומהו הסיכון? ואם אני אעשה את זה הוא יהיה יותר טוב מה6800 ג'י טי..?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב שלום לכם, יש לי בעיה קצת מוזרה, לאחרונה החל המסך , Iiyama 703UT, שלי להשמיע ציפצופים בעת שאני מריץ משחקי תלת מימד "כבדים" יחסית (הכוונה בעיקר ל NBA LIVE 2005). ז"א אם אני מעלה את המשחק אני שומע ציפצוף/זימזום מכיוון המסך, אני חושב אולי מהספק שלו, ואם אני חוזר לשניה ל WINDOWS הכל מסתדר. אני משחק ב 1024X768 וקבעתי REFRESH RATE 85HZ ל 3D דרך הכרטיס מסך, אבל לא תמיד הוא עולה ב 85 לפעמים ב 60 או 75 לפי השגעונות של ה CC או כשאני מעלה אותו רגיל לא דרך ה CC. אם אני מזיז קצת את המסך זה מסתדר... לפעמים. אם יש רעיונות אשמח.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, כל פעם שיוצא קאטאליסט חדש אני לא מצליח להתקין אותו מאחר שיש לי SP2, ההתקנה עצמה מצליחה, אבל כשהוא מגיע לחלק של הWDM, הוא נתקע ואומר: REMOTRE PRECUDURE FAILED TO CALL, שזה בידיוק מה שSP2 מבטל בגלל בלאסטר, ניסיתי להפעיל אותו וזה לא עובד, בRELEASE NOTES לא מצאתי תיעוד לבעיה הזו, מה עושים? תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לא יעשה בעיות עם הספק HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ פיפא 09 ופרו 09 על ההגדרות הכי גבוהות. ואני מוסיף לו גם ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2. תקציב לכרטיס 500 שקל. זה המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של היצרן leadtek. ראיתי שיש שני דגמים: px7600gs ו-px7600gs extreme. מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה עד 300 מקווה שפחות טוב ואיכותי למסך cmv 22 אינץ, המטרה לראות הרבה טלוויזיה במסך והאם יראו טוב? ואפשר לעבוד עם העסק הזה הרבה תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
גיליתי שאין לי תקציב ל-7600gt. אני יודע שיש פה סיכום של אחראי הפורום אבל אני רוצה לשמוע דעות מעודכנות יותר של אנשים אחרים. מ-ksp או נועה בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את עזרתכם בנושא הנ"ל כי אני כבר לא יודע מה להחליט. אני כבר חורש 4 חודשים באינטרנט לגבי מסכי LCD איכותיים בעלי "מהירות תגובה" של 16ms. ומצאתי שישנם שני מסכים שעומדים בקריטריון של 16 וגם מומלצים מאוד ע"י אחרים. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לבחור ?!?!?! אנא עזרו לי ??? אני רק יציין שחשוב לי איזה מסך יותר טוב למשחקים (אם למישהו יש התנסות עם אחד המסכים הנ"ל) במשחקים. אני יודע ששניהם 16. בקיצקץ אני מחכה לעזרה שלכם תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
אחרי ששיתוף הפעולה עם אינטל לא העניק את התוצאות הראויות, כך נדמה, החברה הטאיוואנית פונה אל שותפה נוספת בתחום העיבוד הגראפילכתבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-