עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pain_killer12,

אני שוקל האם לקחת הספרקל קאליבר או את הBFG OC2. שניהם מגיעים עם אותם תדרים, הBFG זול יותר, השאלה שלי מי מהם יותר טוב לOC משלי?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by King omri,

שלום אנשים לפני כמה ימים אחרי החלפה של משחה טרמית למעבד הראשי, פעולה שחייבה הסרה של כרטיס המסך, החל הנ"ל לעשות בעיות. אחרי RESET המחשב מבצע BOOT בצורה תקינה עד למסך הפתיחה של ה וינדוס ששם המסך יצא לסטנד ביי (כאילו המחשב כבוי או שהרזולוציה לא מתאימה), ה LCD בסלון שהיה מחובר למחבר ה DVI השני המשיך לעבוד. החלפתי בין החיבורים הפיזים של המסכים (ה LCD בסלון וה LCD בעמדת מחשב) ביציאה מכרטיס המסך וכרגע אני במצב כזה שמסך המחשב עובד בצורה תקינה אבל את ה LCD בסלון כרטיס המסך לא מזהה. ניסיתי התקנה של הגירסה האחורנה של הדרייברים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבמהלך הפירוק\הרכבה גרמתי לנזק כזה שדפק את אחד מערוצי המסך כרטיס המסך?. האם משהוא נתקל בכרטיס "חצי דפוק" שרק DVI אחד מתוך שניים עוב…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. Started by IdolAdmin,

אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למען צפיה והקלטה כרגע יש לי רק כבלים אנלוגי אבל בעתיד יהיה לי גם ממיר דיגיטלי אז אני רוצה שהוא יתמוך בדיגיטלי שזה בכלל יתן לי את האפשרויות של להקליט סדרות תוכניות לפי תוכנית השידורים.. שיהיה איכותי וחזק המערכת שלי עכשיו זה Intel E6600 Abit IN9 32x MAX EVGA 8800GTS KO Edition 1GBX2 g.SKill 800MHz ומסך DELL 2007WFP רחב על איזה כרטיס ספציפי אתם מציעים ואיזה עוד כרטיסים כדאי לי להסתכל ושל איזה חברות? תקציב גמיש אבל הבנתי שהמחירים הם בסביבות 400-500

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. Started by CrackPot,

אני קצת מבולבל מכל הדרייברים שיוצאים, ForceWare, רשמי לא רשמי - בקיצור אני צריך את הדרייברים הכי חדשים שיצאו לכרטיס הנ''ל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by yotam360,

כ.מ עד 500 ש"ח לחבר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by Keman,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 המחיר לאט לאט יורד לזנות !!! אךךך יצאו הHD2900 וזה ירד עוד יותר, אולי אקנה...

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. Started by amitaihasnes7,

רציתי לדעת האם pentium4 475 presscot 2.4ghz וזיכרון פיזי של ddr 333mhz 256mb cl2.5 וכו וכו מגבילים Geforce6500?.

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  8. המחשב שלי או שמע נומר הכרטיס מסך שלי כבר לא לכבודו של 3DMark 2003 :AR15: לא נתן לי להריץ שום מבחן. ויחסית הכרטיס שלי ישן אך טוב יש לי את ATI Rage Fury Pro 32MB VIVO

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by Titan777,

חוץ מזה שלדעתי הOC של המעבד מגביל את התוצאה, הSM2.0 שלי יחסית נמוך. למה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. כן שלום אני חושב על לקנות כ-מסך טוב למחשב שלי ואני רוצה את העצה שלכם ........... אני חשבתי בכיוון של FX כגון: FX5700 ULTRA DDR3 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html או...... FX5900XT 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_2.html יש פה שוני........ וגם זה סך הכל 100 שקל הפרש בין אחד לשני ...אז תגידו לי מה כדי מכל בחינות.......

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס הנ"ל ובאתר החברה בין יתר דרישות המערכת רשום: An available hard disk drive power dongle אשמח אם מישהו יוכל להסביר באופן מפורט למה הכוונה? תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. אני רוצה מסך CRT 17 או 19 אינטצ' של LG למשחקים המסך הכי טוב שיש מהו?

13. Started by navk2,

שמעו יש לי את המשחק Age of Empires 3, עכשיו הגרפיקה בו כזאת מוזרה, חדה כזאת לא יודע... קשה להסביר ! קיצור ניסיתי לצלם תמונה מתוך המשחק ולעשות לה BLUR בפוטושופ, וראו ממש ממש טוב ועשיתי BLUR יחסית קטן ! (0.2 אם אני לא טועה) קיצור איך אני עושה שגם תוך כדי שאני אשחק יהיה לי BLUR תמידי ? יש אולי איזה תוכנה או איזה אפשרות בכרטיס מסך לעשות את זה ? או אולי בכלל איזה מוד למשחק שמשפר תזוועה הזאת ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. fx 5700 של גיגה בייט או radeon 9600 pro של שפיר

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by Or_s2006,

חבר שלי שואל אם כדאי לשדר לכרטיס מסך HD2900XT המפרט הנוכחי שלו הוא.. am2 5600+ 2gb ram s3(mother board) gforce 7800gt 256mb בתודה אור

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by Black Knight,

ראיתי את הסטיקי - לנעול שלום ההורים שלי נוסעים מחר בבוקר לחו"ל (יום שישי) ואנחנו רוצים לקנות מסך LCD בתקציב 1700 ש"ח. המסך למטרות רגילות - משחקים סרטים וכו'.. אני זקוק להצעות דחופות (רצוי עם הסבר)... תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by zuzu89,

היי , אני צריך מסך טוב עד 1000 שקל . (חריגות קטנות עד 99 שח ) . מסך CRT , מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט . יש לי כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לראות את הביצועים שלו . מה דעתכם עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 תודה .

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  18. מה הדרך ה-כ-י טובה לחבר ממיר יס לכ. TV ? שתהיה האיכות הכי טובה... ומה הכי מתאים? הממיר מהדור הקודם או החדשים הסקסיים ? צודההה

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by squeal,

תראו בסוף החלטתי ללכת על ה 6800GS השאלה שלי היא , אם המפרט הנוכחי שיש לי יוציא את המירב ממנו? זה המפרט: מעבד - Intel Pentium 4 , 3.0Ghz Presscot 1MB Cahce לוח אם - Intel Corporation D915GAV זיכרון - 768MB DDR 400 [אם יש עוד משהו שצריך להוסיף , תגידו ואני אוסיף]. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by torrentspy,

יש לי מסך סמסונג 730B פנטיום 4, 3 ג"יגה הרץ ג"יגה זיכרון פנימי (512*2)DDR2 אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חדשים בצורה חזקה סגנון ג"יפורס GTX+ בבקשה תמליצו לי על כרטיס שירוץ אצלי חזק. יש לי היום ג"יפורס 7300GT תקציב 500-800 ש"ח. אני מודה לכם.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by ytoledano,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD שיחליף את הCRT 19 שיש לו עכשיו. יש שוק קטן יחסית למסכים כאלה בארץ, אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות כזה, ואיזה דגמים נמכרים כאן. סתם לזרוק מהראש משהו שנראה לי מעניין: הCinema HD 23 inch של אפל נראה מעניין, הוא עולה $1800 מהאתר שלהם, שזה בהחלט בטווח, אם היה אפשר למצוא כזה בארץ. מה גם, שאפל בקביעות, כבר שנים, שודדים לקוחות על מוצרים, אז לא נראה לי כל כך הגיוני לקנות מהם (עיצוב, עיצוב... אבל יקר!). רזולוציה חשוב שתהיה גבוהה, ושזה לא סתם יהיה מסך גדול (ראיתי 30" עם 1280 על 768, וזה נראה לי מצחיק), אז באיזור ה1920 על 1200. לא שנראה לי שהכרטיס מסך און בורד יחזיק את זה (ג'י פורס 4 MX שבא עם הNF7-M). אז אם אפשר המלצות על מסכים בגדלים האלה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by Adielion,

מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לחנות שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הזה תודה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Gefore 260/ Gefore 9800 GTX כעקרון אני מתעניין בגיימינג, ככה שמה שהכי חשוב לי זה שיפעלו אצלי משחקים ברמה גבוהה... כולל המשחקים שעוד לא יצאו. המעבד שלי הוא 3 Ghz אחרי אובר קלוק, והלוח אם שלי זה MSI P965... אז מה כדאי לי לקנות? נ.ב: הלוח אם שלי עם חיבור pci-e *16

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by s1nus,

הOC שעשו לו , שאיתו הוא מגיע בסטוק מקצר לו את החיים, או שזה לא משמעותי? זאת חברה טובה כבר אמרו לי אבל המאורר שלהם שקט? או שהוא ממש רועש ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. שלום, קניתי חלקים למחשב חדש (מKSP) והרכבתי בעצמי. להלן המפרט ובסוף אפרט את הבעיה: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL Channel 1066 Mhz CL5 ‏500GB 7200RPM, 16MB, Sata II ‎ ‏HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular‎ לאחר ההתקנה של כל החלקים, התקנתי וינדוס והמחשב עבד לפחות כשעתיים. לאחר מכן בלי שנגעתי בכלום, המסך הפסיק לקבל INPUT מכרטיס המסך, ונורית החיווי של המסך הפכה מצהוב לכתום (כאילו שהוא לא מחובר לכרטיס מסך). בדקתי עם כרטיס מסך נוסף (ישן יותר) ושם המסך כן עבד. החלפתי את הכרטיס מסך בKSP לאותו דגם בדיוק בלי …

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.