עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מנסה להתקין את המשחק top spin 1. יש לי מחשב פנטיום 4, עם 512 זיכרון וכרטיס מסך SIS מובנה של 128 מגה. לוח של אפוקס דגם 4sgm8i אחרי ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה השגיאה הבאה: the video card doesnt support a reqired feature for top spin. you should update the driver of this video card doesnt support vertex or pixel shaders version 1.1 מה אתם ממליצים לעשות? באתר של אפוקס אין דרייבר חדש בשבילי. אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש פתרון יצירתי לבעייה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי את המסך L1760TR של LG מהסדרה החדשה וכ.מסך 8800GTS 640MB. לפני שקניתי את המחשב הזה השתמשתי במסך הזה במחשב הקודם שלי בחיבור VGA והקצב רענון היה 75HZ גם בויסטה. ועכשיו אני מחובר ב DVI והקצב רענון הוא 60HZ בויסטה... והתיבה של לא להציג מצבים שאי אפשר באפשרויות הקצב רענון היא מסומנת בשני המחשבים... מה לעשות כדי להשתמש שוב ב 75HZ??

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by PsyDream,

תראו אני כנראה קונה מחשב ב-foxpc עכשיו אני חשבתי ללכת על 8800gt xfx שהוא ממש חייתי אבל קצת יקר יותר מהרגילים...ובמפרטים כולם ממליצים לי ללכת על אסוס אבל יש 2 בעיות : ראיתי באתר הזה http://www.tweaktown.com/reviews/1255/palit_geforce_8800gt_sonic_graphics_card/index.html שהכרטיס palit יותר חזק במחשקים מביא ביצועים יותר טובים איך זה??..וב-foxpc אין לא palit ולא asus יש רק twintech ואישית אני לא מכיר את החברה ואני לא חושב לקנות אותם..יש גם bfg אבל הוא עולה 1500 שזה לא בין הזולים..אני ממש תקוע עכשיו כי אני לא רוצה ללכת על בחרה שאני לא מכיר אבל פה לא ממליצים לי על ה-xfx שאני ממש נדלקתי עליו...יש מצב קטן שאני קונה ב-tms אבל לא חושב מה אתם אומרים? ועוד משו כולם ממליצים על ה-asus…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס שלי. משחקים כמו UT3 וBIOSHOCK מקרטעים לי על ההגדרות הכי גבוהות למרות שלא מזמן הם היו עובדים בקלות על MAX. גם שאני מוריד את הרזולוציה הם עדיין מקרטעים. עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 וקיבלתי 3800. שקיבלתי את הכרטיס בפעם הראשונה ועשיתי בדיקה קיבלתי 8000+ מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. יש לי התלבטות קשה בין כרטיסי מסך שונים כאשר הכרטיס נועד בעיקר למשחקים קלים... ההתלבטות היא בין כרטיסי הסמך הבאים: ( כאשר אין במטרתי לעבור את ה1.3K במחיר לכרטיס) 1. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL 2. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL .3 4. GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL 5. SPARKLE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL המפרט הוא--- מעבד: INTEL CORE 2 DUO …

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  8. ישלי את הכרטיס X800GTO בAGP שפתחתי אותו ל16 צינורות.. אני קונה בימים הקרובים את המסך- DELL 2407WFP והרזולוציה שלו גבוהה מאוד..- 1900X1200 אז רציתי לדעת אם משחק כמו COMAND AND CONQUER 3 (לא בטוח שככה כותבים) ירוץ טוב ברזולוציה כזאת על הגדרות בינוניות??

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  9. נכון, תקציב נמוך ביחס לבקשה. חייב שתהיה תמיכה SM 3.0 צריך המצלצות.... מערכת win xp sp2 intel dou core 2.8 1 giga ram ספק ג'נרי כלשהו 350 או 400 ואט מסך LCD LG 19'' האם שווה לחכות לירידת מחירים (מתי זה קורה בד"כ?) ומה כרגע הכי מומלץ בתקציב כזה? משהו שיכול לשמש לפחות לשנה שנתיים הבאות למשחקים... תודה.

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  10. שלום, קניתי מחשב חדש עם 8800GT של BFG (אם זה משנה אז עם Q6600 ו GB P35 DS3L י) *ועל המחשב מותקנת זמנות ויסטה 32ביט (בקרוב אפרמט והתקין 64) התקנתי את הדרייבר169.25 בעברית והכל הלך חלק אבל כשאני נכנס אליו (לחצן ימני בעכבר כשאני בWIN -> לוח הבקרה של NVIDIA י) הכל נראה ממש ממש פשוט בדרייבר, יש את ההגדרות הבסיסיות ביותר כמו: איכות צבע,ניגודיות,סיבוב מסך וכאלה ואין שם שום דבר בנוגע למהירות (MHZ) הכרטיס והטמפ' שלו [דרך אגב, הכותרות נושאים בדרייבר, כמו "נהל הגדרות תלת מימד", "כוונן הגדרות תמונה עם תצוגה מקדימה" באותיות בסדר הפוך...] אני ממש צריך לראות מה הטמפ' שלו ואני לא מוצא את האפשרות בדרייבר, גם כשאני מנסה בRivaTuner אני לא מצליח למצוא את האפשרות לראות מה טמפ' ה…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by shai56,

שלום לכולם . יש לי כרטיס מסך 8600GT 512MB ולא מזמן קניתי את המסך DELL 2407WFP הדורש כרטיס מסך חזק. אני ישמח אם תמליצו לי על כרטיס שהיה לאורך טווח ושיתמוך בטכנולוגים FULL HD במחיר נוח [אין הגבלת ממחיר] תודה רבה והמשך יום טוב!!

12. Started by JaIgor,

טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות הוא: NVIDIA GeForce 8600 עכשיו התכוונתי לקנות את הGT וראיתי באתר הזה: http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=9&ParentID=0 שיש את GTS עם 256 מגה וOC2 במחיר יותר קטן מהGT. דבר ראשון:איך זה אפשרי 2. מזתומרת OC2? 3. האם שווה לקנות?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by Ronll,

כמה ירדו הביצועים ביו PCIE1 או 2

14. אני מתלבט בין כרטיס מסך SAPPHIRE דגם RADEON X1950PRO עם זיכרון 256 מגה DDR3 בממשק PCI-E 675 ש"ח. לבין GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL 818 ש"ח. לבין BFG NVIDIA GEFORCE 8600 GTS OC2 256MB PCIE WITH THERMOINTELLIGENCE 600 ש"ח. אני מוכן לחרוג קצת מה700 שח תקציב בהנחה שאכן אני לא צריך ספק חדש. יש לי אסוס M2A-VM HDMI עם AMD 5200 הנמצאים במדיה סנטר שמחובר לסמסונג LA32R81B, ואני מעוניין לשחק במשחקים מPES08 ועד לAC וCOD4. זה הספק שיש לי http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=83&artikel=355&detail= אבל גם יש לי את הספק הזה על מחשב קודם http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/…

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by pc student,

חברה יש לי כרטיס מסך gainward fx 5200 le אל תחשבו שהאותיות le מסמנות ביצועים גרועים זה הפיסיבי מהסוג הזה אז לנושא בדקתי וגיליתי שלליבה יש סטפינג b1 מה זה אומר ומה זה משפר? הינה תמונה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by Wikiwiki,

אם אתם מוכרים, או מכירים איפה אפשר לקבל הצעה טובה ל-x850 xtpe אנא כתבו פה או כתבו ל-kolsky@yahoo.com . אני מעוניין לקנות את הכרטיס בהקדם האפשרי... תודה - עמיר

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by ely2001,

איזה מבין כרטיסי המסך הנ"ל כדאי לי לקנות: LEADTEK - WinFast 6600TD 128mb DDR - PCX - Retail 700 nis Gigabyte 6600-DP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 631 nis POINT OF VIEW 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX 676 nis תודה לכל מי שעונה לי ומה יותר מהיר pci או agp

18. Started by Black_Citadel,

נגיד ויש לכם 1000 שקל, מה הייתם עושים: 1) קונים כרטיס מסך ב1000 שקל (לדוגמא X800GT) 2) קונים כרטיס מסך שמחזיק לעת עתה ב500 שקל (נגיד איזה X600) ובעוד איזה שנה עוד כרטיס שיעלה 500 (נגיד RADEON X800GT) הבנתם למה אני מתכוון

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by dreamboot,

Gainward Geforce 6600 Ultra/1760 AGP 128MB DVI Video Card איך הכרטיס הזה כמה זמן הוא יריץ משחקים כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. בשביל מחשב שיהיה קצת למשחקים ובמיוחד לאינטרנט חריץ AGP *הכי חשוב שלא יעבור את ה500 שקל

21. Started by רן.ט,

אני לא מבין ממש במחשבים ואבא שלי יכול להשיג לי כמעט בחינם מבין שני כרטיסי מסך: Sapphire ATI Radeon X700Pro או Sapphire ATI Radeon X800GTO איזה מבניהם כדאי לי לקחת???

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by nore0,

זו הגירסה שיש לי כרגע 78.01, 08/02/2005 יש משהו יותר חדש מזה ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by stookza,

שלום רציתי לשאול למה חברת ati לא מאפשרת הוספת צבע בדרייבר שלה כמו שאפשרי בNVIDIA בקליק ימני מאפיינים על שולחן העבודה :\geforce...:\תיקוני צבע:\חדות דיגיטלית {אצלי כמעט על מקסימום ;o} כי אין כמו הרבה צבע {אנימה משחקים ותמונות}ואם ניתן לעשות זאת יכול להיות שאני לא מעודכן לדרייבר של ATI כיום מפני שרציתי לקנות כרטיס ATI לפני כשנה ולא רכשתי רק מהסיבה הזאת . אודה לתגובה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. אני כבר לא מעודכן כמו פעם בקשר לכרטיסי מסך... ה-R9800 שלי שבק חיים (יש אחריות) ואני מחפש כרטיס אחר (לשדרג קלות). (סיפור המאבק להחייאת הכרטיס: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=150309.0) בהתחלה חשבתי על ה-6600GT ואח"כ ראיתי ש-X800 מתחרה בו. מי מהם יותר טוב? ואיך שניהם יחסית ל-R9800? חיפשתי מבחני ביצועים עם כל הכרטיסים הנ"ל ולא מצאתי (גוגל). אשמח ללינקים בנושא. האם יש X800 בגרסת AGP בסביבות 1000 ש"ח? ואם 6600GT של איזו חברה נחשב לכרטיס טוב? הדרישת סף היא סלוט AGP !

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by asher_pa,

רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi אודה לתשובה מהירה.. למרות שזה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 )

• 3 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים