עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ReDragon,

sorry guys, I didnt installed heb yet ok, so this is the story: I bought an FX5600 (I think its Gainward) and I have a strange problem: in games (mostlly) the monitor (I mean what I see) is ruined and I see all the graphics in games like shit and sometimes the monitor is just shuting down and till I do reset nothing works... :\ I tried to put a van to cool the computer it didnt worked and I tried new Power supply, same... In the shop they said that the video card is good and its the comp.. I think its the mother board coz I have an old comp: AMD 1600xp+ 384 DDR MOBO AGP 4x some know what may be the problem btw, I tried all the NVIDIA Drivers and all the AGP d…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by shuy,

אז החלטתי להחליף את הגרוטאה שיש לי עכשיו (GF440) במשהו יותר נורמאלי. התקציב שלי הוא 1000+- ש"ח. אז השאלה היא מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה, הכרטיס למטרת משחקים (בעיקר DOOM3) וסרטים (ככה שאני צריך חיבור TV-OUT נורמאלי) אני לא מתכנן OC על הכרטיס הזה. המפרט שלי מתבסס על P4 1.8 בעל 1G זיכרון וספק 530W של אנטק. (וכן, קראתי את הסטיקי אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי על-בסיס זה). תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. Started by charm,

http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 מסך AOC 17 אינץ דק

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by ori83,

יש לי כרטיס מסך 9200 ATI RADEON SAPPHIR . שמתי את ה driver במצב clone כך שאני רואה בטלויזיה ובמחשב אותו דבר חוץ מסרטים. סרט אני יכול רק בזה שאני מגדיר כprimary. יש דרך שאני יוכל לראות סרט בשניהם בו זמנית?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by god3,

יש לו נתונים טובים יותר אני רוצה לקנות ה5900 איזה כדי ולמה ראדאון טוב יותר :'(

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

אני קולט דרך הלווין טלוויזיה ואני צריך תוכנה ללכידת וידאו מהלווין שתהיה פשוטה ושיהיו בה את כל האפשרויות. אני צריך שהתוכנה תהיה פשוטה ותתאים לכל כרטיס עריכה...

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. אני ממש לפני רכישת מסך חדש. פשפשטי וטחנתי את הנושא טוב טוב, ועכשיו יש לי התלבטות סופית בין 2 מסכים- 1. ה VP171 2. סמסונג 172T. כל אחד כמובן אומר משהו אחר ומשבח את האחר. המטרות שלי הם -אינטרנט,עריכת וידאו, גרפיקה. אני לא משחק בכלל משחקים,לא רואה סרטים (יש טלויזיה). חשוב לי צבעים איכותיים,ורמת דיוק גבוהה של הכתב. במבחן "ראש בראש" -מה יותר טוב? כסף לא משחק פה תפקיד אם למשהו יש אחד מהנ"ל,אשמח אם יוכל לכתוב את חוות דעתו כולל חסרונות שמצא. תודה

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by infernal goat,

קורה לי משהו מוזר במחשב, בחלק מהמשחקים המסך נכבה אחרי שאני משחק כמה זמן. למשל כששחקתי בneverwinter nights הוא כן נכבה, באנריל 2004 לא הייתה שום בעיה. אחרי שהוא נכבה ואני עושה ריסט הוא מראה שהטמפ' היא 56 מעלות, בזמן ששיחקתי אנריל הטמפ' היתה 59, מה יכולה להיות הבעיה? (יש לי רדאון 9800 פרו ומסך מאג xj500t)

9. Started by omri_ro,

הוא נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by Le0n,

טוב אז אני צריך ממכם המלצות למסכים טובים עם ביצועים גבוהים עד 2800 ש"ח חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 172T מהירות תגובה 25MS עם יצאית DVI במחיר 2500... אני לא בטוח אבל... אם אתם יכולים אני אני מעדיף עם יצאית DVI לאיכות מקסימלית...

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by 8-Ball,

קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק, בחוברת הכרטיס המליצו להתקין MSI Live Update 3 שזו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של הכרטיס מסך. בקיצור נכנסתי לתוכנה של MSI לעידכון והיא כותבת לי ככה: Warning!!! Your Display Card does not support MSI Live Update 3TM function. Note: MSI Live Update 3TM support the Display Card of MSI only היא כנראה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי, בקיצור רציתי שתגידו לי מה לעשות, וגם אני יודע שיש איזה דרייברים "קטליסט" אם אפשר לינק והסבר קצר. תודה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by Lanzar,

הדיון הקודם ננעל כי התרד גלש לשיחות שאינם קשורות לנושא לדעתי נחמד שיש תרד על זה אבל כדי שלא יסגרו אותו שוב להישתדל לא לחרוג מהנושא !! התוצאה הנוכחית שלי ניראה איזה דרייבר NVIDIA מכינה לנו אוליי התוצאה עוד תיגדל :xyxthumbs: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  13. טוף אז סידרתי את האינטרנט ואני מבקש לינק לדרייבר של הכרטיס מסך הבא: radeon 9600 SAPPHIRE ממ אם אפשר שזה יכלול את הכל בתוך הדרייבר אני מתכוון גם לדרייבר של הכטיס קול וכו'. עוד דבר אילו עוד דרייברים אני צריך חוץ מכרטיס מסך וקול? תודה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by Impreza,

כמו שאתם רואים יש לי את המפרט בחתימה ה AGP APERTURE SIZE בביוס מוגדר כ 512M האם לשנות? למה לשנות? איזה הבדל יהיה?

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by chris_u16,

צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by pyaniv,

שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?

17. Started by Raul,

יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות את הSM מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by Raul,

אני חייב לקנות מסך חדש מכיוון ששלי עומד לסיים טת חייו (הכבוד יש לומר)... אז ככה, המסך החדש צריך להיות למשחקים אבל התקציב מוגבל.. בסביבות ה 800, 850 בלחץ... אז חשבתי על המסך הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 603 צפיות
  20. שמעתי שאת הVIVO אפשר להפוך לXTPE... איזה כרטיס כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  21. שום agp aperature או שום דבר אחר שאפשר לשנות בו כמות של זיכרון הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800 איפה זה נמצא שם? תודה

22. Started by Holography,

יצא! http://files1.majorgeeks.com/files/73a863f2ad41c7702ef74788571bf68a/benchmark/ 3DMark05_v100_installer.exe עריכה:השרת טס! יש לי 750kbps וזה מוריד על 95kbps (המקסימום שלי הוא 87.5kbps)

• 222 תגובות
    • 18.2k צפיות
  23. Started by SHAY951,

מה זה כרטיסי מסך המבוססים על R3xx , והאם כרטיס המסך RADEON 9600 הוא כזה?

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  24. במצב היום שהמשחקים החדשים שיוצאים , הם משחקים שעברו התאמה לכרטיסי מסך של חברה X או Y . לתוכנות בדיקת ביצועים , יוצאים "דריוורים" שעברו אופטימיזצייה , או פאץ , או אולי CARK לתוכנות בדיקה , בכל האתרים שמשווים ביצועים של כרטיסי-מסך ,משתמשים באותם משחקים שאמורים לעבוד טוב יותר אם חברת X או Y וכמובן "הדריוורים" בקיצור יש משהו אמין פה , או כל אחד לוקח בדיקה X או Y ואומר שלי יותר טוב

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  25. Started by Qtec,

שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 800 שח. חשבתי על Gigabyte GV-R96P128D Radeon 9600 Pro https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=1457 אבל יש גם כרטיסים אחרים שאני מתלבט לגביהם כמו ה5700 לדוגמה. מה אתם ממליצים? *יש לחבר בקשה שHL2 ירוץ עליו יפה. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? Gigabyte Geforce FX5700 128MB DDR (128 bit) Tv Out DVI - Retail https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2350 ועל זה Gigabyte Geforce FX5700LE 256MB DDR (128 bit) Tv Out DVI - Retail https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2351

• 5 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.