עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקי ככה זה המפרט.. מעבד:e2180 @ 2.0 לוח:p5gc-mx\1333 (תומך pci-e) זיכרון: 2 ג'יגה הארדיסק:סמסונג 250 סטה 2 כ.מסך:מובנה 950 של אינטל ספק:500 של antec מארז:של space (אל דאגה הוא קריר) מערכת הפעלה:windows xp sp2 אוקיי הצרכים שלי הם כאלו.. פיפא,gta sa,pes 2009 ו-cod4 ! למרות שאת כולם חוץ מהקולאופדיוטי אני מריץ בצורה נחמד הייתי רוצה על המקס'.. אז מה מתאים.. תקציב לא מוגבל פשוט לא רוצה צוואר בקבוק.. תודה!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by ofir5300,

שלום אני צריך עזרה לגבי כרטיס מסך איזה כרטיס\שילוב הכי שווה ומשתלם לי? הציעו לי crosfire של HD4850 האם הוא עדיף על 9800GTX\GX2? או שלמישהו יש עוד הצעות תודה מראש...

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או 2. ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  4. איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או 2. ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה יותר טוב??? וחוץ מזה, אם אתם חושבים ששניהם גרועים ויש לכם אחד אחר יותר טוב, אבל במחיר יותר נמוך מ-400 אז אני ישמח לשמוע הצעות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אשמח שרק אנשים שבאמת מבינים בנושא יענו, ולא סתם אנשים כי זה מאוד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  5. Started by dani007,

יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!

6. Started by ndvsaig,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11138 הכרטיס מסך הזה (בקישור) יתאים למחשב שלי ? מפרט לוח אם p5g41c-m lx ראם ddr2 3 gb מעבד core 2 quad Q6600 2.40 GHZ כרטיס מסך שאני מחליף NVIDIA Geforce 9500 GT ווינדוס 7 64 ביט יהיה הבדל שהכטיס מסך בקישור הוא ddr3 והראם שלי הוא ddr2? תודה לעוזרים

7. אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש…

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by Vova34,

זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ל 4850HD ביחד עם זה לקנות גם ספק חדש כי שלי לא יכול להחזיק את הכרטיס,לקנות RAM שיהיה 4GB ולקנות קירור למעבד בשביל OC תציאו לי את כל אלה ואני יגיד עם זה בהתאם לתקציב שלי כי אני לא יודע כמה אני רוצה להוציא על כל זה עדיף שתציאו כמה שיותר זול בנתיים חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מ KSP ב 630

9. המפרט שלי מעבד e2180 2.0 ghz עכול לעשות לו אוברקלוק קטן ל2.2 ככה. זכרונות 2 גיגה 667 מהצ .. קשיח -160 גיגה מארז - של space קריר ושקט[= אני צריך משו שיריץ פיפא 2009 pes 2009 על מקס' אני צריך את המינימום שיריץ את שני המשחקים האלה לא יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שכרגע אין לי בכלל בקשר לספק אני לא בטוח אבל הוא גרוע... בערך אז הנה http://skypc.co.il/pl_product~27377~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GV042~8~0.htm אם אתה יודעים שיש משו טוב יותר לחיבור AGP עד 300 שקל תודה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות את ה5770 מבחינת ביצועים המחשב הוא מחשב למשחקים, יש לי מסך 17" LCD ומעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8GHz Quad בנוסף אני צריך ספק כוח שמתאים לכרטיס מסך ולמעבד.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by MightYaad,

מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לרנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה.

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  13. מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 600-800 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לeנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה. Guardian Angel אחי אין לי מושג מה רצית ממני פה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308016.10 זה היה הנושא שאני פתחתי פשוט 1000 שקל יצא יקר...אז שאלתי על מחיר נמוך יותר... לא משנה

• 8 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by ShLoMiMaN12,

שלום..רציתי להתייעץ בקניית כרטיס מסך יש לי מחשב פנטיום 4 3.00 1 GB רדאון 9600 פרו לוח אם : p4i65G asrock רציתי לקנות מקיי אס פי כרטיס מסך sapphire 3650 512 mb AGP אמרו לי אבל שצריך בשבילו ספק חזק מאוד של 500W ומה שיש לי זה ספק מאוד פשוט..רשום עליו ATX-480W עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי ללכת עליו או לא?רק מי שמבין שיענה תודה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  15. שלום לכולם, היום התקנתי את ה CRYSIS WARHEAD ואני צריך לדעת משהו בקשר לכרטיס מסך שלי. שמתי את הגראפיקה על הכי גבוהה והמשחק לא רץ הכי טוב וכנ"ל גם בגבוהה. בהגדרות הבינוניות זה רץ טוב וזה גם מה שה CRYSIS עצמו ממליץ בהתאמה לנתוני המחשב שלי. אני מתפלא כי יש לי מחשב שאמור להריץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגבוהות חלק והוא לא מריץ. הכ.מסך שלי הוא 8800GTS 640MB, זכרון 2GB ומעבד 2.66 CROE 2 DUE. וכמובן שיש לי ווינדוס ויסטה... המשחק הוא על רזולוצייה של 1280X1024. מה אתם אומרים הכרטיס מסך שלי יכול לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות או גבוהות או שהוא יכול רק על הבינוניות? ואם הוא יכול רק על הבינוניות, אם אני אעשה OC לכרטיס המסך, המשחק יוכל לעבוד על HIGH או VERY HIGH? OC ישפר לי בהרבה את הבי…

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  16. אוקי ככה בהגדרות יש לי את אלה.. אגב יש לי מובנה של אינטל 950 עכשו שמעו שאני מריץ פיפא זז חלק יענו לא נתקע אבל התחושה היא לא חלקות מלאה.. אז אתמול שיחחקתי בהגדרות וזה היה חלק ואז אחרי זה שיחקתי שוב בהגדרות ונהרס..חחח אז תגידו לי מה מומלץ בשבילי.. אגב יש לכ.מסך 224 מגה של זכרון.. היפוך אסינכרוני:מופעל\כבוי מאגר משולש:מופעל\כבוי מדיניות היפוך:היפוך עומק סיביות של מאגר עומק:ברירת מחדל\כבוי\מופעל אל דחיסת מרקם S3TC:מופעל\כבוי אלץ דחיסת FXT1 : מופעל\כבוי טביעת רגל של זיכרון מנהל התקן:נמוך\רגיל\גבוה סינון לא איזוטרפי:בקרת ישום\מופעל\כבוי זהו.. תגידו לי מה לעשות בכל אחד[= תודה חברה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ori_fadida,

שלום לכולם. אני לא חובב משחקים גדול אך ברצוני לנסות את המשחק need for speed shift זה הדגם החדש ביותר. כרגע אין ברשותי כרטיס מסך,יש לי כרטיס משך מובנה והוא אינו יכול להפעיל את המשחק. רציתי המלצה לכרטיס משחק בסביבות ה-200 שקל שיוכל להפעיל את המשחק בצורה טובה. שוב אני מדגיש את העובדה שאני לא משחק במחשב ולכן אני לא רוצה כרטיס מסך יקר ומבוזבז. חשבתי על הדגם הזה:NVIDIA GEFORCE G210 מה אתם אומרים הוא יפעיל? אם לא תנו עצות אחרות. תודה רבה לעוזרים אורי.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by amits1995,

הרחבה לשלושה מסכים. יש לי חבר קנה מחשב פצצה עם i7 2600k והוא ביקש שהכרטיס יתמוך בשלושה מסכים, כנראה שלא הבינו אותו ושמו לו GT430 שיכול לשכפל עד שלושה אבל לא להרחיב, אז הוא קנה כרטיס חדש מבית AMD שאמור לתמוך בeyefinity, אני לא יודע איזה דגם בדיוק כי לא הייתי אצלו אבל זה מסדרת HD5700, בכל מקרה הוא עדיין לא מצליח לעשות הרחבה לשלושת המסכים, מה עושים? . :s05: תודה מראש. עריכה: הבעיה היא שלא נותנים לעשות שלושה מסכים מורחבים, אפשר רק 2, למרות שהמחשב קולט את כל שלושת המסכים, עוד דבר מוזר הוא שהכרטיס הוא HD5700 כלומר או 5750 או 5770, אבל הוא אמר לי שיש לו 3 יציאות, כאשר ידוע שצריך להיות 4 יציאות:2 של DVI, אחד של HDMI ועוד אחד של Display port. עריכה 2: זה הכרטיס: http://www.powerc…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by tal_be,

שלום, יש לי את ה 260GTX ו LCD 42. חיברתי את הכבל HDMI למתאם שקיבלתי עם הכ.מסך (DVI TO HDMI), וממנו לכניסת HDMI ב LCD. הבעיה היא שאין בכלל תצוגה על ה LCD וזה נראה כאילו לא חיברתי כלום. ניסיתי לחבר RCA בו זמנית גם את ה HDMI ולנסות לשנות תצוגות, אולם זה לא מזהה את ה HDMI. כנ"ל ניסיתי גם בכ.מסך של ATI וגם אצלו ה HDMI לא עלה. כשחיברתי את כבל ה HDMI ישירות לכ.מסך של ה ATI (ל ATI הזה יש כניסה ספציפית של HDMI) וישר ניתן היה לראות את המחשב ב LCD מרגע הפעלתו. מה אני עושה לא בסדר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eli89z,

יש ברשותי כרטיס מסך של asus דגם n7600gs silent/htd/256m/a קניתי כבל hd to hd (משני הצדדים hd) ויש לי מפצל dvi ל- hd חיברתי מהמחשב את הכבל לטלויזיה(lcd samsung). המחשב מזהה את הטלויזיה, ניסיתי את כל האפשרויות האפשריות ששתי המסכים יהיו אותו הדבר בדיוק או מצב פריסה אנכי או מצב פריסה אופקי הכל ניסיתי שום דבר לא עובד ניסיתי גם את כל הרזולוציות מ- 420p עד 1080i בטלויזיה רשום לי NO SIGNAL. וכאשר אני מנתק את הכבל רשום check signal cable זאת אומרת שהקבל תקין והוא מעביר את האות אני ממש צריך עזרה כי אין לי מושג מה לעשות תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי. ד"א, כבר בדקתי ב-FAQ בפרום, ולא קיים את מה שאני מחפש. ד"א 2: קראתי עכשיו את החוברת הדרכה שבאה עם כרטיס המסך, ורשום שם שיש 3 יציאות בננה בשמות כאלה (אני חושב) Y+Yb+Yd או משהוא כזה...אבל בטוח עם Y בתחילת כול יציאה, וכתוב שזה יציאת ה-HD במפצל של ה-VIVO (זה מה שכתוב בספרון...) ושוב, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by D.X,

איך אפשר לעשות את זה ומהי הדרך הפשוטה והזולה לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. מה הכרטיס הכי טוב שניתן ליקנות באמריקה ב 700 -800 שח באמריקה ? אני חייב תשובה דחוף

• 15 תגובות
    • 946 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך מובנה Intel G31/G32 בתוך לוח Gigabyte GA-G31M-S2L ואני מחפש לו דרייבר. חיפשתי בIntel ולא מצאתי.. יש לי דיסק של דריברים אבל אני צריך לעדכן.. איך אני עושה את זה? ועוד משהו.. ב http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Can I Run It הוא אומר שאין לי Vertex אבל באוורסט כתוב שיש לי..Vertex Shaders 1 (v3.0) אז יש לי או אין לי?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by amir69,

דבר ראשון קראתי את הנעוץ ולא מצאתי את המקום הזה אם הxml אם זה קשור אז אני בווינדוס ויסטה במצב רגילל בלי כלום הכרטיס על 75-80 מישהו יודע מהלעושת?

• 8 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים