כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שלא קרתה לי בחיים... יום אחד אני מפעיל תמחשב בא לשחק במשהו ופתאום מופיעים לי קווים מקווקוים צבעוניים על המסך שלא קשורים למשחק עצמו, יצאתי מאותו משחק ונכנסתי למשחק אחר וגם בו הבעיה הייתה דומה. גם כשאני נמצא בשולחן עבודה אפשר לראות קוים ונקודות צבעוניות. בסרטים שאני מפעיל יש ממש טישטוש כחול ואדום שמפריע לראות. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ניסיתי לעדכן כרטיס מסך (radeon 9550 256MB) אבל שום דבר לא עזר.. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? הוספתי כמה תמונות כדי להסביר יותר טוב זאת תמונה מתוך האקספורר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקציב שבין 800 ל 900 שח לקניית כרטיס מסך!לא אגורה יותר מטרת הכרטיס כמו כל כרטיס טוב להריץ משחקים כמו דום 3 סיילט היל 4 גרפיקה טובה באיכות!בקיצור כרטיס שאני יהנה ממנו ולא יתקעו לי משחקים כתוצאה מאי יכולת! הוא הולך להיות במחשב שהרכבתי שהוא חזק אינטל 3ג+512 דדר(היה טוב אם היה 1024 :) רק אומר שיש לי כרגע ר 8500 128 והוא אחלה כרטיס אבל הגיע הזמן להתקדם אשמח אם תגידו לי מה מומלץ ועדיף רדאון גם נווידה בא בחשבון אבל יצטרך הסבר משכנע לעבור אליהים בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב לקנות מסך חדש... אז התקציב הוא גג 850 שקל, הוא חייב להיות CRT, והוא חייב להיות בגודל "17.... תנו הערות/הארות על המסך הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
ATI באמת הריהמ את עצמה מאז היות החברה קטנה שלא ממש היוותה תחרות לNVIDIA... יש מצב שATI תהיה גדולה יורת מNVIDIA? http://www.ati.com/companyinfo/ir/2004/atiq404.pdf
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי P4 2.0 GHZ DDR 512 266mhz לוח אם תואם של Elite Group (לא משו אבל ה-FSB סביר ויש את הפי'צרים שצריך) וכל שאר השטויות שלא משפיעות ממש על ביצועים. ברצוני לקנות את הכרטיס שציינתי בכותרת אבל אני לא יודע אם המחשב באמת יוכל לנצל כמו שצריך את הפוטנציאל של הכרטיס (עקב זה שהמחשב שלי יחסית איטי, לפי מה שהבנתי זה יכול לגרוע מאוד מהביצועיים). לוח האם שלי ישן ולכן אני בספק אם הוא יתמוך בזכרונות מהירים יותר ממה שיש לי, וגם במעבד אני לא חושב שאני אוכל לשים 2.8 לכן השאלה שלי האם לקנות את הכרטיס, או שאני אקנה מחשב AMD 3000 k7 burton עם זיכרונות במהירות 400 ולוח אם של גיגה בייט וראדיאון 9800 PRO. מבחינת תקציב המחירים די אותו הדבר.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
בעקרון חשבתי ללכת על ה FX5200 האם יש לכם המלצות בקשר לכרטיסים מחברות אחרות ? בעקרון אני לא צריך OC אני רק צריך שיעבוד טוב עם האפקטים של הוינדוס ותמיכה מלאה ב DX9 תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
MX4000 128MB ,RADEON 8500 128MB ,TI 500 128MB ,TI4200 128MB ???? מי ראשון ,שני וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים 775FT לבין F700B? ומי יותר מומלץ בתודה מראש :-)
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הזה אבל לא יודע איזה חברה כי כולם נראים אותו דבר חוץ מקירור, אבל יש לי נסיון עם 2 מהחברות מהם ורק רציתי לקבל תמיכה בקשר אם כדאי לבחור אותו בסופו של דבר. Albatron GeForce 6800Ultra 256-bit DDR3 256MB ELSA GLADIAC 940Ultra NVIDIA GeForce 6800Ultra Leadtek WinFast A400 Ultra TDH GeForce 6800Ultra 256-bit DDR3 256MB ViVo עכשיו בעיקרון אני רציתי את הלידטק, אבל הוא די יותר יקר והדבר היחיד זה הקירור והביבו, אז אמרתי אני לא ממש זקוק לזה עד כדי לבזבז 300 שקל נוספים אז בעצם כדאי לקחת את האלסה ששמעתי שהם ממש טובים ויש לי את הראדון 9800 שלהם, או את האלבטרון, אותו מחיר כמעט. תודה
-
- 51 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה.... יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ ולוח אם GA-8IEML-T זיכרון 256MB PC2100 אותו אני הולך להגדיל ל 512MB עם כרטיס מסך GEFORCE 4 MX420 64MB עכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו שיחזיק לי לשנה שנה וחצי הקרובים. השימוש הוא למשחקים כמובן... מה אתם אומרים על איזה כרטיס כדאי לי ללכת?? אני חשבתי לכיוון של ה-R9800 PRO 128MB שהבנתי שהוא אחלה של כרטיס. השאלה היא האם עם המפרט הנ'ל הוא ינוצל כראוי ויביא לי ביצועים טובים?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קראתי פה בפורומים שבמסכי LCD ישנו מה שנקרא רזולוציה אופטימלית וכל רזולוציה אחרת שרואים בה פשוט ניראת מעוותת??? ז"א לפי מה שאני מבין אין מצב למשל לראות ב: SONY SD-74B תמונה טובה ויפה נגיד ב- 1024X768? או שלא הבנתי נכון וזה נוגע רק לרזולוציות גבוהות מהאופטימלי? תודה נועם
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בזמן האחרון שי לי כל מיני תקיעות מרגיזות. המחשב לפעמים נתקע שתי דקות אחרי שאני מפעיל אותו ולפעמים שעתיים אחרי.... אני חושד בכרטיס מסך. בצפייה בסרטים, המחשב לפעמים קופא לכמה שניות (ברקע יש קול) ואז קורס. הכרטיס הוא: 9500PRO היום קפצה לי ההודעה הבאה: ??? :
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי כבר כרטיס מסך של RADEON 9600 XT האם זה משנה של מי הכרטיס? הכוונה האם זה משנה מי מיצר את הכרטיס עצמו ??? דרך אגב קניתי קרטיס של ג'יגבייט, האם הוא טוב והאם יש טובים ממנו? תודה מראש על העזרה. נ.ב. אני עדיין יכול להחזיר אותו ולהחליף אותו באחר....
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע ב100% עם ה -6800gt חייב ספק מעל 350 או ש350 מספיק ???? ואיזה נזק זה יכול לתת לכרטיס ?????????? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים - זקוק לעזרתכם יש לי כרטיס מסך gforce2 mx200 32mb w/t היצרן לא ידוע - לא מסומן על הכרטיס התקנתי אותו עם driver שהורדתי מהאתר של nvidia אבל זה לא עובד. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא דרייבר מתאים - אנא הודיעו לי ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את הכרטיס ומישהו אמר לי שאמור לבוא כבר תואם עם הכרטיס שאמור להתחבר לארד דיסק ולספק... אז לי אין את הכבל הזה ואני חיברתי את הכרטיס ישר לספק כוח אילו כמו שמחברים את הסידי רום אז ככה את הכרטיס... יכול להיות שבגלל זה יש לי קריסה במשחקים???? או שזה כלל לא משפיע תודה..
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני חיברתי הכל נכון..למחשב יש לי כרטיס מסך GFORCE 5200FX !! ובמסך אני רואה הכל שחור לבן ! מה הבעיה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אבא שלי היום הביא לי מהמשרד שלו מסך LCD של CTX, ככל הנראה המסך תקול, כי יש סדקים על הזכוכית, למען האמת זה יותר נראה כמו שריטות פנימיות, כי במגע עם היד הכל נראה חלק :-[ עדיין לא בדקתי אם הוא עובד כי אני צריך שנאי מתאים, שאותו אני אקנה כנראה מחר אחרי החג והשאלה שלי היא: כמה חמורה יכולה להיות הפגיעה הזאת? וכמה יעלה לי לתקן את זה והאם אפשר בכלל לתקן את המסך הזה? ומישהו יודע איפה נמצא היבואן של CTX?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ממצב כולם? שמתי לב ש- Toms Hardware הוציא בנצמארק חדש.... אז אם אתם מתכוונים לקנות כרטיס מסך בזמן הקרוב זה יכול לעזור לכם בבחירה. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/index.html
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש אפיהו למצוא תא הכרטיס הנ"ל אם כן האם הוא שווה קניה ? האם הוא טוב מ9600xt ? אפשר להפוך אות ל9700pro ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כמו בכותרת ;D אל תגידו לי לקנות PRO כי אני מביא מארה''ב ויש לי תקציב של 150 $ ואני רוצה לעשות לו סופט מוד תודה ....
-
- 14 תגובות
- 821 צפיות
-