עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by JohnClark,

היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. Started by noamw,

PROVIEW 15.1 HD 572 LCD TFT W/SPEAKERS

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  3. LG T710BH MAG 786PF Samsung 793DF כולם פלוס מינוס אותו המחיר, אבל מה עדיף? נתונים יבשים אינם רלוונטים כי כולם בערך עם אותם נתונים, אבל איך הם באמת ברזולוציה נורמלית? אחריות, תמונה, בהירות ובעיות אחרות?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש ברשת ולא ממש מצאתי.אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA או ATI (מה שמתאים יותר) לנייד של אבי,אם יש אפשרות לכ.מסך עם תמיכה בDX10 אז מה טוב אך אם לא קיים אז DX9 חזק יספיק. אם אפשרי לקבל לינק לארץ /חול(מה ששווה יותר) של כ.מסך טוב שמתאים לנייד והמלצות.אודה למגיבים.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד סכום של 1200 שקל, לא משנה לי חברה, ולא משנה לי ATI או NVIDIA, העיקר לקבל את הכרטיס הכי חזק בתקציב הנ"ל, וכמובן שיהיה לא פחות מ 512 מגה זכרון... תודה ;D

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח אין לי כטיס מובנה אבל יש לי שאלה האם יהיה לי צבר בקבוק עם אני אקנה את 9800GT והאם כל החבור של הכרטיס מתאיםמות לי . אם אתם נותנים לי שם של כרטיס מסך אחר כמו HD4670 תנו לי שם של חנות ש…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by the red dragon,

Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE NviDia GTX 260 896MB

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. ומדוע לעזאזל עדיין אין את הרגילים בארץ?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by MeMaster,

עזרו לי להחליט מה לקנות אני צריך AGP

10. Started by imac,

זה הכבלים האלו קיבלתי.. http://www.bit-tech.net/content_images/sapphire_radeon_x1950_pro/cabless.jpg אני לא מבין בדיוק מה אני צריך לחבר כדי להשתמש בVIVO... אני רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי שזה אומר SVIDEO.. תודה מראש לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by PCguy,

מה אתם ממליצים ---למשחקים כמו פיפא וכו... משהו טוב ולא יקר

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. Started by idov,

הי יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9250 שאותו אני מעוניין לחבר לטלוויזית LCD. מסיבות טכניות התאפשר לי לחבר בין כרטיס המסך לטלוויזיה רק באמצעות כבל S-VIDEO. מסך הטלוויזיה עובד ומציג את המחשב אבל בכל מקום שבו יש צבע בתמונה, רואים על המסך "גלים" כאלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס (Catalyst) ושום דבר לא עזר. שמתי לב שהתוכנה מציגה את החיבור כ-Composite ולא כ-S-video, אך אין אפשרות לשנות את זה (בכל מקרה אני לא יודע אם זה מקור הבעיה). האם מישהו יודע איך מסדרים את התמונה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by !_Evil_!,

XFX GF6800XT PV-T42E-UDD3 256MB המחיר שלו מוצדק? 1001 שקל? או שיש יותר טוב עד 1000 שקל ועדיף פחות מהחנות skypc חייב

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by ye_3333,

אז ככה הורדתי את הריבה טיונר האחרונה ועשיתי כמו שאמרתם והגעתי למסך הזה... מה אני צריך לסמן פה כדי להפוך לפתוח את ה-16 צינורות?? תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) AGP -מעבד P4 1.7 (אני בדיוק מחליף גם אותו ליותר טוב..) -זיכרון 1GB -ספק HEC 300W תודה מראש. השימושים הם למשחקים קלים יחסית.. (פיפא, סימס וכו')

17. Started by יוסי כהן,

האם הכרטיס gtx285 מתחבר ללוח אם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=543 אני צריך להזמין את הכרטיס מחר מחול

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by bigwave,

אז ככה, אני ממש לפני קניה של מחשב חדש. אני מבין קצת במחשבים, בניתי מחשב עם מעבד חזק E6400 עם לוח אם חזק וזיכרון של 2 ג'יגה מהירות 800 של קינגסטון. פעם כשהמחשב שלי היה חדש שיחקתי בכמה משחקים אבל מאז אני כבר לא יכול לשחק כי הוא ישן, עכשיו במחשב החדש אני בטוח ישחק אני אוהב משחקי יריות כמו מקס פיין הישן, medal of honor , splinter cell פיפא 2007 , ובכלל אני רוצה שמשחקים חדשים שיצאו עכשיו ובשנתיים הקרובות לפחות יוכלו לעבוד בצורה טובה על המחשב. אז הגענו לכרטיס מסך, מכיוון שאין לי מושג אם אני נקרא גיימר חובב ממוצע או ממוצע + אין לי שום מושג לגבי כרטיסי מסך אז הקצבתי לעצמי 800 ש"ח לכ.מסך ובחנות המליצו לי לשים במחיר הזה את ה GF 7600GT מה אתם חושבים? הכרטיס יתאים לי? יחזיק מעמד למש…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  20. אחד: LEADTEK Winfast PVR2000 http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_pvr2000_1.html שני: Leadtek WinFast TV2000 XP Expert http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xp_expert_1.shtml מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? חוץ מהמחיר כמובן... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by איתמר,

או לא יודע איזה מביניהם לקנות ואני דרך אגב משחק על רזולוציה של 1680X1050

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by Jeka90,

קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט מצד ימין) ואני רוצה לעשות מבחן ביצועים לכרטיס מסך. איך אני עושה את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by חובב,

איזה כרטיס הכי משתלם לקנות לAGP עם מעבד 2.8.... 1GB RAM ....???כדי שריץ משחקים טוב????

24. עכישו רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך , יש לי TI 4200 של PALIT ומאחורה יש TV OUT ואין לי את הכבל , איזה כבל אני בדיוק צריך וכמה הוא עולה בערך?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by morbidangel,

שלום לכולם סוף סוף החלפתי את Radeon 9800PRO הגוסס בHD3650. לפני ההחלפה היסרתי את הדרייברים הישנים וכיביתי תמחשב לצורך ההחלפה. הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של (ATI (3600 Series ובעת ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שההתקנה לא מזהה את החומרה המתאימה וההתקנה מתבטלת נאלצתי להתקין דרייברים יחסית ישנים מדיסק ההתקנה. למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים המעודכנים מהאתר של ATI ? תודה.. עריכה אני גם לא בטוח שהדרייברים מהדיסק הותקנו כמו שצריך. האם יש דרך לוודא תקינות הכרטיס? (חוץ מלנסות להפעיל משחק)

דיונים חדשים בפורומים