עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. בחרתי בכריס המסך הזה למיטב הבנתי הוא מספיק למה שאני צריך אני לא משחק על המחשב לקחתי לוח אם שתומך בשני כרטיס מסך PCI-E X16 בשני החריצים SAPPHIRE ATI RADEON HD3650 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 2 ¤1060 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2162 האם כדאי לי לקחת את הדגם המ…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, כבר חצי שנה ישלי בעיה שמטרידה אותי והיא תקיעות כל כמה שניות במשחקי 3D=DirectX יש לי כרטיס Gigabyte 8600GT Silent Pipe 512MB DDRII דרייבר: 169.04beta מגדיר הגדרות דרך NHANCR. לדוגמא במשחק Flight Simulator 2004 אני מגביל את ה- FPS ל-32 מפעיל VSYNC ואני מקבל תקיעות כל כמה שניות.. זה קורה במשחקים גם במשחקים אחרים. מישהו מכיר את הבעיה, ויודע איך לפתור אותה? תודה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. אני הולך לקטוגריה של הדריברים וזה מה שאני מקבל http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 ???!?!?

4. Started by talsa,

אז ככה בהתחשב במפרט הקיים האם 4850 יספיק לי לרזולוציות מקסימליות והגדרות VERY HIGH ב CRYSIS והאם אפשר להחליף ולהשאיר הספק הקיים ? לגבי ה4870 אין לי ספק שצריך ספק אחר השאלה האם שווה את ההשקעה של גם ספק וגם הכרטיס לעומת השיפור שיציג במישה לא צריך להחליף ספק ב4850 ? אשמח לעזרה זה מעסיק אותי די הרבה לאחרונה (זהו נכנס הג'וק של כרטיס חדש )

5. Started by SiLVeRMaN2006,

Radeon 9600 Pro יעבוד עם חיבור של agp x4??

6. Started by Gliding,

היי, אחרי סוג של השוואה שעשיתי החלטתי שכרטיס המסך שהכי כדאי לי לקנות הוא 6600GT. הוא בטווח המחירים של X600XT אבל אין בכלל קשר ביניםה מבחינת ביצועים. כל הבנצ'מרקים שלו שמים אותו ברמה אחת מעל X700PRO. אם למישהו יש הצעה לכרטיס באיזור ה- 1500 שמשתווה...אני אשמח. אם לא. מישהו מכיר את XFX? הם היחידים ב KSP שמבוססים על 6600GT? זה ממש דחוף תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by evy,

במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by JohnClark,

היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by dvido,

אני מחפש מסך crt. אני צריך את זה בשביל מישהו שמבלה הרבה זמן מול המחשב וכל הזמן כואבות לו העיניים. התקציב הוא כ-1500 ש"ח. תעזרו לי בבקשה לקנות משהו טוב, עם refresh rate גבוה ואיכות טובה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by UponTheRose,

שלום יש לי איזה בעייה מוזרה בנוסף לשלל הבעיות שאני חייב לפתור אותה מיידית ואין לי פיתרון זה תמיד קורה - כשאני מכבה את המסך ומדליק שוב, הקבצים שעל שולחן העבודה מסתדרים באופן שונה לדו' - המסך שלי ברזולוציית 1920X1080 פול HD עם שורה אחת של 11 קבצים בצד, כשאני מכבה ומדליק, נפער חור קבוע בין 5 קבצים למעלה לבין 5 קבצים למטה והקובץ ה-11 עובר לשורה חדשה יש לכם מושג מהי הסיבה לתופעה המוזרה הזאת? תודה וביי!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by esaher,

לא מצליח להבין את ההבדלים מלבד זמן תגובה (2 ו-4 לטובת 931) האם 931 הוא מבריק GLOSSY? מה לגבי 940? מי חדש יותר? שניהם אותו מחיר פחות או יותר. ביקשתי מהמוכר 940 אמר לי שאין במלאי והמלית על 931 לקחתי אבל אני חושש לפתוח הקופסה... הבעיה: 931 לא נמכר (עדיין?) בארה"ב אז אין הרבה ביקורת תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח אין לי כטיס מובנה אבל יש לי שאלה האם יהיה לי צבר בקבוק עם אני אקנה את 9800GT והאם כל החבור של הכרטיס מתאיםמות לי . אם אתם נותנים לי שם של כרטיס מסך אחר כמו HD4670 תנו לי שם של חנות ש…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם איך המסך הזה באופן כללי? קניתי אותו (לא חדש) במצב מעולה ובקושי היה בשימוש הוא שפורפרת טריניטרון איך הוא לעומת אחיו הבכירים יותר 786FD ו 796FD

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by Aqualiz3r,

מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by X-It,

דריבר חדש שיצא היום לכרטיסי NVIDIA בשביל XP!! כרגע יש גרסא רק ל 32-BIT הורדה http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/nvidia/100.87-XP_x32-%5BGuru3D.com%5D.exe ודרך אגב קובץ הEXE של ההתקנה אחרי שעשיתם EXTRACT פגום אתם צריכים להתקין את הדריברים בדרך הישנה > לוח הבקרה> מערכת > חומרה > מנהל התקנים > ותחפשו את כרטיס המסך שלכם ואחר תכנסו לדריבר ותכנסו לעידכון ואז תבחרו את התיקייה שהוצאתם אליה את הקבצים של הדריבר ואז הוא יתקין לכם... ולמי שיש באנגלית Attention read this : the setup.exe is broken, you need to install these drivers the old-school way; thus: > Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Display Adapters > your graphics ca…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. זה לכל אלה בינינו שאוהבים לשמוע רקע טכני והסברים על מאחורי הקלעים של המנועים של המשחקים : לפי הסדר http://www.gametrailers.com/player/23184.html http://www.gametrailers.com/player/23183.html http://www.gametrailers.com/player/23275.html באיכות 720P אגב.. תנו בתגובות ובדעות..

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. לא משנה הסתדרתי בעצמי כבר... אומנם איכות התמונה לא כמו שמחברים לממיר חד חד אבל רואים מצויין גם ככה. אגב,ממליץ בחום על חנות סטריאו סטאר שנמצאת בפתח תקוה בז'בוטינסקי ממש ליד אורנג'-שירות מצויין נתנו לי את הכבלים הטובים ביותר,גילו סובלנות והראו לי את הכבלים פועלים על ממיר של יס.. מדהים. אז באמת כל הכבוד להם !!! בלי שום קשר לזה עשה לי מחיר טוב

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by J S Bach,

היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. Started by idan1836,

שלום .. קניתי כ. מסך (BULK) וקיבלתי אותו ללא קופסא! הכרטיס הוא רדאון 9600 פרו. איך אני ידע שבאמת קיבלתי אותו??? בהגדרות רשום 9600 SERIES. עזרה בבקשה!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by ofir,

היי. אני מחפש כרטיס סטנדרטי עם tvout בכמה שפחות השקעה כלכלית, על מה אתם ממליצים? המחשב שלי הוא: P4 1.6 256mb 60gb עם מסך lcd. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by bazz,

היי, ראיתי ששני הכרטיסים בכותרת מתומחרים די דומה, אם כי הDDR3 קצת יותר יקר. הצרכים שלי די מגוונים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, עריכת וידאו וקצת משחקים. אני הולך לשלב את אחד הכרטיסים במחשב עם מעבד E6750 או Q6600, זכרון 2G, לוח אם P35 של אינטל או ג'יגבייט, ספק שבא עם המארז (500W), ומסך VP930 או 200W6CS (יש עוד רכיב שיכול להיות רלוונטי לכ. מסך?) אז רציתי לשאול כמה דברים: 1. מי מהם יותר טוב? אם תלוי למה, אז למה כל אחד מהם יותר טוב? 2. DDR3 נשמע לי מו משהו שלא מנוצל טוב אם שאר רכיבי המחשב לא תומכים בDDR3. אני צודק? 3. ראיתי כמה חברות שיש להן גם 512MB DDR3. עד כמה זה יותר טוב מהקודמים? (אם התשובה לא כבר חלק מהתשובה לשאלות הקודמות) 4. עבור הכרטיסים האלה, מישהו יודע לומר …

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by idanohh,

אני צריך עזרה להחליט איזה כרטיס לקנות, מה יותר משתלם לי ואיזה כרטיס יותר טוב מבין השניים, אני קונה אותו ממש עוד מעט אז אני צריך את העזרה דחוף : כרטיס מסך Geforce FX5200, 128M DDR, TVOUT, AGPX8 : הדגם הראשון שנציג יהיה nVidia GFFX5200 128DDR השבב בנוי מ 45 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם על DX9.0 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 250Mhz Memory Bandwidth : 8.00 GB/s או כרטיס מסך ,ATI Radeon 9600SE, 128M , DDR, TVOUT, AGPX8, DVI,DualHead : Core Speed : 325 MHz Fill Rate : 1300 MTexels/s Memory Bus Width : 64-bit Memory Speed : 200Mhz Memory Bandwidth : 3.20 GB/s שימו לב מה הופך את הכרטיס לזול יותר ה Core Speed…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by segevgabay,

אני לא יודע מזה אבל זה התחיל לפני כמה ימים! פתאום אני עובד על המחשב והמסך ניהיה שחור לכמה שניות ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=zljm2djzqkyf.jpg זה קורה פעם בכמה דקות.. מה זה יכול להיות? דרך אגב, ניסתי לעדכן דרייברים ואפילו עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר.. מה עושים?

24. Started by shaul,

העניין הוא שמאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של ATI אין למסך שלי סוף למה אני מתכוון כשאני אומר אין סוף, פשוט מאוד, בזמן שלצד הימני של המסך שלי יש סוף, כלומר אם אני מזיז את העכבר ימינה בשלב מסוים אני לא יכול להזיז אותו יותר(יענו איפה שנגמר קו התצוגה של המסך) בזמן שבצד השמאלי אני יכול להמשיך להזיז את העכבר כמה שארצה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.