עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט שלי [מלפני שתיים וחצי] Intel core 2 duo e8400 3ghz לוח אם gygabite x48 DS5 כרטיס Saphire ATI HD4850 512mb זכרון 4GB DDR2 800mhz מערכת ווינדוס 7 64 ביט ultimate בעיקרון מערכת משחקים והיא עבדה יופי במשך הזמן לאחרונה אני שוקל האם להחליף בחדש? שיהיה מוכן לקראת המשחקים החדשים השאלה איזה כרטיס יתאים ברמה למערכת הזאת בהנחה שאני מעוניין בכרטיס שהרמה שלו די דומה [או קצת גבוהה] מהרמה שהכרטיס הנוכחי היה בה לפני שנתיים וחצי [כשהיה חדש יחסית]. לגבי תקציב אני לא יודע כמה צריך לעלות כרטיס כזה אז רק אחרי שאדע כמה יעלה אני אחשוב אם כדאי תודה!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by rtr,

כדי ? כמה לשים ומה זה נותן ? http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...4744&user=rsrs6 10X

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

לפני כחודש כששיחקתי THE WITCHER המסך פיתאום כבה והפסיק לעבוד... אחרי שאיתחלתי את המחשב המסך עבד אבל שמתי לב שהדרייברים של הכרטיס מסך נמחקו משום מה... התקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו המחשב (לפחות הכרטיס מסך..) כבר לא כמו שהוא פעם... לפעמים במשחקים מופיעים לי קווים מוזרים כאלא (ארטיפאקטים?) ואז המסך נכבה ואני מאתחל והכל עובד שוב (לא צריך להתקין שוב דרייברים..) לפני התקרית הייתי יכול לשחק בUNREAL והכרטיס מסך לא היה מגיע ל85C היום הוא מגיע ל120C ויותר (!) אני מבקש עזרה וגם איזה דרייברים הכי נכון להתקין? אני צריך גם (ככה כדרך אגב) תוכנה שתחליף את הCCC הכרטיס מסך שלי הו X800XT של ATI מבית 3D CLUB ויש לי מע' הפעלה WINDOWS XP 64X תודה....

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by menos,

שלום נאמר לי כי בשאטלים אם שמים כרטיס מסך מסוג דור חדש תוך 20 דקות האוויר יותר מדי מתחמם בפנים והכרטיס נשרף האם זה נכון? תודה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by redti,

שלום חברי פורום גרפיקה. פתחתי את הדיון הזה עקב המקרה שהיה לי לא ניקיתי את המחשב לעיתים קרובות והמאורר של הכרטיס מסך היה סתום והוא נשרף לי. gainward GF4 TI 4200 128 mb vivo אז אנשים נקו את מחשבכם לעיתים קרובות שלא יקרה לכם מקרה כזה מצער...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לדעת מספר דברים? מהיא טמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת ל- HD4870X2? האם יש דרכים לקרר את הכרטיס מסך? האם עדיף לעבוד עם המארז פתוח לגמרי? האם יש WINDOW GADGET שמודד טמפרטורה ונמצא כל הזמן על ה- DESKTOP? הכרטיס שלי מתחמם ומתקלקל לעיתים קרובות (פעמיים ב- 4 חודשים האחרונות).. למזלי יש לי עוד חצי שנה אחריות (מתוך 3 שנים)...

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by EyalNem,

שמעו, לפני חודש קניתי מחשב חדש.. כל המשחקים שאני העלתי (Black&White - FEAR - NEEDFORSPEED MOST WANTED ועוד..) עובדים עם בעיות גראפיקה. יש "הימרחויות"במשחקים וכל מני דברים שלא אמורים לקרות.. גם אמרתי לטכנאי שלי פעם קודמת שיחליף לי את הכרטיס מסך וזה לא עזר. הדגם שלי - GeForce 6600 NX LE 256MB. עדכנתי את הכרטיס מסך לפני חודש בערך.. את הבעיה תוכלו לראות כאן: http://loading.co.il/uploads/1378171953.gif אם צריך עוד אני יכול לתת.. (אם צריך מפרט של המחשב..: 1024 MB RAM כרטיס מסך ידוע מעבד Pentium 4 3.0 GHZ 2mb דיסק קשיח 120 GB מסך ישן של 17 אינץ' אולי זה קשור O_O. ) מקווה שתעזרו לי לפתור, אייל D:

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. בחרתי בכריס המסך הזה למיטב הבנתי הוא מספיק למה שאני צריך אני לא משחק על המחשב לקחתי לוח אם שתומך בשני כרטיס מסך PCI-E X16 בשני החריצים SAPPHIRE ATI RADEON HD3650 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 2 ¤1060 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2162 האם כדאי לי לקחת את הדגם המ…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by igoldman,

אני נותן את תודתי מראש לכל העוזרים בנושא יש לי מחשב PENTIUM 3 מהירות 800 MHZ זכרון 320 MB סטיק אחד של 256 MB במהירות 133 MHZ וסטיק אחד של 128 MB גם במהירות 133 MHZ שני הסטיקים של חברת KINGSTONE הכרטיס מסך הקיים של המחשב הוא 2 RIVA TNT עם 32MB הבעייה היא שלא ניתן להריץ משחקים בתצורת החומרה הקיימת בגלל הכרטיס מסך שהוא ישן ואיטי מבחינת מחשקים שאני מעוניין לשחק זה כל המשחקים החדשים שיוצאים כל הזמן על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? אין לי צורך ביציאת DVI או תמיכה ב AGP במהירות X8 כי הלוח אם שלי תומך מקסימום במהירות X4 ואין לי צורך ביציאת TV OUT כי אני לא מתכוון לחבר אותו ל TV חוץ מזה למישהו יש ניסיון בחיבור כרטיס מסך מתקדם למחשב PENTIUM 3 מהירות 800 MHZ ? האם יהיה לי שינ…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בתקציב של 1000 ש"ח + אני רוצה כרטיס שיהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ושיהיה טוב לOC ושיעמוד בחום הגבוה עם הקירור Stock תודה מראש לכל העוזרים

11. Started by dodoboy,

מחפש דרייבר לגיפורס fx5200128 ............. האם בכל הדיסקים שמקבלים עם הכרטיס מסך של חברות שונות זה אותו דרייבר........?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by סער_שי,

מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש - HIGH END, מחו"ל... בחודשים הקרובים. האם צפויה ירידת מחירים בקרוב? מתי?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by levya1,

שלום רב אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה PVR שמקליט ברמה איכותית. אעדיף אם זו תהיה המלצה על סמך ניסיון אישי עם כרטיס ה PVR. מגבלת תקציב עד 400 שקל תודה !

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ללא הגבלת תקציב, המגבלה היחידה שלי היא ספק הכח. יש לי thermaltake toughpower 600w המחשב הוא : I5 3570K 8GB DDR3 1600 איזה כרטיס מסך אני יכול לשים ? כרגע יש לי 6850 1GB ואני רוצה לשחק משחקים כמו BF3 על הגדרות גבוהות ביותר על FHD.. תודה.

15. Started by RaffiB,

לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by asw3,

שלום רציתי לקבל הסבר על כרטיסי מסך 1. מהו Mhz בכרטיסי המסך? 2. מה הזיכרון שעל הכרטיס עושה 3. מה יגרום צימצום ה- Mhz,MB בביוס?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by scheinerman,

שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה600 שקל. זה המפרט שלי: AM3245BB AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 BOX 1 GMA78GMUD2H Gigabyte GA-MA78GM-UD2H AM2/AM3 1 APEXSU Raidmax APEX 2x120mm + Raidmax (Delta) 400W 25A @ 12V Tested 1 D24G8004ADSO A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 1 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה 1 ₪75 אני משחק בעיקר PRO EVOLUTION אבל אני אשמח אם משחקים כמו CALL OF DUTY גם יעבדו. איזה כרטיס אתם ממלצים? תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. יש לי מסך 17" ואני יודע לא תעזור לי כל כך אבל שאני אמכור אותו אולי אני אמכור אותו ביותר ואני אחזיראת ה 50 שקל האלא לא ?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש ברשת ולא ממש מצאתי.אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA או ATI (מה שמתאים יותר) לנייד של אבי,אם יש אפשרות לכ.מסך עם תמיכה בDX10 אז מה טוב אך אם לא קיים אז DX9 חזק יספיק. אם אפשרי לקבל לינק לארץ /חול(מה ששווה יותר) של כ.מסך טוב שמתאים לנייד והמלצות.אודה למגיבים.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Azmodan,

יש לי כרטיס radeon 9200se של gigabyte שמראה כבר סימני עצלנות אני מעוניין בהצעה לכרטיס מסך AGP, עד 600 ש"ח - אם אפשר שכולל VIVO תרגישו חופשי

21. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 760 GIGABYTE 6600 128MB PCI-EXPRESS RETAIL 680 או AMD Sempron (S754) 2800+ *Palermo* 64 535 GV-NX66T128D gigabyte 6600GT 940 שניהם יוצאים אותו מחיר בערך (אם יש כרטיס יותר טוב במחיר הנתון אני אשמח לשמוע עליו) תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by orentz,

הכרטיס מסך שלי sapphire hd 5850 המעבד core i3 530 האם יהיה צוואר בקבוק

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. כ webcam, אני צריך כרטיס שיקליט באיכות טובה מאד ולא שתיהיה בעיה עם הקלטת קול. (לא מחפש כרטיס עריכה רק כרטיס הקלטה [לכידה]). בבקשה המליצו לי על כרטיס טוב מחברה טובה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית. סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולר השאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאל אבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיס או כמו שזה בטלויזיה AV אז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי... תודה רבה. /משה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  25. -------------------------------------------------------------------------------- אני צריך כרטיס מסך למחשב הישן שלי שיש לו מעבד אינטל 1800, ואני מחפש כרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים (לא חזקים במיוחד כי בכל זאת זה רק 400 ש"ח.....) יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים