כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לציין כי קניתי את המסך מתצוגה מ KSP החנות הידועה לשמצה. אבל יצא דיל טוב אז ככה שהם יצאו בסדר... אז הבעיה היא כזאת: יש למסך תמונה דהויה כזאת, נניח ומסתכלים על ICON כלשהו על השולחן עבודה, אז רואים ממש טיפה מימינו בצורה שקופה חלקית את אותו האיקון.. וזה בולט מאד בטקסט, אם הייתה לי מצלמה הייתי מצלם את זה ומראה לכם אבל אין לי כרגע... בכל מקרה אני גם לא ממש מרוצה מהתמונה שלו, הצבעים די מוזרים לי ובכלליות חשבתי שהוא יהיה יותר WOW. אני משאר שהבעיה הזאת מורידה מהיכולות של המסך. בכל מקרה דיברתי עם KSP והם אמרו שאני צריך להביא את המסך אליהם ושהם יבדקו (מזלי שי לי 3 שנים אחריות אז ככה שאם קורה משהו אני מכוסה L:-)), אבל הבעיה זה שאני לא בבית כל כך (חייל קרבי אתם יודעים) אז רק עוד אי…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה המהירות GPU CLOCK ו-MEMORY CLOCK של HD 4850 512MB בגרסה רגילה (לא מומהרת...) ??
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2600PRO של SAPPHIRE עם 256MB GDDR2. כמה אני ארגיש את השדרוג ל4670 החדש גם של SAPPHIRE עם 512MB GDDR3? שאר המפרט נמצא ב"מפרט" זה (המחשב העליון). המסך שלי הוא X95F של SONY גודל: 19" רזולוציה 1024X1280, והוא לא צפוי להתחלף. כלומר זו הרזולוציה שאני משחק עליה. השאיפה לשדרוג היא בגלל שה2600 לא סוחב. גם בC&C הנוכחי ברגע שיש יותר מדי יחידות על המסך המשחק מקרטע בהגדרות גבוהות, אני לא חושב שאפשר להאשים משהו אחר במפרט שלי מלבד הכרטיס. אני ארצה לשחק RED ALERT 3 כשיצא את DIABLO 3 ואת CRYSIS בצורה חלקה (ה2600 מריץ אותו די חלק ב1024X768 כשהכל על מדיום אבל אני שואף ליותר מזה). אני לא רוצה להשקיע את ה200 ש"ח הנוספים ל9600GT. אגב, אני מתכנן לשים לכרטיס תוך כמה חודשים קירור …
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש עם הכרטיס מסך 8800GTS 512MB. חיברתי שני מסכים בחיבורי DVI, המסך LCD "19 יחס: 4/3 ברזולוציה 1280X1024 ומסך פלזמה "42 יחס: 16/9 ברזולוציה 1024X768. כפי שניתן לראות לכל מסך רזולוציה שונה ויחס גובה/רוחב שונה. המטרה: לראות תמונה זהה על שני המסכים אך להגדיר לכרטיס מסך שיוציא לכל מסך את הרזולוציה והיחס שלו. נכנסתי ל"לוח הבקרה של NVIDIA" ובפונקציה "צגים מרובים תצוגות" בחרתי ב "מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה (dualview)" במצב זה אכן ניתן להגדיר לכל צג את הרזולוציה שלו בנפרד אך לא מתקבלת תמונה זהה בשני הצגים! ב LCD אני רואה הכל כמו שצריך אך במסך הפלזמה רואים רק את תמונת הרקע בשולחן העבודה בלבד, בלי האייקונים ובלי כלום, פשוט תמונה סטטית! אם במקום לבחור בפונקציה "מוג…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
האם הכרטיס gtx285 מתחבר ללוח אם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=543 אני צריך להזמין את הכרטיס מחר מחול
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה, אני מכיר מישהו שאומר שקנה כרטיס 6600GT ושהוא מקבל 3500 נקודות ב-3DMARK05 בסטוק, זה הגיוני? כי אני עם כרטיס 6800NU מקבל 3700 בסטוק? או שיכול להיות שהוא קיבל את הכרטיס עם אובר קלוק(כרטיס של לידטק), הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה, אני ממש לפני קניה של מחשב חדש. אני מבין קצת במחשבים, בניתי מחשב עם מעבד חזק E6400 עם לוח אם חזק וזיכרון של 2 ג'יגה מהירות 800 של קינגסטון. פעם כשהמחשב שלי היה חדש שיחקתי בכמה משחקים אבל מאז אני כבר לא יכול לשחק כי הוא ישן, עכשיו במחשב החדש אני בטוח ישחק אני אוהב משחקי יריות כמו מקס פיין הישן, medal of honor , splinter cell פיפא 2007 , ובכלל אני רוצה שמשחקים חדשים שיצאו עכשיו ובשנתיים הקרובות לפחות יוכלו לעבוד בצורה טובה על המחשב. אז הגענו לכרטיס מסך, מכיוון שאין לי מושג אם אני נקרא גיימר חובב ממוצע או ממוצע + אין לי שום מושג לגבי כרטיסי מסך אז הקצבתי לעצמי 800 ש"ח לכ.מסך ובחנות המליצו לי לשים במחיר הזה את ה GF 7600GT מה אתם חושבים? הכרטיס יתאים לי? יחזיק מעמד למש…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי משתלם לקנות לAGP עם מעבד 2.8.... 1GB RAM ....???כדי שריץ משחקים טוב????
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edi מבחינת משחקים וכו' אין בעיה אני חיברתי אותו קבוע לטלוזיה דרך ה SVIEDO עם מתאם ל two RCA one שמגיע עם הכרטיס עד לפני חודש הכל היה תקין עכשיו אני שם לב שיש במסך של הטלוזיה כמו קו שיורד במחזוריות בצבע לוון כאשר אני רואה סרט דרך המחשב חיברתי DVD לטלוזיה , פלסטיישן והתצוגה טובה זה רק ה.מסך ? אין עוד אופציה אחרת שאני ידע ללכת לאן שקניתי ושחליפו לי
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . יש לי כרטיס מסך 8600GT 512MB ולא מזמן קניתי את המסך DELL 2407WFP הדורש כרטיס מסך חזק. אני ישמח אם תמליצו לי על כרטיס שהיה לאורך טווח ושיתמוך בטכנולוגים FULL HD במחיר נוח [אין הגבלת ממחיר] תודה רבה והמשך יום טוב!!
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חברים, האם לדעתכם מערכת מבוססת P4 3.0 +2G DDR2 ram עם כרטיס XFX8800gts תגיע ל-60FPS ברזולוציה של 1024*1280 (אני פשוט ממתין עם שדרוג המעבד והלוח לירידת מחירים) במידה ולא מה סף הביצועים שאתם מעריכים למערכת זו מבחינת FPS ברזולוציה הנתונה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי נייד אם 1.66Ghz ליבה כפולה t5500 זכרון של 1GB וכרטיס מסך x1400 וקבלתי 1060 איך זה הגיוני ציפיתי לפחות 1500... מאוד מוזר...
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כרטיס חדש קיבלתי אתמול התקנתי אותו על הלוח חיברתי גם לחשמל (PCIE). אני מפעיל הכל עובד בסדר התקנתי דריבר אני נכנס למשחק CRYSIS (הורדתי עליו פאצ'ים) עובד על HIGH ב XP רזולוציה 1280*1024 וAA4 רץ על 30 FPS כעבור איזה חצי דקה אניע משחק נתקע אני לא יכול לעשות כלום. לפעמים אני יכול להכנס למנהל משימות ולצאת . אותו דבר גם ב FAR CRY 2. הכרטיס: TWINTECH 9800GT OC EDITION 512MB נקנה מ FOXPC
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של NVIDIA יש לא שלוש יציאות ומיכיוון שאני מנסה לחבר 2 מסכים רגילים אני נאלץ לחבר אחד מהם ליציאת VGA ואת השני ליציאת DVI-I בעזרת מתאם מDVI-I לVGA. המסך שמחובר לVGA נידלק עם הפעלת המחשב והמסך השני נישאר בהמתנה עד שמערכת ההפעלה מסימת לעלות, כאשר היא מסימת הוא "נידלק" אבל נישאר שחור, הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה. מכיוון שחיבור של מסכים במקביל הוא נושא בנאלי ולא מסובך ומכיוון שניסיתי את כל הצורות השונות ... תדרים, רזולוציות וכו וראיתי שהמסך נישאר שחור אבל עובד (הוא תקין) תהיתי אם אפשר להכריח את הכרטיס מסך להפעיל את יציאת הDVI בהפעלת המערת כבררת מחדל ול את הVGA ולהמישך לנסות משם. האם משהו יודע איך עושים את זה? איך גורמים לכרטיס מסך לגשת לDVI כבררת מחדל? …
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
תראו בסוף החלטתי ללכת על ה 6800GS השאלה שלי היא , אם המפרט הנוכחי שיש לי יוציא את המירב ממנו? זה המפרט: מעבד - Intel Pentium 4 , 3.0Ghz Presscot 1MB Cahce לוח אם - Intel Corporation D915GAV זיכרון - 768MB DDR 400 [אם יש עוד משהו שצריך להוסיף , תגידו ואני אוסיף]. תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך לpci-e עד 550 ש''ח (תוסיפו גם קישור לחנות). המטרה היא משחקים.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
דברתי עם משהו שאמור להבין בנושא והוא אמר שאולי בעתיד תצא תוכנת סימולציה כלשהי שתאפשר לכרטיסים ישנים יותר(DX9) לתמוך ב-DX10 במידה והם חזקים דיים?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני לא מצליח לימצו איפה מגדירים את האפשרויות האלה זה די חשוב אני אשמח אם תוכלו לתת הוראות מדויקות איך להגיע לשם ואולי המלצות לשינוי ההגדרות...
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אוקיי,אז לפני איזה 4 ימים התחלתי לראות כל מיני קווים ועיוותים קטנים על המסך,שהופיעו ונעלמו,התדירות של ה-"הפרעות" האלה התגברה ביומיים האחרונים,אתמול כיביתי את המחשב והיום הדלקתי אותו,הגעתי למסך של הלוג-אין ,פתאום הופיע איזה מסך,והודיע על בעייה עם הכרטיס מסך,ובנוסף היה כתוב שהוא מבצע דאמפ לפיסיקל ממורי,עשיתי שוב ריסטרט,ומאז הכרטיס מסך לא עובד,אי אפשר לראות כלום {המסך שחור}..אציין שעם כרטיס מסך אחר הכל עובד. מה אתם אומרים הלך לי הכרטיס מסך..הוא די חדש בן שנה וחצי בערך.. דרך אגב הוא של ספייר 128 מ"ב זיכרון...בנוסף ראיתי גם שהמאוורר שלו לא פועל. אני ממש מודאג,עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב השולחני. האם כדאי לי לקנות כרטיס אחד חזק או שני כרטיסים כ- crossfire הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 800 ש"ח פחות או יותר... דוגמא: Radeon HD 6850 1024MB שמחירו נע בסביבות ה 800 ש"ח או Radeon HD 6670 1024MB (שני כרטיסים) שמחירם ביחד בסביבות 900 ש"ח תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שני הכרטיסים מבית גיגהבייט תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן,קודם המפרט : אותו דבר כמו שמימין רק שבמקום ה 6800GT יש עכשיו 7800GS (גירסאת האקסטרים של XFX) ועכשיו לבעייה : כשאני מפעיל נגיד את 3DMark06 יש מספר צפצופים מהכרטיס בתחילת הטסט שמפסיקים אחריי כמה שניות,וחוזרים אח"כ מדיי פעם בצורה אקראית. לכרטיס מחובר כבל חשמל ישירות מהספק,אבל כשהסתכלתי בחוברת של הכרטיס ראיתי שצריך לחבר כוח דרך "Power Cable" שנכנסים אליו שני קונקטורים של הספק וממנו לכרטיס. יכול להיות שבגלל זה יש לי את הבעייה של הציפצופים? הוא פשוט לא מקבל מספיק כוח? אשמח אם תאירו לי את הדרך,אני עובד עצות =\\ קניתי את הכרטיס מיד שנייה ואין אחריות,ממש לא בא לי להתעסק עכשיו בציוד תקול.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-