כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
עכשיו יש לי 6600GT .. ואני רוצה לשדרג ל7900GTבהתחלה רציתי ל8800GTS אבל ראית כמה דיונים שכנראה לא משתלם לקנןות אותו עכשיו כי מילא אין לו תמיכה עכשיו אז ככול הנראה אני ייקנה את ה7900GT מה אתם אומרים..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
תראו אני כנראה קונה מחשב ב-foxpc עכשיו אני חשבתי ללכת על 8800gt xfx שהוא ממש חייתי אבל קצת יקר יותר מהרגילים...ובמפרטים כולם ממליצים לי ללכת על אסוס אבל יש 2 בעיות : ראיתי באתר הזה http://www.tweaktown.com/reviews/1255/palit_geforce_8800gt_sonic_graphics_card/index.html שהכרטיס palit יותר חזק במחשקים מביא ביצועים יותר טובים איך זה??..וב-foxpc אין לא palit ולא asus יש רק twintech ואישית אני לא מכיר את החברה ואני לא חושב לקנות אותם..יש גם bfg אבל הוא עולה 1500 שזה לא בין הזולים..אני ממש תקוע עכשיו כי אני לא רוצה ללכת על בחרה שאני לא מכיר אבל פה לא ממליצים לי על ה-xfx שאני ממש נדלקתי עליו...יש מצב קטן שאני קונה ב-tms אבל לא חושב מה אתם אומרים? ועוד משו כולם ממליצים על ה-asus…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס POWERCOLOR X800GT ואני לא כל כך מבין בעניין הפילטרים אז השאלה שלי אם יש לו פילטרים ואם כן איך אפשר להפעיל\לכבות אותם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, במחשב של אחי מותקן הכרטיס מסך הנ"ל, הכרטיס באתר של MSI הכרטיס הוא 128Bit ו 256MB. מהירות ליבה של 225 וזיכרון של 400Mhz. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לאחד איכותי יותר, מכיוון שמשחקים חדשים מתקשים לעבוד על רזולוציה גבוהה ורמת גרפיקה גבוהה. למשל ה - NFS החדש עובד על רמת של Meduim Details ברזולציה של 1024X768. הבנתי שכרטיס מסוג LE הוא כרטיס מסורס ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס ל Readon 9600Pro או 9600Xt מכיוון שאחי לא מתכוון להשקיע מעבר ל 1000 ש"ח. האם יהיה איזשהו סוג של שיפור ? או האם יש כרטיסי מסך יותר ממולצים בתחום התקציב של 1000 ש"ח. בנוסף חיפשתי כל מיני ביקורות פה באתר וגם אצל TomHardware, ראיתי שם את הביקורת ענק שעשו על הכרטיסי מסך אבל לא היה שם את ה 5700LE אלא ר…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך 8800 gts ורציתי לדעת האם מעבד 3200+ 939 מגביל את הכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עם albatron geforce fx5900xt amd athlon xp2800 איך התוצאה? תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
הממ אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים אבל יש הבדל של 60 ש''ח מחיר והחברה אחרת לשנהם אז אתם יכולים להגיד לי עם יש הבדל בינהם?זאת אומרת עם הזול יותר הוא טוב לשימוש או לא.. זה הזול בינהם: 9500GT 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E של ZOTAC http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=9708 והיקר בינהם: 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 של גיג'הבית http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=8399 שמתי לב שרשום בזה של הZOTAC PCI Express 2.0 x16 (Compatible with 1.1 מזאת אומרת הCOMPATIBLE WITH 1.1? זה יעני לא 2.0?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב htpc שמריץ vista media center ואני צריך שיתמוך ב- 1080p , 720p וגם שיהיה לו את היציאות הבאות : hdmi , dvi , svideo (or RCA) כי כרגע הוא יחובר לטלויזיה שיש לה רק כניסת svideo או rca רגיל. לא למטרת משחקים. (אנא נמקו למה אתם ממליצים על הכרטיס). והאם עדיף לקחת כרטיס מסך עם קירור פאסיבי או שגם קירור אויר הוא מספיק שקט ולא יפריע ?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! אז ככה היה לי כרטיס 256 9600xt, הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לחנות ששלחו ליבואן, עכשיו הקטע הוא שליבואן נגמרה האספקה של הכרטיס אז הציעו לי במקום 6600 256, רציתי לשאול אם 6600 = 6600 gt? שאלה שנייה האם ההפרשי ביצועים גדולים ומה שוויו בשוק? כמו כן יש לי עוד שאלה אני משחק במשחק americas army אשר בניו על מנוע unreal 2004 ובמנוע הזה למי שיש ati נהנה "מצל" שנותן יתרון רציני בזמן המשחק... עכשיו אם אני אחליט שלא לקבל את ה- 6600 gt יש לי זכות לדרוש כרטיס תוצרת ati?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בעיקר בשביל פוטושופ בלי משחקים בכלל המליצו לי על 300SE או X1300 או 7300GS אם אני לא טועה אבל תעזרו לי עם דגם ומחיר אוקיי?
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניןן לדעת לאלה שמבינים בנושא או יודעים את זה שהסתכלתי בנעוץ על סיקור כרטיסי המסך החדש פירטו על כל אחד מכרטיסי המסך החדשים נגיד:: סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ עכשיו אני לא מבין מזה אומר כל דבר מזה ומזה נותן מזה חשוב מזה: 1)שום קוד ליבה: 2)אפיק 3)תדר ליבה 4)תדר זכרונות 5)באס זכרון 6)נפח זכרון 7)צינורות עיבוד 8)יחי…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בארצות הברית. ראיתי את המלצות בדיון הנעוץ, אבל יש היום אפשרות לעשות DUEL לכרטיסי מסך ATI. מה הכרטיסים שאתם הכי הייתם ממליצים עד לתקציב אלף ש"ח. אין בעיה בהספק חשמל או לוח אם. (אחר כך אני אבדוק את המחירים שלהם בארה"ב) תודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היה לי כרטיס RX600XT של RADEON איתו לא היתה לי בעיה ושידרתי לטלוויזיה והכל היה בסדר. אתמול התקנתי את הכרטיס החדש ואת הדריוורים, בהתחלה בכלל הוא לא זיהה שהוא מחובר לטלוויזיה. אחרי שהכרחתי אותו לזהות אותה, אני לוחץ על כפתור ה-ON שאמור להתחיל לשדר לטלוויזיה, אבל כלום לא קורה. מבחינת חיבורים לא שיניתי כלום וכפי שכבר אמרתי ראיתי עם הכרטיס הקודם בסדר. אודה אם תוכלו לעזור לי, ובנוסף אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס שקניתי נחשב לטוב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
יש לי 4870 של ג'יגהבייט 512MB. לכרטיס 2 יציאות HDMI ויצאת וידאו נוספת (לא יודע איך קוראים לה). יציאת HDMI אחת מחוברת למסך Samsung 2253 "22 ברזולוציה של 1680X1050. אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך ולכן חיברתי ליציאת וידאו הנוספת את הכבל שמגיע עם הכרטיס ומוציא Component (שלוש חוטים). הבעיה היא שמשום מה אני רואה שהכרטיס לא מסוגל להוציא 2 רזולוציות שונות במקביל. אני רוצה שהמסך מחשב ישאר על 1680X1050 אבל כאשר אני עושה clone לטלויזיה, זה מוריד לי אוטומטית את הרזולוציה של המסך מחשב ל-1024. בכרטיס הישן שלי (מאוד ישן) NVidia 4200TI עשיתי בדיוק את זה והוא תמך ביציאה של 2 רזולוציות בו זמנית. איך ייתכן שלכרטיס כזה חדש (4870) אין תמיכה כזו ??
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט ולא יקר 150-350 ש''ח לאיכות צפיה סבירה.. אני ממש לא מבין בזה עדיף מ KSP.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה , א'. קודם כל שלום רב לכל הקהילה ב'. יש לי מחשב של HP דגם Pavilion a6450.is על המחשב הזה יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB משחקים לא רצים עליו טוב , ניקח לדוגמא את GTA IV שזז בצורה מחרידה . ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך , וזה לא בדיוק שינה משהו . השאלה שלי , היא מה אני צריך לעשות כדי שמשחקים יעופו לי כמו שמצופה מהם . ג'. אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה מ-Windows Vista Home Premium ל- Windows XP SP3 , מישהו יכול לתת לי דרייברים ל-Windows XP בבקשה ? ואם אפשר גם CHIPSET אם יש . את הדגם של הלוח אם אין ברשותי , אז אם יש קומבינה כלשהי לדעת דרך ה-Windows עצמו תגידו לי ואני אעשה . תודה רבה רבה רבה רבה לכולם , אני מקווה שתוכלו לעזור לי ,…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב ולא ממש יקר? ואם אפשר תביאו לי מפרט שלו לא רק שם. משו בין 800-900 ש''ח. ואם אין משו טוב במחיר הזה אז תגידו לי משו טוב והכי זול שתמצאו בבקשה מצטער אם לא שמתי את זה במקום הנכון, פשוט לא ממש ידעתי איפה לשים את זה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הגיע כבל עם חיבור לבן ושני חיבורים קטנים שנראים שאמורים להתחבר ללוח, אחד מהם נראה כמו חיבור של מאוורר רק עם 2 חריצים, ע הכבל רשום Tube 125 0C מוכר למישהו?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש CRT 17" במחיר כמה שיותר נמוך- אבל שיהיה סביר, עד עכשיו הייתי עם MAG 786PF והוא היה לי סבבה למרות שהוא לא איכותי במיוחד, אין לי צורך במשהו יותר טוב- הולכים לצבא בקרוב- למי יש זמן למשחקים. כמו כן שיהיה משהו אמין שלא יתקלקל אחרי יומיים. לגבי חיפוש או קריאת הת'רד CRT לכל תקציב - אני מצטער זמני קצר אני על מחשב של אבא נכון לעכשיו שאני בעקרון לא אמור להשתמש בו. תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחו"ל את ה 6600GT ורציתי לדעת מה דעתכם איך זה יעבוד אצלי .. זה המפרט שלי : http://gotn1.tripod.com/cpuz.htm בנוסף אני צריך להחליף את הלוח אם , אז הצעה ללוח הכי זול שאפשר שיפעיל את הכרטיס תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש על מה אתם ממליצים ?? יש לי לוח אם Pתומך PCIe אני מקצב עד כ 1000 שקל
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם יש חברות שהפסיקו לייצר כרטיסי ראדיון 9800 פרו עם 256bit (אני לא מדבר על MB אלא על bit)? וגם מה דעתכם על: Sapphire 9600 XT 256MB 256 bit DVI ועל: MSI 9800 Pro 128 MB DVI
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-