עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, כן, ידוע לי ששאלות על מסכי CTR זה לא כזה שוס היום כשכולם כבר מדברים על LCD, אבל היות ונוכחתי כי מסכי LCD עדיין לא בשלים מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים כבדים לפי דעתי, החלטתי להמשיך עם טכנולוגיית ה-CTR לעוד כמה שנים מחוסר ברירה (עד שטכנולוגיית CTR דק תהיה בשלה מספיק ) אז אולי בכל זאת אם אפשר עזרה ... יש לי כיום מסך LG 995E "19 המראה סימני גסיסה סופיים בהחלט (אחרי תיקון כושל במעבדות LG) והיות והמסך שירת אותי נאמנה במשך 4.5 שנים ברצוני לדעת אם יש מסך דומה בסדר גודל של עד 2000 ש"ח היכול להחליף את המסך העכשווי. השימוש במסך בעיקר למשחקי מחשב, סרטים ,עיבוד גראפי חובבני, גלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנת אופיס. תודה מראש dkrjvi

2. השאלה שלי היא מה זה oc בכרטיסי מסך ואיך עושים את זה ולאיזה סוגים של כרטיסי מסך כל הפרטים אם אפשר ?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. שלום לכולם. עיינתי בתצוגת כרטיסי המסך שהוצאתם והתרשמתי מאוד במיוחד מה 7600 7800 ורציתי לדעת מה ההבדלים במידה בין 7300 ל 7600 של GFORCE ןאם יש כרטיסים שלהם תומכים AGP ואם כדאי בכלל לקנות את ה 7300. אני מחפש כרטיס שיעלה בסביבות ה 600 ש"ח ל AGP שאוכל לשחק איתו משחקים ברמה ממוצעת ושאוכל לראות חלק ללא תקיעות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by bigdady0,

האם הוא שטוח? אם יש למשהו מידע טכני עליו.. תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. הרבה פעמים הביאו פה את האתר הזה של ההשוואות של ה fps בין הרבה כרטיסי מסך עכשיו חיפשתי חצי פורום ואני לא מוצא אותו... אז אם למישו יש את האתר הזה.... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by alophind,

היי , אני מחפש מסך רחב בגודל 19-21" למשחקים , (משחק World of warcraft לדוגמא , UT וכו...) ניסיתי לברר על ה dell 2005FPW אבל לא מצאתי להשיגו בארץ (גם דרך טים וגם אומניטק). האם למישהו יש המלצות על מסכים רחבים אחרים בסדר מחיר זהה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לדעת העם כרטיס ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של סייפיר טוב? תודה מראש!!!!!!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. Started by emro87,

שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by Ninja,

אהלן,קודם המפרט : אותו דבר כמו שמימין רק שבמקום ה 6800GT יש עכשיו 7800GS (גירסאת האקסטרים של XFX) ועכשיו לבעייה : כשאני מפעיל נגיד את 3DMark06 יש מספר צפצופים מהכרטיס בתחילת הטסט שמפסיקים אחריי כמה שניות,וחוזרים אח"כ מדיי פעם בצורה אקראית. לכרטיס מחובר כבל חשמל ישירות מהספק,אבל כשהסתכלתי בחוברת של הכרטיס ראיתי שצריך לחבר כוח דרך "Power Cable" שנכנסים אליו שני קונקטורים של הספק וממנו לכרטיס. יכול להיות שבגלל זה יש לי את הבעייה של הציפצופים? הוא פשוט לא מקבל מספיק כוח? אשמח אם תאירו לי את הדרך,אני עובד עצות =\\ קניתי את הכרטיס מיד שנייה ואין אחריות,ממש לא בא לי להתעסק עכשיו בציוד תקול.. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by NTT,

*כותרת* ואם אפשר הסבר,על הBIT WIDTH של הכרטיסי מסך ואיך אפשר לדעת כמה הם זיכרון הם יכולים להעביר(והסבר הסבר אם אפשר,עם חישובים והכל).

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. שלום אחרי הרבה בירורים וחוות דעת מחברים באתר שמבינים בכרטיסי מסך, אני עכשיו יותר מבולבל לגבי הבחירה שלי. מכול ההמלצות שקיבלתי יש כרטיס אחד שמצא חן בעיני http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3642 אשמח לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס הזה את חוות דעתו בבקשה! הוא להיפך עם אתם מכירים כרטיסים עם ביצועים יותר טובים במחיר הזה, אשמח לשמוע את דעתכם! אבל בבקשה על תמליצו לי על כרטיסים יותר יקרים, כי הכרטיס הזה כבר עבר את הסכום שאני רוצה לבזבז. תודה מראש דודו

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by roma4k,

אם אני קונה מסך 710TM של סמסונג וכותבים לי בחנות שמחליפים לי אותו נגיד אחרי 5 או 7 פיקסלים שרופים. וביבואן אומרים מ -20 פיקסלים שרופים. במידה ומתרחשת תקלה האם החנות מחוייבת לפעול לפי מה שהיא כתבה, או שהיא תוכל להגיד שלפי יבואבן זה אחרת? כמו כן, הייתי מעוניין לדעת האם שווה להשקיע עוד כ 500 - 600 ש"ח, בהבדל שבין 710 N ל TM? האם DVI באמת שווה את הכסף הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. אני לא מוצא את האיאמה 454PRO בשום מקום בארץ.. אז החלטתי לקנות את המיטובישי הזה שדיברתם עליו הרבה עם האיכות תמונה כמו של האיאמה ואפילו יותר טוב ונתונים יבשים מכובדים יותר. הבנתי שיש רק אחד כזה שעולה על האיאמה, אם כן, אז מה הוא שמו? ד"א המסך הוא מסך 19"

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. חברת GPD לא מוכנה לוותר לאסוס ול-ROG Ally על נפח שוק פוטנציאלי ומשיקה מימון המונים ליחידת האצת ביצועים גראפיים ייחודית משלה לכתבה

15. אני מחפש כרטיס מסך למחשב htpc שמריץ vista media center ואני צריך שיתמוך ב- 1080p , 720p וגם שיהיה לו את היציאות הבאות : hdmi , dvi , svideo (or RCA) כי כרגע הוא יחובר לטלויזיה שיש לה רק כניסת svideo או rca רגיל. לא למטרת משחקים. (אנא נמקו למה אתם ממליצים על הכרטיס). והאם עדיף לקחת כרטיס מסך עם קירור פאסיבי או שגם קירור אויר הוא מספיק שקט ולא יפריע ?

16. Started by av_l,

מה עדיף? , בדגש על יותר חזק. :s05:

17. נאי יודע שזה לא לפה וכו וכו פשוט אני נטול עצות אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד.. חוץ מהפיסי פריק ומליאונטאורק תודה.. :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. טוב ככה יש לי בבית מצלמת וידיאו לא דיגיטלית אלא וידיאו דגם: Sony Ccd - TRV218E אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותה למחשב, להעביר סרטונים או כול דבר אחר ולדוגמא להפעיל במסנג'ר וכול מיני דברים כאלה יש כזאת אפשרות? תודה מראש מריק אני אומר שוב אם זה לא קשור לפה תעבירו

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  19. שלום! אז ככה היה לי כרטיס 256 9600xt, הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לחנות ששלחו ליבואן, עכשיו הקטע הוא שליבואן נגמרה האספקה של הכרטיס אז הציעו לי במקום 6600 256, רציתי לשאול אם 6600 = 6600 gt? שאלה שנייה האם ההפרשי ביצועים גדולים ומה שוויו בשוק? כמו כן יש לי עוד שאלה אני משחק במשחק americas army אשר בניו על מנוע unreal 2004 ובמנוע הזה למי שיש ati נהנה "מצל" שנותן יתרון רציני בזמן המשחק... עכשיו אם אני אחליט שלא לקבל את ה- 6600 gt יש לי זכות לדרוש כרטיס תוצרת ati?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  20. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בארצות הברית. ראיתי את המלצות בדיון הנעוץ, אבל יש היום אפשרות לעשות DUEL לכרטיסי מסך ATI. מה הכרטיסים שאתם הכי הייתם ממליצים עד לתקציב אלף ש"ח. אין בעיה בהספק חשמל או לוח אם. (אחר כך אני אבדוק את המחירים שלהם בארה"ב) תודה מראש :-*

21. Started by ashtarot,

מישהו יודע מה שווה הכרטיס המסך המובנה של הלוח הזה הבנתי שהוא 64 מ"ב לעומת נגיד רדאון 7200 הוא יותר טוב/רע? האם אפשר להריץ עליו את CIV 4 CS1.6?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by giladr,

יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon 64 Processor 3000+ 2 ghz ולוח של ביוסטאר C51MCP51 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ati 1950 pro 512 האם הכרטיס מסך יוגבל ע"י הלוח \ המעבד? אם כן, מה המקסימום האפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by NJorl,

מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  24. EVGA 7900GT - 335,00€ EVGA 7900GT CO - 365,00€ EVGA 7900GT CO Super Clock Version - 385,00€ EVGA 7900GT KO Super Clock Version - 402,00€ EVGA 7900GTX 512MB - 642,00€ EVGA 7900GTX Super Clock Version 512MB - 670,00€ EVGA 7900GTX CO Black Pearl - 698,00€ EVGA 7600GT - 205,00€ EVGA 7600GT CO - 222,00€ EVGA 7600GT CO Super Clock Version - 242,00€ EVGA 7600GT KO - 262,00€ in stok 10 March לינק למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91148 (אם כבר פורסם נא לנעול)

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. Started by fers,

תישמעו אני רוצה להיות בטוח במשהו אני צריך תעזרה שלכם . הייתי אמור ליקנות את ה h4890 אבל היום יצא ה hd5830 שבערך באותו רמה שלו יותר חזק בכמה אחוזים בודדים ואם dx11 אז החלטתי ללכת עליו עכשיו המעבד שלי intel core 2 dou e7300 2.66 אני קונה ספק 550 w של ססוניק וקירור של mugen 2 למעבד עושה OC למעבד לכ 3.2-3.6 כי הלוח שלי מגביל אותי . לפי מה שאמרו לי לאחר ה oc לא אמור להיות לי צוואר בקבוק מה אתם אומרים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים