כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזה כרטיס יכול להוציא 1080P בחיבור לטלוויזיה LCD שמקבלת 1080P?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8400GS M איך אני מגדיר את ההגדרות כדי לקבל חווית צפיה מרבית בHD? והאם בכלל זה משנה..?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יעבוד עם מסך LG 22" W2253TQ תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שולם מה מצב?? טוב אז ככה אני שומע ורואה כתבות דיונים וכו' על מבחנים לכרטיסי מסך בשם 3Dmark ועוד ובנצ'רקים או משהו כזה וניקוד 7XXX אז רציתי לדעת מזה תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כי יש אותו לסבא שלי במחשב ואני רוצה למכור לו את הכרטיס שיש לי ,לכן אני רוצה לדעת האם הכרטיס שיש לי עכשיו יעבוד אצלו!?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת שיהיה לWindows XP ותודה אני מקווה שתעזרו לי ובבקשה שזה יהיה לינק ישיר
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל אותו. הכרטיס עצמו מחו"ל. האם ישנה דרך להפוכו שיעבוד בארץ? האם הוא טוב בכלל?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לכרטיס מסך עבור מערכת HTPC שאני מנסה לבנות תודה,
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
חיברתי בין המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור הVIVO שקיבלתי עם כרטיס המסך 7800 והתקנתי את הדרייברים המיועדים לVIVO מ nvidia.com בחרתי באפשרות ה"clone" והכל עובד בסדר גמור. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות וידאו. כל קטע וידאו שאני מפעיל על המחשב עם windows media player מוצג על מסך הטלוויזיה ללא כל בעיה, אך כאשר אני מנסה לראות את אותו קטע הוידאו דרך bsplayer על מסך הטלוויזיה נראה רק ריבוע שחור איפה שהוידאו נמצא, בדיוק כפי שקורה כאשר אתה מנסה ללכוד תמונה מוידאו עם המקש print screen. אני חייב להשתמש בBsplayer כי הוא תומך במגוון פורמטים וקידודים לעומת WMP. מה אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שניהם באותו המחיר בערך האם ידוע לכם מי מבינהם מומלץ יותר למשחקים??
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode= יפעל לי על הלוח הזה? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZcyLktAZjt2bXqgs ראיתי שכתוב שזה כרטיס DDR2 ובלוח שלי כתוב שזה DDR400 , זה יפעל או שזה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חבר שלי שואל אם כדאי לשדר לכרטיס מסך HD2900XT המפרט הנוכחי שלו הוא.. am2 5600+ 2gb ram s3(mother board) gforce 7800gt 256mb בתודה אור
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ברזולוציה 1024 DPI ותוכנת ההעיבוד התמונה היא ADOBE PHOTOSHOP והמסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 PIXELS אז אם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים.... ומסך מתאים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אם 400 watt מספיק לכרטיס הזה? איך אתה יודע כמה watt יש לספק כוח שהוא כבר על המחשב(יש לי שני ספקי כוח)?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מי שיודע על מסכים של ויוסניק לגימרים ב19 אינץ' בקונטרסט 1600 ומעלה ו8 MS ומטה שימליץ לי תודה רבה רבה רבה ....
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
את ה9800P יש לי על המחשב (בן שנה וחצי בערך) והX1600 נקנה לפני כשבוע לאחותי, רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב. ועוד משהו על הדרך, יש לי XP SP2 ויש לי בעיות עם ה ATI CATALYST CONTROL CENTER, הוא ממש בעייתי לא תמיד עוד עם הוינדוס ואי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לפחות 7-8 גרסאות שונות שלו ורק הישנות 4.X עובדות (הגרסא האחרונה היא 6.5). הבעיות האלה היו מאז ומתמיד פעם איכשהו זה הסתדר ולא מזמן התקנתי וינדוס מחדש ושוב אותה הבעיה. יש לי את ה NET. בגרסא הכי חדשה שלו ככה שזה לא בגלל זה. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך למחשב בעל יכולות כמו של PS3 למישהו יש רעיון??? והאם הכרטיס מסך זהו הפרמטר היחידי או שצריך גם מעבד וזיכרון חזקים אשמח לעזרה שי
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
להלן תשובה רשמית של אלבטרון לשאלה מדוע אין בכרטיס אפשרות לבקרה על הטמפרטורה: Thank you very much for contacting Albatron technical support. According the NVIDIA official specification of 6600GT AGP, They took off this temperature sensor from this card and So does the latest 6600GT card, This temperature display information will get rid off because of the hardware design changing. Sorry for the inconventience. אבל ישנה דרך לפתור את הבעיה,ולהציג את הטמפרטורה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שבב אולטרה-חסכוני בארכיטקטורה שטרם נחשפה רשמית ותגי מחיר תחרותיים מאפיינים את הניסיון השאפתני ביותר עד כה ליצור אלטרנטיבה ל-Nintendo Switch בעולם ה-PCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gainward fx 5200 le אל תחשבו שהאותיות le מסמנות ביצועים גרועים זה הפיסיבי מהסוג הזה אז לנושא בדקתי וגיליתי שלליבה יש סטפינג b1 מה זה אומר ומה זה משפר? הינה תמונה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה זה oc בכרטיסי מסך ואיך עושים את זה ולאיזה סוגים של כרטיסי מסך כל הפרטים אם אפשר ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-