כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אחרי שסבלתי את הרדאונים למינהם צריך המלצה לכרטיס מיקצועי לעבודה ורינדור סרטים ב 3d max 5 תקציב 2000-3000 ש"ח אנא למי שבאמת מבין תנו כמה הצעות
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחדש חדש בתקופה האחרונה ועומדת בפני דילמה.. התקציב שלי הוא בסביבות ה 4000 ש"ח והמליצו לי על 2אפשרויות - 1) לרכוש את ה LEADTEK 7900 GS בעלות של 1160 ש"ח ואז להסתפק במעבד יותר צנוע 6300 CONCORE וזיכרון 1 גיגה 2) לרכוש כרטיס מסך יותר "פשוט" ב500-600 ש"ח GF 7600 GS ולחכות שנה + עד לירידת המחירים על כרטיסים יקרים תומכי DIRECTX 10 ובינתיים להשקיע בזיכרון . מה אתם אומרים? עד כמה ההבדלים בין שני הכרטיסים האלו משמעותיים? אני קונה את המחשב בשביל משחקים(אני לא גיימר כבד) ובשביל תוכנות גרפיות ממוצעות (פוטושופ ופרמייר CS2 ) אודה לכם על תשובה מהירה כי אני צריך כבר לתכנן את הרכישה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
חברה, עזרה, כבר חודש אני מחפש כרטיס מסך חדש במחיר ממוצע. החלטתי ללכת על ה RADEON 8500 LE של GIGABYE. אבל בדיוק לפני שבצעתי את ההזמנה תפסתי בזווית העיין GEFORCE 4 4200 של MSI, ב 40 שקל יותר מה RADEON. מה אתם אומרים כדאי לקנות? אני די פוחד לקנות את ה RADEON לאחר כל הבעיות בתצוגה שיש לאנשים פה בפורום.... אך מצד שני...קשה לה להתעלם מדבריו של ג'ון קארמאק...
-
- 38 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
רכשתי מסך מסוג 7120P של LG והבנתי שאותו דגם הגיע לארץ בשתי תצורות אחד 16MS והשניה 12MS אני הזמנתי את ה12 וכרגע קיבלתי אותו אך משחק שהעלתי מקרטע אבקש אם מישהו יודע איך לבדוק את הקצב רענון של המסך (ולא בהרץ!) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
<<<< יש לי את המחשב<< לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט. הוא ניתקע עם הפס של XP למטה. נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביתלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני התהליכים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי דרייברים והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי אתזה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב. עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את התהליכים והוא עלה בסדר... מישו יכול לעזור לי???!!! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב כמו שעבדו(ברגע שהוספתי את התהליכים הנ"ל ועד התקיעה האחרונה) והכרטיס לא הת…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מבקש את המלצתכם אני מחפש כרטיס מסך טוב חדש שמכירו אינו עולה על 1700 שקל את הכרטיס אני רוכש מחול !! תודה!!
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח גג... AGP... יש את : - 6800XT 128M http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=A6800XT128&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=46 - 6800NU 128M http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4921 - 6600GT 256M http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PV-T43A-UDF3&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=268 אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תגידו.... אבל אל תמליצו על כרטיסים בלי שיידר מודל 3, תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6950 TOXIC ןיש לי ספק כוח Enermax MODU87+ 700W ורציתי לשאול אם הספק הזה יספיק לעוד כרטיס מסך מאותו דגם הכוונה לקרוספייר???????????????
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בנט אקשן. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 ואני לא יודע אם הכרטיס מסך טוב. זה הפרטים שלו: ATI Radeon PCI-Express x16 upto 128MB משולב + חריץ הרחבה פנוי PCI-Express x16 זה כל מה שרשום עליו. אם אפשר לדעת אם הוא טוב או לא. וגם אם הוא יותר טוב מ- RADEON 9600XT תודה.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב על 400 ש"ח ואני רוצה כרטיס שיפעיל את הCNC החדש על Medium+,יש לי AGP. והסתכלתי קצת ואני חושב ללכת בכיוון של זה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981. כדאי?!? טוב תראו אולי אני יוסיף עוד קצת. איך זה? http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3498
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שלי כבר לא סוחב. אני הולך השבוע לקנות מעבד חדש וכרטיס. מה מומלץ? והאם המערכת שלי מספיק טובה לסחוב הכל? השימוש כמובן למשחקים חדשים. התקציב שלי לכרטיס זה 2000 ש"ח + אפשר חריגה. איזה דגם מומלץ ומאיפה הכי כדאי? אני מאזור המרכז. מפרט: מעבד כרגע amd phenom II *4 965 הולך לקנות 8350fx לוח אם: gigabyte ga 990xa-ud3 ram: 16g המסך שלי: dell u2312hm ספק: cougar 550rs והכרטיס שאני רוצה להחליף זה amd hd6870 radeon
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ... יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח למצוא להם פתרון אולי תוכלו לעזור לי 1 קניתי כרטיס מסך חדש לפניי יומיים GTX 550 TI ובמשחק pes 2012 בשלב מסוים המשחק מתחיל לרצד כאילו כמו פריז השמות רועדים ויש פסים קטנים על המסך ממשמש לשתיי דקות ואחריי זה הכול ממשיך כרגיל וזה קורה בדרך כלל כשמתחילה המחצית השנייה .. וגם במשחק Fallout3 יש כאלה ממש תקיעות קטנות ... בחום המקסימלי שהוא הגיע אליו במשחק היה 58 מעלות 2 והבעיה השנייה היא שחיברתי אותו למסך LG IPS236 ובלוח בקרה של nivdia הוא מראה לי חיבור hdmi - hdtv.... בחלק של השינוי רזולוציה הוא מראה לי hd,sd והוא לא נותן לשנות ... משהוא יודע אולי אייך לפתור את הבעיות האלה אולי נתקלתם בהם בעבר..? או שיכול להיות שהכרטיס בכלל לא תקין..? הס…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אחרי יום לאחר שהחלפתי ספק במחשב נתקלתי בהודעה הזאת ומסך כחול המחשב והמחשב נתקע ככה בכל ריסט בחיפוש באינטרנט נאמר שהבעיה היא בדרייבר ניסיתי להסיר אותו ולהתקין חדש אבל הבעיה נותרה. המחשב פורמט ועדיין הבעיה נשארה. מה בידיוק השגיאה הזאת אומרת והאם יתכן שיש קשר לספק כוח?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב מksp עם 8600gt והיתקשרו אליו ואמרו אין במלאי והוא יגיע עוד שבוע שבועיים.... ובמקום הציעו לו x1950pro . מה אתם אומרים שווה לו לחכות בשביל ה8600gt או לקחת את הx1950pro עוד היום..? האם ה8600gt יותר טוב מ1950pro ...? והאם בהרבה והמחשב בעיקר למשחקים.... תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך עבור מחשב חדש שאני מרכיב ב .R.S.M i5 2500k עם לוח אם p8h67 של Asus התקציב סביבות 1000-1200 ש"ח הכרטיס ישמש למעט משחקים בשעות הפנאי, איני גימר כלל, אבל אני כן רוצה לשחק קצת ולהנות. ברשותי מסך 23' של LG (לא רחב ולא מיוחד בהבטים אחרים) עם רזולוציה 1920*1080 לדעתי מבחינת המארז אני בונה על AntecP193 בנוסף שמעתי שכרטיסי מסך עם מאורר מובנה נהרס מהר יותר, אז אולי עדיף כרטיס מסך ללא מאורר כלל (אני לא רוצה לקנות מאורר לטובת כרטיס המסך) תודה
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך שרציתי אזל מהמלאי בניתי על HIS Radeon 6950 2GB DDR5 האם אותו כרטיס של GigaByte זה כרטיס זהה/טוב יותר/פחות טוב? אולי יש כרטיס אחר שטוב במחיר זהה או נמוך מזה ממשה שיש באתר של IQPC ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שאני יוכל להעביר את הסרטים שלי מהמצלמת וידאו למחשב וליראות טלויזיה אבל יותר חשוב לי זה להקליט מהמצלמת וידאו למחשב משהוא בסביבות 200+ -
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח את עזרתכם בייעוץ לפני שאני קנייה יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם Gigabyte P55-US3L ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך כך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים של היות (GTA, The Witcher3) קיבלתי המלצה של לכרטיסים הבאים: AMD HD7850 GeForce GTX 750 טווח המחירים לכרטיס נע בין 600-700 אשמח לשמוע את עצתכם בנושא ואם קיים המלצות לכרטיסים אחרים אשמח לשמוע גם תודה רבה! אור
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קונה מחשב חדש להלן המפרט. מחפש כרטטיס מסך לשימושים במשחקים קלים. בעיקר Civilization V. יחד עם זאת מחליף מחשב כל 4 שנים לערך ורוצה משהו סביר שיחזיק תקציב: 400 - 750 ש"ח אודה למתן המלצה. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align:…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה המחשב מתחיל לקרטע בביצועים והשדרוג הראשון שאני מעוניין לעשות הוא הכרטיס הגרפי. כיוון שהמון זמן לא התעסקתי בזה ואני רואה שהשוק מוצף, זה קצת מבלבל אותי ואשמח להכוונה/ייעוץ לאיזה כרטיס מומלץ לשדרג. המפרט הוא כזה: לוח אם: Gigabyte. Z97P-D מעבד: intel core i7 4790 (4 ליבות) ראם: 8GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti ספק: לא זוכר דגם, אבל 500W. המסך עצמו סטנדרטי למדי, 1080P. ייתכן ובעתיד אשדרג גם אותו אז יהיה נחמד אם הכרטיס החדש יתמוך ברזולוציה גבוהה יותר אבל זה לא הכרח. לא גיימר כבד, אבל כן אוהב את ההגדרות הגבוהות ולנצל את המשחקים למקסימום. אין אפילו התלבטות כרגע כי מ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה עדיף לעשות במחשב שלי SLI עם כרטיס שיש ברשותי כבר GTX 470 O.C לבין כרטיס חדש לגמרי כמו GTX 580 שימוש: גרפיקה,משחקים,סרטים דגש על גרפיקה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז ככה... פתחתי את המחשב לניקוי אבק שגרתי... וראיתי שאחד הכבלים בכרטיס מסך לא מחובר... מישהו יודע אולי מה זה הכבל הזה? לאן הוא מתחבר? הינה תצמונות שצילמתי.. את הכבל ואת הג'מפברים הקונים שאולי זה אמור להתחבר אילהם.. ואם כן לאיזה מהם?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהשימוש העיקרי שלו הולך להיות לעבודות גרפיות בעיקר תלת מימד. אבל מאחר שכרטיסי ה QUADRO עולים כמו בית וממה שראיתי בביצועים(לא מדבר על עבודות גרפיות ספציפיות אלה ככלל)לא בשמים, אני שוקל לקנות כרטיס מסך מסדרת GeForce או Radeon. אני עוד לא עמוק בתוך העסק של עבודות תלת מימדיות ואין לי תוכניות לעשות סצינות של מיליוני פוליגונים. האם בכול זאת לקנות QUADRO הבנתי שכרטיסי NVIDIA בכללי עובדים יותר טוב עם תוכנות כמו AFTER EFFECT ובכלל תוכנות תלת אז הכיוון הכללי הוא לשם, האם זה נכון או שאפשר גם כרטיסי ATI? ואם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 שקל, אלא אם כן יש לכם משהו הרבה יותר טוב בלי לעבור את ה2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבק I5 2570K, ספק 620W ואני שובר פשוט את הראש לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. קודם כל, האם המחירים שלה כרטיסים שציינתי בכותרת מצדיקים בכלל את המחיר? אני רוצה להנות מהביצועים הכי גבוהים שאני יכול במשחקים כמו BF3 ו-SKYRIM. אז, מה כדאי? הבנתי שעם OC ה-7970 אוכל את ה-670, אבל האם כדאי שאני אעשה את ה-OC? או שכדאי לקנות דגם מסויים שכבר בא עם OC? יש אלטרנטיבות אחרות? מה עדיף בסופו של דבר? אני שובר את הראש...
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd 4850 והוא בשעת משחק מגיע ל- 80 מעלות זה נורמאלי ? ובמנוחה מגיע ל- 55 מעלות זה בסדר היה לי בחורך במנוחה 43 מעלות ובמשחק 57 מעלות ואמרו לי כשהתחיל הקיץ שהחום זה בגלל שקיץ ועכשיו הגיע ל- 80 מעלות 75 מעלות במשחק זה עדיין בסדר ובגלל החום שבחוץ? ועוד שאלה . אפילו שאני מדליק מזגן זה נשאר אותו חום בערך 55 מעלות במנוחה אז איך אומרים לי שזה בגלל הקיץ וחם בחוץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-