עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orcen,

אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את ה nvidia geforce 7300 se/ 7200 gs אני חשבתי על אחד משני הכרטיסי מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB PCIe או Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 1024 ddr3 אז איזה הכי כדאי ולא רק משני אלה במחיר של בין 300 ל380?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by zeropaid,

אני עובד בעיקר עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו. איזה סוג מסך עדיף: LCD או CRT?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. אהלן! יש לי מחשב נייד עם GF6150 מובנה עליו. עכשיו, הדרייבר שאני משתמש בו הוא מהאתר של HP, והוא די ישן. אני הלכתי לאתר של נבידיה, בדקתי ברשימת תאימות לכרטיסים של הדרייבר האחרון, ואכן, ה6150 מופיע ככרטיס נתמך. אבל כשאני מנסה להתקין, הודעת שגיאה! setup could not find a driver compatible with your hardware אה? למה? הכרטיס מזוהה בכל מקום בסדר גמור וגם מריץ משחקים...למה אני לא יכול להתקין? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by OfirCC,

שלום אני רוצה לדעת עם הכרטיס Ati HD 4730 יעבוד על המחשב שלי. זה המפרט: מעבד DualCore Intel Pentium D 930, 3001 MHz (15 x 200) לוח Gigabyte GA-8I945PL-G ספק: 500W

5. Started by NetSpider,

מדובר על מחשב נייד IBM Thinkpad R31 . עד עכשיו לא היו בעיות ופתאום התחילו בעיות תצוגה , שצצות פה ושם . פתאום מופיעים כאלו פסים ... זה לא ניראה שזה בעיה במסך עצמו , אולי הכבל או הכרטיס מסך . אני עדיין לא בטוח ,ולא יודע ממה זה יכל להיגרם. מישהו אולי ניתקל בזה , ויודע מה אפשר לעשות לגבי זה ???

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  6. תראו מה קרה למחשב שלי הכרטיס מסך עומד למות... http://img15.exs.cx/img15/6899/sss1.jpg ובכל זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיעמוד בתקציב של 600 גג זתומרת הכי לחוץ זה 600, מישהו אמר לי שהכי כדאי לי זה את הכרטיס הזה: GF FX5700LE 128MB DVI,TV שעולה 580 שקל או pine xfx fx5700 שעולה 570 אבל אני לא מכיר תחברה.. איזה מהם עדיף לי? אולי בכלל לא כדאי לי את שניהם? אז מה הכי כדאי לא חייב להיות כרטיס שהזכרתי..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by -Tal-,

היי אני מתלבט בין כמה דגמים של ATI HD4850 אני אישית חשבתי על SAPPHIRE ATI RADEON HD4850 שעולה 589 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_3259&products_id=24698 בחנות אחת הציעו לי לקחת PowerColor ATI RADEON 4850 512MB שעולה 575 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3286&products_id=26416 ובחנות האחרונה הציעו לי FORCE3D Radeon HD4850 שעולה 520 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6119 הכי חשוב לי: 1. שיחזיק prototype, קול אוף דוטי האחרון, GTA, NFS וכו'... 2. שיהיה שקט בגלל הקלטות שאני מבצע ושהמאוורר יהיה איכותי. לצערי במחשב הנוכחי שהולך ומתרסק לו, כבר נשרפו שני כרטיסי מסך בגלל החום. אשמח שתעזרו לי מה לב…

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  8. שלום, אני מחליף צג לאחד הקוריאניים ברזולוציה 2560X1440, אשר דורש הזנה DVI-D Dual linked. אני עובד עם מחשב אנטיקה אבל במצב מצוין עם לוח P5K-E , מעבד E6750 וכרטיס גרפי GT8600 עם רבע ג'יגה זיכרון. הכרטיס הזה לא יתאים כנראה למסך. אני לא גיימר, עבודה נורמאלית על המחשב, קצת עבוד של תמונות וכן צפייה מרובה בסרטים באיכות טובה. אוהב לראות תמונה טובה מול העיניים. מבקש המלצה על כרטיס גרפי סביר שיתאים לקונפיגורציה הנ"ל. תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. Started by Pika007,

http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by m0tek,

יש לי רדאון 9800 שהעליתי לו ביוס של 9800 XT לייט (הכוונה שרק הליבה באוברקלוק - לא הזכרונות..) הוא פועל כבר חצי שנה מצויין..אחלה בנצ'מרקים ..והוא גם לא חם מדיי - יש עליו Vga Silencer Rev 3 המחשב גם מקורר סבבה (35 מעלות על הלוח..) בכל מקרה - מאז הפסקת החשמל..אני מעלה את המחשב...ובוום - על המסך רואים רק ג'יבריש - טקסטרות מוזרות - עוד לפניי שעולה ה WINDOWS והעניין הוא שה WINDOWS עולה - המחשב לא מדווח על שום שגיאה - רק שאי אפשר להבין כלום ממה שקורה במסך. יש הצעות מישהו? משהו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. כותרת......מבקש כ. מסך חזק מאוד מאוד

13. היי לכולם לבת דודה שלי יש מחשב פנטיום 4<נדמה לי 2.8 > מעבד של אסוס וכרטיס מסך של ATI 9600. בקיצור הבחורה החליטה שהיא משתדרגת והיא רוצה מחשב ב-3600 ש"ח.הצלחתי להרכיב כמעט את כל המפרט<על בסיס מעבד אינטל כפול ליבה>אבל אין לי מושג מה לגבי כרטיס מסך.היא אמרה לי: שהכרטיס מסך שהיה לה הריץ את כל המשחקים החדשים,בלי בעיות.אמרתי לה את יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים ששיחקת והיא אמרה:קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 ,GTI 5.בקיצור עברתי קצת על הפורומים והבנתי שכרטיס מסך מומלץ הוא 7600GS .השאלה הנשאלת: האם הכרטיס מסך 7600GS יותר טוב מה-9600 שהיה לה?<אם הוא טוב יש לכם מושג פי כמה הוא יותר טוב?> היא ביקשה ממני להביא לה כרטיס מסך שיעלה את המשחקים שציינתי לעיל וכן…

14. Started by shoeyal,

לשניהם מחיר דומה ו DVI מי ייתן יותר(ללא חשיבות לצפייה בסרטים)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. נאמר אני על שולחן העבודה. מעבד המכיל INTEL_HD + כרטיס מסך 680 יש לי כבל DVI מחובר מכרטיס המסך למוניטור המחשב, יש לי כבל HDMI נוסף, שמחובר מלוח האם למסך הטלויזיה בסלון. שאלה: בזמן שאני נמצא על שולחן העבודה, האם יש איזו שהיא דרך בה אני אוכל לבחור מי אני רוצה שישדר כרגע? המעבד או הכרטיס? הערה: לא מדובר שיהיו שני תצוגות שנות באותו הזמן (גם מהמעבד וגם מהכרטיס), שתהיה תצוגה אחת, אבל תהיה לי אפשרות לבחור מהיכן היא תפלט, או מהכרטיס או מהמעבד (בזמן שהמחשב דלוק)?

16. Started by Component,

קניתי כרטיס כזה של לידטק וההגדרות שלו הן ליבה-200 מה"צ, זיכרון - 333 מה"צ. גם התוכנה של לידטק כותבת כך וגם GTU. אם אני לא טועה אלה הגדרות של GTS, אבל בדרייברים כתוב MX400. אני מקבל 2444 בטרידימרק ב 1024/768 32 ביט. אלה הגדרות איטיות גם עבור MX, אולי אני אפרמט בקרוב. האם אלה הגדרות הזיכרון הנכונות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. AXP M 2600 (225X11.5) 1Giga of ram NF7-SL יהיה נציל נכוו? או שחבל על הכסף?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע.... ביתניים אני מתכוון להחליף במחשב שלי את הכרטיס מסך כי יש לי וודוו וזה כבר אומר הכל..... ואולי גם להוסיף קצת זיכרון.... חשבתי על משהו זול שכל המטרה שלו זה לתמוך בDirectX 8.1 מה שהוודו לא עושה.... אז רציתי ללכת על geforce2 mx400 עכשיו כאן אני נתקל באותה הבעיה שיש לי עם הGF4 שאני רוצה לקנות והיא לבחור חברה... עכשיו אני יכול לקנות בסופר( ;D ) של PcPartner ב340 שקל נדמה לי... ואני יכול לקנות באיזה חנות מחשבים באיזור שלי Pine ב350 נדמה לי.... עכשיו ברור לי שהחברות האלה הם לא מי יודע מה אז תיעצו לי מה לעשות בבקשה.... אם לקנות אחד מהם או ללכת על חברה רצינית .. ואם כן אז על איזה... ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 450 שקל זה יהיה נחמד.... תודה

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by BandiT,

שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by yaronbsg,

אהלן, לפני איזה 3 חודשים רכשתי מחשב חדש וברשותי כרטיס מסך gtx 770 2gb. לפני חודש החלפתי מסך לאחר שהקודם התקלקל ל dell2711, רזולוציה של 1440P וה 770 לא סוחב בכלל. אני משתמש בעוד מסך טלוויזיה 1080P ועוד מסך מחשב 1200P. מה הייתם ממליצים? לקנות עוד 770 2gb? למכור את מה שיש לי ולקנות 780ti? לקנות את הטיטאן? לקנות 770 4 gb? אחד? אולי לחכות עד שיצא 780ti עם 6gb? לא בא לי להוציא 5000 ש"ח על כרטיס מסך, סביבות 3000 זה התכנון אבל עדיף כמה שיותר זול. זה דיי מציק לי לשחק במשחקים היום, השאלה כמה זמן להמשיך "לסבול" אם לחכות לדור החדש ואם לא אז מה לקנות עכשיו? (אם אפשר גם קישור לחנות זה יהיה מגניב) * בכוונה לא ציינתי AMD, יש לי ניסיון לא טוב איתם, למרות שלא פוסל על הסף, לא חקרתי בכיוון …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Asafalfa,

אבא שלי בקרוב (20 לחודש) הולך ליהיות בהונקונג וחשבתי לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב החדש שהולך ליהיות לי ..הבעיה היא שאני לא מוכן להשקיע סכום על G6800 כי זה לא ממש חכם לעשות ...אז חשתי לקנות את ה 6600 הבעיה היא שאני לא ממש יודע מתי הוא יוצא וגם אם הוא יוצא ממש בתאריך הזה אז בטח הוא יהיה רק ל PCI E ... רציתי לשאול אותכם מה באמת כדי לי לעשות ! ואיך לנצל את המצב הזה שאני יכול לקנות חלקים משם...(סיבה שאני פוחד לקנות PCI E היא שזה גורם להוצאות ליהיות יותר גודול בכך שצריך לוח שתומך בזה (ולא שיש הרבה כאלה) ובנוסף זכרונות יקרים... )

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  22. כותרת

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה ולהשתמש באחת המאפציות שלה(ז"א, לבחור משהו ולעשות RUN) אני מקבל ארור: Create Process Faild sommmmmmmmmeee1?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Diamond Multimedia Stealth s3 trio64 כמובן-זה פריט אספנות- אז כמה אני יכול לקבל עליו?

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by Gohan,

יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.