עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MrT,

שלום לכם חברי הפורום. ברצוני לבקש מכם להציג לי מפרט לכרטיס מסך ב: 1000 שקל (כרטיס מסך+זיכרון פנימי) 700 שקל(כרטיס מסך+זיכרון פנימי) ו1500 שקל(כרטיס מסך+זיכרון פנימי) יש לי: P4 1700 GF MX440 256 DDR תודה

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  2. זה המסך שיש לי עם אני מעלה את הרענון לה 75 ברזלוציה 1024 1280 העם איכות החיים של המשחק ? תרד ? אז עידף על 60 ?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by STRENGTH,

יש כמה דברים שאני לא מבין כל כך אז בבקשה תסבירו לי :-\ 1.פוקוס 2.גיאומטריה

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  4. Started by Mortar,

קניתי כבר מסך חדש :-\ לא שאין לי מה לעשות עם מסך חדש, אז זה לא כזה נורא וגם אולי הוא יתן שיפור בתמונה אז סבבה אבל בכל מקרה הMAG 786FD קיבל טיפול קטן. הפוקוס שנדפק קשות ממש הרס לי ת'עיינים, אז דבר ראשון מורידים BRIGHTNESS וCONTRAST וזה מחדד את התמונה ומוריד את התשתוש אבל אי אפשר לעבוד על מסך חשוך כל הזמן בכל מקרה לאחר קצת בירורים, שיפוד מעץ וקצת משחקים אני ואחי הצלחנו לחדד את התמונה במסך בצורה דרסטית, אני אפילו חושב שהמסך עוד יותר חד מלפני ההתפגרות שלו יש שני חורים מאוחרי המסך, חור אחד לקווים אנכים ואחד לאופקים ואם מכניסים לשם מקל (וחשוב שלא יעביר חשמל כמובן) אפשר לשחק שם עם איזה גלגל קטן שמכוון את הפוקוס, לא היה לי מושג שדבר כזה קיים עד היום

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by jeyjey,

מה אני צריך בשביל זה? יש לי TV OUT VIVO אין לי זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by Impreza,

הכתבה באתר PC ARENA http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=software&id=1903 יש שם לינקים למי שרוצה להוריד, כתוב שם שבכללי זה מביא ביצועים עד 10 אחוז בחלק מהכרטיסים יש למישהו בנצ' או משהו? מישהו כבר ניסה אותם והיה לו שיפור?

7. Started by shmulikg,

אני רוצה לדעת מה אתם הייתם רוצים במחשב ... ? :funn:

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by prelly,

כן כן הוא הגיע!! ה6600gt הגדול שנהזרתי בסבלנותי למשך חודש שלם!! בשביל הדבר החמד מד הזה. בksp יש רק את ה6600 הרגיל לא יודע למה(כמובן לpci-e שעוד לא לא יצא) וכן כמו שחשבתי הוא עולה 1.280 זול יותר מה5950u ומהr9800p.r9800xt ומה radeon x-700 והוא יותר טוב מהם!!.x-700 שהיה אמור להיתחרות נגדו (חחח) וה6600gt כמובן שלקח בלי לראות בכלל והx-700 שעולה פי 2 מה6600gt מבחנים של tomshardware (אתר מספר אחד הראו את הכרטיס הזה בפעולהhttp://graphics.tomshardware.com/graphic/20040907/geforce_6600-03.html#3dmark_2003) כרטיס מעולה אך לא כמו ה6800 וה x-800 כרטיס זול מאוד!! 1.280 שקל בhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1295&products_id=7600 הוא הגיע היום בבוקר : ) כן…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ice2k,

שלום , האם מישהו נתקל בבעיה של STUTERING - תנועה לא חלקה של הגרפיקה במשחקים על 6800NU - מן קפיצות קטנות מדי פעם - קפיאות קטנות של התמונה לפחות משנייה - כאילו המשחק מגמגם קצת... והאם ידוע על פתרונות לבעיה ? (לוח אפוקס NF3 , זכרון ADATA סטיק בודד , ספק 400 , אטלון 64, מספר גירסאות דריברים כולל הבטא האחרונות , ביטול אופציות AGP מתקדמות בביוס , הורדת פרטים מלאה במשחקים , ושום תוכנה שפועלת ברקע כמו אייסיקיו וכו' , ניסיתי גם ספק 500 וזכרון KINGSTONE CL2).

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by 3gh,

יש לי בעיה שאני משחק בפאר קריי קורה מן מצב שהתמונה נשברת כאילו לפס שחותך את התמונה , זה קורה שאני מסתכל ימינה ומשאלה מהר , הVSYNC מופעל ויש לי מסך LCD יש למישהו פתרונות? אגב הורדתי את הפאטץ האחרון.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by overload,

כנראה ה6600 AGP יצא בסוף החודש הבא (או מאוחר יותר). אני יכל לקנות, זה בטוח, את ה9800 PRO ביום שישי הבא (MSI 256BIT בלה בלה בלה...) זה ממש דחוף כי יש לי GF4 MX 440 ואני לחוץ בטרוף להחליף אותו. הR9800P נראה מעולה, אבל אני לא רוצה להפסיד הרבה בביצועים בגלל שלא חיקיתי. לפי הביקורת שקראתי ההבדל בין ה 9800PRO ל6600GT (לא הרגיל) הוא לא יותר מ 20 %~ (לא כולל DOOM). הנה ביקורת אחת. קישור (אם יש לכם אחרות בבקשה תביא לי) מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? עוד דבר- אני בן 16 וקצת, זה אומר שבגיל 18 אני מממילא מפסיק לגעת במחשב 3 שנים (צבא, אבל אל תדאגו - אני יכתוב ;D),יכל להיות שאני לא צריך 6600 בכלל ושה 9800 יהיה כרטיס מספיק טוב גם בעוד שנתיים?

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by ea666,

שלום. יש לי ati radeon 9800xt 256mb p.4 2.8 512mb rdram 800pc יש לי למה לעשות OC בכלל לכרטיס מסך? ומה ההבדל אם אני משתמש ב AGPX4 או ב AGPX8?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by MrT,

יש בפינת ההורדות אצלכם תוכנות שעושות אוורקלוקינג לכרטיס המסך.. האם זה מסוכן? וניתן לעשות אוורקלוקינג ללא תוכונת עזר? תודה מראש ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by hck,

היי אני מעוניין לרכוש כרטיס עריכה בשביל "להקליט" תוכניות טלוויזיה למחשב (+לקודד אותן כמובן). זיפzapתי קצת, וראיתי שני כרטיסים של חברת Leadtek שמצאו חן בעיני מבחינת המפרט שלהם: WinFast PVR2000 WinFast DV2000 הראשון עולה 747 בזיגזג, והשני עולה 650 בלוג'יקPC. מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין שני הכרטיסים? בסך הכל המפרט דיי דומה. המלצות בבקשה ...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. יש חנות טובה שניתן לעשות בה טרייד אין על המסך הישן, או להזדכות עליו בקניית מסך חדש? אני מכוון לקנות LCD17 אינץ איכותי ויש לי עכשיו AOC7F בן שנה ו4 חודשים במצב מעולה, מחיר של חדש הוא 650-700 שקל, אז אולי אני אוכל להזדכות עליו ב400-500 שקל. מישהו יודע אם יש חנות כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by ameer_a7,

שלום הנה הקישור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=7093 תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  18. מפרט: פנטיום 2.4 512 MB זכרון לוח אם אסוס P4P800 דלוקס לא במצב OC כרטיס מסך רדיאון 9600 פרו. מותקן לי הקטליסט 4.9 ללא CCC windows xp pro SP2 הבעיה: לאחר שאני משחק כ 10 דקות בכל משחק תלת מימד המשחק והמחשב נתקעים לאחר שעבד מצויין עד לאותו הרגע. התמונה קפואה על המסך והסאונד נתקע... לפעמים נרשמת תקלה ש"המאיץ הגרפי התאפס (נתקע) ונעשה RECOVERY" לא נשאר לי אלא לעשות RESET! במצב חלונות כל המערכת מתפקדת מצויין. "התופעה" נתגלתה לפני כשבועיים ולא זכורה לי תקלה טכנית. עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה (כל משחק שעולה בדעתכם). חשבתי שאם אחדש את ה"קטליסט" אז אולי התופעה תעלם ואחרי שהסרתי והתקנתי את החדש ונברר לי שזו תקלה רצינית וקיימת! ----------------------עדכון - שמו לב ה…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by keypod,

אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל (מביאים לי) והתכנון שלי היה ללכת על 9800PRO לפי כל ההמלצות כאן אבל, משום מה אני לא מוצא כרטיסים כאלו עם 256MB (משהו שאני חייב לקראת LONGHORN) ולכן חשבתי (בצער רב) לפזול לכיוון של NVIDIA. השאלה שלי איזה כרטיס שלהם מקביל מבחינת ביצועים ל- 9800PRO? תודה

• 16 תגובות
    • 970 צפיות
  20. נדבק למסך בגלל החום שהוא פולט איך אני ינקה את זה מבלי לגרום נזק? אני חושב שזה דבוק למסך חזק כבר..זה כבר בערך שנה ככה אני פשוט פחדתי לגעת בו בגלל שזה עדין וכל החרטא הזה אבל אני חייב לנקות אותו איכשהוא ראיתי חומר ניקוי מיוחד אבל בקבוקון קטן עולה איזה 40 שקל יש דרך בטוחה ומומלצת לנקות אותו מבלי לגרום נזק? (אם החומר ניקוי הזה מומלץ והוא באמת מנקה בלי לעשות נזק אז אני יקנה) תודה רבה מראש

21. Started by yariv1,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח גג ולא שקל יותר למשחקים כבדים וחדשים תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by אוריפ,

הגרסא החדשה של הדרייברים לכרטיסי ATI יצאו! נא לפרסם תוצאות ולהודיע אם יש שיפור!

23. Started by lipa,

שניהם עם DDR3 ראיתי באביט את הכרטיס הזה http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=223

24. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים

25. רק לפני חודשים ספורים כשרצית משחק טוב ידעת שמשחק מבוסס על מנוע quake כמו return to castle wolfstein או call of duty יספק את הסחורה על הצד הטוב ביותר ,המצב היום מבלבל יצאו משחקים טובים מבוססי directX כמו farcry ובקרוב halflife2 שמציעים אלטרנטיבות מציאותיות יותר (חללים פתוחים) ועדיפות על doom3. בכלל נידמה לי שכול המשחק doom פותח בראש ובראשנה על מנת להבליט את היתרונות היחסיים של סידרת 6800 מצד אחד ולהמעיט את החסרונות שלה מצד שני ,וזאת הסיבה שהמשחק בנוי גרפית כך שהוא מתרחש בחללים סגורים וחשוכים . לדעתי id software מכרה את נישמתה לשטן ואני בספק גדול אם המשחקים הבאים שיהיו מבוססים על מנוע doom יציעו עדיפות על משחקים מבוססי directX . לכאורה מחירי 6800gt זהים כמעט למחירי x800pr…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים