עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. התקציב שלי הוא 1200 שקל ואני רואה 9600 XT עם 256,עם 128 וגם 9800SE והכל בערך נכנס לתקציב שלי. מה הכי כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by 00Amir,

התחלתי לשחק ב COD:BO2 , על המחשב שלי (מפרט בצד) , עם GTX460 1G , המשחק עובד באיכות EXTRA ב60FPS! המסך שלי לא FHD אבל 1680X1050... המשחק ברמה גראפית הרבה יותר איכותית ממשחקי הסדרה הקודמים, להפתעתי המשחק יותר "קל" ברמה הגראפית ממשחקים קודמים. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך אבל אני רואה שממש אין צורך... השלב הבא זה לראות אם אפשר לשחק אותו עם הנייד שלי וה GT525 1G , (אני מצליח להריץ בטלפילד3 )

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של hd4870 ל ac twin turbo, זו הפעם הראשונה שאני מחליף אבל לא נראה לי שיש הרבה מקום לטעויות. הסרתי את הקירור הקודם, ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מרחתי חדשה, מקימתי את ההיטסינקטים של הזכרונות והרכבתי לבסוף את הקירור עצמו, הדקתי את הברגים ובסה"כ נראה שיש מגע מצוין בין משטח הנחושת של גוף הקירור לבין הליבה שמתחתיו. לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך המחשב נדלק כהלכה, ניגשתי ל vtune כדי לראות טמפ' ולהפתעתי הם הראו 86 מעלות , כאשר בדר"כ בעליית המחשב הטמפ היו נמוכות בהרבה, באיזור ה60.... בכל מקרה לאחר כמה שניות התחילו כל מיני ארטיפקטים בצבעים ירוק ואדום ואז המחשב כבה. מאותו רגע לא הצלחתי לקבל תמונה במסך, כלומר המחשב עושה את הרעשים המוכרים של התחלה, המאו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כרטיס מסך Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 GV-N98XPZL1GH http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728637 או palit ati radeon hd4850 512MB GDDR5 PCLE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  5. הלכה לי עבודה עכשיו כיוון שהפוטושופ קרס ונתן את ההודעה הבאה. מאז שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה לא יציב ואני מקבל הבהובים מוזרים בתוכנה ואז היא פשוט קורסת או מקרטעת לגמרי. משהו הזוי! עדכון: המחשב מגיע כמעט למצב קריסה של מסך כחול ומקרטע כמו פנטיום. מה זה הדבר הזה? אני חייב לסיים עבודה :'( [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  6. טוב יש לי שאלה: הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 והמהירות שעון שלו היא 650MHZ ורציתי לדעת איך זה הגיוני שכרטיסים כמו HD4760 וHD4770 בעלי מהירות שעון של 750MHZ ובכל זאת הם יותר חלשים מה4850? האם מהירות השעון לא קובעת? אם לא אז מה כן קובע עד כמה הכרטיס טוב?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Yarinz,

האם משתלם לחבר 3GB 7970 עם 6950 1GB ? האם יהיה שיפור בביצועים ?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. לאחרונה קניתי מסך LCD חדש - Samsung 2443BW. קניתי את המסך הזה בידיעה שאצטרך בהמשך לקנות כ.מסך יותר חזק. כעת התחלתי לשים לב לקרטוטים במשחקים ברזולוציה הטבעית של המסך, לא משהו רציני, אבל עדיין מעצבן. רציתי לשאול אתכם, איזה כ.מסך יתאים למסך הזה ברזולוציות הגבוהות למשחקים ברמה הבינונית עד גבוהה מאוד? כמו כן, תראו לי אפשרויות כרטיסים בתקציב הבינוני והגבוה. כרגע אין לי תקציב כלל, אני סקרן לדעת מה יש כרגע בשוק שיוכל להתאים למסכי. תודה מראש לכל העוזר!

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by nim901,

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=817&pageID=1665 יש גם X850 בהשוואה, תהנו

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4248

11. Started by סופגי,

יש ברשותי כ. מסך 8800GTX 768mb (שתופס 2 סלוטים) ולוח P35 D3SL של ג'יגהבביט. השאלה שלי היא אם אני רוצה להקים מערך SLI איזה כרטיס יהיה האופטימלי ותואם? (ואיזה הספק הספק כוח צריך להיות)

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  12. בטח לא פעם ראשונה ששואלים אבל לא מצאתי בחיפוש זריז. * עשיתי בדיקה פיזית (HD5850 בן שנה וחצי של SAPPHIRE) וניקיתי אבק. * הרצתי את הגרסה האחרונה של FurMark שלוש פעמים ברזולוציות אופייניות עם/בלי AA והכל נראה תקין: - טמפרטורה לא עולה מעל 78 מעלות - מאוורר לא עולה מעל 58% ושקט למדי - אין קריסות או קרטועים - קיבלתי FPS בין 23 ל-38, ממצוע 28 אני חושב. לא זוכר את ה-SCORE מה עוד אפשר/מומלץ לבדוק? פשוט כשניגשתי למחשב אחרי כמה שעות הוא היה "קפוא" ולא הגיב למקלדת/עכבר אבל אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס בכלל (שהיה רוב הזמן ב-IDLE בכלל).

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. יש לי 7600GT במפרטים הציעו לי 2 מפרטים עם כרטיס מסך 8800GTS 1 עם 320 מגה ו1 עם 640 מגה . מה ההבדל בין 2 אלה ? (חוץ מהזיכרון ) האם ההפרש משתלם? או כדאי לחסוך את הכסף ולחכות כמה חודשים ליציאת קרייסיס ודומיהם ולקנות את הכרטיס במחיר מוזל יותר ? חשוב לציין אני לא גיימר כבד שדורש את הכי טוב אלה 1 נורמלי שמסתפק באיכות נורמלית גבוהה

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by ^DaGoN^,

http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-03.html תסתכלו פה, האם בטבלה הזאתי שרשום שם GF FX 5900 XT זה הכרטיס הזה: http://pch.co.il/docs/pd563667063.htm ??? והכי שווה לקנות של GIGABYTE, נכון ?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  15. חשבת שמהירות של 2 ג׳יגה-הרץ היא כמעט דמיונית עבור כרטיסי מסך? תחשבו שוב, כי היצרנית האמריקאית מציבה רף חדש בתחום ההמהרות הקיצוניות לכתבה

16. Started by itaybar,

אם כן מה יותר טוב ומה עדיף?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. יש לי אפשרות לקנות 9800 פרו של חברת ATI או SAPPHIRE באותו מחיר אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס מסך הנ"ל. איזו חברה כדאי להעדיף ? תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  18. (אפשרית חריגה של עד 700, בלי לעבור את 700 אפילו בשקל, וגם זה רק אם זה ממש כדאי ומשתלם) מפרט קיים- פנטיום 4 פרסקוט 3ghz 1.5gb זיכרון ddr fx5200 ( :-[) לוח מאפן של אסרוק- 775s61 מארז וספק ג'נריים. תודה לכולם, בז'נגלו.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yevgenimt,

שלום לכולם! המחשב שלי כרגע יחסית ישן, אני מדבר על 2GHZ, 768MBRAM, (AGP)RADEON9600 עכשיו אני בעיקרון אוהב להתעסק בגרפיקה ופיתוח משחקים, ומשתמש הרבה באפקטים של DX וכל זה. אני הבנתי שDX10 יתמוך רק בWIN VISTA. אז השאלה שלי היא אם לחכות לכרטיס של DX10 או לקנות עכשיו מחשב חדש עם כרטיס GF7900 למשל, לחכות שנה ככה שגם הכרטיס יהיה יותר זול, ואז לקנות את הכרטיס של DX10, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by dani,

אוקיי אני חייב להעיף כבר את הג'י פורס אם איקס שלי כי אפילו דייב הוא בקושי מריץ ;D ורציתי לדעת של איזה חברה הכי טוב הראדון 9600XT אבללל..... עד 1300-1400 שקל... תודה

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  21. או קיי. קבלתי מחשב חדש ( ,P4 2.8, סאפיר9600XT 256MB ,).ווינדוס XP PRO הכל עבד מצוין התקנתי תוכנות והמחשב רץ אחלה. אז באתי להתקין משחק, פאר קריי, באתי התקנתי ואז איך נשכנסתי שניה הוא טען ואז שהוא בא ללכת ללוגו של החברה המסך נעשה שחור, שומעים מוזיקה והכל ורק אחרי חצי שנה שלחצתי סתם על המקלדת הופיע לי המשחק שוב ואז שוב חזר ליהיות שחור. בסוף הצלחתי לסגור תמשחק ואז הווינדוס היה רגיל. אז ניסיתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך, הכי חדש באתר של החברה, 4.3. בערך מאז התחילו הבעיות הרציניות. הקטע עם המסך שחור עבר גם למחשב עצמו, הוא משתגע, אני לפעמים סתם לוחץ על תיקייה בווינדוס מסך שחור, במסך שחור הזה חלק מהפעמים אני שומע רעשים כאלה כאילו משתנה רזולציה. ניסיתי להתקין עוד משחק אחר, ג'אנרלס. …

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  22. זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?

23. היי חבר'ה, מה שלומכם? כבר כמה שבועות שאני חווה בעיה מוזרה עם המחשב. רוצה לשתף אותם, אולי תוכלו לעזור לי מעבר לבעיה יש לי גם כמה שיקולים שהיתי שמח לפיידבק נוסף ממכם, תודה. אז ככה, לפני כמה שבועות היה עדכון רשמי של Geforce NVIDIA - וכמובן שעדכנתי ותוך כדי ההתקנה באחד מהשלבי ההתקנה - המסך התחיל להבהב - הבהוב מהיר אמרתי, זה בטח חלק מההתקנה וזה יעבור כשההתקנה תסתיים - וזה לא עבר, וכשעשיתי ריסטרט - ממש בשניה שהווידוס עולה - יחד איתו גם ההבהוב מה שגילית אחרי כמה זמן זה - שברגע שפתחתי (רק) דפדפן של כרום (רק כרום) ההבהוב הפסיק - מה שנראה לי קורה בגלל בהירות המסך כי הכרום הוא לבן. ואחרי כמה שנויות שאני על הדפדפן וחוזר לדסקטופ או סוגר - הה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Pinhas7000,

שלום, יש לי מחשב אם כרטיס מסך Ge Force FX 5200 128 MB + DVI-I + TV + VGA הכרטיס מסך נ"ל תומך בריבוי מסכים, ויש לי שני מסכים דקים 1. Getway FPD 1520 2. ViewCom V-9005L-D וכאשר אני רוצה לבצע ריבוי מסכים בין בין שני המסכים הללו המסך השני שיש לו חיבור DVI לא מזהה את המחשב אבל המחשב מזהה את המסך. באתי לחנות ששמנה רכשתי את המסך ובדקו לי אותו והמסך התגלה כתקין (חיבור DVI עובד) ואמרו איך לשנות את ההגדרות במחשב ואמרו לי איזו גרסת דרייבר אני צריך להוריד עבור הכרטיס מסך. לאחר מכן הגעתי הביתה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני מחברת NVIDIA וחיברתי את המסך לחיבור הDVI והגדרתי את ההגדרות כמו שאמרו לי בחנות ו.... שום דבר לא עזר המסך השני לא מזהה את המחשב למרות שהמחשב מזהה את המסך אנא עיזרו ל…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by Raul,

יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.