כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני חושב לקנות מחשב חדש, ובו כרטיס המסך יהיה: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL. שאלתי הקריטית היא האם הכרטיס יריץ לי חלק ובאיכות טובה משחקים, סרטים וגם מסמכי טקסט, על טלוויזיה 40 אינץ' או אפילו 50 אינץ' (לא בטוח עדיין לגבי גודל הטלוויזיה). דרך אגב, אפשר לחבר גם מסך טלוויזיה וגם מסך מחשב לכרטיס באותו הזמן? הכוונה בלי לנתק כבל כל פעם שאני רוצה לעבור בין מסך למסך.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת לידטק והוא עולה 1700 והשני הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת Twintech והוא עולה 1515 איזה כדי לי לקנות מהם איזה חברה יותר טובה ואמינה תאמת על החבה הזאת Twintech לא שמעתי מחכה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה 700-800 שקל PCI-E צריך לתמוך בשיידר 3. <<<< עדיפות ל ATI. (אבל תמליצו מה שבא לכם) מחכה לתגובה כלשהי. (ריפרפתי בדביק, אבל לא הצלחתי להחליט) מה אתה אומרים על הסדרה של ATI RADEON X1650 Series שווה משהו ?....
-
- 15 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב עם מעבד I7 920, זיכרון 6GB ושני כרטיסי מסך HD4890 VAPOR-X בCF. היום רוב המשחקים לא תומכים בשני כרטיסי מסך והוא מתלבט אם כדאי לו למכור את שני הכרטיסי מסך ולקנות GTX480 או GTX470. איך הGTX470 או הGTX480 ביחס לשני HD4890? יש לו מארז HAF932 וספק של CORSAIR 850W.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות את ATI 9600 XT 128mb ב 660 ש"ח ולעומתו את ATI 9600 XT 256 ב 950 ש"ח האם ההבדל בזיכרון באמת מצדיק את את ההפרש במחיר? לפי הבנתי, כיום כמות הזיכרון היא לא למעשה מה שהכי מדאיג מבחינת כרטיס המסך, אבל האם שווה להשקיע את הכסף הזה בשביל לעשותל את השידרוג הזה? (אני בספק, אולי תשכנעו אותי אחרת?)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר עדיף למשחקים?! 9800GT או HD4830?! והמסך הוא 20 LCD. רזולוציה 1600X900 מעבד : Q9400 לוח אם : P43
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
כל כרטיס midrange בילעדי לNvidia מקבל את המוספיות GT , נכון? GE FORCE 6600GT , ge force 7600gt ואפילו כרטיס הmid-to-high ge-force 7900GT הידוע לשימצה בתור כרטיס אכזרי , עכשיו תראו את זה , הופיע לפניי כמה דקות במבזקים מהרשת... http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=935
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חבר שלי קנה DFI ULTRA-D וקירור למעבד TR XP-120 באתר של TR כתוב שהXP120 חוסם את הסלוט הראשון של הPCI-E, אז אני שואל אם לא צפויות שום בעיות\ירידה ביכולת עקב שימוש בסלוט השני של הPCI-E הנמוך יותר שקרוב יותר לסלוטים של הPCI ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב 1000 ש"ח, המטרה היא למצוא את הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה. אשמח גם לצירוף לינק או שם החנות ממנה בדקתם תמחיר.
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה אני מצטער שאני שואל את השאלה שנשאלה פה הרבה פעמים פשוט עוד לא הגעתי למסקנה.. אז השאלה שלי היא כזאת מכל הבחינות על איזה כרטיס מבין השניים שווה לי ללכת?: 8800GTS 640MB X2900XT והאם אחד מהם יחזיק טוב DX10?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי ממיר של HOT שמחובר לטלוויזיה, וכל פעם שאני צופה בערוצים יש לי מעיין פסים אופקיים מרצדים על המסך. כשאני רואה סרטים מבמחשב בתוך הטלוויזיה, אין את הפסים הללו. ניסיתי להחליף את החוטים של האנטנה, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/ ראיתי את הכתבה ואני חושב שיש בעיה גדולה בסיכום סך הכל יש משחקים שה9600GT וה3850 סוחבים בצורה כל כך גרוע שהמשחק לא שחיק בהגדרות שהכניסו לדוגמה פה- http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/19/ ולבדוק נתונים יבשים ואז לקבוע ניראה לי פשוט לא נכון בתחום הזה כמו כן צריך לחשוב רחוק יותר מהיום וצריך לחשוב על ביצועים בפועל במשחק כי ברגע שמשחק יורד בחלק מהמקומות מי 30 פרימים לשנייה זה מקלקל את החוויה במשחק וזה היתרון של הכרטיסים היקרים יותר ונכון שה9600GT וה3850 מצוינים יחסית למה שהם מיצגים אבל היום הם מיצגים את כרטיסי הביניים דרג נמוך ולא כרטיסי בינים רגילים גם בביצועים וגם במחיר ואלו הכרטיסים שכנראה יוחלפו יותר מוקדם
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני מבולבל לחלוטין עם כל הגרסאות שיש של R9200 לדוגמא: B3 SE C3 ויש עוד נראה לי . השאלה שלי איזה R9200 הכי טוב בעצם ולאיזה כרטיס מסך מבית NVIDIA הוא משתווה בערך? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את ה GF4MX440 שלי ב RADEON 8500LE חוץ מזה שיש הבדל בתמיכה ב DX מתקדם יותר, מנירות גבוהה יותר וכו' , ציפיתי לראות יותר הבדלים אם בכלל במשחקים, אני משחק בעיקר ב NBA 2005 ושם כמעט ולא ראיתי הבדל בכלל בביצועים בין הכרטיסים, בהגדרות שניהם היו על מקסימום רק שב GF4 לא היתה אפשרות להפעיל LIGHTNHNG. גם בהשוואה ל FX5200 לא היה הבדל בכלל באפקטים או בפרטים שנראו על המסך, אני יודע שה 8500 "לא רואה את ה 5200 ממטר" השאלה היא כזאת האם יש בדרייברים הגדרות מסוימות שצריך להפעיל כדי לראות את כל האפקטים שהכרטיס מסך יכול לתת או שפשוט המשחק מלכתחילה בעל דרישות בינוניות ואינו מהווה מדד להשוואה בין הכרטיסים. בברכה.
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם קיים שינוי באיכות הצפייה וההקלטה (במידה ומקליטים באיכות הגבוה ביותר..) בין הכרטיס winfast tv 2000 xp rm לבין hauppauge pvr-150? אני מודע לזה שיש הבדלים בנוחות ההקלטה וכיוצא מזה, אבל אני מדבר רק על איכות הצפייה וההקלטה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב RIVA TNT 32MB או GEFORCE2 32 MB? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ישן איזה מהם יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon hd 5770) המפרט שלי כרגע: AMD phenom 2 x4 955 3.3ghz לא זוכר את הלוח אם שלי אבל זה של gigabyte זה כל מה שאני זוכר 4 gb זיכרון kingston 1.5 t הארד דיסק radeon hd 5770 1gb PCIe המחשב בן שנתיים וחודש. השדרוג הוא למשחקים סרטים וכו'. עד לפני כחודש וחצי כל המשחקים החדשים היו רצים לי בצורה יחסית חלקה על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1920x1080 עכשיו עם המשחקים החדשים מרגיש לי כאילו המחשב לא סוחב כל כך טוב וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך, יש המלצות? כסף לשדרוג: 1500 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של מאתיים שקל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם , כנראה אני אקנה מחשב חדש בקרוב אז השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים ??? ה460GTX 768MB SLI או HD5870 ??? ושמעתי שיש בעיות עם SLI שהם לא קוראים את כל המשחקים זה נכון ??? מבחינת המחיר זה פחות או יותר אותו הדבר . תודה וחג שמח .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
8) שווה להשקיע במסך שטוח? האם המשחקים החדשים ניראים יותר טוב מאשר על מסך רגיל? (זוית ראיה,השתקפויות וכו) האם המסכים השטוחים יודעים לעבוד עם כרטיס מסך סטנדרטי?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך חדש - 8800GT של XFX ובאמצע משחק יש קצת ארטיפקטים, למה זה קורה ? חימום?- הוא 50 במנוחה 70 במאמץ זה טוב ?- זאת הבעיה ? תודודה.
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בעקבות דיון בפורום ספקים ומארזים בו הוזכרה החברה ועוררה תגובות מסקרנות, מעוניין לשמוע חו"ד מהנסיון שלכם עם מוצרי החברה והשירות למוצריה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי (וכבר משתמש) את המסך LG ez T910BU, מסך 19" כמובן.... רציתי לדעת האם הוא נחשב לאיכותי בשוק כיום? אני בהחלט מרוצה אבל רציתי לדעת יותר מהבחינה המקצועית ולא החובבנית לעיניים הלא המאומנות... תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המסך מדגם 9klr, ונקנה לפני כ-4 שנים. המסך לא חד ומטושטש בכל רזולוציה ובכל קצב רענון. משחק עם הגדרות ה-moire לא משפרות את המצב. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה חדש - האם יש אפשרות לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין: Gigabyte Radeon 9600 Pro 128MB ולבין GigaCube RADEON 9600Pro 256MB non-lite שניהם עולים בסביבות 1075 ש"ח (אחד קצת יותר אחד קצת פחות). מה כדאי יותר, ולמה? האם בכלל כמות הזכרון צריכה להיות שיקול במצב של שוק המשחקים כיום? (למשל בשביל HL2 או Doom3 בעתיד) אם יש עוד הצעות בתחום המחיר הזה אני אשמח לשמוע
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-