כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, בצידי מסך ה-LG 795FT Plus שברשותי ישנן חריטות כאלו בצידי המסך שבתחילתן הן ישרות ובסופן מעוגלות (חצי עיגול), כאילו בשביל לשבור אותן, חשבתי שזה אולי בשביל לתפוס עם הידיים את המסך, אך זה נראה לי צר מדי... מישהו יודע מלה משמשות חריטות אלו?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצהבכרטיס מסך AGP בסביבות 350 ש"ח מהרשימה שבקישור http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=114
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין דרייבר חדש לכרטיס 640GT שנת 2023 והדרייבר נפתח בתור תיקיה למחשב שהוא מסיים להיפתח הוא נמחק זה פעם ראשונה שזה קורה לי מחקתי את הדרייברים הכול אפילו כיביתי את האינטרנט וזה חוזר בסוף נשארתי עם הדרייבר שנתן לי הווינדוס של 2018 למה זה קורה ? יש דרך למנוע את זה ? ראיתי בגוגל שהרבה מתלוננים על זה זה מעולם לא קרה לי עם דרייברים של AMD
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את הטלוויזיה הטובה ביותר עד 16 אלף..
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, במחשב של אחי מותקן הכרטיס מסך הנ"ל, הכרטיס באתר של MSI הכרטיס הוא 128Bit ו 256MB. מהירות ליבה של 225 וזיכרון של 400Mhz. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לאחד איכותי יותר, מכיוון שמשחקים חדשים מתקשים לעבוד על רזולוציה גבוהה ורמת גרפיקה גבוהה. למשל ה - NFS החדש עובד על רמת של Meduim Details ברזולציה של 1024X768. הבנתי שכרטיס מסוג LE הוא כרטיס מסורס ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס ל Readon 9600Pro או 9600Xt מכיוון שאחי לא מתכוון להשקיע מעבר ל 1000 ש"ח. האם יהיה איזשהו סוג של שיפור ? או האם יש כרטיסי מסך יותר ממולצים בתחום התקציב של 1000 ש"ח. בנוסף חיפשתי כל מיני ביקורות פה באתר וגם אצל TomHardware, ראיתי שם את הביקורת ענק שעשו על הכרטיסי מסך אבל לא היה שם את ה 5700LE אלא ר…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
*כותרת* ואם אפשר הסבר,על הBIT WIDTH של הכרטיסי מסך ואיך אפשר לדעת כמה הם זיכרון הם יכולים להעביר(והסבר הסבר אם אפשר,עם חישובים והכל).
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום. לאחי יש מעבד a64 3000+ על סוקט 754 וMB שתומך בכרטיס מסך AGP בלבד. כרטיס המסך הנוכחי שלו שבק חיים (r9800pro) ואנחנו מחפשים כרטיס מסך חדש. התקציב הוא באיזור 1000 שקל עם חריגות של 300 שקל למעלה או למטה. מה מומלץ למשחקים וכו' ? עדיפות לKSP. תודה מראש (-:
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. כמו שציינתי בנושא, יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD4850 עם מאוורר ZALMAN VF830 שהגיעו ביחד (כלומר ככה קיבלתי את הכרטיס מסך- לא קניתי את המאוורר בנפרד או משהו כזה.. מצורפת תמונה). המאוורר יחסית רועש ואני חושב שהוא מסתובב על 100% עוצמה כל הזמן.. לחיבור של המאוורר יש 2 פינים כלומר אי אפשר לשלוט על המהירות שלו.. מה האפשרויות שיש לי כדי להפחית את עוצמת הרעש? הבנתי שיש מכשיר שנקרא FANMATE2 שיכול לשלוט על המהירות (מעין "מגשר" בין ה 2 פינים ל 3 פינים) אך אני לא רוצה כל היום לשלוט ידנית על המהירות ולעקוב אחרי הטמפרטורות וכל הזמן בהתאם להגביר או להוריד את עוצמת המאוורר.. האם יש אפשרות לקנות קירור חיצוני, להסיר את המאוורר הקיים ולשמור עדיין על טמפרטורה תקינה? (הטמפ' כיום במנוחה …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2261 יש מצב שזה בעצם 64 bit או איזה קומבינה כזאת שבכוונה משמיטים ? איך הכרטיס הזה למשחקים כבדים (doom3 ו-HL2 שצריך לצאת) במחיר הזה ? אם למשהו יש הצעה אחרת במחיר הזה (ולא שקל יותר) אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
גדולים?..הבנתי שיש הבדל בכמה אחוזים בודדים האם זה נכון?...
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי... עד לפני היום הFPS שלי היה 60-80 בגרפיקה בינונית (5700le) והיום אחרי העידכון האחרון של המשחק הFPS פשוט צנח ל5-20 על גרפיקה הכי נמוכה!!!! פשוט אי-אפשר לשחק ככה.... עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במחשב שלי או בעידכון האחרון, ביררתי עם חברים שלי וגם אצלם אותה בעיה...אבל לחלק הFPS עלה (והגיע ל250!!!) יכול להיות שיש בעיות תאימות עם הדרייבר שלי? (71.89...) מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב אז זה בערך המפרט של המחשב שלי כיום Processor : Intel Pentium 4 2.4 Ghz Hard Disk : 80G Westren digital Memory : 512MB DDR 400 MHZ kingstone Video Card : FX 5200 Asus לוח אם : Gigabyte 8SQ800 רציתי לדעת אם כדאי לשפר את המחשב או שכבר לחכות ולקנות אחד חדש ? אם לשפר אז צריך כרטיס מסך חדש והלוח אם שלי לא תומך ב PCI-E . תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
וגם איזה מסך הכי כדאי לקנות? ומה אני עושה נגד הופעת פיסקלים שרופים האם זה קשור לחברה?לדגם? יש אחריות נגד הפיקסלים???
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
א - אפשר לדעת\להבין\ושתסבירו לי - מה כל דבר ב- 3D וב- AVIVO שנמצא בדריבר של הכרטיס מסך (x1600xt אבל זה לא משנה איזה כרטיס מסך זה ) עושים ? ב -אפשר תמונות של הבדלים בין משחק עם פילטרים לבין משחק ( עם הגדרות בדריבר הכווונה.) בלי פילטרים ? (americas army - counter strike 1.6 ) ג - איך ייתכן שכשאשר הפעלתי כמה הגדרות כגון AA - HQAF + 16X וכו ... קיבלתי 60 FPS ב- קאונטר סטרייק וזה היה על מקסימום, לעומת זה שאחרי זה הפעלתי את כל האפשרויות לאיכויות הכי טובות (בדריבר ) וקיבלתי 100 FPS ?? ד - יש מצב הפילטרים בכלל לא מופעלים וובכלל אין שום שינוי ?(בגלל זה ביקשתי תמונות למעלה .. ) תודה . ובבקשה תנסו לענות לי .. אייל . נתחשב בזאת שבשני המשחקים במשחק עצמו הגרפיקה על האיכות הכי גבוהה…
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן של AMD 3000 עם כרטיס מסך נוכחי GEFORCE 6600GT ו 756 RAM. כאשר אני מקרין סרטים בHD על ה (LCD (1366*756 אני מקבל חוסר סינכרון עם הקול ולעיתים גם גמגום של תמונה. הבנתי שהחלפה של כרטיס מסך לכרטיס תומך HD תסייע לפיתרון הבעייה. כמובן שיציאת HDMI או DVI תהיה עדיפה. חשוב לציין שכאשר אני מקרין סרטים בHD הCPU נמצא על 100% ושבסרטים רגילים אין בעיה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך להחליט (ומהר) איזה כרטיס לקחת: Albatron geforce 6600GT DDRIII AGP Leadtek Winfast 6600GT AGP Retial MSI NX6600GT AGP Point Of View 6600GT AGP ProLink PixelView 6600GT AGP אני גם מתכנן אוברקלוק. תודה על העזרה, נעם.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
קיבלתי 30.000 זה בסדר ?? או שאני צריך לקבל יותר ושיחקתי Far Cry על הכי גבוהה גבוהה הוא עובד מצויין אבל לא הכי חלק ! ואמרו לי שהכול יעבוד לי חלק יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512DDR מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
עקב שה8800GTS שלי כנראה התפגר זקוק להמלצה לכרטיס חדש עקב כך שהרבה זמן לא התעניינתי בסדרות החדשות שיצאו אני לא כל כך מעודכן. המפפרט שלי : E6300 ספק enermax 450 2 ג'יגה זכרון מסך 17 CRT לא מתוכנן OC בשום אופן ולא מתוכנן לעבור למסך אחר כרגע. הכרטיס מיועד בראש וראשונה למשחקים. כמו כן ישנה עדיפות לכרטיסים של NVIDIA על פני ATI מניסיון קודם (אבל שאני חושב על זה הכרטיס הנוכחי הוא של NVIDIA אז אולי גם הם מתקלקלים ) מקווה שנתתי את כל הפרטים הרלוונטים בתודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
http://www.bfgtech.com/6600GT.html מצעים לי אותו ב800 ש"ח האם כדאי ואם משהוא שמכיר אותו באופן אישי שיכתוב פה האם הוא מרוצה ממנו או לא
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מחשב 1.5 גיגה זיכרון 512 מגה SDRAM לא ניתן להרחיב את הזיכרון הציעו לי GS 7600 ב 150 ש"ח משומש או שבמקרה של המחשב הנ"ל מומלץ להחליף מחשב
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-