עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by בלה,

תקציב : 2000+ מישהו יודע על כרטיס מסך טוב שיש בו או את World of Warcraft או את Half Life 2?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  2. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by yonishema,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות את גיפורס 7600GT או 7800GT אין לי תקציב מוגבל יש לי מעבד חדש של אינטל 6700 דיואל קור משהו כזה הציעו לי לחכות טיפה עם המחשב ולקחת את ה-8600GT שיצא בקרוב בגלל התמיכה שלו בDirectX 10 שלפי המדובר מרגישים אותה חזק בוינדוס ויסטה החדש מה אתם ממליצים מה היתם עושים במקומי מחכים קונים? יודעים מתי צריך לצאת ה8600 ?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by liorn,

שלום!! אני עומד לרכוש כרטיס מסך 8800gts והייתי שמח אם תמליצו לי על חברה מסוימת. אני מתכון לקנות את הכרטיס מסך באחת מהחנויות הבאות: ksp,ivory,tms ונעה מחשבים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by balagan777,

אהלן, איזה כרטיס עדיף בתקציב של עד 500 ש"ח ? 8600GT או HD2600 pro או אולי כרטיס אחר ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by J S Bach,

יש לי פה מארז THERMALTAKE SOPRANO DX ורציתי לדעת האם אני אוכל לדחוף לתוכו HD4870? :s05:

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

היי, ברשותי כרטיס SAPPHIRE 9600XT 128MB, השאלה היא כזאת האם הסילסר רב 3 מתאים לו? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2044 שאלה שניה ויותר קשורה בניסיון של אנשים איתו, האים הוא מכסה את כל הכרטיס ככה שאני אצתרך להסיר את הסינקים של הזיכרון? ובעוד אנחנו בנושא, מה עדיף, סינקים של אלומיניום או נחושת? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  8. שלום יש לי לוח אם G31 עם 2 מגה ראם של 800 MHZ + מעבד אינטל E6300 ליבה כפולה במהירות 2.8 , ראיתי שבמשחק CRYSIS על הגדרות 1280 על 1024 והכל על High אני מקבל בין 30 ל50 FPS , זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by mazam,

אני מתוקצב ב 700-800 שקל עדיף פחות אני צריך תכרטיס למטרת מחשקים NFS החדש וכאלה הגראפיקה חשובה לי אך לא עד כדי כך היה לי 6600GT שנשרף לי והוא הספיק לי אני צריך שהכרטיס יהיה 256 מגה עדיף שיהיה עליו מאורר!!! יש לי AGPX8 המעבד AMD Athlon 64 BIT 3500+ 2200MHZ לוח אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939

10. Started by itaysk,

יש איזשהו קאצ' במסכים הדקים הזולים? מה צריך לדעת בקניית מסך דק?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by kinggil,

כמו במסך רגיל CRT ,אם לא שמים שומר מסך התמונה תיצרב? TNX

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. אני מקבל בתאריך 16/12 כרסטיס מסך 9800XT 256 MB לכבוד היום הולדת... איזה קירור אתם ממליצים לי לא ממש משנה תמחיר רק שהיה סביר... בבקשה SASMONG

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by Lanzar,

יש לי 4870, חיברתי אותו לרסיבר שלי ורואים תמונה, אבל כשאני מפעיל שיראו בטלוויזיה המסך של המחשב יורד לרזולוציה מכוערת כזאת... יש אפשרות לעשות שהמסך הראשי ישאר ברזולוציה שלו 1680X1050, והמסך של הטלוויזיה יהיה ברזולוציה הטבעית לו ? או שתמיד זה ככה כמו במצב שלי כרגע ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , יש לי התלבטות קטנה בין 2 כרטיסי מסך.. CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO או X1800XT 256mb לא מתכוון להתעסק עם פתיחת צינורות ,ו- OC למחשב חדש E6300 GA-965P-DS3 איזה כרטיס עדיף ?? תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. משהו מכיר את המסך הזה? האם הוא שווה קניה? אם לא, אני אשמח להמלצות למסך 17-18 אינץ LCD/TFT. בסכום של עד 2500-300 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by tomerco,

שלום רכשתי כרטיס מסך חדש Sapphire x1600pro 512 agp עכשיו אני חושב שיש בעיה איתו..(עוד לא ניסיתי אותו במשחקים) בboot לפני שהווינדוס עולה אז המחשב מציג כל מיני דברים על המחשב.. עכשיו בין מסך למסך בboot יש הבזקים כאלו של אור שמלוות בקווים להבנים שחוצים את המסך.. הדבר קורה גם שאני מפעיל את הcatalyst control center עכשיו גם בתוכנה רשום שהmemory clock הוא רק 396mhz .. יכול להיות כזה דבר? חייב תשובה דחוף תודה.. נ.ב המערכת שלי היא: מעבד: amd a64 3000 לוח אם:asus k8v-se deluxe זיכרון: twinmos 512mb 400mhz עכשיו באם יש בעיה יכול להיות שהבעיה נובעת מהספק? כי יש לי ספק פשוט.. חייב תשובה דחוף תודה..

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by zerocool15,

יש לי טלויזיה עם כניסה אחת! גם של אודיו וגם של וידאו וזה לא דרך rca או svideo זה כזה כבל שיוצא מהשקע של הקיר עכשיו אין לי מושג איך לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי nvidia geforce 2 mx 32mb עם יציאת rca ו s video חשבתי על חיבור מכשיר וידאו לטלויזיה כדלקמן: כניסת scart ל מכשיר(אין בו rca וכניסת אודיאו) ומהמכשיר יציאת out אל הטלויזיה - In ולחבר בעזרת ה מעביר סקארט 21 פינים אל המחשב עכשיו חשבתי על יציאת ה svideo או ה rca כי אני אוכל להשתמש בשניהם אבל אני לא יודע אם הטלויזיה תומכת ב אס וידאו היא במרח של 6 מטר אז תנו עצות בקשר להיתרונות וחיסרונות תוווווודה!!

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by Refaelo,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין להחליף את ה-MX 440 שלו במשהו יותר מתקדם ,חשבנו על אחד מהכרטיסים הבאים nvidia fx 6600 or ati radeon 9600xt השאלה איזה מהכרטיסים עדיף ? המפרט שלו הוא : pentium 4 1.8ghz 256mb RDRAM mother board intel marivile תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  19. *כותרת* X1950 או GT8600

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by ran1992,

מה המהירות GPU CLOCK ו-MEMORY CLOCK של HD 4850 512MB בגרסה רגילה (לא מומהרת...) ??

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. Started by ronb,

שלום לכולם ראיתי בפורום בכרטיסים מומלצים לפברואר -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0 שהכי מתאים לי כרטיס X1300. הקישור מפנה לכרטיס של חברת PowerColor, אבל ב-ZAP לא מצאתי את החברה הזו אלא חברות אחרות כמו Sapphire ו-GeCube במחירים זולים יותר. קראתי שלא ממש משנה החברה שמייצרת את הכרטיס כי פחות או יותר כולן אותו דבר ומה שקובע זה השבב. 1. האם זה נכון ? 2. מבין שלושת החברות הללו, מי עדיפה לדעתכם ? 3. האם באמת זה הכרטיס בעבורי ? אני לא משחק בכלל, עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט, אופיס, קצת תכנות וכו'. בעתיד אני חושב לעבור ל-Vista ורוצה להשתמש בתכונת ה-Aero שלה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by yohaig,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך בתקציב בערך 1000 שקל(+\-). אינני מבין בנושא כרטיסי מסך אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.בנוסף אולי תוכלו להסביר לי את ההבדל בין כרטיסי המסך עם כל שילובי האותיות המסובכים.ד

24. מה אתם אומרים עליו הוא סבבה? 560 שקל. וFLAIT נחשבת כחברה טובה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות מסך שטוח ואני לא כל כך מבין בנתונים של מסכים מישהו יכול להיד לי איך המסך הזה: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 הוא יהיה טוב למשחקים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים