כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום זוכרים אותי שקניתי את ה-X700 PRO 256MB טוב אז קניתי גם מסך דק LCD של LG דגם:FLATRON L1730S אחלה של מסך אני מרוצה ממני 12MS מסך ממש חזק! טוב אז ככה דבר ראשון למה שכשאני מנסה לחבר אותו אל החיבור הלבן שבכרטיס מסך לא יודע את שמו... יש מן ממיר שכזה שמשנה את זה מ-15 פינים רגילים כחול שכזה ללבן אני שם את הממיר הזה וזה לא משדר לי כלום למסך דבר שני אני רואה את המשחק דום ממש חשוך אפילו שהלכתי לאגדרות של המשחק ועשיתי ברייט הכי גבוהה זה מאיר לי את התפריט אבל המשחק נישאר חשוך מאוד מה לעשות? ???
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הבעיה היא, שאני צריך כזה שהזיכרון של הכרטיס מסך יהיה 512MB, ולא יעלה על 1300 שקל :-\
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כיוון שיש לו יותר אינפורמציה? או שזה פשוט משהו שתלוי בחישובים של הכרטיס מסך? לדוגמא, אם יש משחק שבולע זכרון ואני מפעיל אותו על 1024X768, אז על 1280X960 הוא יזלול יותר זכרון?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שיהיה מסך איכותי, שמגיע לרזולוציה מקסימלית של 2048x1536, והכי חשוב שיהיה שטוח ועם כמה שפחות ms, למרות שאני לא בטוח שיש ms במסכי CRT כמו ב-LCD. תביאו אותה בהצעות.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO שהוא לא VIVO (video in video out) יש לי מסך DELL 2007WFP (מצויין!). חיברתי כבל מהממיר למסך ואני יכול לראות במסך שלי כבלים. השאלה שלי אם אני יכול להקליט את הסרט/סדרה שאני רואה? ואם כן אז איך ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי התלבטות קטנה בין 2 כרטיסי מסך.. CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO או X1800XT 256mb לא מתכוון להתעסק עם פתיחת צינורות ,ו- OC למחשב חדש E6300 GA-965P-DS3 איזה כרטיס עדיף ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני לא מבין כלכך גדול במסכי CRT ורציתי לשאול אותכם שאלה. באתי היום לחבר שלי ושהדלקנו את המסך כדי לשחק משחק כלשהו ראינו שהמסך שלו בצבע כחול חזק ושאר הצבעים רואים אותם בקושי וגם כן יש מין פסים דקים על המסך שהם לרוחב והם קצת אלכסונים . בדקתי את החיבורי VGA שלו והכל תקין . אז מה הבעיה במסך שלו? והמסך שלו זה לפני 6 שנים וזה MAG 17'
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי: Vista Ultimate 8800 GTS (מותקן דרייבר אחרון) מסך Viewsonic VX922 כשאני נכנס ל control panel של Nvidia יש לי 2 אופציות של ה refresh rate: hertz 60 או hertz 75. כרגע, ברירת המחדל היא 60. כשאני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור (כאילו לא תומך ב 75) 1) מדוע זה קורה - הרי אני אמור לראות רק את את refresh rate הנתמכים לא? 2) האם יש מה לעשות? 3) המצב הכי גרוע זה במשחקים - כשדרך תפריט המשחק אני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור ולא חוזר למצב שבו אפשר לראות משהו! (הייתי צריך להשתלט על המחשב מרחוק עך מנת להחזיר את המצב לקדמותו) אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, עברתי מחנה אחרי הרבה זמן, יש לי HD4870 שך ספייר, רציתי לשאול יש יציאת שמאוד דומה ל SVIDEO רגילה, והמחבר שמגיע איתו מתאים רק לקומפוננט או לחיבור ל RCA האם יש דרך להתשמש בכבל SVIDEO או שרק קומפוננט ו RCA ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
למרות שהבנתי שלא אמור להיות בעית תאימות ביניהם עדיין מעניין אותי אם זאת תאימות ב- 100% הכוונה שאם יש בעית תצוגה במצב כזה האם אפשר להיות בטוח שזאת לא בעית תאימות
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
יש לציין כי קניתי את המסך מתצוגה מ KSP החנות הידועה לשמצה. אבל יצא דיל טוב אז ככה שהם יצאו בסדר... אז הבעיה היא כזאת: יש למסך תמונה דהויה כזאת, נניח ומסתכלים על ICON כלשהו על השולחן עבודה, אז רואים ממש טיפה מימינו בצורה שקופה חלקית את אותו האיקון.. וזה בולט מאד בטקסט, אם הייתה לי מצלמה הייתי מצלם את זה ומראה לכם אבל אין לי כרגע... בכל מקרה אני גם לא ממש מרוצה מהתמונה שלו, הצבעים די מוזרים לי ובכלליות חשבתי שהוא יהיה יותר WOW. אני משאר שהבעיה הזאת מורידה מהיכולות של המסך. בכל מקרה דיברתי עם KSP והם אמרו שאני צריך להביא את המסך אליהם ושהם יבדקו (מזלי שי לי 3 שנים אחריות אז ככה שאם קורה משהו אני מכוסה L:-)), אבל הבעיה זה שאני לא בבית כל כך (חייל קרבי אתם יודעים) אז רק עוד אי…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9250 שאותו אני מעוניין לחבר לטלוויזית LCD. מסיבות טכניות התאפשר לי לחבר בין כרטיס המסך לטלוויזיה רק באמצעות כבל S-VIDEO. מסך הטלוויזיה עובד ומציג את המחשב אבל בכל מקום שבו יש צבע בתמונה, רואים על המסך "גלים" כאלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס (Catalyst) ושום דבר לא עזר. שמתי לב שהתוכנה מציגה את החיבור כ-Composite ולא כ-S-video, אך אין אפשרות לשנות את זה (בכל מקרה אני לא יודע אם זה מקור הבעיה). האם מישהו יודע איך מסדרים את התמונה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
XFX GF6800XT PV-T42E-UDD3 256MB המחיר שלו מוצדק? 1001 שקל? או שיש יותר טוב עד 1000 שקל ועדיף פחות מהחנות skypc חייב
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום ! תהיתי אם מישהו יוכל להסביר הסבר קצר על הדירקט החדש ומתי יוציאו משחקים שיהיה חייב אותו בשבילם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקי אם לא אהבתם את הנוסח אז עריכה: אפשר בבקשה תשובה? ???
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה של PINNACLE http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=1165 יש לי מספר שאלות 1. יש לו יציאת TV עגולה גדולה רגילה, ויציאת s-video יש לי בבית ממיר של הכבלים. איך אני מחבר פיזית בין הכרטיס לטלויזיה. האם עם יציאת ה-TV או ה-SVIDEO 2- יש גם יציאת audio out לאן מתחבר הצד השני? ומה יקרה אם אני לא אחבר כלום? 3- יש יציאה צהובה וכתוב עליה comp מה זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם GIGABYTE GeForce 6600 256MB 128bit מדגם: NX66256D Gigabyte בא עם כאבל מולקס שמצריך חיבור חובה לספק?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כרטיס להכנסת דגימות לפרמייר וצפיה ישירה בטלוזיה והקלטה בוידאו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 7950 gt וטלויזיה סמסונג a 451 32 אינטש הבעייה שלי היא אני מחבר את הלוטיזיה עם כבל dvi- hdmi ואני רואה את המסך מחשב אבל לא את כולו לומר ההתחל קצת למעלה והחלון למעלה קצת עולה,כאילו לא כל התמונה נכנסת לפריים של הטלויזיה,שיחקתי עם כל הרזולוציות זה לא עוזר....איך מסדרים את זה שאני אראה את כל המסך???
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
לפני כשבועיים בערך קנו לי מחשב אם הכרטיס מסך GeForce 7600GS הטמפרטורה שלו במצב מנוחה 60 ובמשחקים 65 זה גבוהה?, אם כן מה הפתרון? בתודה!
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם כיום תמורת 1000ש"ח ניתן לקבל משהו חזק מX1800XT CF ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקיי אחרי ימים של שיגעון חושים בחיפוש אחרי הביוס הזה, מצאתי אחד בסין שיש לו את הכרטיס (Median 9800XT),ולמי שלא מעודכן, לכרטיס הזה יש אותו PCB כמו לMSI( אני מדבר על ה MSI RADEON 9800 PRO) וMSI מספקת לMEDIAN את החלקים ככה שזה דומה. חבר שלי מיוון ניסה את הביוס על הכרטיס שלו(של MSI) והכל עובד טוב אצלו, למי שמעוניין לדעת אחרי הצריבה לא נפתח חיישן טמפרטורה כי אין כזה (אני אישית לא צרבתי את הביוס ואני גם לא יצרוב כי אני לא רוצה לבטל אחריות)... בכל מקרה זה הביוס היחיד!!! שעובד עם הכרטיס של MSI, ולא תמצאו אותו בשום מקום אחר... אוקיי הנה לכם הביוס : http://www.freewebs.com/blingt/ORIG.BIN הועלה על שרת חינמי על ידי אז יכול להיות שזה לא יעבוד פתאום או משהו, תודיעו במקרה כזה... תהנו…
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כאשר אני מחבר את הdvi לכרטיס איך אני מגיעה להגדרות של hdtv?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המצב הוא כזה החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800GT שעולה בערך 1500 שקל היום יש לי AGP ,השאלה היא אם שווה לי לקנות לAGP או להחליף לוח אם לPCIE (שזה עוד 600 שקל) ואז גם הכרטיס מסך צריך להיות שונה וגם יהיה יותר יקר ,הלוח אם שלי זה INTEL D865PERL מעבד 2.6ghz 800fsb סוקט 478 ,זיכרון 256x2 dual 400mhz ,הלוח אם שאני חושב להביא זה Asus P4GD1 Intel 915P: http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=27&model=167&modelmenu=1 אז שווה להחליף לוח אם? ואם שווה להחליף לוח אם אני צריך המלצה לכרטיס מסך תקציב 1500 שקל??
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-