כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) AGP -מעבד P4 1.7 (אני בדיוק מחליף גם אותו ליותר טוב..) -זיכרון 1GB -ספק HEC 300W תודה מראש. השימושים הם למשחקים קלים יחסית.. (פיפא, סימס וכו')
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש למישהו הצעות ? בנתיים ה 17" LG T710BH EZ Flat Monitor נראה לי די נחמד
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם הכרטיס gtx285 מתחבר ללוח אם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=543 אני צריך להזמין את הכרטיס מחר מחול
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך כרטיס למשחקים. המפרט של המחשב: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) לוח אם: Asus P5VDC-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:448 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אחד: LEADTEK Winfast PVR2000 http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_pvr2000_1.html שני: Leadtek WinFast TV2000 XP Expert http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xp_expert_1.shtml מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? חוץ מהמחיר כמובן... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי משתלם לקנות לAGP עם מעבד 2.8.... 1GB RAM ....???כדי שריץ משחקים טוב????
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
המפרט שלו הוא: AGP ULTRA/ 1980 TV/DVI 256 MB DDR3 GOLDEN SAMPLE וכתוב לי בדרישות: Available hard disk drive power dongle required והבנתי שכנראה מדובר בכבל או משהו....אבל אני לא יודע אם יש לי... ראיתי שבתוך הקופסא יש כזה כבל שחור ובקצה השני שלו 5 תקעים בצבעים שונים.... בנוסף, יש גם כזה תקע אדום בלי כבל מחובר אליו....... אז רציתי לדעת אם אלו הדברים שאני צריך או שזה משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס מסך Sapphire 6950 2GB Dirt3 edition. מסתבר שהכרטיס כבר מגיע עם ביוס של 6970. פשוט הייתי צריך להזיז את הכפתור והעלתי GPU-Z וראיתי את המספר של ה-Shaders תואם ל-6970 (1536). השאלה שלי היא כזאת: העברת הכפתור לביוס של 6970, לא מעלה את התדרים והמתח. השתמשתי ב- Trixx כדי להעלות ל-880 ו-1375 בתדרים ובמתח ל-1150. האם בכל זאת צריך להכנס ל- catalyst control center ולכוון ל-20+ ב-POWER? או שבכלל לא צריך להעלות תדרים ומתחים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
-
יש לי כרטיס 7600 GT והוא מציג קבצי 720P באופן טוב. יש לו TV OUT ויש חיבורים של S-VIDEO ו-RGB. אם אני מחבר אותו לטלוויזית LCD עם HD ויש לי סרט 720P על המחשב הוא פשוט ינגן אותו בHD כמו שצריך? מה לגבי רזולוציות, שבמעבר למסך רחב?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי נייד אם 1.66Ghz ליבה כפולה t5500 זכרון של 1GB וכרטיס מסך x1400 וקבלתי 1060 איך זה הגיוני ציפיתי לפחות 1500... מאוד מוזר...
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ואל תגידו לי שכל הנתונים חשובים. ואם אפשר לדרג את החשיבות בסדר יורד מה התפקיד של הזיכרון בכרטיס? ובאיזה מצב אני ארגיש בהבדל בין 256mb ל- 512mb
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לדעתכם האם זה פקרטי לשלם כ"כ הרבה כסף עבור כרטיס HIGH-END כאשר אפשר לרכוש כרטיס MID\MID-HIGH שנותן כמעט את אותם הביצועים לרוב בהפרש גבוה מאוד של שקלים? כידוע שוק כרטיסי המסך מתקדם מאוד מהר מבעבר וקצב התחלופה של חומרה הוא מאוד גבוה. פעם זה היה עיניין של שנתיים כיום זה עיניין של מתחת לחצי שנה. לכן השאלה היא האם שווה באמת להשקיע כ"כ הרבה בשביל כרטיס כה חזק שלא יחזיק הרבה זמן? זהו דיון פתוח אז לכן תשמרו על שפה נאותה.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode= יפעל לי על הלוח הזה? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZcyLktAZjt2bXqgs ראיתי שכתוב שזה כרטיס DDR2 ובלוח שלי כתוב שזה DDR400 , זה יפעל או שזה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס חזק שיפעיל את מירב המשחקים ברזולוציות רגילות איזה אחד משלושת אלו יתן את הביצועים הטובים היותר והאם כדאי לשקול את ה 8600GT עם 1GB זכרון !! והאם ה 1GB האלו לא סתם גימיק שיווקי ?? הכרטיסים 2600xt 512 vs 3650 512 vs 8600 1GB
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך כ.מסך AGP*8 עד 500 ש"ח, וזכרון של גיגה של DDR1 , מה הדבר האופטימלי בשביל שניהם?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מתי הכרטיס יהיה ניתן לררכישה וכמה הוא יעלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
למה אין לי בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרה של אוברקלוק? לכולם בתפריט הזה יש אובר קלוק כזה שאפשר לעשות למה לי אין אותו?/ [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה, אני לא יודע עם הבעיה במסך או בכרטיס מסך יש לי Dell u2311h ו Asus GTX 560i ברגע שיש תנועה מהירה בתוכן נוצרים מעיין "קווי שבירה אופקיים" שמציגים כנראה את התמונה בהבדל של כמה פריימים. קצת קשה לי להסביר את זה במילים לכן אני מצרף תמונה שעשיתי בפוטושופ בשביל להמחיש פחות או יותר מה קורה לתמונה בעת שהתופעה קורה. http://img189.imageshack.us/img189/9593/screenqf.jpg
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הכרטיס בן שנה. ללא OC. לא עבר שימוש כבד. בחודש האחרון חיברתי אליו חוץ מהממסך מחשב גם טלוויזה (גם DUEL VIEW) מאז, כשאני מנסה משחק, אחרי כמה זמן מופיעים מלא מלא פסים קטנים אופקיים וצבעוניים על המסך, הכרטיס עולה לכ 66 מעלות (מ 60). עכישו אני מנסה את הדרייברים האחרונים ניסיתי לנקות, חשבתי זה נעלם, עבר כמה ימים וזה חזר מה עוד יכול ליצור את התקלה תודה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך לpci-e עד 550 ש''ח (תוסיפו גם קישור לחנות). המטרה היא משחקים.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-