עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין במסך 17 LCD. מטרה- אני לא משחק משחקים. העבודה היא- אינטרנט, עריכת וידאו, וגרפיקה. חשוב לי איכות תמונה טובה וחדה, צבעים טובים, לא מריחות. מחיר- 3000, (האמת 200 לכאן או לכאן לא משחק תפקיד). האמת קראתי המון תגובות החיפוש, אך הן ישנות לפי התאריכים ואשמח לתגובות "מעודכנות" יותר. דיי ננעלתי על ה 172T של סמסונג, שעולה כיום 2800. חשבתי גם על ה VIEW SONIC המדובר רבות, אך חלקכם אמרו שבגלל שיש לו 16MS הצבעים הם לא 16.7 מליון. על הסוני קראתי אבל האמת אף פעם לא חשבתי לכיוון שלו.... אשמח לשמוע חוו"ד מהאנשים שיש להם את ה 172T (ראיתי שיש כאלה שקנו), תודה והמשך יום נעים לכולם...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by coorva,

מעוניין לרכוש את הכרטיס אך יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D850EMV2 האם הכרטיס יעבוד על הלוח אם?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by haim855,

מחפש מעבר כרטיס מסך שדרוג קטן במחיר טוב..כ700שח יד שניה מה עדיף המלצות בקשה.. חיפוש קטן ביד 2 הופיע לי ב500שח כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC שווה? זה מעבר טוב מgtx560ti? אשמח גם לתשובה.. דירוג של כמה כרטיסים שכמובן חזקים מ560 TI ושיכולים לימכר ב700שח כמו 7950 7970 r9 280 וכדומה דירוג מה הכי משתלם כיום (לדרישות כיום)

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by haim85,

הכל עובד כמו שצריך תענוג אבל למה יש רעשים מהמסך כאשר אני מוציאת חיבור dvi הרעש ניפסק! כאשר גם משחק בהגדרות רצולוציה זה גם ניפסק לשניה וחוזר למה זה?בקיצור כאשר הdvi מחובר למסך! נ.ב קצת קשה לי לתאר תרע אבל ננסה בערך .. כמו ממיר שעובד dvd שמקריבים תאוזן יש רעש של פועל משהו כזה בערך די מעצבן סיבה לכך?+פתרון?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  5. שלום לכולם! רציתי לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה של premiere and avid תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by omrihadar,

החיבור היחידי של HDMI בטלוויזיה שלי נהרס וקראתי באינטרנט שמתאם של DVI לHDMI יעביר את הוידאו בלי הסאונד באיכות HD כמו כבל HDMI רגיל... אבל אחרי שחיברתי את המתאם זה מעביר לי את הוידאו באיכות לא מאוד טובה ברזולוציה של 640X480. בהתחלה חשבתי שאולי להגדיר משהו בהגדרות של הטלוויזיה לרזולוציה אחרת אבל אין כלום ואני צריך עזרה

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by haim855,

עם חלקכם דברתי ..היה עירבוב אפילו נימחק האשכול..לא לכעוס .. נעשה סדר נגיע להבנה ובחירה נכונה (: יש ברשותי כ 1000 שח (זה לא אומר שאני צריך לנצל את הכל!!) אני מחפש כרטיס מסך הגדרות high מספיק לא צריך להשתגע.. אולטרה..!! כרטיס שמריץ הכל ויריץ הכל מין הסתם לזמן הקרוב ומין הסתם לרחוק......... עם תמיכה מהדור החדש זתומרת 4k לא נחוץ כרגע אבל עם כבר אז כבר..לא חובה..hdmi חובה זה ברור..dirext 12 כמובן וכו' טכנולוגיה החדישה פשוט... יש ברשותי ספק fps 750w מעבד i5 4590 כרטיס נוכחי gtx560ti (מבסוט מימנו מאוד שקט טמפרטורות נמוכות אחלה כרטיס) אבל אין מה לעשות צריך להשתדרג גם..והוא גם עובר למחשב אחר לאחי הקטן.. כרטיס שהיה אצלי יום r9 290 90 מעלות+ במאמץ רעש מטורף ..נמכר ולא חוז…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by ashkenazone,

אנלא מבין מה צריך לדעת במפרט בכרטיס מסך מישהו יכול לתת לי הסבר או מושגים או משו תנו לינקים של מדריכים והשוואות ושטויות כמה שיותר מידע בבקשה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by blueboy,

אני מקבל 1940 נקודות מסכנות ב-3dmark2001 :-\ עם טוויקינג, עם הדרייברים הכי חדשים ועם אוברקלוק. ראיתי כאן אנשים שמקבלים 3000+ נקודות והם אפילו לא עשו אוברקלוק, חיפשתי באתר של גיגה בייט אבל לא מצאתי ביוס לכרטיס שלי. למישהו יש הצעה או פיתרון?, תודה מראש ;D .

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by assaf12,

מישהו יודע איך מפעילים עליו AERO? הכרטיס מקבל את הציון הנמוך במחשב 2.2 (כל השאר מעל 4) ויסטה 64 תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by Lodvig,

היי לאחי יש P4 2.8 עם 512M ו RADEON 9200SE עם המפרט הזה הוא מפעיל יפה מאוד את המשחק NAM67 SHELLSHOCK וגם רואה את המחשב בטלווזיה ( TV OUT) לאחרונה קניתי מחשב ATHLON3000 512M ו 6600GT - אני לא מצליח לראות את המחשב בטלווזיה ולגבי המשחק , אז רק הסרטונים של המשחק והתפריטים עובדים מצויין אבל ברגע שמתחילים לשחק כל המסך נמרח, ניסיתי לשנות רזולוציות והכל, כלום לא עוזר, בבקשה עזרתכם אגב הכרטיס מסך של GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by ithamar21,

שלום. עשיתי OC איך שקיבלתי את הכרטיס דרך התוכנה של MSI ליבה 145+ זיכרון 510+ מתח 25+ יש לי כמה פרופילים ובכל פרופיל וגם בהגדרות בסיס של הכרטיס אני חווה נפילות FPS ב COD החדש ו FAR CRY 4 זה ממש משגע אותי ואני לא יודע אם הבעיה היא ב OC או במשחקים עצמם גם אם אני משחק בהגדרות של המשחק ומעדכן פאצ'ים שום דבר לא משנה את זה

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by KiDi,

קודם כל אני חייב להגיד שהכרטיס הזה פשוט ת-ו-ת-ח-! מומלץ בחום לכל המתלבטים למיניהם... דבר שני, קורה לי מדי פעם שאני עובר בין היוזרים או כשאני פותח את הCatalyst הזה של ATI שהמסך פתאום "נכבה" ואחרי כמה שניות חוזר... כאילו יש מן נתק בין הכרטיס למסך לכמה שניות... זה לא קורה תמיד אבל זה טיפה מעצבן... דבר נוסף, בתוכנות כמו Everst ו AIDA32 אני לא מצליח להוציא פרטים על הכרטיס... ניסיתי לעדכן דרייברים וזה עדיין נשאר אותו הדבר... למישהו יש רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by tal_p,

חיפשתי בפורום ובעוד כמה מקומות על איך להפעיל CROSSFIRE ב9.12 ולא מצאתי... הכרטיסי מסך הם HD5770 ו HD4850.. הקטע הוא שהCCC מזהה שניים אבל אחד מהם מוגדר DISABLE ואין לי אפשרות להפעיל אותו, או אפשרות לCROSSFIRE בכלל... הלוח תומך בHYBRID CROSFIRE

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by David-Z,

אהלן חברים. אני קצת בדיכאון, כי קניתי לאחרונה 2 מסכים 22'', בנוסף ל-42' אינץ' שיש לי. יש לי כרטיס מסך TwinTech GeForce 9800GT עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת HDMI. עכשיו אני יודע שאי אפשר להציג 3 תצוגות בו זמנית עם הכרטיס, ולכן שיערתי שיהיה אפשר לברור באילו יציאות לבחור. אבל לא זה המקרה. כאשר כל האמצעים מחוברים, אני מקבל תמונה איכותית ברזולוציה מלאה באחד מהמסכים ה-22 שמחובר ב-DVI, בעוד שבטלוויזיה ובמסך השני אני מקבל את אותה התמונה, ברזולוציה נמוכה (כאילו ה-DVI השני וה-HDMI הם אותה יציאה). עכשיו הפכתי את הקונטרול פאנל, הורדתי דרייברים, עשיתי הכל! ועדיין לא מצאתי את האופציה לברור מאילו יציאות להוציא את התמונות. בבקשה, אם מישהו מכיר את זה ויכול לעזור לי - אני מודה לכם מראש!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by מורן-85,

היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ומאתמול הוא עושה לי הרבה LAG ב-WC3 בבטלנט למה? בתודה מראש. עריכה: יש WIN XP PRO נ.ב. אני יודע שהכרטיס הוא GIFA אז לרדת מהעניין.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  19. שלום לכולם, חבר טוב קנה את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE למחשב די ישן : לוח - GIGABYTE GA-M59SLI-S5 מעבד - ATHLON x2 64 6400 זכרון - 2 סטיקים של 1GB של קרוסאייר הספק הוא HEC 500TD-TF הרכבנו את הכרטיס מסך ואנחנו לא מקבלים מסך של BOOT ולא מגיעים אפילו לביוס.. פשוט שומעים תקתוקים מוזרים כאלו.. לא ברור מה פשר התקתוקים האלה ומאיפה הם בוקעים. זה משהו חלש כזה שנשמע כמו סימן כלשהו שהלוח-אם מנסה לתת לנו. ניסינו את הכרטיס על המחשב שלי והוא עובד פיקס. (המפרט שלי לצורך העניין מופיע כאן בצד למי שמעוניין לראות..) ניסינו את הכרטיס שלי על המחשב שלו והוא עובד פיקס. ( HD4850 ) שערנו שזה אולי קשור להספק של הספק , אבל ירדנו מזה די מהר משתי סיבות : 1) הספק שלו סביר יחסית ואמור להחזיק את הכרטיס הנ"ל…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by adamos,

אהלן לכולם! מותקנים לי במחשב שני כרטיסי R9 290 בדגמים שונים : 1) Sapphire Trixx R9 290 . 2) Sapphire R9-290 (Reference). עכשיו לבעיה.. לאחר שאני מתקין את הדרייבר המעודכן מאתר AMD שהוא 14.9 /14.9.1 /14.9.2 ולאחר מס' קטן של פעמים שבהם אני מכבה ומדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור בהעלאה של מערכת ההפעלה, כשהמסך נשאר דלוק, אך אין שום תצוגה.. ואיכשהו, כשאני מתקין את הדרייבר 14.4 (ישן), הבעיה לא מתרחשת... הדרכים שניסיתי לפתור את הבעיה עד כה הם : 1) לצרוב לשני כרטיסי המסך גרסת קושחה זהים (התאמתי את גרסת הרפרנס לגרסת ה-Trixx - אך לא ניסיתי הפוך) - לא עוזר. 2) ביטול ULPS דרך ה-REGEDIT לשני כרטיסי המסך - גם לא עזר. אני כרגע עובד עם Msi Afterburner, אם יש מישהו שמודע לבעיה של …

21. Started by kakaman,

היי אז ככה יש לי מחשב חדש וכרטיס r9700pro ובמישחק gta החדש או במטריקס לדוגמא המחשב ניתקע...אני כימעט בטוח מינסיוני שזו בעיה של דרייבריים אז השאלה היא כזאת- מאיפה להוריד דרייברים הכי טובים לכרטיס הזה ???? תודה

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by spongBob,

לפני ימים מספר, עניתי לבחורצ'יק שהשמיץ את INNO3D, וסיפרתי לו כמה איכותי הGE-FORCE 2 MX שלי מתוצרת אותה חברה, שכבר סוחב 4 שנים ללא קילקול תמים אחד, בעוד שפה צצים אשכולות בלי הרף על כשל במאוורים. למרבה האירוניה, הבוקר, הרחתי ריח דיי שרוף מכיוון המחשב (פנטיום 3 1GHZ, AGP X2) והבנתי שהמאורר בג'יפה 2 שלי שבק חיים, וכתוצאה מאוברקלוק קטן (שנועד להבטיח 100 FPS בקאונטר) הליבה נשרפה טוטאלית \: הלכתי שמח וטוב לב, לחנות המחשבים הקרובה, ורכשתי את הכרטיס הנ"ל, ב300 שקלים. שמח וטוב לב, הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס, וכל פאקניג שניה מופיע לי VPU RECORDER ERROR! הפושטק הקטן לא אוהב את המחשב שלי כנראה, וכל רגע מקפיץ לי הודעה על כך שיש שגיאה, והתצוגה במסך, הפסיקה להגיב לתצוגה מהכרטיס. (משהו…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by Alpha_Romeo_dx,

לצערי, שלחתי את הכרטיס שלי לתיקון, והתקנתי את הכרטיס היחיד שלי ATI RAGE PRO, הורדתי דרייבר ל win98 w82560en.exe ואני מנסה לעשות 16 bit כי האיקונים ניראים גרוע, כמו ב 16 צביעים, ולא משנה מה אני שם, 32 24 16 זה אותו דבר. איפה אפשר להשיג דריבר נורמלי לכרטיס שכזה הכרטיס יחזור עוד הרבה זמן

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אני לא מוצא בRIVA TUNER 2 איפה אני פותח צינורות עיבוד (יש לי 6800NU)

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by Duckman_911,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 9800 pro של הרקולס. ואני מעוניין להשתמש ב-TV OUT שלו, אולם נתקלתי בבעיות. אני משתמש ב-Catalyst 3.10, וזה יותר הרבה בעיות עם זה, משום מה. דבר ראשון - כשאני עובר לטלויזיה, הוא עובר לרזולוציה 1024x768, משום מה הוא מזהה את זה כרזולוציה הנתמכת של הטלויזיה ואי אפשר לשנות את זה בהגדרות של ה-displays בדרייברים של ATI. וזה כבר לא טוב - שכן הטלויזיה הדפוקה בחדר שלי יכולה להציג רק 800x600, ומה שקורה זה שאני רואה רק חלק מהמסך ונאלץ לשות scroll כדי לראות את השאר.. הדרך היחידה שמצאתי לעקוף את זה זה להוריד את הרזולוציה של הדסקטופ שלי ל-800x600, ואז להעביר לטלוויזיה.. אבל מה ההגיון בזה? זה מטרד, ואח"כ צריך להחזיר את זה עוד... - אגב, לפני הרדאון הזה …

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים