עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של בסביבות 700 ש"ח. למשחקים וגם לצפיה בתוכן HD. מעבד core duo 2 ג'יגה זכרון פנימי ו windows xp. תודה, אסף.

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  2. איך הם משפעים על ביצועי הכרטיס מסך באחוזים

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by itaysk,

יש לי VOODOO 3 3000 וטלויזיה של "ASTRA 21 ה TVOUTPUT עובד אבל אני רואה מטושטש בטלויזיה. זה אמור להיות ככה? אם לא אז האם זאת בעייה בטלויזיה\כרטיסמסך\דרייבר? (יש לי WINXP PRO , והרזולוציה המקסימלית היא 800x600) תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yotam360,

ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  5. Started by musari,

היי קניתי את ה5970 והכרטיס שהיה לי לפני הוא 4870X2 וניסיתי לעשות בינהם קרוספייר המחשב קורא את 2 הכרטיסים אבל אין לי אפשרות לקרוס פייר משהו יודע אם בשביל קרוספייר חייב 2 כרטיסים זהים? ודבר שני אני דיי מאוכזב מהדרייברים בטא שקיבלתי שלו נותנים לי לשלוט על המאורר ובחלק משמשחקים (DIRT2 וCOD MW2)יש לפעמים ירידות פריימרים (במיוחד כשיש עשן ברזולוציה 2560X1600) שאני יורד מהרזולוציה יש עיוותים כי המסך שלי זו הרזולוציה הטיבעית שלו אז עד שיצא דריברים לא בטא(בדקתי באתר הרישמי וגם של זה בטא)מישהוא יכול לעזור לי למצוא דריברים נורמליים(יש אנשים אתרים לא רישמיים שמוציאים חיפשתי והיסתבכתי עם התוצאות בגוגל) כי זה לא פעם ראשונה שATI מוציאה כרטיס לפני שהוציאה דריברים נורמלים...תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by athi,

אני קיבלתי עים המפרט שבצד 8949 איך התוצאה האים היא טובה?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  7. הנסיון הראשון להאט יכולות כרייה קריפטוגרפית עם דגמי ה-RTX 3060 נחל כשלון מעורר רחמים - אך נראה כי מפתחת השבבים הירוקה עוד לא אמרה את המילה האחרונה שלה בנושא, ומתכננת להחזיר מלחמה עם קו שלם של גרסאות מתוקנותלכתבה

8. הסקר דיי ברור ... עם נגיד אתם משחקים ב כמה אז שימו את זאתי שאתם משחקים בה הכי הרבה.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by solet,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה טוב שמאפשר חיבור הוידאו למחשב והעברת סרטים למחשב. רצוי בסביבות 200-300 ש"ח - רצוי פחות.... תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  10. https://twitter.com/KalksteinNir/status/1429313726465912832?s=19

11. לאיזה מהראדונים או הג'יפורסים מקביל (בערך) האינטל 64 מ"ב?

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  12. ההשקה של Halo Infinite מתקרבת אלינו במהירות, גם עבור הקונסולות וגם במחשבים האישיים - ובמיקרוסופט מגייסים את AMD לשיתוף פעולה שיגרום לחובבי החומרה להסתקרןלכתבה

13. Started by Component,

הוא הוצע לי במחיר של 1400 שקל. אני יודע שרובכם תגידו מייד: פרוויו?!? איכס!!. אבל בכל זאת, תנסו לתת דעה אובייקטיבית על המסך. המסך יחליף DJ707AV בן שלוש וחצי שנים, לא שטוח, והוא ישמש את אמא שלי (הגרפיקאית). היא דיי מרוצה מהמסך הנוכחי, אבל כנראה אין לה (וגם לי) מספיק ניסיון עם מסכים אחרים. איך איכות התמונה שלו (בייחס למחיר, שנמוך ממחיר של 17" נורמלי)? איך השירות שלו בארץ, ואיך האמינות שלו? רוב הסיכויים שאני לא נוכל לרכוש מסך 19" איכותי ממש (CTX PR960F לדוגמא), אז השיקול הוא המסך הזה או 17" של CTX או LG. בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מה עדיף, proview DX-997N, CTX PL9, או CTX EX950F (תוך כדי התחשבות במחיר)? ד"א, קצב ריענון של 85 הרץ ב- 1280 על 1024 יספיק בהחלט.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  14. השבוע החלפתי כרטיס בין 9800GT XXT ל 4850 ואני רואה ביצועים נמוכים יותר למה??? ולמה בדריבר שלו רשום שזה 500MHZ בליבה למה זה? זה צריך להיות 625MHZ

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by kfirb,

מישהו יודע איך אני מפעיל את VIN בכרטיס חיברתי לו ממיש של HOT למחבר המצורף ולא רואים או שאני לא מצליח להפעיל אותו כראוי

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך palit sonic 9600 gt על המחשב ואני רוצה לחבר אותו לטווליזה רגילה 33 אינץ לטלווזיה יש חיבור בננה צהובה או 21 פינים למסך שלי יש vga dvi hdmi מה אני יכול לעשות? האם יש איזשהו מתאם? תודה רבה לעוזרים

17. Started by אוריפ,

פרטים נוספים התגלו על הכרטיס החדש מבית ATI הלא הוא הX850. יהיו 3 גרסאות, PRO, XT וPE, בדומהב למצב היום. המחירים יהיו: 499$, 399$ ו549$ בהתאמה. תמחור די מוזגזם אבל שיהיה... ATI טוענים שהPE יהיה 20% יותר טוב ב3DMARK05, כמעט 40% יותר טוב בFAR-CRY ובסביבות 55% יותר מהיר בUT2004. הכרטיס ישתמש בקירור דו חריצי (כמו ה6800U) זה בגלל שדרוג הליבה ללא העברה ל110 ננו-מטר - הרבה יותר חום... הנה תמונה: מה אתם אומרים? נראה מה יש לNVIDIA להגיד בנידון... מקורות: קישור מס' 1 קישור מס' 2

• 62 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. הכוונה שלי היא למידות שנקבעות ע"י הכפתורים שנמצאים על המסך עצמו וקבועות את האורך, רוחב, מרכז וכו'. הבעיה שלי, היא, שאף פעם אני לא מצליח לכוון את המידה הנכונה ותמיד ישנה פינה במסך שיוצאת החוצה. תודה :smoke:

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. Started by finish,

יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  20. דיון - קניית כרטיס מסך - שימוש: משחקים תקציב של 700 - 800 ראיתי כרטיס אני חושב הוא מצוין למשחקים אפשר לשחק איתו... ככה אני חושב אולי הוא גם טוב לאוברקלוק... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597788 לא יודע מקווה שתמליצו לי!!! תודה לעוזרים!

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by god0nline,

אהלן! אני מעוניין בכרטיס מסך לא יקר במיוחד (אפילו מהגירסאות היותר ישנות) - עד 500 שקל אני יודע שזה תקציב ממש בסיסי, אבל זה כרגע מה שיש לי... מעבד: i7 2600k זיכרון : 16GB (4x4 Kingston) לוח אם של ASROCK, לא זוכר בדיוק את הדגם - אבל הוא חדש דנדש, אז אני מניח שלא תהיה בעיית התאמה לכרטיסים.. כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT שאני יודע שהוא ענתיקה, והוא לא מריץ את BF-3. סה"כ המחשב שלי טוב ממש, חוץ מהכרטיס מסך - ברמה שהמשחק, אם כרטיס נורמאלי, ירוץ אפילו על גבוה - אבל כרגע יספיק לי כרטיס מעבר בין ה-9600 עד שיהיה לי תקציב למשהו טוב יותר.. תודה רבה על העזרה!

22. יש לי ארד דיסק שעושה בעיות אם החשמל יכול להיות שהוא גורם גל לבעיות גרפיקה כי שאני מצליח להפעיל יש קווים אדומים מעצבנים וקצת נקודות ירוקות אני הייתי בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך עד שראיתי שהארד דיסק עושה בעיות אם הספק וצרים לנסות כמה פעמים עד שהמחשב נידלק אבל שאני מוציא תארד דיסק הספק פועל מצוין אבל אין לי איך לבדוק תכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by NewRig,

האם יש חיה כזאת כיום בשוק ?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  24. היי עד כמה שאני יודע אז מסכי ה LCD של מחשבים ניידים הם פחות איכותיים ממסכי LCD רגילים (שולחניים). ז"א בין השאר זמן תגובה גבוה יחסית. השאלה שלי היא: אם אני קונה מחשב נייד אז יש כמה שמגיעים עם כרטיס מסך סביר למשחקים (RADEON 9600 או 9200) והם עולים בגלל זה קצת יותר. למרות שזה לא ייעודו של המחשב הנייד, לא הייתי מתנגד לשחק פה ושם. האם שווה להשקיע במחשב כזה או שהמסך במילא לא יוכל להציג משחקים בצורה נורמאלית ועדיף ללכת על כרטיס מסך חלש ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  25. Started by ENROLL,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לפוטושופ ולייטרום. אמרו לי שעדיף כרטיס מסך של ג'י פורס כי הוא תומך ב- CUDA. מצד שני אני רואה ויודע כי הרוב שמתעסקים עם פוטושופ באופן מקצועי (צלמים ומעצבים גרפיים) משתמשים במק שבהם יש דווקא כרטיסי מסך של AMD. אז אני לא מבין האם זה קריטי כ"כ או שגם כרטיס מסך של AMD כמו 6490M או 6770M יהיו לי מצוינים ויריצו לי פוטושופ בדיוק כמו כרטיסי מסך של ג'י פורס מאותה רמה? זה דחוף לי כי אני מתכנן לקנות נייד ממש בימים הקרובים. תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.