עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תמיד היה לי 60 FPS עם הכרטיס במשחק cs ואתמול פתאום קיבלתי כמו פלאשים למסך ופתאום היה לי 100 fps חלק היום פירמטתי את המחשב וכמו שאתם מבינים הלך ה 100 :'( אם מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה אני ישמח

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by el123,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים שניהם עם מעבדי REDEON. אב ללפני כן יש לי שאלה: והיא : וההתלבטות שלי היא בין 9600XT 256MB והוא רב הסיכוי 128BIT לבין 9800PRO שהוא עד כמה שאני מבין 128MB ו- 256BIT קראתי הרבה בפורום על ה-9800 אבל אני עדיין צריך , אם אפשר, תשובה חד משמעית ובין השניים ??? ??? תודה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי בבית r9200 SE שהוא כרגע על המחשב שלי ולאחרונה נתקלתי בהמון בעיות איתו אז חשבתי להחליף ל גיפה 4 MX שנמצא במחשב השני שלי. כמה פרטים - ה R9200 SE לפי מה שראיתי מגיע במהירויות הרבה יותר נמוכות מאלו של ה MX אבל ל R9200 SE יש 128מגה ו 64 ביט ול גיפה יש 64 מגה ו 64 ביט לגיפה יש TV OUT ול R9200 יש S- video ואני חושב vivo (אבל מה R200 לא הצלחתי לראות ב TV) המשחקים שאני בדרך כלל משחק זה CS (כולל סורס) וגם ET , MU ואני מוריד משחקים חדשים אבל זה רק לניסיון, תמיד אחרי שבוע +- אני מוחק אותם עכשיו השאלה האם הגיפה המסכן יצליח להחזיק את המשחקים הללו? (אני זוכר שהחלפתי אותו ב R9200 SE כי הוא לא תמך ב PS או משהו כזה) תודה על התגובות (מקווה שיהיו :-[)

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  4. טוב הכרטיס טלווזיה עובד אני רואה תוכניות טלווזיה דרך הממיר של yes הכל עובד יפה איכות טובה מאוד והכי חשוב שאני יכול להקליט עכשיו אני רוצה אותו שהוא ישמש להקלטה מהמחשב שלי.. זאת אומרת שנגיד אני נכנס למחשב שלי שיראו את השולחן עבודה ואת העכבר זז עם מישהו מכיר מדריכים קצרים כאלה שמסברים מה לעשות כדי לעשות את..... לסדר את.... (יש מדריכים לפוטושופ שמסברים איך עושים מלא דברים למה להיכנס וכאלה) זה מה שאני רוצה איך אני עושה את זה? הרבה מאוד עשו את זה ואני לא יודע עם אפשר עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  5. Started by kobi_af,

יש הבדל כל כך גדול בין 128 ביט 164 ביט ?תפרטו קצת בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Psycho17,

שלום אנשים!!! חבר שלי קונה מחשב חדש עם חיבורים PCI-E? הוא רוצה לדעת איזה כרטיס מסך PCI-E לקנות??? מה דעתכם על nVidia PCX5750??? בתודה מראש אלדד...

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by idodos,

הייתי רוצה לדעת האם המסך טוב , רואים איכותי ולא עושה לכם שום בעיות! תודה.

8. Started by IdobI,

שלום רב, רכשתי לפני כחודש מסך LCD של LG מדגם L1710B ואני מאוד מרוצה ממנו, אך אני חווה תופעה שאשמח לדעת אם היא רגילה במסכי LCD: בזמן גלילה של המסך ישנה רמה מסויימת (ומעצבנת) של ריצוד של האובייקטים על המסך (טקסט, תמונות...). זו תופעה שונה ממריחה שמאפיינת Ghosting. למסך שרכשתי יש זמן תגובה טוב של 16ms ולכן התפלאתי. אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים שברשותם מסכי LCD ובפרט מבעלי המסך הר"מ אם הם חווים את אותה התופעה. הרבה תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yot,

יש לי ELSE Radeon9800SE עם אפיק זיכרון של 256 ביט. התקנתי את הדרייברי אומגה על מנת לפתוח את ארבעת צינורות העיבוד הנוספים, אך אני נתקל בבעיה מוזר. בתוכנה Riva Tuner הכרטיס נפתח, אך בווינדוס אני מקבל טקסטורות שבורות, לא בכל מקום כמו שתראו בתמונות - אבל הן קיימות. אני חושב של-9800SE יש 2 מצבים, נפתח או לא נפתח, עדיין לא שמעתי על כרטיס שנפתח ונתן טקסטורות שבורות - מישהו שמע? למישהו יש פיתרון אולי? תודה. תמונה מה-Riva Tuner: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by i.k,

מעניין אותי לדעת איך המסך הזה והאם למשהו פו בפורום יש אחד כזה שיוכל להגיד לי,האם איכות התמונה של המסך הזה טובה והאם הוא שווה קנייה? אני לא מוצא עליו שום מידע ברשת לא ביקורות ולא חוות דעת מיקצועיות ולא מצליח להחליט למרות ששמעתי לא פעם שויוסוניק חברה שנחשבת לאיכותית. אבל לא מצאתי על המסך הזה ספציפית שום דבר אז תעזרו לי למצוא מידע.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by Idan-h,

מה אתם אומרים על המסך הזה למשחקים ובכלל לעבודה מול המחשב? Panel Type: a-si TFT/TN LCD Maximum Resolution: 1280 x 1024 Pixel Pitch: 0.264 mm Brightness: 300 cd/m2 Contrast Ratio: 600:1 Response Time: 12 ms View Angle: 160°/ 140° (Horizontal / Vertical) Input Connectors: 15 pin D-Sub Features: Narrow Bezel, MagicBright Dimensions & Weight: 14.6" x 15.0" x 6.9" (WxHxD), 9.6 lbs Manufacturer's Warranty / Phone No.: 3 years parts, labor and backlight / 800-726-7864 אני יודע שאין לו DVI אבל זה לא כ"כ עקרוני לי כי אין לי חיבור בכרטיס מסך, מה גם שבהרבה מאוד מסכים אין הבדל בין אנלוגי לDVI. אני יכול להשיג חדש ב-2200 שקל, מה אתם אומרים? כדאי?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by qpalzm,

1. למה כשאני מדליק פילטרים הטקסט נעשה מרוח ומטושטש? (תמונה מצורפת) 2. האם פילטרים גורמים לכרטיס להתחמם יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by kobi_af,

בחנתי תכרטיס מסך שלי בתוכנה 3dmark ,עשיתי בselect שיבחן רק כרטיס מסך(ת4 בחינות שיש שם) והוא נתן לי ציון של 1806 dmark זה טוב?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות כ. מסך בסביבות ה-1000-1200 שקל . יש לי כמה שאלות: 1. מתי מגיע 6600 או X700 לארץ (על שלל סוגיהם) 2. האם הם יגיעו גם בממשק AGP 3. מהו הסכום המשוער בשקלים של כל אחד 6600/6600gt ו- X700/X700pro/X700xt 4. האם כדאי לחכות לכרטיסים אלו או עדיף לרכוש עכשיו כרטיס מסך ועל איזה אתם ממליצים? (ד"א הכרטיס מסך אמור להיות כחלק ממחשב חדש שאני אקנה...) תודה לכול העוזרים!!!

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by zomo,

יש לי בעיה אני מחבר הכל ולא רואה שום דבר מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות אני צריך לשים? אגב עבד לי פעם אבל לא יודע מה אח שלי נגע במחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by AvigdOr.GT,

אחי מצא לי תכרטיס הזה שמה ב1800 שקל +- שווה לקנוות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by ELDAD-A,

יש לי כרטיס מסך 9600XT 128 מגה. הרצתי עליו 3DMARK 2001SE,וקיבלתי תוצאה של: 10797. האם זה תקין? צירפתי תמונה ולוג. עריכה: זה בלי אוברקלוק ,זה במהירות סטוק של הכרטיס. לא כמו שרשום בחתימה שלי. עוד תוספת קטנה: קיבלתי 1360 ב3DMARK 05 זה סביר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by lipa,

NVIDIA is set to release a new graphics core out in to the graphics race, which is currently under the NV41 codename. The chip is designed with one purpose in mind to reduce the cost of producing the GeForce 6800. As we already know, the GeForce 6800 has a 12x1 fragment pipeline, 5 vertex shader configuration with one full quad of the fragment pipeline disabled either via hardware masking, or via soft-masking using the VGA BIOS to disable pipelines. The NV41 will come in to place to put a stop to the softmodding that has been introduced in the latest version of Rivatuner. The chip will take over the roles of the GeForce 6800 and GeForce 6800LE, which are very expensive p…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by U DUN,

קראתי את המדריך של Bessmertniy בקשר לכרטיסי מסך כדי להבין מה קורה בכלליות , העזרתי באתרים שהיו שם ובחרתי בערך את הכרטיס הזה : http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_1.html http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1196 עכשיו התקציב שלי הוא 1300 ש"ח והייתי רוצה לדעת כמה דעות של אנשים שמבינים בקשר לבחירה שלי או אולי להציע משהו אחר במקום תודה מראש!

20. האם יש אפשרות להגיע לאיכות שווה של בערך גיפה 6600 או טיפה יותר באוברקלוק סביר ל-9800 פרו אחרי מוד ל-XT???

21. Started by pyro_man,

אני לא יודע אם זה ממש קשור לכאן (תרגישו חופשי להעביר) מישו יודע מה גורם לגרפיקה של קונסולת המשחקים PS 2 להראות כל כך מדהימה אני חייב הסבר!! תודה רבה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by I.Robot,

שלום. אני מחפש כבר הרבה זמן סקירות של כרטיסי מסך ניידים ולא מוצא כמעט כלום, אני צריך במיוחד של 865GM שמובנה במחשבים עם פנטיום-M. פחות חשוב לי של כרטיסי HIGH END. מישהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by roeiw,

הבנתי שיש כל מיני דברים קטנים שאפשר לשפר בשביל לסחוט עוד קצת ביצועים מהכרטיס מסך כמו לבטל כל מיני אפשרויות בדרייבר של הכרטיס.. מי שיודע משהו על זה בבקשה שיתן לי הסבר תודה. *הכרטיס שיש לי בחתימה. שכחתי לשאול ש בהגדרות של הכרטיס בחלק של ביצועים ואיכות יש אפשרות של שליטה ע"י תוכנה או לשנות ל 2X וכו' מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by shon,

חברה אני צריך עזרה: ברשותי כרטיס מסך ati radeon 9600 xt vivo ואני רוצה לחבר את מסך המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים ובנוסך אני רוצה לעשות capture בהתחלה הcapture עבד אך לא ראיתי טוב את מסך המחשב בטלוויזיה אחרי שהורדתי את עידכון הדרייברים של ati למשחק דום אני לא יכול את שניהם מה עושים? נראה לי זאת בעיות תוכנה? תודה רבה לעונים!!!!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. Started by Evil Inside,

המפרט: amd athlon 2500 barton 166 fsb שמשום מה התוכנה מראה שיש לי amd duron 1838 MHZ למה?? epo 8rda3i ati radeon 9600t 512 ADATA memory 3200 400HZ WD 80G 8MB buffer התוצאה שלי היא 6456 כשלאחרים אני רואה בביבות ה1200 ההבדל היחידי שראיתי עם השוואה לאנשים אחרים הוא הגרה של הדרייבר לכ.מך ששלהם הרבה יותר ישן. חוץ מזה לאחרים יש אותו מפרט אבל תוצאה פי 2 יותר טובה משלי למה?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים