עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nadnad,

ההודעה שקיבלתי:"Tip T2525 - Current AGP data rate not optimal, i.e. less than chipsets maximum AGP data rate. E.g. current AGP data rate is 1x while the chipset and the AGP card both support 2x. You should get better performance with a higher data rate but this depends on the application. Fix: First, use the PCI & AGP Information module to confirm that the AGP card also supports the maximum chipset data rate. If it does not, dont worry about it. For non-Intel chipsets, make sure you install the latest version of their AGP mini-drivers. You should update the video card drivers as well. Some non-Intel chipsets can only work in 1x mode with some video cards. SiSoftware S…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  2. Started by wooper,

היי אני מתלבט בין כרטיס 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, של GIGABYTE ל8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E של evga ראיתי שהקירור של gigabyte הוא פסיבי מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by katkato,

הורדתי אתמול משחק בשם Assassin's Creed בהגדרות שיניתי לנתונים הכי גבוהים והתחלתי לשחק הקטע שכל איזה חצי דקה יש תקיעה קטנה למשחק ואז הוא ממשיך הורדתי את ההגדרות של הגרפיקה להרבה פחות והתקיעות עדיין המשיכו יש לציין שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ניוידה יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by omerha,

היי, עברתי מחנה אחרי הרבה זמן, יש לי HD4870 שך ספייר, רציתי לשאול יש יציאת שמאוד דומה ל SVIDEO רגילה, והמחבר שמגיע איתו מתאים רק לקומפוננט או לחיבור ל RCA האם יש דרך להתשמש בכבל SVIDEO או שרק קומפוננט ו RCA ? תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by talcom,

נערך...

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. זה קורה בעיקר שאני משחק במשחקים כבדים, ואני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב. פרטים: Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU 2.67 GHz, 1.98 GB of RAM NVIDIA 8800 GTS LG Electronics L1953TR מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Gohan,

קיבלתי אותו לפני 4שעות ואני רוצה להודות לholy על ההמלצה. מהנסיון בנתיים(קצת anime קצת mmorpg וקצת אינטרנט) נראה ממש טוב! אפילו יותר טוב מה iiyama v.m 454 הישן שלי

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by Dragongk,

אני רוצה לקנות X800XL שלהם... אני לא אסתבך איתם ?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  9. כרגע יש לי 2600PRO של SAPPHIRE עם 256MB GDDR2. כמה אני ארגיש את השדרוג ל4670 החדש גם של SAPPHIRE עם 512MB GDDR3? שאר המפרט נמצא ב"מפרט" זה (המחשב העליון). המסך שלי הוא X95F של SONY גודל: 19" רזולוציה 1024X1280, והוא לא צפוי להתחלף. כלומר זו הרזולוציה שאני משחק עליה. השאיפה לשדרוג היא בגלל שה2600 לא סוחב. גם בC&C הנוכחי ברגע שיש יותר מדי יחידות על המסך המשחק מקרטע בהגדרות גבוהות, אני לא חושב שאפשר להאשים משהו אחר במפרט שלי מלבד הכרטיס. אני ארצה לשחק RED ALERT 3 כשיצא את DIABLO 3 ואת CRYSIS בצורה חלקה (ה2600 מריץ אותו די חלק ב1024X768 כשהכל על מדיום אבל אני שואף ליותר מזה). אני לא רוצה להשקיע את ה200 ש"ח הנוספים ל9600GT. אגב, אני מתכנן לשים לכרטיס תוך כמה חודשים קירור …

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by Royz,

של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. Started by the red dragon,

שלום.. לא בטוח אפילו שזאת בעיה בכרטיס אבל בזמן שאני משחק BIOSHOCK או כול משחק אחר אחרי 20 דקות של משחק הכול קורס המסך נהיה בצבע ירוק ושחור וכול המחשב נתקע ועושה ריסטרט.. מה עושים? וניסיתי להוריד את הדרייברים הכי מעודכנים עדיין אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. קיבלתי את המחשב החדש עם הכרטיס מסך 8800GTS 512MB. חיברתי שני מסכים בחיבורי DVI, המסך LCD "19 יחס: 4/3 ברזולוציה 1280X1024 ומסך פלזמה "42 יחס: 16/9 ברזולוציה 1024X768. כפי שניתן לראות לכל מסך רזולוציה שונה ויחס גובה/רוחב שונה. המטרה: לראות תמונה זהה על שני המסכים אך להגדיר לכרטיס מסך שיוציא לכל מסך את הרזולוציה והיחס שלו. נכנסתי ל"לוח הבקרה של NVIDIA" ובפונקציה "צגים מרובים תצוגות" בחרתי ב "מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה (dualview)" במצב זה אכן ניתן להגדיר לכל צג את הרזולוציה שלו בנפרד אך לא מתקבלת תמונה זהה בשני הצגים! ב LCD אני רואה הכל כמו שצריך אך במסך הפלזמה רואים רק את תמונת הרקע בשולחן העבודה בלבד, בלי האייקונים ובלי כלום, פשוט תמונה סטטית! אם במקום לבחור בפונקציה "מוג…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. Started by RayZ,

האם GIGABYTE GeForce 6600 256MB 128bit מדגם: NX66256D Gigabyte בא עם כאבל מולקס שמצריך חיבור חובה לספק?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by ZenMaster,

מה זה אומר אם קיבלתי 29103 ב3DMARK 2001SE ?? חחח, זה טוב ? איפה אפשר לבדוק ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by budy,

איזה דגם??????????? מכיוון שאני רואה שיש פה הרבה דגמים עם כל מיני סיומות..... ואשמח מאוד אם תגידו לי איפה לקנות-על איזו חנות אתם ממליצים?! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. Started by eliil1,

קראתי באתר שיצאה הגרסה החדשה של GTX260 , וכתוב שהם הורידו מחיר , ל280 דולר..שזה 980 ש"ח בערך... ואני התכוונתי לקנות במחיר הזה בערך את 4850...אז רציתי לחכות שזה יגיע לארץ , מתי הכרטיס מגיע לארץ??

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  17. אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by AMIT1024,

ברשותי כרטיס 6800U של חברת LEADTEK המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד 4 RAID RAPTOR 2 GIGA RAM DFI LAN PARTY NF4U 4800+ X2 ואחרי כל האופרציה שאלתי היא האם הכרטיס מסך שלי עם מחשב כזה יוכל לעמוד בשידור HD למסך פלזמה... ..???? אני שואל כי הבנתי שהכרטיס שלי הוא לא מי יודע מה היום.....אני פוחד שהכרטיס לא יהיה מספיק חזק או שאני טועה.???

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by CrackPot,

אני קצת מבולבל מכל הדרייברים שיוצאים, ForceWare, רשמי לא רשמי - בקיצור אני צריך את הדרייברים הכי חדשים שיצאו לכרטיס הנ''ל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  20. שלום לכולם אתמול קניתי כבל צהוב שמעביר וידאו באורך 15 מטר ומשהו פשוט לא מסתדר לי מהכרטיס מסך שלי ראידון X1600 יש מתאם קטן מ S-Video ל Rca(הצהוב בלי הפין). קיצרר בעקבות כך קניתי כבל RCA צהוב באורך 15 מטר שיתחבר לי מהמתאם הזה לטלויזיה שנמצאת בסלון מרחק של 10 מטר בערך. אך כאשר חיברתי את הכבל ראיתי תמונה לא ברורה כל כך של שולחן העבודה ועוד בשחור לבן. אך כאשר חיברתי את אותו אורך כבל(15 מטר) לטלויזיה אצלי בחדר היא נמצאת במרחק של 5 מטר גג, כאשר חיברתי תכבל התפלאתי לגלות שאני רואה תמונה צבעונית ויחסית באיכות טובה. איך זה הגיוני? מה הולך פה? הכבל RCA באורך 15 מטר התחבר בשני המקרים למה בסלון שחור לבן התמונה ואצלי בחדר התמונה בסדר גמור. ? העובי של הכבל יחסית עבה מהרגיל לא צריכה להי…

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by witherwings,

היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש מאחר והנוכחי די הרוס... החומרה של המחשב שלי היא בערך מלפני 4 שנים. ככה שאני מחפש משהו זול שיתאים לחומרה. המעבד שלי הוא AMD Athlon64 X2 dual Core Processor 3800+ 2.01GHz יש לי 1GB ram והלוח אם שלי לא טוב במיוחד.. אני מחפש משהו בסביבות ה 300 שקל.. מאחר ואני לא גיימר מטורף ואני לא באמת משחק במשהו... תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. Started by teddy85,

אני רוצה לקנות נייד ואני רוצה שיריץ משחקים לא בגרפיקה מטורפת אלה רק שיהיה אפשר לשחק כמו בן אדם איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600 GO או 1600 באיזה רמה הם לאומת 1600 וה 7600 השולחניים ואם הם יכלו להריצ משחקים כמו C&C TW ו oblivion

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. איזה כרטיס יכול להוציא 1080P בחיבור לטלוויזיה LCD שמקבלת 1080P?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  24. המחשב צריך להגיע בשבוע הזה, ועדיין יש התלבטות בין 8800gts 320 xfx לבין ה8800gts 640 leadtek. המסך המתוכנן הוא dell 2007wfp כך שאני מתלבט בין ה640 ל320.(כמו כולם. ;D) מספר שאלות: האם אני יכול להגיע לתדרי שעון ב640 כמו של גרסת הxxx של xfx ה320? האם הגרסא של leadtek 640 טובה לאוברקלוקינג ואיתה אוכל להגיע לתדרים שהזכרתי? האם במידה ואני לוקח 640 הלידטק באמת הכי מומלץ? גם מבחינת האוברקלוקינג. (חשוב לי מאוד שאוכל להגיע לתדרים כמו הxfx 320 כדי שאוכל להנות מביצועים כמו שלו במצבים שבהם הזכרון לא ישפיע.) אשמח לתשובות וגם ללינקים לביקורות שממחישות את הדברים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by the kon,

שולם מה מצב?? טוב אז ככה אני שומע ורואה כתבות דיונים וכו' על מבחנים לכרטיסי מסך בשם 3Dmark ועוד ובנצ'רקים או משהו כזה וניקוד 7XXX אז רציתי לדעת מזה תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים