עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, קראתי את הדיונים הקודמים פה בפורום לגבי 9800GTX+ VS HD4850 ונראה לי שאלך על ה-9800. המעבד שלי הוא E6400 והספק הוא Enermax Noisetaker2 420W. המסך שלי כרגע הוא 19", אבל יש מצב לשדרוג עתידי ל-22" או 24". הסיבה לשדרוג היא שאני כבר מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי כבר לא סוחב כמו שצריך (X1950PRO). מספר שאלות לפני שאני קונה: 1. האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? 2. האם יווצר צוואר בקבוק ע"י המעבד? 3. כבר הבנתי מדיונים קודמים שהביצועים יהיו סבבה במסך 22", אבל האם הכרטיסים יעבדו טוב גם עם מסך 24"? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. Started by אביוס,

מה יותר טוב: 9600XT VS FX-5700?? פשוט אני רוצה לדעת עם יש לי כ. מסך יותר חזק מחבר שלי ומה ההפרש ביניהם..

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by yniq,

יש לי כונן dvd ואני יכול לראות סרטים ב 3 תוכנות שונות. הבעיה - כשאני מנסה לעשות capture לתמונה, הן ע"י printscrean והן ע"י פונקצית capture של התוכנה, ואני עושה paste לתוך תוכנה גרפית, אני רואה את החלון של ה DVD בתור מלבן שחור (ומסביב רואים הכל בסדר). נתקלתם בכזו בעיה? איך פותרים? תודה רבה, יובל

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by comablack,

יש לי איזה בעיה עם הכרטיס אני לא בטוח שזאת בעיה טוב אני אנסה להסביר בכל משחק בלי שום יוצא מהכלל כאשר אני עושה תנועות מהירות ימינה ושמאלה עם העכבר נראה כאילו יש קווים שנשברים באמצע המסך כאילו התמונה נחתכת לשניה באמצא ונוצר איזה קו מעוות לשניה. בכרטיסים הקודמים שלי לא היתה את הבעיה הזאת האם זה קורה לעוד אנשים אם הכרטיס הספציפי הזה או שאולי קיבלתי כרטיס דפוק ? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. הדגם החדש של AMD לא מרסק את התחרות, אך בכל זאת מציע אלטרנטיבה טובה שתהפוך לטובה אפילו יותר כשהמחיר ירד מתחת לעלות המומלצת לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-radeon-r9-380x-הושק-עם-מחיר-נמוך-יותר-מהחזוי/

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום! אני צריך החלטה מהירה לגבי דבר כזה: יש לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 ובנוסף יש לי 460 שמשמש כרטיס פיזיקה. קיבלתי הצעה מחבר לתת לו את ה 460 ובתמורה הוא יתן לי עוד 6950 פתוח ל 6970 וכן אני עשה שילוש. מה אתם אומרים להשאיר את הפיזיקה או לקחת 6950 נוסף?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. והמאוורר על 100%..

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  8. אני צריך כרטיס מסך VIVO ברמה של ge8500-8600gt דהיינו, שיהיה ברמה שלהם מבחינת משחקים אבל עם וידאו IN שאני אוכל להקליט דברים מוידאו וטלוויזיה תודה למוצא הישר

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by naory99,

שלום יש לי תקציב של 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים יחסית חדשים למשל פיפא 2009 crysis ועוד זה בערך מפרט המחשב שלי מעבד: CPU Type Intel Pentium 4 540, 3266 MHz (16 x 204 לוח אם:abit הינה תמונה של מפרט הלוח לא יודע אם זה יעזור :http://img376.imageshack.us/my.php?image=41249201fy5.jpg ספק 400 w מסך :17 אינץ lcd של viewsonic דגם va712 תודה מראש למי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by ori24,

יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  11. ברצוני לדעת, האם הכרטיס מסך הזה: GEFORCE FX5700 256MB + DVI+ TV 128BIT יתאים ללוח אם הזה: http://img198.echo.cx/img198/5427/25wu.jpg *אני חייב לציין שבלוח אם הזה כרגע יש פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך GEF 4 MX 440 128MB אז תודה רבה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by SharonSx,

אני צריך המלצה לכ.מ. בסביבות ה 600-650 ש"ח שיתאים לחיבור AGP, ושיהיה הכי חזק וטוב שאפשר להשיג במחיר הזה. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by sasonhaim,

איזה חברה הכי טובה הכי שקטה אפשר גם שיהיה זול יחסית ויהיה לה קירור טוב מאודדד חשוב!!! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. שלום למי שעיין בת'ארד הקודם שלי, מכיר פחות או יותר את הסיפור בכל אופן, יש לי 2 גרסאות של 4850, מתוצרת SAPPHIRE כאשר גרסה אחת היא עם הPCB של ATI, כלומר כרטיס אדום והגרסה השניה, היא מסתבר, PCB "בעיצוב מיוחד " של SAPPHIRE, כרטיס כחול, עם קירור התופס 2 סלוטים, ומגיע ללא קירור לזכרונות עכשיו, בעייתי היא כזאת אני מתכנן קירור מים לכרטיסים הנ"ל, ומסתבר שהבלוקים הייעודים לסדרה הנ"ל לא יתאים לגרסה המיוחדת של ספיר לצערי, אני לא מצליח להשיג יותר את הכרטיס של ספיר מהדגם הישן, (הבסיסי ביותר, לא סוניק\טוקסיק) עכשיו האם הכרטיסים מתוצרת חברות אחרות כמו אסוס\גיגהבייט, זהים לכרטיס שאני צריך? נכון לעכשיו, אין לי בעיות עם מערך הCF, ולדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה בעתיד, כאשר יהיו לי 2 כרטיסים…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by tront,

אני הולך להזמין היום מחשב מFOXPC ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים עדיף? 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 או 2) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 ואם אפשר קישור או משהו כדי לדעת מה מקבלים איתם...

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by AntiSocial,

שלום אני מחפש מסך חדש, המפרט שלי בפרטים (x1900xt) למשחקים בלבד! אני צריך מסך CRT שיגיע לרזולוציות גבוהות ..קצב ריענון בריא ועדיף גודל נקודה כמה שיותר קטן כמובן חיפשתי בהרבה מקומות אבל הייתי רוצה לקבל הצעות מאנשים יותר מנוסים יש לי עד 2000 שקל (מעדיף לקנות בפחות אבל ..מוכן לעלות עד 2000) וגודל .. חובה מינימום 19 (אם אפשר 21 במחיר הזה (סביר להניח שלא) אז מין הסתם אני אעדיף) אממ, אז זהו ... תודה מראש לכולם ;D

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  17. היי, רציתי לדעת האם קיים כרטיס טלויזיה שתומך מלא בויסטה וגם יושב על PCI-X ! תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by mp91,

איך אני עושה את מה שעושים במדריך הזה בסטיקי לא הבנתי.. יש לי סנכרון אנכי על אוף ויש לי את התוכנה RIVA TUNER הכי חדשה.. מה צריך להיות לי מסומן בוי בתוכנה שבאה עם הריוה(3D3) ב SETUP ועל איזה אפשרות לבחור למעלה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. Started by idanaz,

שלום חברים אני מעונין לרכוש כרטיס מסך מה עדיף ASUS EN 8800GS TOP מחבר שלי חדש בקופסה שקיבל מארה"ב ב 450 ש"ח (לא נעשה שימוש) או 9600 GT בסביבות ה 600 ש"ח תודה עידן

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by Tal-T,

קודם כל מצטער שאני פותח הרבה אשכולות סביב דבר אחד פשוט כל פעם קופץ לי משהו אחר או שאני מגלה משהו וזה המקום לשאול.. עד עכשיו רציתי לקנות אתהמפרט בחתימה, והכרטיס מסך עולה 396 ש"ח בסקייפיסי לעומת זאת עכשיו מצאתי 9600GT 512MB DDR3 של Gigabyte ב-400 ש"ח אבל יד שנייה וחשבתי לקחת אותו והנה הבעיה: 1. לא בטוח אם הספק יחזיק, זה המערכת בחתימה והספק הוא 500W ג'נרי ומוכר בסקייפיסי אמר לי שאותו ספק יחזיק לי HD2900GT שהוא בעל צריכת חשמל גבוהה ליד הHD4670 לדוגמא , האם הספק יחזיק גם 9600GT? 2. הקירור נראה קירור סטוק, טיפה שונה משל Sapphire , האם הוא טוב או לפחות בסדר? זה הקירור: עד כמה הוא מרעיש?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by DarkGildon,

שלום. קודם כל אני מתנצל אם אני עובר על תקנה או נוהל מסוים, באמת שניסית לקרוא את כל מה שהיה נראה קשור לעניין... בכל מקרה, בלי להרבות במילים: מפרט Pentium 4 3.2GHz 2x512MB RAM יש לי תקציב של כ-2000 ש"ח להוציא. (אם יש משהו שחורג מהתקציב אבל ממש משתלם בבקשה לציין, אני יכול להוציא גם יותר...) השימוש העיקרי הוא למשחקים. אני לא מסוגל לשחק בלי AA ועם רזולוציה נמוכה מ-1280x1024. כרגע יש לי GeForce 6600GT 128MB ואני די מקרטע במשחקים חדשים. ובכלל, כדאי לי לחכות להשקת כרטיסים עם תמיכה בDX10?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by psychuil,

ברשותי לוח אם מסוג A8N-SLI של אסוס, וכרטיס Radeon X800 של אסוס. האם יש אפשרות להתארגן על X800 נוסף ולהריץ אותם בCF, או שאני צריך לוח אם שתומך בCF?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. Started by amirbt,

יש לי מחשב עם מעבד E4800 ...רציתי לשאול מה יותר טוב/עדיף : HD READON 4870 או Nevidia gts250 ?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. שלום, אני רוכש מחשב חדש. ואני מתלבט . ראיתי בביקורת באתר שה 4850 מציג תוצאות לא פחות טובות מה 9800 ועולה בערך 450 ש"ח פחות. ראיתי גם שאמור לצאת ה 4750 בקרוב והוא אמור להיות הרבה יותר טוב. השאלה אם ידוע מה המחיר שלו? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים