כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
לפורום שלום , היה לי כרטיס 8600gt והיום קניתי עוד אחד וחיברתי בחיבור SLI , חיברתי את הגשר הזה בין הכרטיסים הפעלתי את המחשב הוא קלט עוד כרטיס התקנתי את הדרייבר של nvidia ונסיתי לראות אם יש הבדל... הרצתי 3dmark06 ואני מקבל אותם תוצאות כמו מיקודם... איך אני יכול לראות שהSLI באמת עובד? בכל מקום רשום פשוט שיש לי שני כרטיסי מסך8600gt ולא רשום SLI... תודה...
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך 710TM של סמסונג וכותבים לי בחנות שמחליפים לי אותו נגיד אחרי 5 או 7 פיקסלים שרופים. וביבואן אומרים מ -20 פיקסלים שרופים. במידה ומתרחשת תקלה האם החנות מחוייבת לפעול לפי מה שהיא כתבה, או שהיא תוכל להגיד שלפי יבואבן זה אחרת? כמו כן, הייתי מעוניין לדעת האם שווה להשקיע עוד כ 500 - 600 ש"ח, בהבדל שבין 710 N ל TM? האם DVI באמת שווה את הכסף הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב של 500 שקל, ואני לא גיימר רציני, מדי פעם אני מתקין איזה משחק חדש וטוב, ולא משנה לי שזה לא הגדרות הכי גבוהות מספיק לי הגדרות בינוניות. בכל מקרה מצאתי כרטיס בתקציב שלי, מדובר על ה-NVIDIA GeForce 7300GT רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל "יקבל" אותו. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel P4 2.0 512ddr עכשיו בקשר ללוח אם אני לא הכי סגור כי זה מחשב מובנה של compaq דגם presario 6027US. אבל נראה לי שזה Intel Brookdale-G i845G בכל מקרה אם יש מישהו שיכול לברר לפי הדגם של המחשב שהבאתי איזה לוח אם יש לי ולפי זה לתת לי תשובה אני אודה לו מאוד. דבר נוסף, ליד החריץ של הכרטיס מסך רשום 1.5V אם זה אומר משהו בקשר לתאימות שלו לכרטיסי מסך. תודה רבה לעוזרים וחג שמח.
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. כמו שציינתי בנושא, יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD4850 עם מאוורר ZALMAN VF830 שהגיעו ביחד (כלומר ככה קיבלתי את הכרטיס מסך- לא קניתי את המאוורר בנפרד או משהו כזה.. מצורפת תמונה). המאוורר יחסית רועש ואני חושב שהוא מסתובב על 100% עוצמה כל הזמן.. לחיבור של המאוורר יש 2 פינים כלומר אי אפשר לשלוט על המהירות שלו.. מה האפשרויות שיש לי כדי להפחית את עוצמת הרעש? הבנתי שיש מכשיר שנקרא FANMATE2 שיכול לשלוט על המהירות (מעין "מגשר" בין ה 2 פינים ל 3 פינים) אך אני לא רוצה כל היום לשלוט ידנית על המהירות ולעקוב אחרי הטמפרטורות וכל הזמן בהתאם להגביר או להוריד את עוצמת המאוורר.. האם יש אפשרות לקנות קירור חיצוני, להסיר את המאוורר הקיים ולשמור עדיין על טמפרטורה תקינה? (הטמפ' כיום במנוחה …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
קניתי לא לפני הרבה זמן את הכרטיס ולא הבנתי כמה דברים חשובים! 1) שאני משחק ב-cs וזורקים רימון עשן ה-FPS יורד !!! זה לא יכול ליהיות ואני לא יוד למה זה קורא אצלי כי יש מחשב ממש טוב זה לא הגיוני... 2) אני רוצה להוריד לו דריברים ואני לא יודע איזה ומה לעשות איתם 3) אם יש עוד דברים או הצעות לשיפור אז תכתבו תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני חודש 4890 של sapphire והוא דיי מרעיש. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או פי'צר שיכולה להוריד לי ביצועים/מהירות מאורר מהכרטיס מסך ובכך לעשות אותו יותר שקט.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא: Intel I3 2120 Gigabyte GA-H61M-S2-B3. ספק כוח SeaSonic 500W : SS-500ET 4 גיגה זכרון פנימי חשבתי על Sapphire HD 6850, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
נאי יודע שזה לא לפה וכו וכו פשוט אני נטול עצות אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד.. חוץ מהפיסי פריק ומליאונטאורק תודה.. :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ! אני מחפש בנרות כבר איזה כרטיס הכייי משתלם בתקציב הזה והשתגעתי כבר כי כל פעם אומרים לי משהו אחר מישהו יכול לתת לי תשובה ברורה אחת ושכולם יסכימו איתו בערך? :-\ תודה מראש נ.ב אני צריך שהכרטיס יופעל באפיק agp
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
א)האם הגרסה המוחלשת של POWER COLOR היא בגדר הבדל כ"כ גדול מה-1950 PRO המקורי ב) האם הבדלים במפרטים יגרמו לאדם אחד שההבדל זניח בעוד אחר יגיד שההבדל ענק?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום למומחים! יש לי מחשב P4 PRESCOT 3.0GHZ . זכרון 2GB ולוח ASUS 865.(P4P800SE( מחפש כרטיס מסך טוב יותר מרדאון 9600PRO 256MB שלא יווצר צוואר בקבוק עקב המעבד או זכרון\לוח. מחפש ביצועים טובים משמעותית אבל שאוכל להרגיש בהבדל. תקציב עד 1000 ש"ח , מחפש כרטיס שייתן ביצועים המקסימליים עם החומרה הנ"ל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה יותר חזק הX1800XT או הX1900GT לא הבנתי! אני כל הזמן רואה השוואות בינהם ולא הבנתי כלום! בקיצור מה יותר חזק?! במשחקים הכוונה!
-
- 11 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס לHTPC - יתחבר לטלוויזית LCD ,ולא בדיוק מבין את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. הכרטיס לא נועד לגרפיקה (משחקים) אלא רק לצרכי ווידאו HD, וכדי שיהיו יציאות מתאימות הכרטיס צריך להיות עם קרור פסיבי בשביל השקט. אני לא בטוח אם הוא צריך להיות LP או לא - הוא צריך להיכנס ל ANTEC NSK2480 כרגע אני מתכנן לקחת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3145 ומחפש אם יש משהו יותר זול שיתאים לי מה שמצאתי זה: http://zap.co.il/model.aspx?model_id=697609 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686069 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=710119 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686070 מישהו יכול להסביר מה בדיק ההבדלים בין הכרטיסים ואיזה הכי כדאי? ביחוד ההבדל בי היציאות השונ…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחפש המלצה, USB חיצוני לעבודה עם ממיר YES תודה אם יש בפחות, עדיף.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, חבר שלי הולך לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה סרטים ועבודה שותפת, וגם משחקים בינונים, וכל זה במסך 19 אינץ' וטלוויזיה 32 אינץ'. בעיקרון בטלוויזיה הוא משתמש הרבה פעמים למטרות סרטים ומשחקים במסך ענק כשחברים באים לבקר, אז חשבתי להציע לו את ה4770 אבל אני לא יודע אם הוא יכול לסחוב מסך ענק ברצף. המטרה של הנושא היא שרציתי לשאול האם אפשר לחבר את הטלוויזיה והמסך לכרטיס המסך ביחד וכשמתחשק לו הוא במחשב מגדיר שהטלוויזיה תעבוד והמחשב יעבור אליה לבדו? אין לו הרבה סבלנות כל פעם לכבות את המחשב וישר להעביר את החוטים לטלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה לקנות מסך למחשב אבל אני לא מבין בזה בכלל וכלל לא ... על מה אתם ממליצים אין לי ממש תקציב גדול ואני רוצה מסך שטוח ודק ... תודה רבה לכול העוזרים ..
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בעזרת כרטיס המסך XFX GeForce 7900GT 256MB ? אם כן איך לעזזל עושים את זה ??? אם לא מה ה"מצרחים" למתכון ?! תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נכון יש את ה ATI HD 4770 ויש את ה- ATI HD 4890 ויש את ה- NVIDIA 9800GTX וגם יש את זה - ATI HD 4770 Crossfire אז אומרים לי שזה ATI HD 4770 Crossfire הכי חזק מכל מה שרשמתי ואני רוצה לדעת אם שווה לקחת את NVIDIA 9800GTX או את ATI HD 4770 Crossfire ב- 900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס טלויזיה הזה?? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1894480 יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי טלויזיה: אפשר לראות בהם טלויזיה במחשב בחלון קטן כמו במדיה פלייר ובכל המסך?? עד כמה מטר יש קליטה לשלט?? תנו לי תגובות כלליות על כרטיסים או המלצות על כרטיסים אחרים!! תודה מראש ofeky1
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חשבתי על 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E של point of view מה דעתכם? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כדי ? כמה לשים ומה זה נותן ? http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...4744&user=rsrs6 10X
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
השאלה היא איזה סוג כבל אני צריך, זכר לזכר או זכר לנקבה? כמובן חיבור VGA.... (המסך הוא LCD- זה לא עקרוני במקרה זה ובגלל זה לא פתחתי את הנושא בתת-פורום, כי VGA זה גם למסכים רגילים) האם זה יפגע באיכות התמונה? אני צריך כבל של 1.8 מטר או 3 מטר.... אני חושב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כל מסכי הLCD מגיעים עם חיבור DVI וגם VGA או שרק DVI עם מתאם לVGA?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-