כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אז ככה את המפרט ניתן לראות... השאלה היא האם אפשר לשים על המחשב שלי 4850 או שכדאי לשים 9800GT..?? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים הכרטיס ATI RX1300 series -של MSI
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם יש תוכנה ללכידת וידאו מתוכנות ממסרים או פלאש? והאים אני בפורום הנכון? בכל אופן תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום זוכרים אותי שקניתי את ה-X700 PRO 256MB טוב אז קניתי גם מסך דק LCD של LG דגם:FLATRON L1730S אחלה של מסך אני מרוצה ממני 12MS מסך ממש חזק! טוב אז ככה דבר ראשון למה שכשאני מנסה לחבר אותו אל החיבור הלבן שבכרטיס מסך לא יודע את שמו... יש מן ממיר שכזה שמשנה את זה מ-15 פינים רגילים כחול שכזה ללבן אני שם את הממיר הזה וזה לא משדר לי כלום למסך דבר שני אני רואה את המשחק דום ממש חשוך אפילו שהלכתי לאגדרות של המשחק ועשיתי ברייט הכי גבוהה זה מאיר לי את התפריט אבל המשחק נישאר חשוך מאוד מה לעשות? ???
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
נושא.. :\
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, אחרי סוג של השוואה שעשיתי החלטתי שכרטיס המסך שהכי כדאי לי לקנות הוא 6600GT. הוא בטווח המחירים של X600XT אבל אין בכלל קשר ביניםה מבחינת ביצועים. כל הבנצ'מרקים שלו שמים אותו ברמה אחת מעל X700PRO. אם למישהו יש הצעה לכרטיס באיזור ה- 1500 שמשתווה...אני אשמח. אם לא. מישהו מכיר את XFX? הם היחידים ב KSP שמבוססים על 6600GT? זה ממש דחוף תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מדוע לא מייצרים את 6600gt בגרסת 256mb אלא רק 128mb השמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הרבה אומרים שה-6600GT עוקף את הביצועים של ה-9800 Pro. אז אני רוצה לדעת האם שווה לי למכור את הרדאון ולקנות 6600GT? אם כן כמה נראה לכם שהוא שווה? * קניתי אותו ב-1230 ש"ח מ-KSP. * יש לי את הקופסה, הדרייברים ואני יכול גם להוסיף את ה-Bundle.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יכול להיות שיהיה באפשרותי להמיר את המסך 753DFX 17 שלי ב 19 של חברת DELL במחיר סימלי בדקתי בכל מני חנויות .....אני לא מוצא חנויות שמתעסקות עם DELL הDELL 19 הם מסכים איכותיים ?.....עדיפים על סמסונג ?? מה גודל הנקודה במסך 19 סטנדרטי בדרך כלל ? כי כרגע אני על 0.20 בסמסונג שלי ..... שאלה שניה : אני צריך מדפסת אבל לא משהו רציני סתם בשביל מקסימום 30...-50 ..דפים בשנה וגם זה אולי ... מה הכי מומלץ ? חוץ מ HP ....היה לי סתם דיו ייקר ... תודה לכם .
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי רדאון 9600 xt 2.4 512 בקיצור באמצע משחק כמו סוואט 4 או משחק אחר שיש אפשקטים וכל זה נתקע המשחק ואין לי אפשרות לצאת ממנו רק כיבוי מחשב זה מאה אחוז בכרטיס מסך שלי כי אין בכלל בעיות במעבד או בזיכרון כי לפני כן היה לי כרטיס מסך אחר ולא נתקע לי בכלל עבד די טוב וגם הכרטיס מסך עושה עוד כמה בעיות עם דרייבירם וכל זה... יש לי עכשיו תדרייבר הכי חדש של ati קונטרול פאנל הזה ... לי נראה שהכרטיס מסך פגום.....כי מאז שקניתי אותו לפני 5 חודשים ככה הוא לא הפסיק לעשות לי בעיות אתם ממליצים דרייבר אחר כמו אומדה? תביאו קישור של הכי חדש באומגה היסטוריה היסטורית הנאחס 1. שקניתי תמחשב לפני שנתיים וחצי הטכנאי הביא לי כרטיס מסך עם 64 מגה(חשב שלא ראיתי) ואז אמרתי לו את זה והוא אמר …
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב שהמטרה שלו היא למוסיקה ואני ממש לא מיתעסק במישחקים אבל סתם יש לי שאלה האים הכרטיס שקניתי XFX FX5750 128MB DVI, PCI-E? הוא ממש מעפןןן
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למישחקים ב5000 אלף ומיתלבט איזה מסך ליקנות..בקשה עזרה! מסך ב850 שקל לא יותר עדיף םחות!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסל שלי? (128\256) ???? (יש לי רדיון 9800 פרו)
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מחול אבל אני לא יודע אם יש אחריות על חלקים כאלה אצל יבואנים בארץ, מישהו מכיר?? אני יודע שקניתי מצלמה של CANON בארה"ב והרדיסק WD ולשניהם היצרן סיפק לי אחריות מלאה... האם ישנו כרטיס מסך הנותן את אותו השירות?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי, כל פעם שיוצא קאטאליסט חדש אני לא מצליח להתקין אותו מאחר שיש לי SP2, ההתקנה עצמה מצליחה, אבל כשהוא מגיע לחלק של הWDM, הוא נתקע ואומר: REMOTRE PRECUDURE FAILED TO CALL, שזה בידיוק מה שSP2 מבטל בגלל בלאסטר, ניסיתי להפעיל אותו וזה לא עובד, בRELEASE NOTES לא מצאתי תיעוד לבעיה הזו, מה עושים? תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי מגיע ב FULL LOAD ל 76 מעלות בערך, 59 IDLE האם הטמפרטורה הזאת בסדר? או שעדיף להוריד את האוברקלוק? תודה רבה לעוזרים מהי הטמפרטורה המכסימלית ש"בריאה לכרטיס"? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה למחשב הלכתי לכרטיס מסך באפשרויות ועשיתי לו Extention mode הכל טוב ויפה...אני סוגר עכשיו אני בא לכבות את זה ואני רואה שהלשונית שאיפה בוחרים איזה מצב זה יהיה לא שם יותר. למי יש מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות ( שרוב הסיכויים יתמוך ב- PCI Express ), ראיתי באתר זיגזג 2000 את Gigabyte 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk במחיר 722.... בעוד שכרטיסים של 6600GT עם 128 מגה עולים בסביבות האלף. השאלה היא אם עדיף דגם חדש יותר עם פחות זכרון או דגם ישן עם פי 2 זכרון... ובנוסף לתשובתכם אשמח לדעת איזה יצרן כרטיס אתם ממליצים... תודה...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות רק מקיסאפי כרטיס מסך 6600gt אז אמרתי לו עצור אפשר להפוך 6200 agp ל6600gt אחרי שראיתי שאין שם 6200agp אמרתי לו אז יש את 6600 xfx רציתי לדעת מהם סיכוי ההצלחה להפוך אותו ל 6600gt בריבה טונר ואם למישהו יש מדריכון אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בחנתי תכרטיס מסך שלי בתוכנה 3dmark ,עשיתי בselect שיבחן רק כרטיס מסך(ת4 בחינות שיש שם) והוא נתן לי ציון של 1806 dmark זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
Daewoo 725BF או LG FLATRON F700B? אני יודע ששניהם לא משהו, אבל איזה יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס המסך הבא: Gigabyte 6600 256MB, DVI, TV, PCI-E יש כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים שלו (600-700 שקל)? הוא יסחוב לי משחקים בצורה טובה? כמה זמן הוא יחזיק לי? תגיבו בכיף... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-