כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
טוב כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש את המסך הכי טוב שאפשר עד 7500 למשחקים, סרטים, תמונות וגלישה באתרים. עכשיו הטכנאי שלי המליץ לי על המסכים של eizo L767 ה19' אינצ' ורציתי ליבדוק מה אתם אומרים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם GIGABYTE GeForce 6600 256MB 128bit מדגם: NX66256D Gigabyte בא עם כאבל מולקס שמצריך חיבור חובה לספק?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה400 שקל. AGP. אני צריך המלצה לכרטיס מKSP, אם זה ממקום אחר אני אצטרך לקחת גם משלוח ואז אי אפשר לעבור את התקציב בהרבה. אם יש כרטיס במחיר הזה שהוא נתון לשינויים מרשימים, OC סופטמוד וכו' - בכיף תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום וברכה. כרטיס המסך שלי הוא Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ולאחרונה רכשתי מסך טלויזיה שהוא גם 2MS וגם 100HZ , המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=799188 אני מאמין שעם הכרטיס שברשותי והמסך עצמו לא אמורה להיות בעייה לשדר דרך המחשב על 100HZ הבעייה שהמחשב פשוט מאוד לא נותן לי את האפשרות ליותר מ60HZ http://www.siz.co.il/view/ohhiondbddjm.jpg.htm אשמח מאוד לעזרה בעניין... תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כי אני רוצה עוד כרטיס ואני לא מוצא מסטר ועוד שאלה האם הלוח שלי תומך בזה? P5W DH Deluxe
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה לקנות SAPPHIRE X1600PRO 512MB AGP או x800GT 256 ?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
השאלה שלי היא כאשר אני מחבר את הdvi לכרטיס איך אני מגיעה להגדרות של hdtv?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש מאחר והנוכחי די הרוס... החומרה של המחשב שלי היא בערך מלפני 4 שנים. ככה שאני מחפש משהו זול שיתאים לחומרה. המעבד שלי הוא AMD Athlon64 X2 dual Core Processor 3800+ 2.01GHz יש לי 1GB ram והלוח אם שלי לא טוב במיוחד.. אני מחפש משהו בסביבות ה 300 שקל.. מאחר ואני לא גיימר מטורף ואני לא באמת משחק במשהו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד ואני רוצה שיריץ משחקים לא בגרפיקה מטורפת אלה רק שיהיה אפשר לשחק כמו בן אדם איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600 GO או 1600 באיזה רמה הם לאומת 1600 וה 7600 השולחניים ואם הם יכלו להריצ משחקים כמו C&C TW ו oblivion
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה (כרטיס מסך N5200, מסך מחשב CTR AOC ומסך טלויזיה JVC) בשביל לצפות בסרטים. אף פעם לא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך או משהוא. לאחרונה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והתחלתי לשחק עם הטלויזיה. קראתי קצת מדריכים והבנתי שיש מצב שנקרא DualView שבעצם ישנם שני מסכים ועל כל מסך מוצג משהוא בנפרד. הגדרתי והבעיה היא שאם אני רוצה להריץ משחק הוא רץ לי רק ב AOC ואני לא יודע איך להריץ אותו רק ב JVC. תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בוקר אור ושנה טובה לכל חברי הפורום בשעה טובה רכשתי את כרטיס ה PINNACLE 510 USB : מסדרה STUDIO MOVIE BOX http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBox.htm הכרטיס מגיב מצויין ועובד יפה שאלתי היא - עם התוכנות הפנימיות הלכידה של ה AUDIO וה VIDEO מצוינות אבל כשאני מנסה ללכוד עם תוכנה חיצונית שמבקשת את כניסת ה AUDIO היא מחפשת דרך הכרטיס קול אבל כל אופציה שאני שם לא נותנת את אות ה AUDIO (שוב עם התוכנות הפנימיות שהגיעו כמו DVD AUTUHOR הכל תקין) אודה לכם על תשובתכם המערכת שברשותי : PD820 עם 1.5 גיגה RAM XP64 XP32 לוח אינטל : INTEL :http://www.intel.com/products/motherboard/D945GNT/index.htm כרטיס קול …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב! יש ברשותי כרטיס מסך GEFORCE 8800GT של LEADTEK עם ליבת G92. הכרטיס במנוחה על 47 מעלות ויש גם מספר משחקים שהוא נשאר על אותה טמפרטורה. שמתי לב שיש משחקים שהטמפרטורה עולה דרסטית כגון BIOSHOCK.. אחרי שאני מסיים לשחק אני נכנס לתוכנה EVEREST כדיי לבדוק טמפ' ומגלה שהטמפ' נמצאת על 70 מעלות.. האם זה נורמלי? תודה להברות!
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מתי הכרטיס יהיה ניתן לררכישה וכמה הוא יעלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GS ל-GT בכרטיסים של NVIDIA ?
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מי שיודע על מסכים של ויוסניק לגימרים ב19 אינץ' בקונטרסט 1600 ומעלה ו8 MS ומטה שימליץ לי תודה רבה רבה רבה ....
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
את ה9800P יש לי על המחשב (בן שנה וחצי בערך) והX1600 נקנה לפני כשבוע לאחותי, רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב. ועוד משהו על הדרך, יש לי XP SP2 ויש לי בעיות עם ה ATI CATALYST CONTROL CENTER, הוא ממש בעייתי לא תמיד עוד עם הוינדוס ואי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לפחות 7-8 גרסאות שונות שלו ורק הישנות 4.X עובדות (הגרסא האחרונה היא 6.5). הבעיות האלה היו מאז ומתמיד פעם איכשהו זה הסתדר ולא מזמן התקנתי וינדוס מחדש ושוב אותה הבעיה. יש לי את ה NET. בגרסא הכי חדשה שלו ככה שזה לא בגלל זה. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ההורים שלי החליטו לשדרג למחשב של אחותי את הכרטיס מסך (אפיק AGP ). השאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב?, GeForce 6800XT 256MB DDR3 256-bit או GFORCE 6800GT 256MB DDR3 256BIT?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
??
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
פשוט דנו תגובות על המסך: lcd-lg 1730s ועל כרטיס מסך: sapphire 9600xt וגם המלצות על כרטיס מסך בתקציב של 1000 שקל
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה זה oc בכרטיסי מסך ואיך עושים את זה ולאיזה סוגים של כרטיסי מסך כל הפרטים אם אפשר ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! זוכרים אותי? לא מזמן פתחתי דיון לגבי מסכים , השכלתי משם בכמה דברים אך עדיין יש לי מיספר שאלות. אני מקווה שתענו לי. אני עדיין לא בטוח איזה מסך לקנות. יש כל כך הרבה דגמים ואני מבולבל. רציתי לשאול איזה מבין המסכים שאני אכתוב עכשיו הכי עדיף, מי בעל התכונות הכי טובות, ובכלליות איזה מסך אתם ממליצים. המסכים הם: 1)ViewSonic CRT 17" P75f+ - Pro Series מה אומר ה "פלוס"? האם זה מסך טוב? הוא מראה צבעים יפים? 2)Samsung CRT 17" - 757NF - Natural Flat Monitor . הבעיה שאת המסך הזה לא ניתן להשיג בכל מקום. 3)LG CRT 17" - F700P - Flatron Monitor ישנו דגם של LG 17" שהוא יותר טוב מהדגם הזה? איך המסכים של LG ביכלל , הם טובים? 4)MAG CRT 17" - 796FD2 MITSUBISHI Diamondtron M2 …
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם עם אפשר המלצות לקירורים בשביל GIGABYTE GTX570. כל קירור יתקבל בברכה רק שיהיה אותו בארץ ועם אפשר עד 400 שקל תקציב.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-