עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שולם לכולם. לאחרונה יצא Benchmark חומרה חדש מבית Square Enix למשחק Final Fantasy הבא שלהם. הוא ניתן להורדה בחינם וחשבתי שזאת הזדמנות מעולה להשוות בין המערכות השונות בציוני החומרה: אפשר להוריד אותו מכאן: https://www.techpowerup.com/download/final-fantasy-xv-benchmark/ אפשר להשוות בציונים על ידי כך שנעלה תוצאות 1920X1080 High Quality כסנדרט. ניתן להשתמש באתרים כגון imgur.com להעלאה מהירה של הקבצים, או כצירוף קובץ כאן בפורום. מקרא 1920X1080 High: ציון נמוך מ-4000 - עדיפות לירידה להגדרות בינוניות ציון 4000-6000 - עדיפות להתפשרות בהגדרות מסויימות תחת גבוה ציון 6000 ומעלה - הגדרות מירביות ללא …

2. Started by ReL_1,

שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? תודה רבה.. נ.ב. מבחינת הבנצ'ים הבנתי שהX850 XT PE AGP הוא כמ…

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by !_Evil_!,

ATI X800XL 512MB VIVO DVI x 2 PCI EXPRESS כרטיס מסך

4. היי אני רוצה לרכוש כרטיס 8800 כי שמעתי שהוא מריץ די טוב את המשחקים החדשים. פתחתי את זאפ וראיתי שיש מלא סוגים. הזול ביותר 482 ש"ח. היקר ביותר 1700 ש"ח. מה ההבדלים? אני רוצה משחקים כמו ביושוק וקריסיס למחשב ולא מצליח להבין האם כרטיס 8800 שעולה למשל 482 יצליח או לא יצליח להריץ. בקיצור אם תצליחו להסביר לי בצורה פשוטה אני אשמח. תודה ;D

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by Soinobi,

אז יש לי שני Sapphire HD6950 2GB ושמתי לב שכשאני משחק כרטיס אחד משתמש כמעט במאה אחוזים ממנו והשני בקושי עושה משהו כאילו הוא לא פעל, אז פעם זה לא היה קורה והייתי יכול להריץ הכול על הכי גבוהה ומה שקורה היום מגביל אותי משמעותית בהגדרות, ב-CCC הכל פועל כדי ששניהם יפעלו ביחד ועברתי שם על כל ההגדרות והכל כמו שצריך. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sh9696,

המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10, הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית. היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר... מה דעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by coch,

אהלן לכולם שימו לב שמבדיקה מהירה שעשיתי - אחרי שראיתי את הלינק הזה בגורו, מדובר בכמויות די משמעותיות. כל מי שלרגע שוקל\שקל להזמין כרטיס והוא לא כל כך מכיר ומתעניין בתחום.. להיזהר מדילים כאלה. מדובר בזיופים של ממש. לא אתפלא אם יש עוד דגמים כאלה שרצים להם בין הכיסאות. וכהמלצה ממני, שרוכשים משומש ולא חדש, לא ממליץ להתקרב לאתרים כמו איביי. לא בחומרה לפחות. חומרה כדאי לבדוק פיזית בעצמכם. https://www.guru3d.com/news-story/numerous-fake-nvidia-geforce-gtx-1060-graphics-cards-sold-on-ebay.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Interl-Conore,

מה יש ב CATALYST 6.11 החדש? עש משו חדש?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. Started by אופיר,

מכיוון שעתידו של הסמסונג 959NF לוט בערפל, אני רוצה לקבל המלצה על מסך "19 ברמה דומה ובאותו טווח מחירים, 1800~ שקל. אולי מישהוא יודע איזה מסך חדש תייבא חיון במקומו, כי אני לא הצלחתי לקבל תשובה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by oli(v)er,

האים קיים שכרטיס מסך יכול להרוס את המסך

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by brk2k,

לפי הביקורת הזאת - http://www.vr-zone.com/?i=1025&s=2 לX800 PRO יש DDR2 ולא GDDR 3 ,האם הנתונים מדוייקים?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  12. אני רוצה להזמין את הכרטיס הזה http://www.newegg.com/app/ViewProduct Desc.asp?description=14-102-335&depa=1 מחול http://www.logicpc.co.il/heb/itdetai l.aspx?icom=2791 בארץ עכשיו השאלה שלי היא אם יהיה לי בעיה כמו כמה יעשה לי מישלוח(דרך מישפחה) ומס אם יהיה לי בעיה של אחריות בארץ אולי במיקרה יש אתר אחר בחול יותר זול או שעושה מישלוחים לארץ ואם כדיי להזמין אותו מחול כי הוא בסופו של דבר יצא אותו מחיר אחרי מישלוח ומס

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by Danny_Malis,

החברה האלה משוגעים לגמרי... http://www.vr-zone.com.sg/?i=2938 זה הסוף לויכוח כמה ה-SLI של הכרטיסים האלה יעשה, בקושי מגרד את ה-1800K (שלא תבינו אותי לא נכון, יש כבוד )

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי הרצתי את המישחק Takedown Red Sabre,ועובד ממש לאט.כמו כן אני כבר שנתיים עם הכרטיס מסך הזה RADEON6970 ועם I7 מעבד ו16 זיכרון של כרוסאיר ו SSD במחשב אז ככה לא מבין מה הבעיה.מה דעתכם אנשים להחליף כרטיס מסך?ואם כן איזה? חג שמח.......

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by חננב,

אני רוצה לקנות מחשב חדש והבעיה כרגע היא התקציב. אין ממש על מה להתפשר, אז חשבתי לוותר זמנית על כרטיס מסך ולהסתפק בכרטיס Onboard שעל הלוח אם. לוח עוד לא ממש בחרתי, כי על החנות עוד לא החלטתי... אבל מדובר בלוח בתקציב של 550 שקל -\+. האם הכרטיסים המובנים האלה סבירים בשביל משחקים ישנים?? והאם הם בדר"כ טובים יותר מ Gforce FX 5200 עתיק? תודה ! חנן

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by abcdjkh,

אני מעוניין לחבר "42 LCD למחשב שלי. האם יש צורך בכרטיס חזק או שהHD2400 יספיק? האם התמונה (ממרחק סביר) תהיה איכותית? המחשב אינו מיועד כלל למשחקים!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by עקרב,

שלום אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב משהו שיחזיק לשנתיים בערך, אז שאלתי היא האם כדאי להשקיע ב-directx 10 או ש-9 יחזיק לעוד כמה שנים? אני משתמש בווינדואוס אקס פי, וסביר להניח שאם שאקנה כרטיס עם directx 10 אצטרך גם לקנות זיכרון פנימי נוסף כדי להריץ את ויסטה חלק. חשוב מאוד לציין שיש לי AGP, כי המחשב לא הכי חדש אבל עדיין עובד מצויין. המעבד שלי זה athlon xp 3200 1 gb זיכרון

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  18. http://www.nordichardware.com/news,5249.html ??? יש מצב?!? בנוסף NVIDIA מתכוונת להכניס סדרת 8XXX לצ'יפסטים תומכי אינטל : http://www.nordichardware.com/news,5270.html מעניין...

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by nVIDIA70,

שלום, אפשר לינק ישיר לדרייבר הכי חדש ל7600GS שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by 12131,

מה עדיף? GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe או משהו אחר באותו המחיר? תודה לכל העונים!

21. Started by לוח שנה,

תודה.

22. Started by TheShadow,

תראו יש לי מסך 17.. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך כבד למשחקים... עכשיו הבעיה שלפעמים שאני מגדיל את הרזולוציה במסך אז יש מסך שחור ורשום האוט אוף ריינג'... ולפי מה שהבנתי לרדאון אני לא מתאים כי המסך במילא לא יגיע לכאלה רזולוציות שיש לATI יתרון בהם ובגלל זה עדיף לקנות את הGT... אז מה שאני אומר זה נכון? כאילו הרזולוציה קשורה למסך או לכרטיס מסך הכוונה יש מצב שהמסך לא יעמוד ברזולוציה מסוימת?... זה המסך שלי: SAMSUNG SyncMaster 753DFX תבררו לי קצת פרטים ומה הכי ממולץ לקנות למס הזה.. האם זה: PowerColor Radeon X800 XT PE 256Mb DDR3 Video Card או ש זה: LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card ??

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לבדוק טמפ' של המחשב עם הEVEREST (כדי להשוות עם הSPEEDPAN) ונוכחתי לדעת שהמהירות המעבד של הכרטיס היא רק 275MHz !!!! יכול להיות הדבר ? או שאני לא מסתכל או מבין נכון ... וגם מהירות הזיכרונות למעלה רשום 400MHz למטה רשום 525MHz ?!? השתגעתי או שזו התוכנה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by abarbotel,

התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות.. זה מבלבל מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ohad,

??? מה יותר טוב לקנות וכדאי- ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT RETAIL . ואיפה לקנות אותם במחיר טוב !!! .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.