עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stingeR-,

אנשים , הרדאון 8500LE של XpertVision חזר לזיגזאג , לכל האנשים בעלי התקציב הנמוך!! : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 להזכירכם : R8500>R8500LE>R9100>R9000PRO>R9200PRO>R9200>R9200SE בהחלט קניה מאוד משתלמת רק לד"א , 9100 ו8500LE זה אותו כרטיס.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. ממש מאכזב חשבו, שזה יהיה הכרטיס לשנת 2005 אבל כנראה היה hype יותר מדי גדול. אבל הדבר הכי מאכזב זה שהוא יהיה בערך ברמה של 7800gtx "The performance will be very close to existing 7800 GTX but we dont know weather will R520 end up faster or slower than this Nvidia flagship card. However it turns out it will be close, very close." http://www.theinquirer.net/?article=25730

• 96 תגובות
    • 8.9k צפיות
  3. Started by bodro,

הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

radeon 9200 SE 128 MB או geforce 4 MX 440 64 MB אני יודע שאלו הם שני כרטיסים חלשים מאוד אך הייתיי מעוניין בחוות דעת איזה מהם הוא יותר טוב באופן כללי - מבחינת איכות תצוגה וביצועי תלת מימד (ביחס למגבלות בכרטיס) בברכה.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by hammer_of_light,

שלום. איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף-ראיתי שהם עולים פחות או יותר אותו הדבר: 1)Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או: 2)Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  6. היי לכולם אני מחפש כרטיס טלוייזיה לצפייה בשידורי הטלוויזיה דרך YES.בעיקר הכרטיס מיועד לצפייה נטו.אבל אם יש אפשרות להקלטה של שידורי הטלוויזיה זה יהיה נחמד. התקציב 300-350 ש"ח. בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by scylla,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by laviko1,

שלום. הכרטיס מסך שלי GTX260 gainward הלך לעולמו.. יש לי אותו רק שנה, והוא עדיין כלול באחריות אז לקחתי אותו לפנדה מחשבים והיום הם התקשרו אליי ואמרו שהחליפו לי אותו ב GTX 460 . עכשיו השאלה שלי היא מה אני צריך לבדוק??? כי לא נשמע לי הגיוני שיחליפו לי אותו בכרטיס כזה (או שאני טועה :s05:) תודה לעוזרים

9. Started by yariv12,

שלום אני יביא לכם את המפרט של המחשב שלי ותגידו איזה כרטיס מסך טוב וזול יעבוד לי. CPU Speed-2.41 GHz System RAM-511 MB Video Card-RADEON 9200 PRO Family Video Card Driver Version (DirectX-6.14.10.6462 DirectX Version-9.0c Sound Card-C-Media Wave Device וד"א אני רוצה לשדרג את הram שלי לאיזה 2 ג'יגה ככה כמה יעלה ואיזה מתאים? לילה טוב

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. היי אנשים אני צריך את העזרה שלכם הלוח אם שלי הוא תואם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant העם אני יכול לשים מסך חדש במחשב (הבנתי שהכרטיסים החדשים הם AGP X8) והעם יש כרטיסים חדשים כגון geforce 5700/5900 או radeon 9800 וכו' (אני מחפש כרטיס עם 128mb ויותר ולא בדיוק בא לי להחליף את הלוח אם)

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. כשחבר שלי שאל אותי איזה LCD לקנות בתקציב של 1500-1700הצעתי לו את הסמסונג 710T, המוכר בחנות הציע לו את ה-721S אבל זה מפריע לי שהוא לא DVI. חיפשתי על זה בפורום והיו המלצות על שני הצדדים (עם מעט יותר נטייה לכיוון ה-710T). מה לדעתכם עדיף? ועוד שאלה היא האם ישנו מסך איכותי יותר וטוב יותר במחיר כזה? ולא אכפת לו לשלם גם 1800 ש"ח. אשמח אם תענו לי מהר ככל האפשר מפני שזה חשוב

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. אני צריך מסך LCD שיהיה טוב למשחקים עד 1600 שקל שלמסך יהיה 8MS בהירות טובה ויחס ניגודיות טובה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל עדיף לא לחרוג ואני לא רוצה כרטיס של ATI אני רוצה רק של נווידיה וחשבתי על GTX460 רק שאני לא יודע של איזה חברה וזה כרטיס נטו למשחקים ושיהיה לי אופציה בעתיד לSLI ואני יהיה מעוניין בעתיד לבצע OC וזאת החנות שאני יהיה מעוניין לקנות בה http://www.ksp.co.il/ תשלום מזומן המפרט של המחשב שלי: לוח MSI מעבד Q6600 2.4 GH ספק כח 600 וואט של סי סוניק 80+ כרטיס מסך שהיה לי HD5570 ומכרתי אותו תודה לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני צריך דרייבירם מעודכנים ל9500 פרו בשביל אקס פי. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  15. Started by Arturh87,

חבר'ה תעזרו לי: בחלק מן המשחקים, זה יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה: ש VPN recover אתחל את הכרטיס הגראפי בגלל שהוא הפסיק להגיב. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. סוף סוף מצאתי כרטיס שאני רוצה. אולי תוכלו להביע חוות דעת עליו? אני חושב על לקנות את כרטיס הטלויזיה הזה: leadtek WinFast TV USB II Deluxe. מה אתם אומרים עליו? איכותי? דרך אגב, 454 ש"ח זה מכיר סביר? יש מקומות יותר זולים שמהם אפשר להשיג אותו? (אין לי בעיה עם קניה מאתרים בחו"ל). אני יודע שיש לו אפשרות ל-Timeshifting. יש לי שאלה בנושא. יש אפשרות לחבר את הממיר (הוט) לכרטיס ומהכרטיס לטלויזה ואז לעשות Timeshiting? (זאת אומרת, לעשות פאוז, להריץ, וכו'..?) או שאין חיה כזאת? אני מדגיש, לחבר את הממיר לכרטיס ואת הכרטיס לטלויזיה. בלי מחשב בכלל. צריך את המפרט שלי? AMD sempron 3300+. 1GB +256MB ram. Ati xpress 200m (128MB(. HD 80GB אבל אני קונה חיצוני בכל מקרה... וזהו אני חושב. אשמח לדעות…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. שולם לכולם. לאחרונה יצא Benchmark חומרה חדש מבית Square Enix למשחק Final Fantasy הבא שלהם. הוא ניתן להורדה בחינם וחשבתי שזאת הזדמנות מעולה להשוות בין המערכות השונות בציוני החומרה: אפשר להוריד אותו מכאן: https://www.techpowerup.com/download/final-fantasy-xv-benchmark/ אפשר להשוות בציונים על ידי כך שנעלה תוצאות 1920X1080 High Quality כסנדרט. ניתן להשתמש באתרים כגון imgur.com להעלאה מהירה של הקבצים, או כצירוף קובץ כאן בפורום. מקרא 1920X1080 High: ציון נמוך מ-4000 - עדיפות לירידה להגדרות בינוניות ציון 4000-6000 - עדיפות להתפשרות בהגדרות מסויימות תחת גבוה ציון 6000 ומעלה - הגדרות מירביות ללא …

18. Started by ReL_1,

שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? תודה רבה.. נ.ב. מבחינת הבנצ'ים הבנתי שהX850 XT PE AGP הוא כמ…

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by !_Evil_!,

ATI X800XL 512MB VIVO DVI x 2 PCI EXPRESS כרטיס מסך

20. היי אני רוצה לרכוש כרטיס 8800 כי שמעתי שהוא מריץ די טוב את המשחקים החדשים. פתחתי את זאפ וראיתי שיש מלא סוגים. הזול ביותר 482 ש"ח. היקר ביותר 1700 ש"ח. מה ההבדלים? אני רוצה משחקים כמו ביושוק וקריסיס למחשב ולא מצליח להבין האם כרטיס 8800 שעולה למשל 482 יצליח או לא יצליח להריץ. בקיצור אם תצליחו להסביר לי בצורה פשוטה אני אשמח. תודה ;D

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by Soinobi,

אז יש לי שני Sapphire HD6950 2GB ושמתי לב שכשאני משחק כרטיס אחד משתמש כמעט במאה אחוזים ממנו והשני בקושי עושה משהו כאילו הוא לא פעל, אז פעם זה לא היה קורה והייתי יכול להריץ הכול על הכי גבוהה ומה שקורה היום מגביל אותי משמעותית בהגדרות, ב-CCC הכל פועל כדי ששניהם יפעלו ביחד ועברתי שם על כל ההגדרות והכל כמו שצריך. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sh9696,

המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10, הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית. היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר... מה דעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by coch,

אהלן לכולם שימו לב שמבדיקה מהירה שעשיתי - אחרי שראיתי את הלינק הזה בגורו, מדובר בכמויות די משמעותיות. כל מי שלרגע שוקל\שקל להזמין כרטיס והוא לא כל כך מכיר ומתעניין בתחום.. להיזהר מדילים כאלה. מדובר בזיופים של ממש. לא אתפלא אם יש עוד דגמים כאלה שרצים להם בין הכיסאות. וכהמלצה ממני, שרוכשים משומש ולא חדש, לא ממליץ להתקרב לאתרים כמו איביי. לא בחומרה לפחות. חומרה כדאי לבדוק פיזית בעצמכם. https://www.guru3d.com/news-story/numerous-fake-nvidia-geforce-gtx-1060-graphics-cards-sold-on-ebay.html

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by Interl-Conore,

מה יש ב CATALYST 6.11 החדש? עש משו חדש?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  25. Started by אופיר,

מכיוון שעתידו של הסמסונג 959NF לוט בערפל, אני רוצה לקבל המלצה על מסך "19 ברמה דומה ובאותו טווח מחירים, 1800~ שקל. אולי מישהוא יודע איזה מסך חדש תייבא חיון במקומו, כי אני לא הצלחתי לקבל תשובה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.