עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by premshay,

שלום לכולם. בזכות הפורום ובזכות הסקירה המצוינת של כרטיסי מסך כל חודש, חידשתי (לאחר שנשרף הדיינוורד הישן שלי) את הכרטיס, ועכשיו אני הבעלים המסופקים של . winfast 7600gt הבעיה מתחילה בכך שאין לו VIVO, בניגוד לגיינוורד הישן. יעש חיבור HDTV ו SVIDEOץ חיברתי כבל SVIDEO עם מתאם לRCA, כדי לחבר לטלויזיה. אך הפלא ופלא - הדבר אינו עובד. האם למישהו יש מושג איך מפעילים את יציאת הוידאו בכרטיס, או מה הסיבה שלא עובד עתה החיבור? (עבד בכרטיס הקודם, אך שם יש יציאה ישירה של RCA). תודה תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by tovtov,

שלום, אני קונה מחשב חדש - והכל סגור חוץ מכרטיס מסך (אני עדיין מתלבט). אז ככה - אני לא גיימר, וכאשר יוצא לי לשחק זה ברזולוציה 1024X768 - לא יותר. אז אם אלו הדרישות שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מסך ATI X600PRO , או אני צריך לקנות את ה6600 של NVIDIA - יותר יקר בלפחות 100 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by scabc,

הוא ממש זול כ 570 ש"ח . 1.איך הוא מול GE FORCE 4 MX?מה ההבדלים בניהם? 2.איך האיכות שלו באופן כללי? 3.האם יש כרטיס מתחרה זול יותר וטוב יותר? 4.האם בסופו של דבר הוא שווה קנייה? תודה מראש שרון

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by oleg85,

מעבד-P4 2.66 לוח- MSI 865PE S(תומך עד 256MBלכרטיס מסך) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-S&class=mb זיכרון- 400 KINGSTON 512X2 DDR מעונין בכרטיס מסך הכי טוב ל AGP ,בלי שיגרם צוואר בקבוק. Radeon X1950PRO 512MB(256BIT Radeon X1950PRO 256MB(128BIT ATI RADEON X1950GT 256 mb האם 256BIT ינוצל במחשב שלי ,או שאני צריך להסתכל רק לכיוון 128 BIT) אין לי בעיה לקנות מ יד 2 את הכרטיסים שהצגתי כך שהמתקציב של 700 אפשרי בהחלט. או ללכת בכיוון כרטיס אחר? תודה.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by amirn,

אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שניהם קירור פסיבי): GV-RX26T256H - Gigabyte Radeon HD2600 XT 256MB GV-RX26P512H - Gigabyte Radeon HD2600 PRO 512MB אני לא משחק הרבה, ומשחקים כמו FIFA2007 , HL2 וכו' ההפרש במחיר הוא כ-140 ש"ח מה לדעתכם עדיף? (האם קירור פסיבי מספק ל XT ?) תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by shloosh,

יש לי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט... את המפרט המלא תראו למטה בחתימה. שמתי לב לכרטיסים חדשים שמגיעים עכשיו בכמויות, מה דעתכם על 6800 האלה? מה הבדל בביצועים לעומת הכרטיס שלי? שווה להחליף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6970 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6972 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6880

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by E-R-P,

אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by nore0,

זו הגירסה שיש לי כרגע 78.01, 08/02/2005 יש משהו יותר חדש מזה ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by idan90mizrahi,

אני לא מצליח למצוא בדרייברים של NVIDIA את האופציה לבדוק טמפ' של הכרטיס. מישהו יכול לתת תוכנה שנותנת נתונים על טמפ' של הכרטיס? (דחוף) תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. Started by yarindav,

שלום לכולם :] רוצים להביא לי את הכרטיס של msi 8800gtx 768mb השאלה שלי היא האם הוא פחות טוב מאותו כרטיס בידיוק של leadtek הם חברה טובה? מובילה ? תודה =]

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by brk2k,

צריך עזרה בקניית מסך טוב במחיר עד - 750 שקל. נ.ב. יש לי כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. אני שומר את החלק האחרון בבנית המחשב שלי, לכרטיס מסך נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, וממש בקרוב אני מביא מסך LCD בגודל של 32" לחדר לכן, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לכל המסכים בו זמנית, וכמובן, יהיה חזק מספיק כדי להריץ סרטים ומשחקים על המסך הגדול. שמעתי לא מזמן על 3870X2 בעל 4 יציאות DVI, אך לא מצאתי אותו באף חנות, יכול להיות שרק יצרן מסויים מייצר אותו? כמו כן, אשמח לקבל לינקים למוצרים דומים בטווח המחיר, מתוצרת NVIDIA אם יש..

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. אם אני לא מספיק ברור, בקישור כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291177.msg2562247#msg2562247 יש הסבר שאני מאמין שהוא מספיק... תודה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Ninja,

אהלן,קודם המפרט : אותו דבר כמו שמימין רק שבמקום ה 6800GT יש עכשיו 7800GS (גירסאת האקסטרים של XFX) ועכשיו לבעייה : כשאני מפעיל נגיד את 3DMark06 יש מספר צפצופים מהכרטיס בתחילת הטסט שמפסיקים אחריי כמה שניות,וחוזרים אח"כ מדיי פעם בצורה אקראית. לכרטיס מחובר כבל חשמל ישירות מהספק,אבל כשהסתכלתי בחוברת של הכרטיס ראיתי שצריך לחבר כוח דרך "Power Cable" שנכנסים אליו שני קונקטורים של הספק וממנו לכרטיס. יכול להיות שבגלל זה יש לי את הבעייה של הציפצופים? הוא פשוט לא מקבל מספיק כוח? אשמח אם תאירו לי את הדרך,אני עובד עצות =\\ קניתי את הכרטיס מיד שנייה ואין אחריות,ממש לא בא לי להתעסק עכשיו בציוד תקול.. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by NTT,

*כותרת* ואם אפשר הסבר,על הBIT WIDTH של הכרטיסי מסך ואיך אפשר לדעת כמה הם זיכרון הם יכולים להעביר(והסבר הסבר אם אפשר,עם חישובים והכל).

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. Started by idan_20,

אני מצאתי רק של LEADTEK GIGABYTE ו GAINWARD מישהו יכול לתת המלצה??

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by YinnoN,

שלום. לאחי יש מעבד a64 3000+ על סוקט 754 וMB שתומך בכרטיס מסך AGP בלבד. כרטיס המסך הנוכחי שלו שבק חיים (r9800pro) ואנחנו מחפשים כרטיס מסך חדש. התקציב הוא באיזור 1000 שקל עם חריגות של 300 שקל למעלה או למטה. מה מומלץ למשחקים וכו' ? עדיפות לKSP. תודה מראש (-:

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by zuk666,

היי, הכרטיס הוא 128MB/128bit והוא דיי חזק. הבעיה היא שאף משחק לא מזהה את הכרטיס הזה... ב BF2 למשל כתוב device unknown .. ב CRYSIS כתוב UNSUPPORTED ניסיתי כלמיני דרייברים ישנים וחדשים וכלום.. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?? תודה.

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by lobengula,

התקנתי על מחשב של חבר שלי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עכשיו אני לא יודע מה הבעיה אבל זה לפעמים פתאום עושה ריסט או נתקע ואז אי אפשר לעשות כלום. ולפעמים זה מביא לי את הודעת השגיאה הבאה: VPU Revocer VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינ ע הגרפי. חשוב לי לציין כי הכרטיס עובד בבית שלי מצויין בלי שום בעיות. הנה הנושא הקודם שכתבתי יש פה את המפרט של המחשב שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259791.0 בסוף הצלחתי לחבר את הכרטיס מסך והמחשב עובד אבל יש את הבעיה שהוא נתקע ועושה ריסטים ושגיאות. אולי זה הספק? למרות שזה מוזר כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך אבל בבית שלי הוא עובד מצויין תודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by asher_pa,

רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI (של GIGA BYTE ) ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600 ו 512MB RAM ) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi (של ATI) אודה לתשובה מהירה.. למרות שהשני זה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 ) והאם הכרטיס מסך הFX מצדיק את המחיר שלו...(מבחינת ביצועים)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. מה חדש בדרייבר 5.2?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. אהלן, קראתי את הדיונים הקודמים פה בפורום לגבי 9800GTX+ VS HD4850 ונראה לי שאלך על ה-9800. המעבד שלי הוא E6400 והספק הוא Enermax Noisetaker2 420W. המסך שלי כרגע הוא 19", אבל יש מצב לשדרוג עתידי ל-22" או 24". הסיבה לשדרוג היא שאני כבר מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי כבר לא סוחב כמו שצריך (X1950PRO). מספר שאלות לפני שאני קונה: 1. האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? 2. האם יווצר צוואר בקבוק ע"י המעבד? 3. כבר הבנתי מדיונים קודמים שהביצועים יהיו סבבה במסך 22", אבל האם הכרטיסים יעבדו טוב גם עם מסך 24"? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. Started by jtannous,

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1228274 אני יודע שהכרטיס קצת ישן, אבל בכל זאת....

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. Started by fish123,

יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) ובעקבות זה אני התקנתי מחדש עדכונים של הדרייברים, ולמעשה זה דפק לי את הדרייברים לגמרי... עכשיו כל פעם שאני מנסה לקלוט שידור מהטלוויזיה מופיע לי פס מוזר על הקטע העליון של המסך 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר בעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by bennnn,

יצא לי 4842.......יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט 1 גיגה זיכרון וזה ל agp זו תוצאה טובה?לכרטיס?כי אני לא ממש מבין בזה..... תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים