עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spooky,

נכון אחרי שאני מכבה את המחשב אז מה עדיף לכבות את המסך דרך הכפתור או להשאיר אותו בSTAND BY(או משהו כזה)? ובכלל זה בריא לכבות אותו דרך הכפתור? אם אתם שואלים את עצמכם למה השאלה הדפוקה הזאת אז זה בגלל איזה תכנאי שז**ן לי תשכל עם ההסבר שלו שלא צריך לכבות את המסך עם הכפתור ולהשאיר אותו בSTAND BY כל הזמן... אז מה אתם אומרים? ד"א אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון אבל חפיף מקסימום המנהלים יעבירו

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by henwin,

יש לי כרטיס מסך 8800 GT והרצתי 3D MARK 2001 : בסוף הבדיקה המחשב הודיע לי שהכל תקין והוא רשם את המספר: 31860 זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by ofir_b,

יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA... מה לעשות? איך לשנות?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by tront,

איזה כרטיס מסך טוב יותר? GV-NX85T512HP http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2574 או GV-RX26P512H http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H המחיר שלהם כמעט אותו הדבר בערך 500 שקל אם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר במחיר הזה תציעו. תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by guysfa,

אני רוצה לקנות מחשב עם: זכרון פנימי: X2 1GB KINGSTON 667 כרטיס מסך: (Geforce 8800 GTS 320 MB(ASUS מסך:(LG) "‏L1970HR 19 לוח אם: (P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E (ASUS ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף לקנות ‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ או ‏Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB‎ שההפרש בניהם זה 300 ש"ח בערך איזה עוצמת ספק אני צריך ואם יש לי איזה פריט שמאט לי את הכרטיס מסך תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. קניתי כרטיס מסך לפני בערך חצי שנה, NVIDIA GFORCE 8800 GTS הוא אחלה, אבל למשל קרייסיס 2 (CRYSIS 2 ) הוא לא מצליח להריץ ברמה גבוהה... עכשיו חשבתי האם שווה לחכות עוד כמה חודשים? אולי תצא טכנולוגיה חדשה? אולי אני קונה יותר מידי מהר כרטיס מסך ולא מסתפקת במה שיש לי כרגע?

7. Started by idanaz,

שלום ברשותי מחשב amd 6400x2 3.2ghz am2 3 גיגה זכרון 800 mhz כרטיס מסך 8800GS ASUS TOP EN ספק כוח של hec 400w לוח אם m2a-mvp שני סלוטים של pci expres x16 מסך 19' ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ל 4870 האם יהיה לי צוואר בקבוק עקב המעבד ? האם יש צורך לשדרג את הספק ? ןשאלה אחרונה האם יש הבדלים משמעותים בין הכרטיסי מסך ?

8. Started by Lanzar,

שלום לכולם אך אני יכול להבדיל בין ב 64 ל 128ביט בכרטיס מסך FX5200 אבל רק לפי צורה חיצונית ??

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שלום לכולם.. מסיבות כאלו ואחרות אני נאלץ להיפרד מהכרטיס הנוכחי שלי, ולקנות משהו פשוט בהרבה. את ה8800gts 640 שלי אני מוכר ב1750, מחיר הוגן? ועכשיו אני צריך למצוא את הכרטיס הזול ביותר, לא אכפת לי ביצועים. אני מעדיף משהו של nvidia בגלל הדרייברים. אני מחפש משהו בפחות מ200 שקל עם זה אפשרי.. חייב שהכרטיס יהיה במלאי של חנות כלשהי (חייבת לביות במרכז הארץ) משום שאני ניאלץ להיפרד מהכרטיס עוד השבוע. יש אולי המלצות לכרטיס יד שנייה? תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by dog_foot,

בעבודה שלי יש מחשב אבל לא התקינו שם קודדים לצפייה בסרטים כגון DIVX,XVID, אני מעוניין לצפות במחשב שם בסרטים אבל אין לי פריבלגיה להתקנה של קודדים או בכלל להתעסק ולהוסיף רגיסטרי... מישהו מכיר דרך לצפות בסרטים ללא מקודד? למשל אם אני יעתיק את הקובץ של המקודד לסיפריה של הסרט אז הוא לא יצטרך לחפש או למשל תוכנה STANDALON שלא צריכה התקנה מלבד פריסה של קובץ מקובץ אז בבקשה עזרה למי שמכיר משהו כזה.... ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by IsreaLI_ElitE,

שלום! יש לי מסך MAG 17'796FD2 ומשום מה אני לא מקבל מעל ל60 FPS בשום משחק...למרות המערכת החזקה שלי... אני יודע שכיעקרון אין משמעות למספר הFPS מעל ל25-30 אבל זה מדד לחוזק של המערכת...ואצלי הוא משום מה לא עולה על 60...גם במקומות שהוא צריך להיות מעל 500(כמו למשל בתפריט הראשי של AAO) מה לעשות? שאר המפרט: AMD Athlon 64 3000 ?EPOX 8HDA5J S-754 ?512MB A-DATA? 400 DDR X2 MSI Radeon 9800 Pro 128MB

12. Started by PCguy,

9600se radeon 64bit or geforce 5500 9550 radeon 64bit או שמישהו מכיר כרטיס נוסף באותו מחיר? וטוב יותר

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. עכשיו ככה אני מתקין תדריברים והוא לא נותן לי להתקין אותם עד הסוף המיפרט שלי בצד עם יש שאלות עכשיו זאת הבעיה שהוא לא נותן לי להתקין תדריברים ואני מנסה עם 3 גירסאות שונות הראשונה העדכנית ביותר השניה הקודמת והשלישית זה הבטא לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by GanJaval,

לחבר שלי יש פנטיום 3 והקיצר כרטיס מסך מעפן יש לו ואני רוצה שהוא ישחק איתי קוד 1 ברשת וזה לא עולה לו במחשב אם הוא ישדרג את הכרטיס למשל ך redeon 9550 יש מצב הוא יוכל לשחק ? אני לא יודע ממש פרטים על המחשב שלו אבל הוא פנטיום 3 ואם כן איך זה יעבוד לו ? על כמה fps יעבוד לו ? יש לו ניראה לי 256 זיכרון

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by levimadman,

ה8800 שלי עומד ללכת לעולמו בקרוב, מה הכרטיס המומלץ עד התקציב הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by credo,

שלומות,אני מחפש דרייבר טוב כמו של אומגה.. אבל אמרו לי שאומגה לא תומך ב X800XL , זה נכון?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. טוב לפי טום ...כדאי לי לקנות את הGeForce 8600 GTS עכשיו באתר רשום שזה כרטים בפחות מ110$ שזה בערך 395.45 שקל... מה שאני מחפש זה חנות שאפשר לסמוך עליה עם משלוח לארץ שמוכרת את הכרטיס מסך במחיר הזה לא כולל משלוח... יש למישהו מושג?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by kotvana,

אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אהלן, לאחר חושבין רבים,החלטתי ללכת על כרטיס AGP חדש... אומנם זה מיושן, אבל אלה החיים.. אני משרת בצבא, לא רואה יותר מדי בית, אין לי כסף למחשב חדש ואני גם לא חושב שלהוציא עכשיו 4000 ש"ח על מחשב חדש זה משהו סביר.. לכן אני מחפש קנייה ב-1000 ש"ח פלוס מינוס של כרטיס מסך לאפיק AGP [אלא אם כן יש לכם אלטרנטיבה של PCI-E ביחד עם מתאם AGP שיעלה במחיר סביר] אני כנראה אלך על R1950PRO 512MB שעולה משהו כמו 800-1100 ש"ח... ואני מחפש חנות מחשבים באזור ירושלים שמוכרת אותו במחיר נורמאלי [ולא, KSP זה לא אופציה, הם מוכרים אותו ב-1200, שזה מחיר מוגזם] תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. http://hwzone.co.il/reviews/1800gto/8/ משהו נראה לי מוזר בF.E.A.R כי אחרי הפעלת פילטרים הביצועים דווקא משתפרים יש מצב שהחליפו בטעות בין הגרפים?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. שלום יש לי לוח אם G31 עם 2 מגה ראם של 800 MHZ + מעבד אינטל E6300 ליבה כפולה במהירות 2.8 , ראיתי שבמשחק CRYSIS על הגדרות 1280 על 1024 והכל על High אני מקבל בין 30 ל50 FPS , זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by mazam,

אני מתוקצב ב 700-800 שקל עדיף פחות אני צריך תכרטיס למטרת מחשקים NFS החדש וכאלה הגראפיקה חשובה לי אך לא עד כדי כך היה לי 6600GT שנשרף לי והוא הספיק לי אני צריך שהכרטיס יהיה 256 מגה עדיף שיהיה עליו מאורר!!! יש לי AGPX8 המעבד AMD Athlon 64 BIT 3500+ 2200MHZ לוח אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939

23. בבעלותי כרטיס מסך ASUS 9600XT. אני מתעדכן בדרייברים של כרטיס זה דרך האתר הרשמי של ASUS. אם זאת, ATI מוציאה דרייברים מעודכנים יותר עם CONTROL PANEL שונה כדוגמת CATALYST 4.5 . איזה דרייבר עדיף להתקין ? האם יש לזה השלכות בביצועים או שמא זהו תרגיל שיווקי שבו ATI מוציאה דרייבר חדש כל חודש ?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. המפרט של המחשב : asus p5kpl-cm כרטיס מסך ASUS 8600GT NVIDIA מעבד E8400 CORE 2 DUE זכרון 4GB KINGSTON HD WD 500GB SATS אני מקבל ב 3DMARK תוצאה של 4135 המעבד והכרטיס מסך לא בטמפרטורות תקינות לא עובר 45 מעלות. הזכרונות תקינים. האם זאת תוצאה נורמאלית ????? מחכה לעזרתכם. המחשב לא מצליח להריץ תוכנת עריכת וידאו של premier ואני רוצה לדעת מה הסיבה כי המחשב עדיין באחריות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by XpHunTeR1,

מהם היתרונות של מסך LCD מול מסך CRT ? לפי מה שהבנתי, במסך CRT אין בכלל זמן תגובה, אין בעיות של מריחות צבעים או בהירות, ואפשר להגדיר אותו על קצב ריענון גבוה. אבל במסך LCD יש צבעים הרבה יותר יפים, והוא דק. אתם יכולים להוסיף עוד יתרונות וחסרונות? ולהגיד מה עדיף? תכננתי על LCD אבל שמעתי שהוא פחות בריא לעיניים ויש לו זמני תגובה מריחות צבעים, בעיות בהירות שחלק מהמסך בהיר יותר מהשני וכו' TY

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים