עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by benchuk,

ההבדל בין כרטיס גרפי PALIT Ati Radeon X1950GT Super 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~28270~8~0.htm?isPrint=1 לבין Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~NCX1950GT-512~8~0.htm?isPrint=1 100 שקל הבדל בשבילי זה דיי משמעותי ככה אני מוסיף מאוור עם ה100 שקל האלה אזז.. שווה ת'100 שקל או לא? ועוד שאלה זה האם בכלל ה GT עדיף על ה PRO ...?

2. Started by CyberBot,

שאני מנסה להוריד מאתר של AMD לכרטיס המסך HD5770 הוא מביא לי שגיאה בדפדפן Unauthorized Download

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by galko,

יש לי כרטיס מסך של NVIDIA יש לא שלוש יציאות ומיכיוון שאני מנסה לחבר 2 מסכים רגילים אני נאלץ לחבר אחד מהם ליציאת VGA ואת השני ליציאת DVI-I בעזרת מתאם מDVI-I לVGA. המסך שמחובר לVGA נידלק עם הפעלת המחשב והמסך השני נישאר בהמתנה עד שמערכת ההפעלה מסימת לעלות, כאשר היא מסימת הוא "נידלק" אבל נישאר שחור, הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה. מכיוון שחיבור של מסכים במקביל הוא נושא בנאלי ולא מסובך ומכיוון שניסיתי את כל הצורות השונות ... תדרים, רזולוציות וכו וראיתי שהמסך נישאר שחור אבל עובד (הוא תקין) תהיתי אם אפשר להכריח את הכרטיס מסך להפעיל את יציאת הDVI בהפעלת המערת כבררת מחדל ול את הVGA ולהמישך לנסות משם. האם משהו יודע איך עושים את זה? איך גורמים לכרטיס מסך לגשת לDVI כבררת מחדל? …

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. Started by sagi_gan,

שלום אני רוצה להחליף את המסך שלי במסך חדש עד 1800 שח 17 אינטש דק שטוח נ.ב אני לא ראיתי המלצות למסכי lcd בסטיקי אז עם צריך לנעול ובבקשה קישור..תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by roro12,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שישמש אותי בעיקר למשחק. כמה שאלות לי אליכם: 1) מה היא הפירמה הכי טובה לכרטיסי מסך למטרות משחקים? 2) מה היא הסדרה הכי טובה למטרות אלו? (GT, FX, MX וכו') 3) על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by MYST,

יש לי שאלה לגבי קניה של כרטיס מסך מארה"ב, האם יש משלמים מכס על חלקי מחשב בסכום של יותר מ200$ ? כי אניי מעוניין להביא אחד מהכרטיסי מסך האלו: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102519 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102526 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102492

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. הדגם החדש שישלב צמד מהליבות העוצמתיות ביותר של מפתחת השבבים עשוי להיחשף כבר במהלך החודש הקרוב, עם זמינות ממשית בחנויות במהלך הרבעון הראשון של שנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/מתנה-לשנה-החדשה-amd-עתידה-לחשוף-את-כרטיס-ה-r/

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by RS4,

יצאו עכשיו דרייברים חדשים לRADEON עכשיו מה הסדר התקנה ומה אני צריך להסיר קודם? כי יש תCatalyst Control Center ותדרייבר עצמו ותFramework אז אני צריך קודם להסיר אותם ואז להתקין תדרייברים החדשים? ומה אני אמרו להתקין קודם? אני צריך להתקין כל דבר לחוד או שאני יכול להתקין רק תCatalyst Control Center Package וזה כולל הכל? או שאני צריך להוריד תCatalyst Control Center Package תFramework ותדרייבר עצמו... הנה הקישור לדרייברים באתר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by deqution,

שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב השולחני. האם כדאי לי לקנות כרטיס אחד חזק או שני כרטיסים כ- crossfire הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 800 ש"ח פחות או יותר... דוגמא: Radeon HD 6850 1024MB שמחירו נע בסביבות ה 800 ש"ח או Radeon HD 6670 1024MB (שני כרטיסים) שמחירם ביחד בסביבות 900 ש"ח תודה מראש לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. Started by shay820,

שלום לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך למחשב בעל יכולות כמו של PS3 למישהו יש רעיון??? והאם הכרטיס מסך זהו הפרמטר היחידי או שצריך גם מעבד וזיכרון חזקים אשמח לעזרה שי

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by kobi10,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של היצרן leadtek. ראיתי שיש שני דגמים: px7600gs ו-px7600gs extreme. מה ההבדל ביניהם?

13. Started by harry,

שלום, פעם למאג היה דגם של מסך17 אינץ , כבר וגדול והיה לו ייחוד שמתחת למסך היה עוד מסך lcd קטן שהכיל אינפורמצייה.. מישהוא יודע מה הדגם של המסך הזה?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by avlas1,

אני עומד לרכוש את הכרטיס ורציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו או שיודע עליו ... איך הביצועים שלו ( לכידת וידיאו אנלוגי בעיקר ) האם הוא נתמך ע"י תוכנת העריכה פרמייר ? תודה מראש לעוזרים! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136&osCsid=c5b61330c6bfa6cef669d084ddceb6db

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] לוח אם של אינ…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. קניתי לפני שנה (בארה"ב) כרטיס מסך powercolor ATI radeon 9800 pro עם 128 מגה זכרון. איך אוכל לדעת האם הוא 128 ביט או 256 ביט?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by YinnoN,

טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by Yaniv11,

אני יודע שהרוב פה לא מכירים(לא זוכרים) את הכרטיסים האלה,אבל זה התקציב שלי.. אני צריך כרטיס גראפי לתוכנה שהמינימום שלה הוא g.force4. כרגע יש לי 9200 עם 128 מגה זיכרון והוא מידי פעם משתגע:נכבה,רואים חצי עבודה ועוד כל מיני דברים מוזרים. יש לי חיבור AGP וראיתי שההמלצה היא ל 6200. השאלה אם זה בכלל שדרוג (גם מבחינת דריברים) או שממש חבל על הכסף? יש לי 2.8 p.4 עם גיגה זכרון, ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ 350 ש"ח. תודה.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by RoyShefy,

לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??

20. אהלן, יש לי תקציב של 500 שקל, ואני לא גיימר רציני, מדי פעם אני מתקין איזה משחק חדש וטוב, ולא משנה לי שזה לא הגדרות הכי גבוהות מספיק לי הגדרות בינוניות. בכל מקרה מצאתי כרטיס בתקציב שלי, מדובר על ה-NVIDIA GeForce 7300GT רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל "יקבל" אותו. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel P4 2.0 512ddr עכשיו בקשר ללוח אם אני לא הכי סגור כי זה מחשב מובנה של compaq דגם presario 6027US. אבל נראה לי שזה Intel Brookdale-G i845G בכל מקרה אם יש מישהו שיכול לברר לפי הדגם של המחשב שהבאתי איזה לוח אם יש לי ולפי זה לתת לי תשובה אני אודה לו מאוד. דבר נוסף, ליד החריץ של הכרטיס מסך רשום 1.5V אם זה אומר משהו בקשר לתאימות שלו לכרטיסי מסך. תודה רבה לעוזרים וחג שמח.

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by Tony_Almeida,

שלום קניתי לפני חודש 4890 של sapphire והוא דיי מרעיש. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או פי'צר שיכולה להוריד לי ביצועים/מהירות מאורר מהכרטיס מסך ובכך לעשות אותו יותר שקט.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.

23. Started by miky,

חברה יש לי ראדון 9200se ניסיתי לעשות לו בנצ'מרקינג והוא קיבל ציון של 4200 האם זה טוב?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 700שח לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי בניסוח אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.