עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לחדש ולנקות את ה http://english.gigabyte.ru/products/vga/bios/gv-nx88t512hp.html. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את המאוורר וההיטסינק.מתחת לכרטיס יש 4 ברגים, הורדתי אותם ועדיין הגוף קירור מסרב להתנתק..אין לי מושג איך מורידים אותו . דבר נוסף הוא,מה זה העידכון ביוס הזה..צריך אותו לכרטיס מסך ? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by omerboy,

האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102733&highlight=RV570 ATI הולכת בדרך של NV ... אין יותר כרטיסי מסטר אבל יש גשר שמחבר בין הכרטיסים כמו ב SLI . והינה תמונה של הכרטיס - http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106274&highlight=RV570 אתם יכולים ליראות את אותם חיבורים כמו ב SLI ...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Ido.G,

היי, יש לי כרטיס GF4 Ti4400 של MSI. בשלב מסויים נהיו ארטיפקטים......... הנמכתי את המהירות של הליבה והזיכרונות בביוס ל 200/200......... עדיין יש ארטיפקטים. מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: הקירור יושב טוב וגם יש לציין כי ברגע שהמסך של חלונות עולה המסך נכבה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by Salwaby,

תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. Started by djdodo,

שלום בימים אלו אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך שירוץ חלק עם ויסטה (עם כל האפקטים) וכמובן שיהיה טוב לסרטים. אני כמעט ולא משחק במשחקים מחיפושי באינטרנט הבנתי שהלוחות אם עם שבב 690G הם בעלי כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש היום, השאלה האם הוא טוב לויסטה? או ללכת על כרטיס מסך חיצוני ופה אני צריך המלצה מבין 3 כרטיסי מסך שראיתי בתקציב של 300 ש"ח 8400GS X1550 ‏HD 2400 Pro ברור לי שכרטיס מסך חיצוני טוב יותר ממובנה השאלה עד כמה הוא יותר טוב? תודה

7. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב G210 או G9500GT מה יותר טוב למשחקים וסרטים?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. Started by azaz,

למה קוראים לכרטיסי המסך של HD ATI???

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. הי שלום מה דעתכם על המתאם להכרטיס מסך הנ"ל של מטרוקס בסה"כ עולה 300 דולר השאלה העיקרית האם זה בא בנוסך לכרטיס מסך לאיזה כרטיס הוא מתאים הביצועים שלו מספיק חזקים למשחקים? http://www.matrox.com/mga/workstation/3dws/products/triplehead2go/overview.cfm תודה

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by TheShadow,

אוקי אם לא אהבתם את הנוסח אז עריכה: אפשר בבקשה תשובה? ???

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by Royz,

של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. Started by idanohh,

אני צריך עזרה להחליט איזה כרטיס לקנות, מה יותר משתלם לי ואיזה כרטיס יותר טוב מבין השניים, אני קונה אותו ממש עוד מעט אז אני צריך את העזרה דחוף : כרטיס מסך Geforce FX5200, 128M DDR, TVOUT, AGPX8 : הדגם הראשון שנציג יהיה nVidia GFFX5200 128DDR השבב בנוי מ 45 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם על DX9.0 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 250Mhz Memory Bandwidth : 8.00 GB/s או כרטיס מסך ,ATI Radeon 9600SE, 128M , DDR, TVOUT, AGPX8, DVI,DualHead : Core Speed : 325 MHz Fill Rate : 1300 MTexels/s Memory Bus Width : 64-bit Memory Speed : 200Mhz Memory Bandwidth : 3.20 GB/s שימו לב מה הופך את הכרטיס לזול יותר ה Core Speed…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by the red dragon,

שלום.. לא בטוח אפילו שזאת בעיה בכרטיס אבל בזמן שאני משחק BIOSHOCK או כול משחק אחר אחרי 20 דקות של משחק הכול קורס המסך נהיה בצבע ירוק ושחור וכול המחשב נתקע ועושה ריסטרט.. מה עושים? וניסיתי להוריד את הדרייברים הכי מעודכנים עדיין אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  14. מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by Wikiwiki,

אם אתם מוכרים, או מכירים איפה אפשר לקבל הצעה טובה ל-x850 xtpe אנא כתבו פה או כתבו ל-kolsky@yahoo.com . אני מעוניין לקנות את הכרטיס בהקדם האפשרי... תודה - עמיר

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. העניין הוא שאני צריך כרטיס חזק אבל שלא יקרה מצב שהוא לא לא ינוצל במלואו בגלל מפרט המחשב שלי אותו רכשתי לפני 3 שנים. המפרט הוא זה: מעבד amd athlon64 3200 s939 לוח gigabyte dual ddr 400 עם 4 סלוטים, pcie. זיכרון 512x2. כרגע יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb ואני צריך משהו יותר חזק למשחקים ולסרטים. אני מעוניין גם בקידוד סרטים ע"י הgpu כלומר קידוד חומרה בשביל h264. התקציב גמיש ואני חושב לקנות עוד 1-2 gb לשיפור ביצועים כאמור יש לי ddr1. אני מעדיף לשחק במשחקים ברוזולוציה כמה שיותר גבוהה עבור מסך 24 אבל עדיין להשאר עם המחשב הישן. מה אתם ממליצים?

18. Started by gabriel,

הרי לא מזמן פורסם (גם כאן באתר) שהכרטיס 9800GTX+ היה מעין ניסוי לקראת גירסת ה+ של GTX260, ועל הדרך גם הייצור זול יותר וגם אפשר להעלות את התדרים. אז אם עם 9800GTX המוצר עולה לנו פחות 300-400 ש"ח (ויוצא סביבות 1000ש"ח), כמה לדעתכם יעלה הGTX+ 260/280? וכמובן השאלה השניה היא מתי כל זה אמור לצאת? אני מת על המלחמות האלה בין ATI ל-NVIDIA, סוף סוף יש סיכוי לקבל כרטיסים באמת טובים במחירים שפויים.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שלום לכום, ברשותי כרטיס מסך (Geforce 4) - במחשב הישן, סמתי לו גופיי קירור על הזיכרונות והחלפתי לו את הקירור של הצ'יפ. וכרגע אני רוצה לעשות לו OC - (נראה לי רציני) ואני לא יודע מאיפה להשיג בשבילו תוכנה שתאפשר לי לעשות לו,כי בדרייברים של Nvidia יש רק בגיסאות של Geforce 7 ומעלה. אודה למי שייתן לי שם של תוכנה שאוכל לעשות איתה OC לכרטיס. בתודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות מסך שטוח ואני לא כל כך מבין בנתונים של מסכים מישהו יכול להיד לי איך המסך הזה: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 הוא יהיה טוב למשחקים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  21. קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי svidout עם יציאות נוספות של y pr fb/av ועם חוט לכבל שיש לי חיבור כזה בכרטיס מסך... מה אפשר לעשות עם זה? והאם צריך משהו נוסף כדי לחבר את זה לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by tamirmal,

אני קצת נדפקתי עם המצב שלי עכשיו....קניתי מחשב חדש עם לוח אם Asrock 945i775GZ נראה לי ומעבד intel 2.66 805 dual core ו512 זכרון...עכשיו השגתי אותו במחיר טוב והשקעתי עוד איזה 300 שקל בלוח אם ASROCK DUAL VSTA שבו אני יוכל לחבר את הכרטיס מסך שלי ATI 9600XT 256MB שעלה לי 1100 שקל בזמנו............ אבל הלוח אם נדפק בחיבור...לא שמתי לב ובטעות חיברתי אדמה למקום שלא צריך...וגם אבא שלי הכניס DDR 2 למקום של DDR 1 והפעלנו את המחשב....בלאגן אז החזרתי את הלוח האחר חיברתי והכל פועל (איזה מזל שהזכרון לא הלך) אז נתקתי עם לוח עם סלוט AGI (זה PCI EXPRESS x4 לא?) וקצת כסף...300 שקל לכרטיס מסך...לא שווה לי להשקיע יותר כי עוד כמה חודשים אני מתגייס אני יודע שבתקציב הזה אפשר לקנות רק איזה 6200 …

23. Started by eli20,

איזה כרטיס מסך מציג ביצועים טובים יותר- 5700u או 5900xt? האם הכרטיס 5900 מקביל בביצועים שלו ל9800P? בתודה, אלי

24. Started by זאק,

מערכת עם i7.. המלצות לספק כוח...?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by GamePad,

היום קיבלתי את המסך החדש שלי (samsung 753dfx) ואחרי כמה שעות הופיעו לי קוים גליים בצידי במסך כאילו קירבתי מגנט. הרמקולים (הלא מסוככים) נמצאים בגובה של כ~מטר מהמסך, היה פקס ליד המסך שהעפתי בשביל לראות את ההשפעה והמגבר של המערכת נמצא כחצי מטר לימין, ששם גם מופיעים הקוים באופן יותר ברור. יש מצב שזה המגבר? בבקשה עזרה נ.ב. אותה בעיה הייתה לי עם המסך הקודם ככה שאני מאמין שמשהו גורם לזה בסביבה והבעיה לא במסך

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים