עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pav3l,

מה עדיף? שניהם בערך אותו המחיר...

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by padirn,

לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

הסתדרתי, התבלבלתי יש לו 7 לא 5 PINS

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. שלום, אני כרגע עם 9600GT והוא כבר לא מצליח להריץ משחקים כגון COD5, ו- Dawn of War על המסך שלי ברזולוציה מקסימלית (20" - 1680X1050) התקציב - 900 עם אפשרות לחריגה עד 1100 אבל רק במידה וזה באמת משתלם. המפרט הוא המפרט שבצד עם 2 שינויים - הזיכרון יוחלף לקורסאיר 4GB CL5 הספק יוחלף לקורסאיר 550W כשאני אחליף כרטיס. (יש לי כבר את הזיכרונות והספק) בהתחלה חשבתי לכיוון של HD4850 או 9800GTX/GTS250+ אבל ראיתי שבתוספת של 100 ש"ח אפשר להשיג GTX260 SP192 אז אולי עדיף? כמו כן אם כבר אני מוציא 900-1000 ש"ח על SP192 לא עדיף להוציא 1100-1200 על SP216? או שזה כבר יותר מדי אוברקיל למסך שלי? בכל אופן המלצות על כרטיסים יתקבלו בברכה - חשוב לי השקט (עד כמה שאפשר בכרטיסים כאלה)

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by THE_LORD,

שלום, יש לי GFORCE 6800GS כבר שנתיים. הבעיה אצלי שהלוח אם שלי תומך ב AGP וקשה למצוא כרטיסים חזקים בAGP. אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בעיקר, עם תקציב עד 1000 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי קראתי כמה פעמים שברזולוציות נמוכות יש יותר עומס על המעבד , אפשר בבקשה הסבר לזה ? ככל שאני מגדיל את הרזולוציה אני בעצם מגדיל את "איכות התצוגה" אז איך זה שיש פחות עומס על המעבד ברזולוציות גבוהות ?! ואם זה אכן כך , המשחק יפעל יותר חלק ברזולוציות גבוהות כמו של מסכי 22 אינג' לדוגמה והfps יהיה יותר גבוהה מאשר על רזולוציה נמוכה כמו 1024x768 ? תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by King omri,

שלום אנשים לפני כמה ימים אחרי החלפה של משחה טרמית למעבד הראשי, פעולה שחייבה הסרה של כרטיס המסך, החל הנ"ל לעשות בעיות. אחרי RESET המחשב מבצע BOOT בצורה תקינה עד למסך הפתיחה של ה וינדוס ששם המסך יצא לסטנד ביי (כאילו המחשב כבוי או שהרזולוציה לא מתאימה), ה LCD בסלון שהיה מחובר למחבר ה DVI השני המשיך לעבוד. החלפתי בין החיבורים הפיזים של המסכים (ה LCD בסלון וה LCD בעמדת מחשב) ביציאה מכרטיס המסך וכרגע אני במצב כזה שמסך המחשב עובד בצורה תקינה אבל את ה LCD בסלון כרטיס המסך לא מזהה. ניסיתי התקנה של הגירסה האחורנה של הדרייברים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבמהלך הפירוק\הרכבה גרמתי לנזק כזה שדפק את אחד מערוצי המסך כרטיס המסך?. האם משהוא נתקל בכרטיס "חצי דפוק" שרק DVI אחד מתוך שניים עוב…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. חברת Schenker הגרמנית ממשיכה לנסות את מזלה עם חידושים והפתעות במסגרת מותג ה-XMG שלה - הפעם עם דגם בעל תצוגה נדיבה וכח עיבוד מרשים ששוקל 1.6 קילוגרם בלבדלכתבה

9. Started by esxadmin,

שלום רב, האם אני יכול לשים 2 כרטיסי 670 משני יצרנים שונים, למשל - Asus ו- MSI ? תודה על תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. Started by GamePad,

היום קיבלתי את המסך החדש שלי (samsung 753dfx) ואחרי כמה שעות הופיעו לי קוים גליים בצידי במסך כאילו קירבתי מגנט. הרמקולים (הלא מסוככים) נמצאים בגובה של כ~מטר מהמסך, היה פקס ליד המסך שהעפתי בשביל לראות את ההשפעה והמגבר של המערכת נמצא כחצי מטר לימין, ששם גם מופיעים הקוים באופן יותר ברור. יש מצב שזה המגבר? בבקשה עזרה נ.ב. אותה בעיה הייתה לי עם המסך הקודם ככה שאני מאמין שמשהו גורם לזה בסביבה והבעיה לא במסך

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. ג'יפורס או רדאון, מי נחשב מוצלח יותר למטרות TV OUT, ולמה? תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by D-Bang,

יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. Started by kazabubu,

איך הכרטיס הנ"ל והאם מחיר של 1240 שקל ל- Asus GeForce 4 Ti 4800 V9280 S2 Super Fast 128MB DDR שווה? ונראה לי שיש פה משהו מוזר כי רשום במפרט TI4200 וגם הקישור לאתר החברה מוביל ל-TI4200 אבל המפרט כמו שציינתי למעלה הוא של TI4800. האם יש פה "קומבינה"? :smiley6: http://www.chip.co.il/show_details.asp?prod_id=737&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=9&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=9

14. מה כתוב לכם ב checkver אחרי שאתם מתקינים את הדרייברים החדשים של ATI? לי כתוב WDM- WDM 3.08 RC5 CP- 6.14.10.5046 DRIVER-7-94-030917m-011434c-ATI זה בסדר?? זה המ שאמור להיות כתובבב????

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by RoyShefy,

לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??

16. Started by parker,

מה ההבדל בין שני הכטיסים האלה ומי יותר טוב ATI Radeon 9800 128MB DH DVI Hercules 3D Prophet 9800 128MB

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by strife217,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO על מנת לצפות בסרטים רואים את הסרט בסדר גמור אבל את כל הטקסט במחשב אין אפשרות לקרוא, רואים ממש לא ברור (הכתוביות של הסרט בסדר) יש לי RADEON 9500 PRO יש אפשרות לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by haimal2003,

הכל כתוב בכותרת שיהיה לWindows XP ותודה אני מקווה שתעזרו לי ובבקשה שזה יהיה לינק ישיר

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  20. תמיד היה לי את ה RR FIX ל ATI בשביל XP, היה לי דרייבר דיי ישן וכרגע עדכנתי, אני כבר יותר משעה מנסה לסדר את התוכנה המעצבנת הזאת שתחזיק את הRR יציב אבל זה לא עובד ! Radeon 9000Pro Windows XP Pro SP1 MAG 786FD CATALYST 4.5... מה אני עושה ? אני ממש לא הולך לשחק ב1024x768 על 60HZ, רק על 100 ! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. קניתי לפני שנה (בארה"ב) כרטיס מסך powercolor ATI radeon 9800 pro עם 128 מגה זכרון. איך אוכל לדעת האם הוא 128 ביט או 256 ביט?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  22. של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! זוכרים אותי? לא מזמן פתחתי דיון לגבי מסכים , השכלתי משם בכמה דברים אך עדיין יש לי מיספר שאלות. אני מקווה שתענו לי. אני עדיין לא בטוח איזה מסך לקנות. יש כל כך הרבה דגמים ואני מבולבל. רציתי לשאול איזה מבין המסכים שאני אכתוב עכשיו הכי עדיף, מי בעל התכונות הכי טובות, ובכלליות איזה מסך אתם ממליצים. המסכים הם: 1)ViewSonic CRT 17" P75f+ - Pro Series מה אומר ה "פלוס"? האם זה מסך טוב? הוא מראה צבעים יפים? 2)Samsung CRT 17" - 757NF - Natural Flat Monitor . הבעיה שאת המסך הזה לא ניתן להשיג בכל מקום. 3)LG CRT 17" - F700P - Flatron Monitor ישנו דגם של LG 17" שהוא יותר טוב מהדגם הזה? איך המסכים של LG ביכלל , הם טובים? 4)MAG CRT 17" - 796FD2 MITSUBISHI Diamondtron M2 …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. קיבלתי 30.000 זה בסדר ?? או שאני צריך לקבל יותר ושיחקתי Far Cry על הכי גבוהה גבוהה הוא עובד מצויין אבל לא הכי חלק ! ואמרו לי שהכול יעבוד לי חלק יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512DDR מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. Started by TheWave,

האם השפורפרת DynaFlat היא שפורפרת טובה? האם המסך Samsung 955DF הוא מסך טוב? (גודל נקודה של 0.20) תודה!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים