כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
תקציב : 2000+ מישהו יודע על כרטיס מסך טוב שיש בו או את World of Warcraft או את Half Life 2?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לגיפורס fx5200128 ............. האם בכל הדיסקים שמקבלים עם הכרטיס מסך של חברות שונות זה אותו דרייבר........?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש - HIGH END, מחו"ל... בחודשים הקרובים. האם צפויה ירידת מחירים בקרוב? מתי?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
s3 prosavageDDR toda merosh... sorry i cant write in heborw!!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, איזה כרטיס עדיף בתקציב של עד 500 ש"ח ? 8600GT או HD2600 pro או אולי כרטיס אחר ?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ש לי 6800GT שבזמן האחרון לא עובד באוברקלוק, ולא בגלל הטמפרטורה ,שהיא נמוכה! מה אתם אומרים על להחליף לדריברים לא רשמיים? כדאי? יש סיכונים כלשהם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי פה מארז THERMALTAKE SOPRANO DX ורציתי לדעת האם אני אוכל לדחוף לתוכו HD4870? :s05:
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס SAPPHIRE 9600XT 128MB, השאלה היא כזאת האם הסילסר רב 3 מתאים לו? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2044 שאלה שניה ויותר קשורה בניסיון של אנשים איתו, האים הוא מכסה את כל הכרטיס ככה שאני אצתרך להסיר את הסינקים של הזיכרון? ובעוד אנחנו בנושא, מה עדיף, סינקים של אלומיניום או נחושת? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם G31 עם 2 מגה ראם של 800 MHZ + מעבד אינטל E6300 ליבה כפולה במהירות 2.8 , ראיתי שבמשחק CRYSIS על הגדרות 1280 על 1024 והכל על High אני מקבל בין 30 ל50 FPS , זה בסדר ?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי 6600GT .. השאלה אם כרגע מומלץ לקנות חדש או לחכות שהעסק אם DX10 יכנס יותר חזק? אני לא גיימר רציני אבל מידי פעם מתמכר למשחק ואז משחק מה שנקרא "שעות נוספות" בכל מקרה אם אני יקנה התקציב לא יהיה יותר מ1000 שקל וגם זה בקושי.. תודה..
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הבעיה היא, שאני צריך כזה שהזיכרון של הכרטיס מסך יהיה 512MB, ולא יעלה על 1300 שקל :-\
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
כיוון שיש לו יותר אינפורמציה? או שזה פשוט משהו שתלוי בחישובים של הכרטיס מסך? לדוגמא, אם יש משחק שבולע זכרון ואני מפעיל אותו על 1024X768, אז על 1280X960 הוא יזלול יותר זכרון?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד שהתקלקל לגמרי אבל המסך כנראה עובד.......האם אפשר לפרק אותו ולחבר אותו למחשב רגיל??.......כלומך לחבר את הכבלים שלו לכבל VGA??או בכלל להשמיש אותו? תודה לכל העוזרים ואם יש מדריך כזה אני ישמח לקבל........
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב הישן שלו, יש לו Amd 64 processor 3700+ ו896 RAM ,מחשב ישן... איזה כרטיס מסך יתאים לו בצורה הטובה ביותר?בכל תקציב תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כרגע יש לי ספק 300W ג'נרי ובמחשב כבר מותקן לי 9500פרו. יש מצב שהספק לא מעביר מספק כוח ככה שהכרטיס לא יכול לנצל את מלוא הכוח שלו אלא רק חלק?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מקבל בתאריך 16/12 כרסטיס מסך 9800XT 256 MB לכבוד היום הולדת... איזה קירור אתם ממליצים לי לא ממש משנה תמחיר רק שהיה סביר... בבקשה SASMONG
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, ואשמח למידע מהמומחים. כתוצאה מנפילת מתח אצלי בבית הלך (כנראה) כ' המסך. ווידאו אני רואה מרוטש לגמרי ומשחקים (בעיקר פיפא) מציג תמונה חתוכה ומקוטעת, משהו לא ברור. מקווה שהבעיה לא בלוח אם. בכל מקרה, חשבתי ללכת על החלפה של כ' המסך שלי (ברשותי RADEON 9200SE, ממשק AGP). לוח האם שלי ASUS P4P800SE. ההתעסקות העיקרית אצלי היא עריכה ויצירת מוזיקה, ובמשחקים - פיפא, כך שהדרישות הם לא בשחקים. מדי פעם משחקי יריות אבל בשביל הזמן המועט שאני משחק אין לי צורך בהשקעה כספית גבוהה, מעבר לשימוש הסטנדרטי והאמין. חשוב לי מאוד שיהיה חיבור DVI (יש לי מסך דיגיטלי - רחב 1440X900) ושהכרטיס יכיר את הרזולוציה הזו ורזולוציות של מסכים חדישים + אופציה למסך מפוצל/כפוך. חשבתי על…
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא 1200-1350 גג השאלה עם כדי להחליף עכשיו כרטיס מסך או לחכות לסידרה הבאה ? הכרטיס שיש לי כרגע הוא 7950GT .. עוד שאלה קטנה? (בכמה אפשר לימכור אותו היום ) סתם שאלה.. או שכדי להשאיר אותו בצד למיקרה חרום חחח
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה עם כניסה אחת! גם של אודיו וגם של וידאו וזה לא דרך rca או svideo זה כזה כבל שיוצא מהשקע של הקיר עכשיו אין לי מושג איך לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי nvidia geforce 2 mx 32mb עם יציאת rca ו s video חשבתי על חיבור מכשיר וידאו לטלויזיה כדלקמן: כניסת scart ל מכשיר(אין בו rca וכניסת אודיאו) ומהמכשיר יציאת out אל הטלויזיה - In ולחבר בעזרת ה מעביר סקארט 21 פינים אל המחשב עכשיו חשבתי על יציאת ה svideo או ה rca כי אני אוכל להשתמש בשניהם אבל אני לא יודע אם הטלויזיה תומכת ב אס וידאו היא במרח של 6 מטר אז תנו עצות בקשר להיתרונות וחיסרונות תוווווודה!!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כרטיס 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, של GIGABYTE ל8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E של evga ראיתי שהקירור של gigabyte הוא פסיבי מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לחדש ולנקות את ה http://english.gigabyte.ru/products/vga/bios/gv-nx88t512hp.html. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את המאוורר וההיטסינק.מתחת לכרטיס יש 4 ברגים, הורדתי אותם ועדיין הגוף קירור מסרב להתנתק..אין לי מושג איך מורידים אותו . דבר נוסף הוא,מה זה העידכון ביוס הזה..צריך אותו לכרטיס מסך ? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול למה חברת ati לא מאפשרת הוספת צבע בדרייבר שלה כמו שאפשרי בNVIDIA בקליק ימני מאפיינים על שולחן העבודה :\geforce...:\תיקוני צבע:\חדות דיגיטלית {אצלי כמעט על מקסימום ;o} כי אין כמו הרבה צבע {אנימה משחקים ותמונות}ואם ניתן לעשות זאת יכול להיות שאני לא מעודכן לדרייבר של ATI כיום מפני שרציתי לקנות כרטיס ATI לפני כשנה ולא רכשתי רק מהסיבה הזאת . אודה לתגובה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין להחליף את ה-MX 440 שלו במשהו יותר מתקדם ,חשבנו על אחד מהכרטיסים הבאים nvidia fx 6600 or ati radeon 9600xt השאלה איזה מהכרטיסים עדיף ? המפרט שלו הוא : pentium 4 1.8ghz 256mb RDRAM mother board intel marivile תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מצטער על השאלה המטומטמת (אבל מה לעשות שרק ככה לומדים) :-\ אבל אפשר קצת הסברים על הפלטרים של הכרטיס מסך. כאילו ה AF וה AA וכל הדברים האלה. פשוט הייתי רוצה לדעת על זה קצת יותר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-