עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט שלי מעבד e2180 2.0 ghz עכול לעשות לו אוברקלוק קטן ל2.2 ככה. זכרונות 2 גיגה 667 מהצ .. קשיח -160 גיגה מארז - של space קריר ושקט[= אני צריך משו שיריץ פיפא 2009 pes 2009 על מקס' אני צריך את המינימום שיריץ את שני המשחקים האלה לא יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. שום תוכנה שאני בודק איתה לא מראה לי את המעלות ATI TOOL TRAY TOOL EVEREST שום דבר הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by shibby15,

מה אתם אומרים ליקנות עם 64 DDR ב-99$ או להוסיף 20$ ולקחת 128DDR הכוונה היא לשמור על יחס עלות/תועלת טוב וכרטיס שיהיה לטווח הרחוק.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אנשים, יש לי בעיה שנתקלתי בא פה בפורום אבל נשארה פתוחה וממש מייאשת אותי, קניתי מסך LCD של סמסונג (730B) למחשב מבוסס לוח אביט an8-Ultra וכרטיס מסך של ג'יגאבייט NVIDIA 6600GT. הבעיה היא רק לגבי חיבור המסך ב-DVI: ברגע שאני מתקין את הדרייבר של NVIDIA מהדיסק המקורי או הדרייבר האחרון מאתר החברה אני מקבל מסך שחור. אחרי איתחול המסך מגיב אבל רק עד השלב בו מערכת ההפעלה עולה. עידכנתי את הביוס וזה לא עזר, למעשה ללא דרייבר (כלומר עם דרייבר כ. מסך של XP) אין שום בעיה. בדקתי את המסך על מחשב של חבר עם כרטיס ATI 9800PRO ואין שום בעיה. העלתי את הCRT על VGA ןהLCD על DVI והתקנתי מחדש את הדרייבר גם לא עזר. ניסית מלא קונפיגורציות ב-nView וכמובן נדה. כל רעיון יעזור תודה!!!

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  5. ה-6600 GT או X700 ה-6800GT או X800 זה לא חייב להיות אחד מאלה , (שאלה כללית ) ראיתי למשל ש-X800 PRO עולה יותר מ-6800GT !!!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by Shadowman,

על מה אתם יכולים להמליץ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Moo,

PRO או דלוקס לא משנה סקר שאני עושה כי הטמפרטורה של הכרטיס שלי גבוהה אז אני רוצה לדעת כמה הטמפ' אצלכם?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by redersh,

איזה כרטיס יותר טוב בסטוק וכן גם אחרי אובר במחיר אין הבדל

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by Elrond,

טוב הגיע הזמן לחדש משהו במחשב, הפעם זה יהיה כנראה הכרטיס מסך. עקב מהירות מרובה מדי בקנייה הקודמת נתקעתי עם Geforce 2 MX-200 ללא כל תוספות, הפעם אני רוצה משהו יותר טוב ... השאלה שלי היא האם כדאי לחכות לאוקטובר ול-NV30 או לקנות Geforce 4Ti 4200 עם 128 זכרון וכל שאר התוספות? ??? או האם כדי לנסות לבדוק את הכיוון של ה ATI החדשים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BoobsToch,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתמוך בDirectX 11 ובמשחקים החדשים שיוצאים עכשיו לשוק וישמש אותי לפחות לשנה שנתיים. בקיצור, מה כרטיס המסך הכי חזק שאפשר לקנות במקסימום 600ש"ח? תודה רבה=] עדכון: המפרט שלי - * 6GB RAM DDR2 800MHZ * מעבד Q6600 2.4 GHZ * לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L * כרטיס מסך 1950X PRO 512MB אגב, מערכת הפעלה WIN7.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by HeX0R,

איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לרכוש? GIGABYTE: GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E - ב 400 ש"ח GT240 512MB GDDR5 DVI HDMI PCI-E - ב 580 ש"ח ZOTAC: 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - ב 480 ש"ח אלו הכרטיסים שאני מתלבט בניהם, מה עדיף? אולי בכלל עדיף להוסיף את ה200 ש"ח בעבור הכרטיס, כד כמה הז שווה את זה? GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ד"א מה המשמעות של 2XDVI? האם הכוונה לזה שיש שתי יציאות של DVI? כי גם באחרים שציינתי למעלה יש שתי יציאות... או שאולי יש למישהו המלצה אחרת בתווך מחירים זה??? אשמח לעזרתכם. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש כרטיס מסך למחשב htpc שמריץ vista media center ואני צריך שיתמוך ב- 1080p , 720p וגם שיהיה לו את היציאות הבאות : hdmi , dvi , svideo (or RCA) כי כרגע הוא יחובר לטלויזיה שיש לה רק כניסת svideo או rca רגיל. לא למטרת משחקים. (אנא נמקו למה אתם ממליצים על הכרטיס). והאם עדיף לקחת כרטיס מסך עם קירור פאסיבי או שגם קירור אויר הוא מספיק שקט ולא יפריע ?

13. Started by hh66,

עליכם השלום אני מאוד אוהב את NVIDIA תמונה מדהימה ואיכותית אני שומע דרך הרסיבר HDMI חסר לי מאוד Dolby Digital Live דרך HDMI האם יש להם כרטיס שמכיל תכונה זאת ? שהופך כל סאונד שאני רוצה ל- Dolby Digital Live 5.1 או 7.1

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אני כבר מספר שנים עם ה GTX 285 שלי ובאמת שאין לי הרבה תלונות עליו. תלונה אחת שיש לי- חוסר בDX11!!!! אז ככה, התקציב בין 500-600, לא משנה לי לקנות מיד2. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה ברמה של ה GTX285 שיש לי או מעבר ושיאפשר DX11. בעיקר למשחקים. שאר המפרט שלי- מעבד - Intel core i7 CPU 920 @ 2.67 GHz 6GB RAM לוח אם - Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 ספק כוח : TAGEN 700W תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הדגם הבא במשפחת ה-Ampere מתקרב להשקה רשמית - וההדלפות ברשת הופכות לעסיסיות יותר ויותר בהתאםלכתבה

16. Started by iPsych,

אז ככה, כמה שאלות בקשר למסכי LCD או הסוג השני (ברח לי השם), א. מה העלות של מסכים כאלו בגודל 17" של חברה סבירה? ב. מאיזה מקום המחיר? ג.מה החסרונות? ד. איזה חברות נחשבות בתחום? תודה מראש, :saint:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני בונה מפרט עם כרטיס מסך X1950PRO במחיר 1200 ש"ח מKSP . רציתי לדעת האם כדאי להתאפק ולחכות עוד חודשיים ליציאת הכרטיסים החדשים - האם לדעתכם הם יתומחרו במחיר דומה (פלוס-מינוס) , האם המחירים של כרטיסים כמו זה ירדו בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים, והאם המשחקים הראשונים שיעבדו רק עם DX10 יצאו באותה התקופה או שגם ככה יקח זמן עד שיהיו משחקים שידרשו רק כרטיס מסך התומך בDX10 ? תודה מראש , ליאור .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by HAIM511,

מחפש כרטיס שיתמוך לי במשחקים החדשים שיוצאים יהיה לי את המסך של סמסונג הt240 כך שצריך שיהיה תואם לו אני בעיקרון משחק בפארקרי וכרייסיס nfs נ.ב : אם אני מביא לוח אם sli ואני קונה נגיד 9800 gt מחברה מסויימת אני אוכל אח"כ לשים עוד אחד מחברה שונה ? תודה בכל אופן

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  19. זה ש- AMD הבטיחה לשחרר את הטכנולוגיה המקבילה ל- DLSS, זה ידענו מזמן. מוטב מאוחר מאשר לעולם לא, היא מביאה אותו באחור גדול של חצי שנה לעומת התכנון המקורי, ביוני הנוכחי במקום בינואר שעבר כבר מזמן. זה שהיא תוציא את הטכנוולגיה הזו ותתמול גם בציוד הישן שלה, האמת שלא הופתענו. תמיכה בסדרות RX500, Vega, RDNA1 וכמובן ב RDNA2 החדש. אך בשעה שנוידיאה בחיים לא מעלה על הדעת להוציא טכנולוגיה חדשה (למשל DLSS), כך שתתמוך בכרטיסים מהדורות הישנים שלה, שהרי מדובר ביריה ברגל: כל המטרה העסקית היא כידוע לקדם מכירות של ציוד חדש. לא לעזור לצרכנים אודות איך להמשיך ולעבוד על הציוד הישן, בכך שהיא ממטבת את הביצועים של הישן, ובעקיפין דוחה את הצורך לקנות צי…

20. אני מזמין היום כרטיס מסך מחו"ל ובגלל שנמאס לי לחכות ל- NFORCE4 אני הולך על AGP ועל 9800PRO השאלה שלי, יצא לכם לראות בנצ'ים לגבי עד כמה זיכרון כרטיס מסך של 256 משמעותי לגבי 128 אם בכלל? יש הרבה יותר כרטיסים עם 128 והם גם יותר זולים אבל אני מחפש כרטיס חזק לשנתיים-שלוש הבאות תודה

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by The Shark,

שלום. יש ברשותי, כבר במשך שנה וחצי כמעט, מסך Mag 996PF. עד כה הוא עשה את עבודתו נאמנה. לאחרונה הוא מתחיל להראות סימנים שקצת הדאיגו אותי... כל כמה דקות, התמונה כזה מתעוותת ואז מתיישרת. כאילו עושה פוקוס כזה (די דומה לפעולת ה-Degauss). מה יכולה להיות הבעיה? האם זה סימני גסיסה של המסך? זה די מדאיג אותי ומקשה על עבודה רציפה במחשב (זה מציק לעין ממש)...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. כי בדיוק קניתי את הGeForce 7800GT. של Gigabyte, האם הוא טוב? מה ההבדל בין ג'יגהבייט לחברות אחרות (מה זה משנה איזו חברה זאת?)

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  23. אודה מאוד למי שיוכל לספק איזה באנץ'...

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by trepil xxx,

שלום לכווווולם אני רוצה לקנות את הכרטיס המקצועי ati firegl m1 לכן על כרטיס זה אני מבקש שתיתנו המלצות ובבקשה בלי קטילות אלה תכתבו משהו לעיינין בתודה מראש לכול המשתתפים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yuval48,

אני מדבר על הכרטיס הזה GeCube Radeon HD4870 512 DDR5 PCIe אחרי ההתקנה של הויסטה הלכתי ל dxdiag וראיתי שבdisplay הוא לא מראה לי כלום. הורדתי מהאתר של ATI את הדרייבר(שמתאים לכל גרסאות ה4800) ועכשיו שאני נכנס ל dxdiag זה לא מראה לי את השם המדויק של הכרטיס, אבל זה מראה לי משהו עם 4800 series.(כשאני אהיה בבית אני אעלה תמונה) השאלה שלי אם זה אמור להיות ככה, ואם כן למה הווינדוס לא זיהה את הכרטיס בהתחלה? ועוד משהו אם כבר פתחתי הודעה.., שחכתי את השם של התכנה שמראה את כל החלקים והטמפרטורות שלהם.מה השם שלה?

• 18 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.