עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו בהתחלה אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 800gto2 של ספייר שעולה 1500 שקל עכשיו אני מחפש גם לקנות כרטיס טלוויזיה ובאחד האשכולות כאן ראיתי שיש כרטיס vivo שהוא כאילו גם כרטיס טלוויזיה....אבל הוא gto תראו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4182 וזה הgto2 של ספייר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עכשיו תראו תמחירים ואני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם ואם הוא שווה את ההפרש ביניהם ובשורה התחתונה מה עדיף לי לקנות את הgto vivo או את הgto2 ועוד איזה כרטיס טלוויזיה אחר..? תודה

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gumi,

עשיתי את הבדיקה ב- 3D MARK וקיבלתי את התוצאה הזאת 4960 עכשיו אני לא יודע אם היא טובה או לא.... מי שמבין בזה שיגיד לי בבקשה... אהה הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 6800GT מעבד - AMD3400+

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by Cool_DuDu,

שלום , יש לי כרטיס מסך רדאון X1600 פרו , עכישו נגמרה לי האחריות והוא עושה לי בעיות רצח ואני רק מחבר אותו למחשב הוא כבר עושה לי ריסטים.. הוא עלה לי בזמנו 900 שקל, יש מקום פרטי שאני יכול לתקן את זה? כי קניתי אותו בKSP ואני לא יתקרב לשם בחיים יותר, חברה ***! אם תגידו לי נאי יודה לכם מאוד, מומלץ יותר באזור חיפה תודה

4. Started by DesperadoS,

שלום אני פיתחתי לפני כמה שבועות אצל איש עסק במצלמה דיגיטלית . הוא צרב לי כמה תמונות על דיסק והתמונות בדיסק הם על קובץ DOC ואם אני משנה את הפורמט של הקובץ אז עדיין לא רואים את התמונה . אשמח לפתרון ...

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by omri_drums,

טוב, נתחיל מזה שאני לא מבין גדול במחשבים ..חח קניתי מסך wide 19" ויש לי כרטיס מסך פשוט . עכשיו את התמונות במסך אני רואה מעוותות ורחבות .. השאלה שלי אם צריך לקנות כרטיס מסך מיוחד . או שאפשר לתקן את זה בדרך אחרת ? תודה (:

• 9 תגובות
    • 542 צפיות
  6. התקנתי את ה Radeon X1950 Pro במחשב החדש שלי תחת WinXP ואת הדריוורים המעודכנים. כאשר ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה (1280*2048 75H) בתוכנת ה Catalist או ב Display properties גילתי שהרזולוציה הזאת, ואחרות הקרובות לה, לא קיימות. לפי המפרט, הכרטיס יכול לעבוד ברזולוציות גבוהות יותר. האם ישנה דרך לאלץ אותו לעבוד ברזולוציות האלה?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  7. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. שלום כמו שנכתב בכותרת, אני אשמח לשמוע דגמים מומלצים בסכום הנ"ל למערכת- amd4200 ram 2g Motherboard- gigabyte -C51-MCP51-6A61HG0HC-00 מסך nu 19 (אולי בעתיד ישודרג ל21..) לרוב אני על 1024/768 אבל עם באמת אני אקנה כרטיס חדש מאמין שאני אשנה רזולוציה... כרגע אני עובד עם ati 1650 שדי הזדקן לו (וכנראה יעבור לאחי הקטן בעקבות השדרוג..) * האם יש בכלל טעם לשדרג כרטיס בלבד או שיווצר צוואר בקבוק? אשמח לשמוע הצעות, תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מסך 24" שזה אומר רזולוציה של 1920x1200 ,ואני לא בטוח עד כמה האונבורד שלי יספק את הסחורה. להלן העדפותי: (למרות התקציב שציינתי בכותרת יש עדיפות כמובן לכרטיס זול יותר ובלבד שיענה על דרישותי) 1.לא למטרות גיימינג בכלל. אינטרנט,טקסטים ,גרפים של מניות,ורצוי גם סרטי HD (לא חובה). 2.עדיפות לכרטיס שקט ,כלומר עם קירור פאסיבי,(גם אם יתפוס מקום של שני סלוטים),ואם אין כזה אז כרטיס שניתן להחליף לו את הקירור המקורי לקירור שקט יותר -במקרה זה העלות שציינתי,800 שח,כוללת את מחיר הקירור החליפי.אגב, קירור חיצוני פאסיבי כדוגמת accelero של AC לא יתאים כי המארז שלי לא מספיק רחב....אז זה צריך להיות איזה סוג של מאוורר שקט... 3.ספק הכח שלי הוא של 250W בלבד. עדיפות לכרטיס שלא ידרוש …

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by kikoos,

ברצוני לקנות כרטיס טלווזיה איכותי למחשב בתקציב של עד 800 ש"ח.. לכרטיס ארצה לחבר את הסוני 2,ממיר, dvd ברשותי מסך lCD חדש אז לכן לא אתפשר על איכות. תודה מראש לכל העוזרים..

11. Started by DarkW,

ברשותי כיום: AMD 64Bit 3500+ (לא הDC) 512MB (שניים של 256 של קורסאייר שעובדים בדואל) Radeon 9600XT 256MB Sapphire ASUS A8V Deluxe אני הולך להוסיף עוד 512-ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך חדש. רציתי לדעת מה הכי כדאי ב1500 ש"ח (66GT, X800GT..), והאם זה יהיה שיפור משמעותי מהכרטיס הנוכחי שלי. כמו כן, כמובן אם צריך קירור או חשמל נוספים (יש לי ספק של 350W במארז.. שבא עם המארז). גם רציתי לדעת אם אני קונה 6800GS של חברה כמו XFX, אם החברה בכלל שווה משהו? מה הסיכוי שאני אצליח לפתוח את הצינורות שלא בשימוש (במידה והם באמת לא בשימוש ולא פגומים)? והאם יש סיכון בלנסות לפתוח אותם? אהה.. ובלי לפתוח אם עדיף לי 6800GS על 6600GT (אם ה6800GS הוא של חברה כמו XFX וה6600GT של חברה כמו ג'יגהבייט). תודה ר…

• 47 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by aviramco,

בניתי מפרט והכרטיסמסך הוא Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe רציתי לדעת האם הכרטיס טוב ואם הואמצדיק את המחיר

13. Started by ronkeren,

מפרטי קיים: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB 2X2GB memory cards מסך: Samsung syncmaster 226bw מערכת הפעלה: מתכנן להתקין win7 64bit הכרטיס חייב להיות עם חיבור HDMI בשביל שתהיה אפשרות חיבור לLCD בנוסף אני משתמש בתוכנות גרפיות אז גם לכך ישנה התייחסות כמובן. אני מעדיף כרטיס של NVIDIA מחיר: תכננתי להוציא עד 700 שקלים אם יהיה צורך אני יגיע גם ל-800. תודה מראש רון

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by dor_ohayon,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by avivshaia,

מעוניין בעזרה לקניית כרטיס מסך לצורך PES 2012. תקציב - עד 300 ש"ח. ספק של 400W שבא מובנה עם המארז. לוח -אם GIGABYTE GA-G31M-S2L תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by irina20,

הלך לי הכרטיס מסך כעת צריך לחשוב על כרטיס מסך חדש... מה אתם ממליצים לי? פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים אני לא ממש GAMER אך רצוי שיריץ חלק את המשחקים, FIFA וHEROES בעיקר מפרט המחשב: מעבד: INTEL PENTIUM D 945 DUAL CORE 3.4 GHZ LGA 775X2MB לוח אם: לוח אם: INTEL RADIO SPRINGS CHIP 945 כרטיס מסך נוכחי: אין(היה GFORCE 9600 GT) ספק כוח: TR2 RX 550PP גודל המסכים: LCD 22 SAMSUNG(רזולוציית 1050X1680) (LCD 42 LG (LH20 רזולוציית 720P הערות נוספות: אני רוצה כ.מסך שיהיה חזק ויריץ משחקים לא פחות טוב מהישן(GFORCE 9600 GT) אני מחבר הרבה את המחשב לLCD42 ושמעתי שזה אמור להשפיע על ההחלטה של "איזה כרטיס לקנות", אשמח לקבל מידע על הנושא...

17. Started by moboaz,

שלום, יש לי את הלוח אם הבא : Intel® Desktop Board DP55WG PCI Express 2.0 השימוש העיקרי הוא שימוש יום יומי ותוכנת פוטושופ באופן קבוע מפרט מחשב : I7 2.8 GHz 8g ram היה לי את הכרטיס הזה : Axle Nvidia GeForce GT220 Grafikkarte (PCI-e, 1GB DDR3 Speicher, 128-bit GT 220 Windows 7 DVI, VGA, HDMI) אבל הוא התחיל להרעיש- כשבדקתי ראיתי שהכנפיים שלו נשברות. מחפש לקנות כרטיס חדש על מה הייתם ממליצים? עד 400 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yalkobi,

במחשב שלי הכרטיס מסך גוסס ( 8600 GT ) במחשב יש לוח P35-DS3L ספק 400W של hec פשוט מעבד E4400 המחשב משמש לגלישה ב 99 אחוז מהזמן ומאט סרטים מסך 19 אינץ רזולציה 1280 / 1024 מחפש כרטיס מסך פשוט שיתאים ללוח דרך הגב אין לי בעיה גם יד שניה אני מאזור הצפון ראיתי כרטיס HD 5450 ב 155 שקל ב KSP GeForce 210 ב 170 שקל הקיצר השמח לעזר תודה

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by Asaf-K,

מה קורה חברה!!! (שנים שלא ביקרתי פה ;D) כמו שהבנתם מהכותרת.....אני צריך עזרה ברכישת כרטיס מסך. ההתלבטות כרגע עומדת בין: 1) Asus Geforce FX 5900 V9950 128MB DDR 2) ATI Radeon 9800 PRO 128MB ??? ??? ??? כל עזרה/הצעה/הארה/הערה......וכו יתקבלו בברכה. מה שכן... הייתי מאוד רוצה שלא ינתנו פה תשובות כמו : " תקנה את ה Asus כי שמעתי שהוא יותר טוב" מאוד יעזור לי לדוגמא קישורים מהסוג הזה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=r9800256&page=4 רק עם הכרטיסים הרלוונטיים (בקישורית הזו מופיע רק ה-9800).

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. שלום יש לי מחשב AMD נקנה לפני שנתיים 1.5 G זכרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך בלי להשקיע הרבה כסף ושאוכל לשחק משחקים חדשים מה אתם אומרים על: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=224&grp=3 אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מהר תודה

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, רק בשביל לראות סרטים שעל ההארדיסק.. הלכתי לחנות מחשבים , שאלתי אותו מה אני צריך בשביל זה מפה לשם, אמר לי שאני צריך לקנות כרטיס מסך שיש לו יציאת HDMI וכבל של HDMI , לחיבור בין הכרטיס לטלויזיית LCD שלי, וזהו התמונה והסאונד עוברים על הכבל הזה לפי מה שהבנתי ממנו אבל כל מיני אנשים ערערו לי את הביטחון בקשר לזה, והפנו אותי לשאול אתכם, חכמי הפורום איזה כרטיס שיש לו יציאת HDMI, אתם ממליצים לי לקנות? בטווח של בין 450-700 ש"ח, בוא נגיד ובדקתי לגבי כבלים, ויש כלכך הרבה סוגים ומחירים , שאני לא מבין למה זה כלכך משנה מצאתי כבל של 5 מטרים, ב 90 שקלים, ומצאתי כבל של 5 מטרים ב700 שקלים למה ההבדל המטורף הזה במחיר? והאם זה משנה לי איזה אני…

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שלום לכולם, ביקשתי עזרה בקטע הזה גם בFXP וגם בתפוז מקווה (ונראה) שאנשים פה יותר רציניים.. בכל אופן הבעיה שלי היא פשוטה - עד עכשיו השתמשתי בNvidia Gefoce 8800 הישן, שענה בדרך כלל על הצרכים שלי. לאחרונה הוא נשרף לי, וכבר כמה זמן שאני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב 200-350 ש"ח. (אם אפשרי לדעתכם אשמח לא לחרוג מ300) כמו שאמרתי הכרטיס ישמש לגיימינג, אבל אני לא משחק לעיתים מאוד קרובות, ואם כן בעיקר במשחקים ישנים ולא מאוד מאוד כבדים כמו L4D2, Empire Total War, Call of Duty MW2, ולכן אני הולך על תקציב נמוך, ומקווה למצוא כרטיס מסך שיהיה יותר חזק מה8800 הישן שהיה לי. האמת שאני לא מבין גדול בנושא וכשהלכתי לKSP (אני גר בבאר שבע) המליצו לי על זה. מה דעתכם? יענה על הצרכים שלי? א…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by Eden 6600,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב, בעיקר כדי להריץ את המשחקים FarCry 2, Devil May Cry 4, Gears of War. בהתחשב במפרט שלי, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי להריץ את המשחקים הנ"ל באיכות מספיק טובה שאני יהנה ממנה (ואני לא גיימר רציני אז אין לי דרישות גבוהות) את הזכרון אפשר להרחיב בלי בעיה אבל השאלה היא אם קניית לוח אם ומעבד חדשים הם דברים נמנעים כדי לממש את הדרישות שלי או שלא? התקציב לכרטיס יכול להגיע ל-1000 ש"ח בערך...

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש. זה צריך להיות או GeForce GTX275 או Radeon HD 4890. איזה נתונים עלי לפרסם פה בפורם בכדי שתוכלו לייעץ לי מה עדיף? (אולי בכלל עדיף לי סוג אחר?) הנה הנתונים הבסיסים של המחשב: http://i817.photobucket.com/albums/zz92/omerelinger/Comp.jpg?t=1252347061 נ.ב על ספק הכוח שלי רשום שהוא יכול לספק עד 500 ואט אבל אין לי איך לדעת אם זה באמת כך... (עריכה- ספק ג'נרי MONOMODE)

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. יש לי תקציב של 1200 ש"ח איזה כרטיס הכי משתלם ומאיזה חנות? לא משנה החברה. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים