כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני צריך לדעת מה ההבדל בין שלל חיבורי הLCD הקיימים ובעיקר מה ההבדל בין חיבור VGA רגיל לחיבור DVI. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל - למישהו פה יש IIYAMA E481S? והוא מוכן לעזור? :s05: שאני אוכל לבוא ולהתרשם מהמסך לפני שאני מזמין מסך ב 4000 שקל "על עיוור"? ואם לא, אז למישהו אולי יש את ה IIYAMA E431S? או את ה VIEWSONIC VP171? כי דיברתי עם היבואן ואף חנות לא מוכנה לשים את המסכים בתצוגה מכיוון שהאחריות מתחילה מיום פתיחת האריזה.... תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קראתי כתבה בגייםספוט על כבלים וההבדלים באיכות ביניהם, בכתבה צויין כבל הקומפוננט שתומך בכמה רזולוציות ואיכות משופרת, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה ? ואם ההבדל באמת משמעותי בין הכבלים השונים ? הכתבה : [url=]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-13232-947-x-x-x&body_pagenum=2
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תשמעו,אתמול השארתי את האימיול דולק,התעוררתי וראיתי שכל הכחול במסך הפך לסגול,אדום לירוק וכו'.. המסך הוא מאג 786FD זה גורם להפרעות רציניות,איך פותרים את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אהלן חברה, החלטתי לקנות כבר את הכרטיס מסך עד שאני יקנה את כל המחשב ורציתי לדעת של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות... MSI ASUS או חברה אחרת שלדעתכם טובה יותר ? ? ? ? תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
http://www.beyond3d.com/#news17745 http://www.theinquirer.net/?article=19403
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה בגלל הרבה המלצות פה ועוד מקומות. ותמיד אמרו שזה המסך הכי טוב הכי חד וכל זה. אבל עכשיו אני רואה שזה בכלל לא נכון,אני ממש מאוכזב ממנו במשחקים ובכלל בסטופ. בדטופ הכל מטושטש ולא חד בכלללללללללל במשחקים חסר מאד בהירות..ושאני מגדיל את הבהירות אז רואים מטושטש. לא יודע כנראה שיש למסך הזה בעיה איפשהו אז בקיצור...... :'( :'( :'( עשיתי מלא בדיקות ככל שאני מגדיל רזולוציה רואים יותר יפה.. 800*600 רואים יותר חד ויפה מכל רזולוציה שמעל ודבר ממש מוזר ב 60 HZ רואים הרבה יותר חד ויפה מ 85 HZ איך זה יכול להיות?! אני רואה שזה בעיה במסך.. או שזה רק במסך שלי אולי הוא פגום? יש איזה דרך לבדוק אם הוא פגום?! טוב בכל מקרה אני ישמח לקבל הצעות לכיוון המסך.. ואולי עוד דבר…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח בשום פנים ואופן להגיע למצב שבו אני מקבל תצוגה כמו שצריך בטלויזיה - תו"כ עבודה במוד TVOUT. התמונה המתקבלת היא קופצנית מטושטשת ולא מסונכרנת בעליל! :s05: אני משתמש במתאם SVIDEO ל RCA (ארבע פינים בצד ה SVIDEO) וכבל RCA ל RCA (שהוכח שתקין ע"י שימוש ביציאת TVOUT במחשב אחר) למישהו יש רעיון? תודה! רוני
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוטוטו יוצא הף לייף 2 אני צריך כרטיס מסך!! אני צריך עזרה בקשר לקניה הקרובה שלי של כרטיס מסך אז לפי מה שאני רואה וגם תמיד חשבתי אני הולך על Radeon 9800 pro 128Mb DDR 258Bit אני לא מתכוון להתקרב לאובקלוקינג אני גם לא יודע איך לא מעוניין תודה.. מה זה ליבה? מה כדאי לי? ולמה אכפת לי? R360 או משו כזה.. של איזה ח'ברה כדאי לי מה ההבדלים? ATI...Shaphir....MSI....ELSE אני בנתיים מעדיף את ATI כי אם אני לא טועה מקבלים את הף לייף 2 איתו חינם..(זה נכון? לא רק עם ה XT?) יש מצב שאני קונה את הף לייף 2 אז אם הבדל מחיר לא יותר מידי אז עדיף לי ATI.... מה הבדל המחיר והאם עדייף 256MB? גם שנות אחריות איפה יש מה...? ואחרון איפה כדאי לקנות? או איפה בכלל להסתכל? אינטרנט חנויות רגילות..(במציאות...)…
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אז ככה: המערכת שלי היא P4 2.0 עם 512 SDRAM לוח האם תומך בAGP X4. אני לא רוצה להתרושש איך שאני אקנה את הכרטיס מסך אבל אני מעוניין בכרטיס חזק שיוכל להריץ משחקים גם בעוד שנה+. האם לבחור ב9500XT שהוא מעט יותר זול ו256 ביט או לבחור ב9800PRO שאני לא בטוח אבל נראה לי שהוא 128 ביט? האם אני עושה את השיקולים הנכונים או שה9800P עדיף וכדאי להשקיע ולקחת אותו? חוץ מזה אם תוכלו להמליץ לי גם על חנויות מסוימות לקניית הכרטיסים, או אתרים שיש בהם חומר לעיון נוסף, אודה לכם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אני מכנן לקנות כרטיס מסך חדש .............. הקטע הוא כזה: אם יש לי AGP X 4 אני יכול לקנות כרטיס של X8 וזה יהיה טוב ? ומה ההבדל בין RADEON9800 128 RAM with 128 bit ל RADEON9800 128 RAM with 256 bit ואם יש לכם חנויות שהם גם זולות וגם אמינות אז בבקשה להמליץ ...................
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
פוסט חמישי בערך מציין את השאלה החדשה (: גם CRT וגם TFT, בגדלי 19 ו17 אינץ עקרונית שלא יעבור את תחום ה2000 שקל ככה שמסכי TFT 19 לא באים בחשבון, ומסכי TFT 17 ממש גבוליים (LG יקרים בתחום) אם כבר לוקחים CRT אני מעדיף איזה 19", אבל גם 17" איכותי יתקבל בברכה אני חייב לבחור LG כדרך אגב, שום המלצות על שום יצרנית אחרת לא יעזור תודה (:
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכול ה"גיקים" אני חייב לקנות מסך חדש ואחרי התלבטויות קשות החלטתי לעבור ל-LCD. ההתלבטויות לבסוף צומצמו לשתי אופציות : 1. Hyundai 17 ImageQuest Q17 עם חיבור ה-DVI ב- 2500 ש"ח 2. ViewSonic 17 LCD VP171 Black ב- 3079 ש"ח המוח עוד מעט נשרף לי ואני לא מצליח להחליט ( 3000 ש"ח זה הגבול אז לא להציע יותר יקרים ) אנא עזרה ...לפני שאני שולח יד בנפשי :nixweiss: :s05: :nixweiss:
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כס 5200 pci ורציתי לדעת אם הדרייברים הרגילים של nvidia מתאימים לו או שיש דרייבר מיוחד בשבילו?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי זה ראידון 9700 פרו הייתי עושה לו סופט מוד בעזרת דרייבר מיוחד לא יודע מה חבר שלי שלח לך באיימל הייתי יכל להפוך לה 800x כמובן זה לא היה הופך אבל היה משפר את הביצועים דרסטיט
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לוח אם - Nf7-S2 מה עליי לעדכן ומאיפה בשביל לקבל תוצאות מירביות מהכרטיס מסך ? התקנתי את הדרייברים מהדיסקים , אבל מה להוריד כעת ? ומה עדיף ? Direct3D או OpenGL ?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
wassup? אז ככה, אתמול שמתי את ה-FX5900 ALBATRON על מחשב אחר, בשביל לבדוק משהו. מה שמוזר, זה שבהגדרות של הכרטיס, כתוב שהוא עובד ב-PCI mode במקום ב-8X כמו שהיה כתוב במחשב הקודם. הלוח הזה תומך ב-8X (לוח של ASROCK או משהו כזה [דגם P4i45GV R5.0]), ובביוס מוגדר לו שהתצוגה הראשית היא ה-AGI. אז למה זה עושה לי את ה-PCI mode הזה?? איזה הגדרה בביוס פספסתי אם זה בכלל זה?? עוד דבר, אני כרגע עם הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס (53.33), ומשום מה, כל פעם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס, רק נכנס, לא נוגע בכלום, אז כל הטקסט של המסך מתחיל להופיע עם צל לבן מטושטש... וזה לא רק במחשב הזה. אני לא משנה דרייברים, כי כבר פעמיים שניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים של Nvidia אז זה גרם לווינדוס להפסיק לע…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום amigos הכרטיס מסך הקודם שלי gf4400 הלך בגלל שהיצרן התקמצן ושם מאורר זול שימיו היו ספורים מלכתחילה כך שמיבחנתי לשים היום 2000 שקלים ויותר שקלים על כרטיס מסך מהדור החדש שעלול ללכת בגלל מאורר שעולה מספר שקלים ,נישמע מטורף לכן אני שואל אם ידוע לכם אם בסידרות x800 ,6800 משולבות הגנות שאמורות להגן על הכרטיס בפני כשל של המאורר או בפני עליית חום מוגזמת שקרתה בגלל overcloacking הבהרה: אני מתכוון להגנות כמו שיש לדוגמא בלוחות האם של abit -nf7 מפני שריפת המעבד בגלל כשל של המאוורר או עליית חום לא צפויה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מזמין היום כרטיס מסך מחו"ל ובגלל שנמאס לי לחכות ל- NFORCE4 אני הולך על AGP ועל 9800PRO השאלה שלי, יצא לכם לראות בנצ'ים לגבי עד כמה זיכרון כרטיס מסך של 256 משמעותי לגבי 128 אם בכלל? יש הרבה יותר כרטיסים עם 128 והם גם יותר זולים אבל אני מחפש כרטיס חזק לשנתיים-שלוש הבאות תודה
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מי מהכרטיסים עדיפים מבחינת ביצועים ואיכות תמונה ?? נא לא להיתייחס למחירים נגיד ששניהם אותו מחיר... מה עדיף ?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
6200 בעל 4 צינורות עיבור יכול לעבור סופטמוד ולעבוד עם 8 צינורות עיבוד.. ועם עוד אוברקלוק קבלו את התוצאה... השאלה היא מה יהיה המחיר... ואם הוא יהיה נמוך בהרבה מה 6600 [url=]http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardwareluxx.de%2Fstory.php%3Fid%3D1225&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools לא הולך לי עם הלינק מנהלים תתקנו בבקשה... :>
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לכ.מסך שייתן איכות TV Out איכותית ככל שניתן ובמחיר זול. תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-