עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי gf TI48000 הבאתי כבל מחבר שלי אבל הוא לא מתאים מישהו יודע איזה כבל צריך?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  2. Started by domuzy,

פרמטתי את C:, התקנתי את הWIN XP מחדש, התקנתי את SP2 והכל עבד טוב ויפה. תמיד (אחרי התקנת הווינדוס מחדש) הייתי צריך להתקין את הכרטיס של SIS315 מדיסק ההתקנה על מנת שאוכל לראות את המחשב בטלוויזיה. כשהתקנתי את הכרטיס (כשבוע לאחר התקנת SP2) קרה משהו והשתנתה הרזולוציה ל800X600 מ-1024X768. אבל הכרטיס עצמו עדיין לא הותקן- אין לו איזכור בPROGRAM FILES או ב"הסרת/התקנת תוכנות" (שבעבר כן היה גם פה וגם פה). יתרה מזאת, אחי גם הוריד בטעות את ה"עדכון גירסה" שהיה באתר של WINDOWS UPDATE, דבר שהוא טעות כי לא רק שזה לא עוזר, זה גם מחבל ביכולת הTV OUT. השורה התחתונה היא שכרגע הרזולוציה לא טובה, הכרטיס לא מותקן, אין TV OUT, נסיון התקנה עם הדיסק המקורי נתקע והוא לא מאפשר SETUP אלא מציג הודעה :…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by mrbig,

אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה?? ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by jeyjey,

שלום יש לי שני מסכים, אחד מהם יהיה שלי ואת השני אמא שלי תקבל... המסכים הם SAMSUNG 753DFX שאצלי כבר 3-4 שנים (והוא במצב מצוין שמור ביותר) ו- SAMSUNG 793DF חדש חדש ד"א המחירים שלהם כמעט זהים אז איזה מסך לקחת?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. יש לי כמה משקחים ורציתי לדעת על כמה fps הם פועלים לי איך אפשר לבדוק???

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. בעקבות השרפות הכרטיס מסך שלי אני חושב על משהוא באיזור ה1000 שקל , עכשיו יש לי שתי הצעות - 9800SE - של גקסקיוב (ג'גיקיוב) עם 256 ביט זכרון FX5900XT של אלברטרון עכשיו ההגיון ב9800SE אומר שאולי אפשר להפוך אותו לפרו והביצועים שלו בHL2 ובכל המשחקים המבוססים על המנוע הזה יהיו הרבה יותר טובים משל הFX5900XT , ושני המשחקים שמעוד מעניינים אותי (HL2 וVampireBL) מבוססים על המנוע הזה. ההגיון בFX5900XT הוא שבטוח יהיה לי כרטיס די חזק אבל הוא מבצע גרוע בHL2. עכשיו מה לדעתםכם יותר משתלם ? האם יש לכם הצעות אחרות ? (לא 6600GT , אני רוצה כרטיס מסך עכשיו לא עוד חודשיים) אני מבקש בלי לחרוג מתחום ה1100 שקל עקרונית אם אני אצליח להוציא 1400 שקל מההורים שלי אני אקנה את ה6800LE שיש בזיגזג של POV…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by PCguy,

אני קונה מעבד 3000 סוקט939 של AMD ולוח שתומך בPCIe לכן אני צריך כרטיס טוב שיעבוד עם משחקים אם כי אני לא ממש משחק הרבה וגם לא ממש משחק בחדשים אני צריך משהו מעל לממוצע אם כי לא להיט וכמובן שיהיה בתושבת PCIe אה כן וגם שלא יהיה ממש יקר תודה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by PCguy,

sapphire x600pro 256 או gigabyte 6600 128

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by Ashand,

מה ההבדל בין כרטיסי מסך AGP לבין PCI ? האם צריך סלוט מיוחד ל-PCI ? נראה לי שעליתי על הבעייה של ההנגאפ במחשב שלי...כנראה סלוט ה-AGP דפוק וגורם לכרטיס מסך לקרטע...וזה גורפ להנגאפ...

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by PCguy,

אני מעונין לקנות כרטיס לסוקט PCIe השימוש שלי הוא אינטרנט תוכנות ומישחקים אם כי אני לא פריק של משחקים,אני רוצה משהו טוב ולא יקר מידי

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל שמשני הצדדים הוא חיבור S-VIDEO אבל רואים בטלויזיה שחור לבן ואני לא מצליח לתקן את זה יש לי כרטיס מסך GE FORCE 4 MX 4000 בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by zgd,

את השאלה הזו אני שואל בשביל חבר שלי, שאין לו פה חשבון משתמש:

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by MaoR_KilleR,

איך המסך הזה לגרפיקאים ולציירים בפוטושופ? אל תתיחסו למחיר המטורף אני משיג אותו בדיל פצצה...!! אבל אולי יש מסכי 19-20 אינצ' עם זמן תגובה \ איכות \ בהירות \קונטרסט יותר טובים ?. תודה לכם !!

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by IG,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו טוב יותר... אני קונה בארה"ב (יותר נכון יקנו לי...), ואני רוצה משהו שלו יעלה יותר מ1000 ש"ח (200$...) מה הכי יתאים למערכת שרומה לי בחתימה? אל תתנו לי הצעות מאתרים זולים במיוחד, כנראה יקנו לי את הכרטיס בחנות שכונתית או משהו כזה... תודה

• 16 תגובות
    • 985 צפיות
  15. לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות (לוח אם או משהו??) המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS לא נראה לי ספק כי המחשב לא נכבה לחלוטין, זה נראה לי רק הכרטיס מסך כי גם המסך נכבה עזרו לי דחוף בתודה מראש ???

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by snoopdogg,

שלום לכולם המפרט שלי הוא: TT 420W AMD 64 3200 MSI K8N NEO PT LEADTEK 6800 GT 2 * CRUCIAL BALLISTICK עד אתמול הכל היה בסדר .. עשיתי אוברקלוקינג קליל בלבד ואז החזרתי חזרה למהירות סטוק אתמול התחלתי לראות בחלונות נקודות צבעוניות על המסך שאני פותח חלונות ולפעמים הכל נתקע... החלפתי את הכטיס מסך הישן שלי geforce 3 והכל היה בסדר אבל המחשב אחר כך נפל פעמיים. לקחתי עכשיו את הכרטיס לעבודה שמתי אותו במחשב של העבודה , ספק 240W והוא בינתיים עובד כשורה. ועוד משהו שאולי קשור , המתח 3.3V של הספק מראה בין 2.9 ל-3.1 , הכרטיס מסך מקבל המתח הזה? עד כמה שאני יודע כרטיסי מסך ניזונים מ12V . מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  17. טוב!... זה בדוק על המחשב שלי מי שלא הצליח על המדריך אני יעלה את הקובץ.... http://www.megagames.com/news/html/pc/doom3enhancetheexperiencept2.shtml בבקשה ..... זה רק לכרטסי ati מקווה שזה יעשה רק טוב ! לכולם ! אוהב אותכם hwzone

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  18. יש לי אסוס X800XT אחרי שהיתקנתי הכל היה טוב אחרי כמה זמן הוא אמר לי(תמונה) לא שיניתי הגדרות ולא היתקנתי תוכנות מסוימות זה קרה לבד אחרי שאני מתקין שוב זה מיסתדר אבל חוזר אחרי זמן מה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  19. כרטיס שלא משווק ע"י הם יותר, הכרטיס מת, אז מה אני אקבל במקום ? אולי איזה DVI ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by pingo,

קניתי כרטיס מסך, הנה השם המדויק-GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB- ורציתי לדעת אם הוא חזק או" מאוד חזק", הוא עלה לי 2500 ש"ח הזמנתי אותו מ-חול. וכמובן אני יפרט לכם איזה מחשב יש לי ותגידו לי אם זה נראה לכם. מעבד-3000MHZ 1MB של פרסקוט זיכרון 2GB 400MHZ של דואל כמובן כונן קשיח 200GB סאטה 8MB בופר 'נראה לי מן הסתם 7200RPM' רק רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יעבוד עם זה טוב? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by 114508534,

ככה קראתי היום ש YES מתחילה לחבר לאט לאט מנויים ל PVR שלה ורציתי לדעת האם נגיד אני יכול להביא TIVO ולחבר אותו ושהוא יסתנכרן עם המערכת של YES או פשוט לחבר את ה HTPC שלי ושהוא יסתנכרן עם המערכת ..... ואפשר אולי מתומים טכניים על ה PVR

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. באתר של [ftp=ftp://http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93]http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93[/ftp] פורסם דרייבר חדש לכרטיסי GeForce מס' הגרסא 66.93 WHQL. נאמר שהדרייברים תואמים את כל כרטיסי הג'יפורס לדורותיהם (מה שמשמח אותי כי באמת שאני רוצה להפטר מה 30.82 המיושנים). כפי שחלק מכם ודאי יודעים בגרסאות הקודמות לא הייתה תמיכה לכרטיסים שאינם תומכים בDX8 לפחות, מה שגרם לתצוגה מעוותת של 16 צבעים במשחקים. להלן רשימת השיפורים בגרסא זו: Added support for GeForce 6600, GeForce 6600 GT, and GeForce 6200 Added support for SLI Added support for using HDTV over DVI connectors Added support for 512 MB frame buffer GPUs Added support for advanced DVI timing on all GeForc…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by ORrrr,

ATI הוציאה דריבר חדש למי שמשתמש בבטא של xp-64 לסדרת הרדאון שלה.. רק מודיע

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by gggilad13,

בן דוד שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב דיי נמוך. התקציב הוא 300-400 ש"ח מקסימום, מה אתם מציעים לקחת בחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. Started by gggilad13,

אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בסביבות 1000 ש"ח בעיקר למשחקים. על מה עדיף ללכת NVIDIA או ATI?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים