עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tal_levi1000,

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה יוצא? Gainward Bliss 7800 GS וכמה הוא אמור לעלות? ה78GS שאני רוצה לקנות (של EVGA) עולה 300 דולר אתם חושבים שהוא יעלה הרבה יותר מ300?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by imac,

אצל החיות הוא עולה ש"ח 1,789 , שזה זול עד חשד... מה אתם אומרים על המסך ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by rantza,

האם ניתן להגדיר שהטלויזיה תידלק על AV כברירת מחדל ולא על ה-HD?המחשב שמחובר אליה תמיד בכבל HDMI נימצא במצב שרק המסך כבויי ואולי מכך הוא מזהה את המחשב. שאני מכבה את ה-TV בערוץ רגיל או במקור אחר (נגיד DVD) ובהדלקה, ה-TV תמיד מתעורר עם כניסת המחשב ב-HD.הטלוויזיה היא -Philips 32 PFL 7962 לפני כ-4 שנים כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by ronensharf,

שלום חברים, האם למישהו ניסיון עם המסך Asus MW22IU? האם מומלץ? רונן

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. Started by justblack,

שלום חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 400 שח שיהיה AGP X4 זה התקציב... תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by -R-E-L-,

יש מלא 7600 אבל איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור ומהירויות שעון.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. התקנתי את כרטיס המסך הנ"ל, עם 169.21 Forceware. הדרייבר הפאשיסטי לא מאפשר לי לבחור סוג PAL ולא שום דבר אחר לגבי הטלויזיה. היציאה של הכרטיס היא S VIDEO, שמחוברת באמצעות המעביר שמסופק עם הכרטיס לקבל RCA שמחובר לטלויזיה. כשהכרטיס מנסה לזהות את הטלוזיה לפעמים אני זוכה לכמה דקות של תהילה ורואה את הטלוזיה מציגה את שולחן העבודה שלי, אבל אז הPREVIEW של הדיירבר נגמר, וחוזר למסך הרגיל. אותה דבר קורה גם עם DUAL VIEW. לפעמים הזיהוי האוטומטי טוען שאין בכלל טלויזיה מחוברת, וממשיך להיות תקוע על AUTO. יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  8. שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by zumara,

יש לי 6800 GT של GIGABYTE והוא מתחמם הרבה יותר מהאחרים 60 מעלות על מנוחה הייתי רוצה לדעת על דרכים לקרר אותו

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. קניתי מסך LCD של סמסונג - 931C ויש מיקרים שפריימים מתחלפים - אבל במיקרים ממש ספציפיים שבהם איזה חלק במסך הופך לזמן ממש ממש קצר לצבעי הקשת למשל הפאנל של הציוד במשחק אובליביאון, הטאבים שבפיירפוקס, השמיים במשחק באטלפילד 2142 למישהו יש מושג למה זה? יכול להיות שזה כתוצאה מהדרייבר של הכ"מ שדרך אגב הוא לא שיחרור רישמי שלי נוידיה - הורדתי אותו מ GURU3D בבקשה עזרו לי - החשש הכי גדול שלי שזה המסך תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, היות וכנראה שנשתדרג בטלויזית תלת מימד (1024x768) והכרטיס הנוכחי שלי כבר קצת זקן (4870x2) וחסר לי יציאות להריץ שני מסכים וטלויזיה במקביל, אני שוקל להשתדרג. אני מבין שעדיף nvidia כי הם חזקים בכל השטויות של תלת מימד, אז אין לי בעיה ללכת לכיוון הזה. מבחינת מחיר, אני חושב ש1500 זה הגבול שלי, למרות שאם יש צורך לעלות טיפה כדי לקבל הבדל ממשי, זה אפשרי. הדרישות מהכרטיס יהיו לספק תוכן גיימינג למסך 1980x1080 ולספק תוכן מדיה וגיימינג תלת מימדי למסך 1024x768 תוך כדי ששניהם ועוד מסך 1680x1020 מחוברים במקביל. אם אפשר לקבל את BF3 על 1980x1080 על אולטרה במעל 60 פריימים יציבים, זה יהיה מאד נחמד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי בעייה ממש מוזרה המסך שלי (SAMSUNG 17" SYNCMASTER 700IFT) משמיע רעשים יחסית חזקים במיוחד כשיש הרבה מסוג צבע מסויים המסך הוא חדש (נקנה בערך לפני כשנה וחצי) והרעשים התחילו לא הרבה זמן אחרי קנייתו (למה לא הלכתי ישר לחברה אתם שואלים? בגלל שחשבתי שזה נורמאלי מכיוון ששמעתי את הרעשים האלה גם במחשבים אחרים אבל בסוף אמרו לי שזאתי יכול להיות בעייה חמורה)ברצוני לציין גם שהיה לי מסך ישן שמחובר לאותו המחשב שהשמיע את אותם הרעשים והחלפתי אותו ואז חשבתי שהרעשים מהמסך הישן הם בגלל שהוא כבר ישן ופגום אבל הרעשים מופיעים גם במסך החדש האם זה בגלל המחשב? יכול להיות בגלל שניסיתי כמה פעמים בטעות לחבר את הכבל של הכבלים ל TV OUT של המאיץ? ואין לי TV IN פשוט לא ידעתי את זה ואז השתמשתי בכל מינ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני באמצע משחק ולפעמים זה עושה תקיעות, שמתי את המאוורר על 100 אחוז כמו שרואים בתמונה, מה לעשות עם ההגדרות האחרות? אין לי מושג מה הם http://imageshack.us/f/215/66912632.jpg/

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by josefin16,

קודם כל שלום לכולם אני חדש באתר. שאלתי היא אני רוצה את חוות דעתכם על הכרטיס הגרפי הזה שמופיע בנושא ממש אעריך את חוות דעתכם.

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by nadavy11,

יש לי את המפרט הבא - ספק - corsair vx 450 מעבד - intel 9550 @ 3.5 (מוגבל ב OC מהלוח) זכרונות - 2x1GB Geil 800Mhz 2x2GB G.Skill 800Mhz (CL זהה) כ. מסך - 8800GT לוח אם - Abit IP35-E מסך - Dell 2410 אני רוצה לשדרג כרטיס מסך בסכום של עד 2000 שקל ואשמח לייעוץ שיתאים מול המעבד גם, אם הוא יכול להוות צוואר בקבוק. המשחקים העיקריים שמשחק בהם הם The Witcher 2, AC, דיאבלו 3 (עלינו לטובה), Skyrim ודומים. אני יודע שאצטרך ספק חדש, אשמח להמלצה גם לגביו. תודה וחג שמח

• 53 תגובות
    • 5k צפיות
  16. עד כמה רחוק אפשר להגיע??

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by Ronll,

כמה ירדו הביצועים ביו PCIE1 או 2

18. Started by nim901,

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=84357 מדהים לאן הגענו

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by tk4,

יש לי 600 ושניהם בטווח מחיר הזה... מה אתם אומרים לקחת? או שבכלל משהו אחר? ה9800GT בגרסאת הSynergy http://www.zotac.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=483 אגב מה SYNERGY אומר בתכלס?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי, אני כיום עם Geforce 6600GT ומסך 19 אינץ' (LCD) ת'אמת? זה דיי סיפק אותי, בעיקר מכיוון שיש לי PS3, והמשחק הכי מסיבי ששיחקתי במחשב לאחרונה היה RED ALERT 3 (שבאופן מפתיע, נאכל בלי מלח בכלל - ברמת פירוט המספיקה לי) אבל עכשיו מתחשק לי לשדרג, אז בהתחלה חשבתי על לקנות כרטיס מסך מסדרת HD4730 מכיוון שהכרטיס הנוכחי לא מסתדר מספיק טוב עם תוכן 720P (שלא לדבר על מעבר) ואז אמרתי לעצמי, שאולי גם הגיע הזמן לעבור למסכים דקים (באמת שאני מתחיל לאבד פרודוקטיביות ב 1280X1024) אז.. חשבתי על להוסיף לכרטיס את המסך T240 של סמסונג (כי ההפרש בין 22 ל 24 במחיר הוא כבר זניח לטעמי - ואני יושב יחסית רחוק מהמסך) השאלה הגדולה היא, האם מעבר לרזולוציה טבעית של 1920X1200 לא תדרוש כרטיס עם מעל 512 זיכרון…

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by the_big,

קניתי 6600GT ויש לי אפשרות להחליף ריצתי לשמוע הצעות והערות למשהו יותר טוב חריגה אפשרית עד 200 ש"ח הכרטיס עלה לי 600 ש"ח

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by AtomiX,

אני מתלבט בקניית כרטיס 6600GT.. הלוח תומך SLI עכשיו השאלה מה זה נותן.. סליחה על הבורות

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני יכול להביא כל כרטיס מארה"ב אשמח אם תגידו לי מה הכרטיס הכי טוב שקיים כיום ל AGP תדרגו לי 5 כרטיסים בבקשה. תודה מראש.

24. שלום יש לי פנטיום 4 עם לוח אם: INTEL D850EMV2 אני רוצה לרכוש את הכרטיס: XFX 6600GT 128MB AGP המוכר בחנות אמר לי שהוא לא בטוח שלוח האם יתמוך בכרטיס הזה. מבקש לדעת האם הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם? אני יודע שהלוח אם עובד עד מקסימום AGP*4, האם הכרטיס יתמוך אחורה במהירות זו? תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. איך אני יודע מהי הרזולוציה הטבעית של המסך(LCD).קראתי את הסטיקים ואני לא ראיתי תשובה/הסבר מה זה. האם לאחר הגדרת והבנת הרזולוציה הטבעית יש הבדל לטקסט,גרפיקה,ומשחק? ומה הקשר של התשובה בבקשה לכרטיס מסך? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.