כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז אני מתכוון לקנות את לוח האם הבא: asus P5RD1-VM שבא עם הציפסט RADEON 200 ועם הכרטיס X300, עכשיו אני צריך תמיכה בלפחות 3 מסכים, בשביל הרחבת שולחן העבודה, והמחשב לא מיועד למשחקים בכלל. אז אמרו לי שהלוח יתמוך ב3 מסכים (ביחד עם הOB) אם אני אוסיף כרטיס מסך של ATI (עם 2 יציאות). חשבתי בהתחלה לקנות עוד X300 אחד אבל אז נזכרתי שיש לי RADEON 7000 מתקופת היורה. האם אני יכול לחבר אותו בעזרת מתאם AGP --> PCI-E והוא יתמוך ב3 מסכים בלי בעיות (ביחד עם ה OB) למישהו יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 יש אופציה יותר טובה במחיר הזה ? לAGP...
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
היי.. ככה, אני משתמש במחשב לא למשחקים יותר מדי.. אני צריך כרטיס מסך חדש - רצוי שתהיה לו כניסת DVI כי הבנתי שזה הולך חזק עם המסכים הדקים ... אני משחק מדי פעם - FIFA2006 ומשחקים בסגנון שלא דורשים הרבה ברזולוציה נמוכה .. המחשב: amd athlon 64b s939 הלוח: gigabyte k8nsc939 nforce3 .. כרטיס AGP כמו שהבנתם.. אבל אני רוצה שיריץ משחקים סבירים (FIFA, MANHUNT והדומים להם...)... בסביבות ה400 רצוי פחות... ואפשר לחרוג אם זה קריטי ! אני משתמש היום ב - Nvidia geforce 4 128 mmx והוא לא מספיק טוב לFIFA ... אז משהו טיפהלה יותר מתקדם במגבלות המחיר.. תודה רבה רבה .
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ה-GTX295 מורכב משני כרטיסי ג'יפורס שחוברו יחדיו, ויהיה כנראה המהיר מסוגו בעולם המלחמה בין ATI ו-Nvidia על השליטה בשוק כרטיסי המסך מולידה מידי כמה חודשים מפלצות של ממש, ניסויים טכנולוגיים מסובכים ויקרים שרובנו לא נוכל לקנות - אך זו בהחלט איננה סיבה לא להתלהב מהם... גבירותיי ורבותיי, קבלו את ה-GTX295, המלך החדש של הגרפיקה התלת-מימדית - לפחות עד ש-ATI תענה לו במפלצת חדשה משלה. ה-GTX295 מורכב למעשה משני כרטיסים שחוברו להם יחדיו. לכל אחד מהכרטיסים האלה יש מעבד GTX 200 (אחד המהירים של Nvidia), ו-896 מגה-בייט של זיכרון DDR3. המערך המטורף הזה גם צורך לא מעט חשמל: 289 וואט, ליתר דיוק. מצד שני, בזכות טכנולוגיה חדישה שתוציא את המיטב מהחיבור בין שני הכרטיסים, ב-Nvidia מאמינים כי ברגע…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אהלן , אני מרכיב מחשב כרגע , asus x99 deluxe 5280 i7 RAM 16 GB DDR4 נותרו רק ספק של 1010W וכרטיס 580 GTX ישנים שצריך להחליף . השאלה שלי ,האם יש קירורי מים לכ. מסך בארץ? כמובן ל-GTX980 . ושמתי לב שהוא מגיע ( GIGABYTE) כמו הגרסא נקיה של NVIDIA, עם מאוורר אחד קטנצ'יק . אין של תחליפים ? ( טראומה מ-RADEON עם מאוורר אחד זהה , מאז אני לא שומע טוב )
-
- 33 תגובות
- 8k צפיות
- 1 follower
-
-
בחודש הבא יוצאים כרטיסי ה8600 לפי התכנון של NVIDIA. שאלת השאלות - האם כדאי לחכות לכרטיס 8600GT והאם הוא יתומחר פלוס מינוס כמו ה7600GT ויהיה זמין לAGP? (הנקודה הקריטית כמובן) או שאני סתם מבזבז את הזמנן בהתלבטויות וDX10 על AGP לא הולך להיות ליביו
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לשחק בהיטמן 2 על הרדאון 9000 פרו , והוא לא רץ לי ! נותן ERROR בקשר ל-D3D או שעושה לי "פעולה לא חוקית" כזה..."סגור". ובג'י פורס 4 של דוד שלי פועל חלק (440MX)... מישהו יודע משהו ?! תודה! עריכה : ניסיתי עכישו שוב הפעם ב-XP...הוא פשוט נכנס למשחק ויוצא ממנו מידית בלי שום ERROR בלי שום כלום.. בבקשה תעזרו לי !!! אני נואש...
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני צריך ליצור לוגו במחשב עם איזה תוכנה אני עושה את זה בצורה הכי מהירה והכי פשוטה????
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הכרטיס הזה יוצא? Gainward Bliss 7800 GS וכמה הוא אמור לעלות? ה78GS שאני רוצה לקנות (של EVGA) עולה 300 דולר אתם חושבים שהוא יעלה הרבה יותר מ300?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אצל החיות הוא עולה ש"ח 1,789 , שזה זול עד חשד... מה אתם אומרים על המסך ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר שהטלויזיה תידלק על AV כברירת מחדל ולא על ה-HD?המחשב שמחובר אליה תמיד בכבל HDMI נימצא במצב שרק המסך כבויי ואולי מכך הוא מזהה את המחשב. שאני מכבה את ה-TV בערוץ רגיל או במקור אחר (נגיד DVD) ובהדלקה, ה-TV תמיד מתעורר עם כניסת המחשב ב-HD.הטלוויזיה היא -Philips 32 PFL 7962 לפני כ-4 שנים כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום חברים, האם למישהו ניסיון עם המסך Asus MW22IU? האם מומלץ? רונן
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 400 שח שיהיה AGP X4 זה התקציב... תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש מלא 7600 אבל איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור ומהירויות שעון.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
התקנתי את כרטיס המסך הנ"ל, עם 169.21 Forceware. הדרייבר הפאשיסטי לא מאפשר לי לבחור סוג PAL ולא שום דבר אחר לגבי הטלויזיה. היציאה של הכרטיס היא S VIDEO, שמחוברת באמצעות המעביר שמסופק עם הכרטיס לקבל RCA שמחובר לטלויזיה. כשהכרטיס מנסה לזהות את הטלוזיה לפעמים אני זוכה לכמה דקות של תהילה ורואה את הטלוזיה מציגה את שולחן העבודה שלי, אבל אז הPREVIEW של הדיירבר נגמר, וחוזר למסך הרגיל. אותה דבר קורה גם עם DUAL VIEW. לפעמים הזיהוי האוטומטי טוען שאין בכלל טלויזיה מחוברת, וממשיך להיות תקוע על AUTO. יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי 6800 GT של GIGABYTE והוא מתחמם הרבה יותר מהאחרים 60 מעלות על מנוחה הייתי רוצה לדעת על דרכים לקרר אותו
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD של סמסונג - 931C ויש מיקרים שפריימים מתחלפים - אבל במיקרים ממש ספציפיים שבהם איזה חלק במסך הופך לזמן ממש ממש קצר לצבעי הקשת למשל הפאנל של הציוד במשחק אובליביאון, הטאבים שבפיירפוקס, השמיים במשחק באטלפילד 2142 למישהו יש מושג למה זה? יכול להיות שזה כתוצאה מהדרייבר של הכ"מ שדרך אגב הוא לא שיחרור רישמי שלי נוידיה - הורדתי אותו מ GURU3D בבקשה עזרו לי - החשש הכי גדול שלי שזה המסך תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, היות וכנראה שנשתדרג בטלויזית תלת מימד (1024x768) והכרטיס הנוכחי שלי כבר קצת זקן (4870x2) וחסר לי יציאות להריץ שני מסכים וטלויזיה במקביל, אני שוקל להשתדרג. אני מבין שעדיף nvidia כי הם חזקים בכל השטויות של תלת מימד, אז אין לי בעיה ללכת לכיוון הזה. מבחינת מחיר, אני חושב ש1500 זה הגבול שלי, למרות שאם יש צורך לעלות טיפה כדי לקבל הבדל ממשי, זה אפשרי. הדרישות מהכרטיס יהיו לספק תוכן גיימינג למסך 1980x1080 ולספק תוכן מדיה וגיימינג תלת מימדי למסך 1024x768 תוך כדי ששניהם ועוד מסך 1680x1020 מחוברים במקביל. אם אפשר לקבל את BF3 על 1980x1080 על אולטרה במעל 60 פריימים יציבים, זה יהיה מאד נחמד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה ממש מוזרה המסך שלי (SAMSUNG 17" SYNCMASTER 700IFT) משמיע רעשים יחסית חזקים במיוחד כשיש הרבה מסוג צבע מסויים המסך הוא חדש (נקנה בערך לפני כשנה וחצי) והרעשים התחילו לא הרבה זמן אחרי קנייתו (למה לא הלכתי ישר לחברה אתם שואלים? בגלל שחשבתי שזה נורמאלי מכיוון ששמעתי את הרעשים האלה גם במחשבים אחרים אבל בסוף אמרו לי שזאתי יכול להיות בעייה חמורה)ברצוני לציין גם שהיה לי מסך ישן שמחובר לאותו המחשב שהשמיע את אותם הרעשים והחלפתי אותו ואז חשבתי שהרעשים מהמסך הישן הם בגלל שהוא כבר ישן ופגום אבל הרעשים מופיעים גם במסך החדש האם זה בגלל המחשב? יכול להיות בגלל שניסיתי כמה פעמים בטעות לחבר את הכבל של הכבלים ל TV OUT של המאיץ? ואין לי TV IN פשוט לא ידעתי את זה ואז השתמשתי בכל מינ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני באמצע משחק ולפעמים זה עושה תקיעות, שמתי את המאוורר על 100 אחוז כמו שרואים בתמונה, מה לעשות עם ההגדרות האחרות? אין לי מושג מה הם http://imageshack.us/f/215/66912632.jpg/
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש באתר. שאלתי היא אני רוצה את חוות דעתכם על הכרטיס הגרפי הזה שמופיע בנושא ממש אעריך את חוות דעתכם.
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא - ספק - corsair vx 450 מעבד - intel 9550 @ 3.5 (מוגבל ב OC מהלוח) זכרונות - 2x1GB Geil 800Mhz 2x2GB G.Skill 800Mhz (CL זהה) כ. מסך - 8800GT לוח אם - Abit IP35-E מסך - Dell 2410 אני רוצה לשדרג כרטיס מסך בסכום של עד 2000 שקל ואשמח לייעוץ שיתאים מול המעבד גם, אם הוא יכול להוות צוואר בקבוק. המשחקים העיקריים שמשחק בהם הם The Witcher 2, AC, דיאבלו 3 (עלינו לטובה), Skyrim ודומים. אני יודע שאצטרך ספק חדש, אשמח להמלצה גם לגביו. תודה וחג שמח
-
- 53 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
עד כמה רחוק אפשר להגיע??
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-