כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אם אני רוכש מסך עם חיבור dvi אני חייב להחליף גם כרטיס מסך עם חיבור כזה במקרה שאין לי כרטיס עם dvi . או שיש במסך גם אופציה לחיבור רגיל. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך ללא ה"בטן" מאחורה בתקציב של 1500 +- ללא חריגה משמעותית ולא פלסמה בשום פנים ואופן מישהו יכול לתת אופציות ואם אפשר גם תמונות / לינקים. תודה !
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם המחירים של ATI 9800 pro הולכים לרדת אם כן לכמה בערך ובכמה זמן... כי ראיתי כתבה שבגלל ג'י פורס ATI מורידים מכירים
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
הכרטיסים האלה בערך בתקציב, איזה הכי משתלם? (על מערכת AMD 64 3000 RADEON 9600XT DVI 256MB XFX FX5900XT 128MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB(אם יש ב1200-1300) xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
האם יכול להיות ש nfsu2 שדרך אגב משחק מדהים! המחשב שלי לא סוחב אותו בהגדרות גבוהות? עם מפרט של פ4 3ג 512דדר עם כרטיס רדאון 8500 128 מה שמפליא הוא שניד פור ספיד הקודם רץ ממש טוב בהגדרות גבוהות שלא תחשבו שאני הוזה אני יודע שזה כרטיס בינוני לחלוטין אבל עדיין אני מצליח להריץ ממש בהגדרות נמוכות
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
ל 6600GT יש צינורות נעולים חוץ מה 8 שיש לו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הframewrok 1.1 מוקתן וגם הsp1 שלו....אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים עם הקונטרול סנטר יש משו שלא מסתדר לי בתהליכים שרצים ברקע יש לי פעמים את הקובץ CLI.exe זה צריך להיות ככה? וגם כשאני לוחץ פעמיים על האייקון החדש של ati הקונטרול סנטר לא עולה רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז על catalyste control center הוא עולה..וגם פעם אחת שסתם בדקתי קצת את הקונטרול סנטר זה כתב לי שקרתה איזה תקלה עם הframework 1.1..
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי SIS 315 שהכל עבד טוב ויפה עם הטלוויזיה וראיתי הכל בלי בעיה, עד שהתקנתי את הSP2 החדש. האם יש קשר? יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך פתאום נשמע צליל כזה כמו שמחברים\מנתקים משהו לUSB למישהו יש מושג מזה ולמה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסביבות ה ? :nixweiss:1200
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש וחסר לי כרגע כרטיס מסך. חשבתי ללכת על ה 6600GT שעושה רושם שהוא מצויין. אבל אני מפחד להצטער אחרכך שיגיעו ה 6800 ב PCI-E התקציב שלי יאפשר לי ללכת על 6800NU שאמור לעלות 300-400 שקל מעל ה 6600GT . אם מדובר בכמה ימים אז אני אחכה.. יש לכם מושג ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
Radeon X700PRO 256mb , 128Bit , DVI, PCi-Ex16, TV VIVO יש למישהו ביקורות על הכרטיס הזה? האם הוא מומלץ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 ש"ח, האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה תודה
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
פשוט דנו תגובות על המסך: lcd-lg 1730s ועל כרטיס מסך: sapphire 9600xt וגם המלצות על כרטיס מסך בתקציב של 1000 שקל
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו יודע איך בודקים את המתח שבו עובד הכרטיס? יש לי לוח עם אפיק AGP שמוציא 1.5v ואני רוצה לדעת מה המתח של הכרטיס
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הבאתי את הכרטיס החדש שלי giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. wtf is that?!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם אני קונה את המסך עדיף אחריות של יבואן כי יש חנויות שהאחריות הי במעבדות שלהם . תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום קראתי בפורום פה על כמה מהחברות שעושות R9800pro ולפי מה שהבנתי MSI הם הכי מומלצים אבל מה עם החברה powercolor? איך הקירור שלהם ואיך ביצועי האובר קלוק והאם הם עושים בעיות? ועוד חברה שאני שוקל לקנות היא ספירה אטלנטיס קראתי עליה קצת פה בפורום אבל לא השגתי תשובה ברורה אם היא איכשהו משתווה לMSI. תודה רבה
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי mag770t הוא טוב או שאני יצטרף לקנות מסך חדש? :s05: יש לי אותו כבר כמעט 5 שנים יש הבדל במסכים כל כך שאני ירגיש?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
Radeon 9600XT 256mb(sapphire) / GeForce 5900XT 128mb (albatron)1 <------ מה עדיף? רדאון 1100 ש"ח.. ג'י-פורס 1200 ש"ח.. תנו חוות דעת בתודה מראש עמרי ;]
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כל הרכיבים מצויינים רק דפקו אותו עם הכרטיס מסך והביאו לו את הזבל הזה אז לאיזה רדאון הוא משתווה ואיך הוא יחסוב משחקים חדשים האם אפשר יהיה לשחק על גרפיקה גבוהה או לא?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בעל כרטיס מסך sapphire radeon 9800 pro 128mb 256bit אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס, וראיתי שיש באתר של ati את catalyst 4.9 , תיארתי לעצמי שזה הדרייבר שאני צריך, אבל ראיתי שיש גם באתר של sapphire catalyst 4.9 ששוקל פחות מבחינת מקום... מה ההבדל בינהם, איזה אני צריך להוריד...? בנוסף ראיתי שיש איזשהו דרייבר עם סימנים של "אומגה" איזה דרייבר זה? האם הוא עדיף? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים יותר טוב? ATi Original Radeon X800Pro 256-bit DDR3 256MB http://www.ati.com/designpartners/media/images/x800pro_board.jpg או ATI Radeon 9800XT 256MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail http://www.ati.com/designpartners/media/images/R9800xt_board.jpg ולמה ה9800XT עולה כ500ש"ח יותר מהX800PRO שהוא הרבה יותר חדש ? (הוא מוחלש או משהו ?) ??
-
- 87 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-