כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שואל שאלה זו עבור חבר. הוא צריך כרטיס מסך וכרגע יש לו את האפשרויות הבאות: HD 4850 512MB HD 4830 1GB 250GTS 1GB * ספק כוח SEASONIC S12 II BRONZE 620W השימוש הוא עבור משחקים (מה שיוכל לרוץ) וגם שימוש ב-2 מסכים בו-זמנית. איזה כרטיס ייתן לו את הביצועים הטובים ביותר? ללא התייחסות למחירים שלהם אלא רק לביצועים. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כנראה שעוד מספר ימים אני מזמין את המחשב שלי מחול והיתלבטתי כרטיס מסך של איזה חברה לקחת הכרטיס שאני אקח יהיה 7800GTX (אלא מה?) ההעדפה הראשונה של אבא שלי היתה אסוס כנראה בגלל המוניטין וגם ראיתי שיש להם באנדל עשיר מאוד בבקשה המלצות רק לכרטיסים שנמצאים ב NEWEGG
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לאלו מכם שעדיין לא שמו לב, לאחר מספר חודשים שהנושא נשכח מעט המדריך שב ועודכן (יש מקום לציין את תרומתו של 3DGOD ביצירת ועדכון המדריך). הנושא מאוד מקיף, ולכן רצוי לעיין בו לפני כל פתיחת דיון בנושא הנ"ל. למדריך
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה אמורה להיות די ברורה מהכותרת... אח שלי נמצא עכשיו בארה"ב ועוד היום הוא אמור להתקשר ולתת לי כתובת שאני יוכל לשלוח אליו דברים מnewegg... בגלל שאני ממש מפחד על הקטע של האחריות החלטתי שאני יקנה משם רק כרטיס מסך (6800GT של leadtek) וזכרונות (סתם זכרונות value של קורסאייר) אז השאלה, כמו בכותרת - האם ה6800GT של leadtek הוא טוב, מבחינת קירור, איכות ייצור וכו'? והאם שווה להביא אותו מארה"ב (309$ = בערך 1500 שקל)? דרך אגב, הודעה ראשונה שלי פה ;D ;D עריכה - שכחתי לשאול עוד משהו, איזה ספק אני צריך בשביל להחזיק כרטיס כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מפרט והמליצו לי על הכרטיס LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail שעולה 1200 שקל עכשיו רציתי לדעת איך הוא בהשאווה לכרטיסים 7600 X800XL 1800\GT \ XL ועוד כרטיסים מאותו התווך של ה MID-RANGE מבחינת הכסף והתמורה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה יש לי את הכרטיס הנ"ל ומכיוון שלוח ה-PCB שלו חשוף מצטבר עליו המון המון אבק שקשה לנקות ודורש ניקוי קומפרסור כל כמה שבועות. מעוניין להביא לו לוחית אחורית כדי שיהיה יותר קל לנקות. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי משהו ספציפי לדגם הזה, האם לוחית של Signature רגיל תתאים לו? ואם כן מאיפה הכי כדאי להזמין? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Leadtek ל- GAINWARD ו- GIGABYTE וגם GIL
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! קניתי כרטיס מסך FX5900XT של חברת Gigabyte. לפי המדריך למשתמש שקיבלתי עם הכרטיס מופיעה לשונית במאפיינים של הכרטיס שנקראת "הגדרות טמפרטורה" שדרכה ניתן לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך. משום מה אצלי לא מופיעה לשונית זו, אלא רק שאר הלשוניות הרגילות (כיוונון מסך, תזמון תצוגה, תיקוני צבע וכ"ו..). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסרתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי שוב את הדרייברים החדשים מהדיסק של הכרטיס - וזה עדיין לא פתר את הבעיה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים 19 או 17 תחליטו אתם עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר ל…
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואיתו קרוספייר 4850... עכשיו.. איך אני מגדיר ששני הכרטיסים יעבדו? בתוכנה של הדרייבר מסמן את ה enable crossfire x? משהו כזה... ועוד משהו.. אממ הטמפרטורה לא משהו היא די גבוה באיידל, אני מפחד להכנס למשחקים ... אני מפחד שהכרטיסים יתחממו יותר מדי תמונה: הא וטמפרטורה לא קבועה.. פעם גבוה למשל 70 ופעם אחת "נמוכה" אפילו 60 עכשיו.... ניסיתי תמדריך בתוכנה RivaTuner עם הגברת מהירות המאוררים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת בתוכנה תראו: מישהו יכול לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ברשותי 6600GT agpx8 אני רוצה המלצה לכרטיס למשחקים שיהיה טוב משמעותית ממנו בתקציב 300 עד 350 ש"ח את הכרטיס הכי חזק ל AGP שנכנס לתקציב מעבד 2.8 פרסקוט 1 גיגה זכרון תודה!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הכ"מ מגיע ל90 מעלות במאמץ. מה עושים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה. עריכה: Gigabyte 6600GT 128mb DDR II ולא עבר OC.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה עדיף ולמה?: Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk עולה 1546 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail עולה 1598 ש"ח שימו לב שאחד זה Bulk והשני Retail. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ה 8400GS המעפן שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך... אני צריך כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 330 ש"ח שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, שיחזיק מעמד להרבה זמן ויריץ משחקים כמו Counter Strike ודברים בסגנון על 100FPS כמעט קבוע. מפרט: זיכרון 2GB DDR-2 667MHZ מעבד E2160 D.CORE לוח אם MSI P4M900M-L DDR2 VGA ספק ג'נרי לא יודע איזה תודה מראש, רועי נ.ב: אני גר ברעננה אז אני צריך חנות שקרובה אליי כי אני לא יודע איך לשים את הכרטיס מסך בתוך המחשב אז אני צריך שמישהו יעשה את זה בשבילי בחנות..
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך איפה אפשר לראות ולהתרשם מכל החברות כמו וויוסוניק, סמסונג, וכו'..(עדיף בצפון או במרכז). תודה.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שווה לי לקנות את ה4870 על פני ה4850??? הבדל של 250 שקל. וגרסת טוקסיק של ה4870 יותר טובה מהרגילה?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך אני עורך את הBIOS של הכטיס GigaByte GTX260 הוא נעול מבחינת העלאת מתחים ואני רוצה לשנות את זה כדי להמשיך בOC כרגע אני במתח הרגיל דרך MSI AFTERBURNER GPU 705 SHADER 1515 MEMORY 2300 מקורי GPU 576 SHADER 1242 MEMORY 2000
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחר שכבר כמה שבועות אף אחד לא עונה על השאלה שלי בפורום מפרטים, אז החלטתי לכתוב את השאלה כאן (קישור לדיון). הנה המפרט שהרכיבו לי בפורום כאן: זה החבילה בכולל. עכשיו השאלה שלי הייתה: תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס מסך טוב יש בין המחירים 500-600 ש'ח ? (pci-express)
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלומות. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (66GT) בפתרון שנראה מאוד מפתה של ATI ה- X800GTO... לפי מה שהבנתי מה שטוב בכרטיס הנל הוא שאפשר כמעט בוודאות לפתוח את הצינורות שלו וככה הוא מתפקד כ X800XL וכאמור הליבה של הכרטיס מסך הזה היא ליבה של X850XT רק בדאונקלוק, ככה שב OC פשוט אפשר להפוך אותו ל X850XTPE והליבה אמורה לעמוד במיהרויות האלו כי היא רק בדאונקלוק... עכשיו שאלתי היא כזו... האם זה בדוק כי כל כרטיס כזה או אחר של X800GTO פותח את כל הצינורות ? ואפשר לעשות איתו OC כזה טוב וליבה תחזיק ? אם כן איזה חברה הכי מומלצת ובוודאות יפתחו הצינורות ? SHAPPIRE ? מה אתם ממליצים... בנוסף הבנתי שהקירור סטוק שבא איתו דיי "זנותי" תסלחו לי הביטוי... האם הקירור הזנותי הזה עש…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ראיתי במחיר 613 וזה גם התקציב המקסימלי שלי שמעתי שזה כרטיס מאד חזק אבל אני חושש אם הספק יחזיק אותו .{כבר פעם אחת נשרף לי מחשב בגלל טעויות כאלה} ספק SEASONIC 400W : SS-400ET מפרט amd athlon 6000x2 129w 2084= 2x1024} ddr2 g skill} לוח של אלבטרון לא זוכר את הדגם שתי דיסקים קשיחים של 320 gb sata 2 צורב dvd lg x18 מארז 6a19b ספק SEASONIC 400W : SS-400ET
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי GTS250 והוא מחובר בעזרת מתאם DVI-HD לטלוויזיה טושיבה 42WL66 FULL HD ולא משנה איזה רזולוציה יש בריחה של הקצוות מכל הכיוונים. מה לעשות? במסך הרגיל שהוא מחובר באותו חיבור אין בריחה של תצוגה[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 15:56:59 תכלס איך הכי כדאי לחבר את המחשב לטלוויזיה?עם הכבל HDTV שנותן לי או SVIDEO או קומפוננט או בHDMI? עריכה: טוב בSVIDEO רואים ממש גרוע. קומפוננט לא ניסיתי ובHDMI יש בריחה של תצוגה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70641.0 המליצו לי לקנות את הכרטיס הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1168 הוא אמור להיות יותר טוב מכל FX5200 או Radeon9200. אני לא ממשיך את הנושא הקודם, כי הוא דיבר על איזה כרטיס לקנות בסביבות ה 400 ש"ח, וכאן אני כבר יודע מה לקנות, אבל צריך עוד קצת תגובות ממי שמבין. וכן, עשיתי חיפוש באתר, רוב הנושאים שנמצאו הם משנת 2003 או 2002, ואחרי 2 עמודים, שלא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך, החלטתי לפתוח נושא חדש. בקיצור, אני רוצה להזמין, ולכן החלטתי להריץ חיפוש קצר באינטרנט - לבדוק האם יש מחיר טוב יותר. מסתבר שיש מקומות שמוכרים את הכרטיס בדגם ה 128MB שלו בתוספת מחיר יח…
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה להביא כבר את המחשבב ופשוט שיגעתם אותי פהה. תגידו לי פעם אחתת ולתמיד . מה כדאי לקנות ? ריידון או ניבידיה ? HD4850 או 8800GT ? תודהה
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1799 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1768 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2394 ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-