כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
נושא.. :\
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 מה אתם אומרים עליו? יריץ לי משחקים ברמה סבירה? ואיך הקירור שלו? ואם למישהו יש מושג איך החנות זיגזג שירשום פה גם תודה לכל העוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=3 מדהים איך ה-9800P שהיה עד לא מזמן " המלך " הולך לעולמו. עם תג מחיר של מעל 1000 שקל אין שום סיבה לקנות אותו נכון להיום. ברוב המבחנים ה 6600GT לוקח אותו בהפרשים ניכרים ולמרבה הפלא גם ברזולוציות הגבוהות.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב לפני כשנה עם מסך 17 אינץ' LCD מבית UMAX , לאחרונה הבחנתי בפס דק שלפעמים קשה להבחינו לאורך המסך מצידו הימני. יש לי 3 שנים אחריות אך החנות ממנה רכשתי את המחשב "שמיר מחשבים" כנראה פשטה רגלה ואני מבקשת לדעת מיהו היבואן המספק את האחריות למסך? בברכה,רונית
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לשחק או לראות קבצי וידאו אני צריך לשנות בהגדרות תיקוני צבע של הכרטיס מסך את הבהירות לקצת יותר מהרגיל אחרת הכל ניראה חשוך ולא מובן במסך זה על הבהירות הכי גבוהה יש לכם מושג למה זה קורה?? ויש לי עוד שאלה בהגדרות שבמסך יש Color Control ויש אפשרות של 9300K או 6550K או בחירה עצמית על מה זה צריך להיות??
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברה אני צריך כרטיס מסך PCIe הציעו לי 6600 או 6600 GT בדקתי וזה מעט יקר לי. איזה כרטיס זול יותר ישנו שהוא מספיק טוב למשחקים? בערך עד 600 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, בעזרת השם אני קונה כרטיס מסך ומארז חדש ביום שישי (נקווה שבאמת אני אקנה) ואני לא יודע על איזה כרטיס מסך ללכת (צריך אחד עם יציאת TV OUT), התקציב שלי הוא באיזור ה 1000עד 1100 גג. אני מעדיף כרטיסים שנמצאים בחנות comp4u כי זה נמצא בכפר סבא ובמקרה של בעיה אני יכול להגיע לשם (לעומת חנויות אחרות) או מחנות אחרת באיזור המרכז, תודה
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תקשיבו אני לפני כמה ימים התקנתי את קריסטל 4.11 של ati ,העליתי תמחשב מחדש והוא עלה אך הראה לי צג שחור. אני ניסיתי הכל שחזורים,דרייבירים פחות טויבם לא עזר :-\ פירמטתי תמחשב התקנתי כל מה שדרוש התקנתי את קריסטל 4.11 והוא עשה לי אותה בעיייהה!!!!!!! אז החלטתי להתקין קריסטל 4.10 ושאני מעלה משחקים איתו המסך קופא ולא מאפשר לשחק יש לי רדאון 9600 xt :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום ברשותי 6800GT של GAINWARD. המאוררים של הכרטיס עובדים על 50 % מאמץ כאשר רק התוכנה EXPERTOOL נותנת לשנות את המהירות אבל התוכנה לא עובדת טוב אצלי ויש לה באגים :\ האם למישהו פה יש רעיון איך אני יכול לשלוט במהירות המאווררים ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל לP4B יש לו AGP X4 אני רוצה לקנות 6600GT AGP אבל האם הוא יפעל טוב כי הלוח שלי הוא רק X4 אני אקבל רק חצי ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות אם כרטיסים מסוג 6800 שאפשר פשוט ללכת לקחת? אין בשום מקום חרשתי ממולץ באזור חיפה והאזור תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אנא מכם. הייתי לוקח את הסמסונג 193P, אבל הוא מחוץ לתקציב... זמן תגובה של 20 מילישניות יספיק, לא צריך 16 או 12 (זה לא לגיימר). DVI חובה (אלא אם אין אף מסך מתאים עם DVI, ואז נתפשר). המלצות?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב הזמנתי היום סופית מחשב אבל אימא שלי לא רצתה שאני יקח כרטיס מסך 9800 פרו אלא הרגיל... בקיצר עד ששכנעתי אותה בעל החנות לא יודע מי היבואן של כרטיסי המסך של MSI והוא לא רוצה לקנות מחנות אלא מהיבואן....אני רוצה תכרטיס מסך MSI R9800PRO הירוק... בקיצר תעזרו לי בבקשה ותגידו לי מי היבואן כדי שיהיה לי כרטיס מסך טוב ולא 9600SE.... תודה רבה רבה רבה...
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני חייב לקנות כ. מסך חדש, כי הישן שלי נשרף... יש לי שקע AGP4 ואני חייב כרטיס. יש לי בסביבות ה1100 שח... אז האם לחכות ל 6600 AGP? או לקחת את ה5900 וזהו?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
טוב התקשרתי היום ליבואנים של MSI בארץ EIM ואין להם תכרטיס מסך R9800PRO של MSI ואני לא הולך לקנות אותו מאייבורי... בבקשה תגידו לי מה אני עושה??? ואיזה חברה לקחת במקום MSI??? או שלקחת כרטיס שמשתווה לו בסביבות המחיר 1500 במקום זה??? תודה רבה... ואם תוכלו תגידו לי מי היבואן של החברה של הכרטיס כדי שבעל החנות יזמין ישירות מהיבואן...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני כבר מיואש.. הכרטיס הזה עושה בעיות. מה שכן,יהיה קשה להחזיר אותו.. ואני גם לא בטוח שהוא הבעיה. אז אני שואל כאן ומברר. הוא כל הזמן מכניס כתמים על הווינדוס,עושה הפעלה מחדש למחשב בעת הרצת תמונות,תל מימד,או כל דבר גרפי אחר. הוא גם משנה תצבעים,בקיצור אין מנוחה. בקשר להפעלה מחדש.. אחרי ההפעלה,אני מקבל הודעה בשם 'Microsoft Windows' וכתוב 'שגיאת חומרה' האם אני צריך להחליף אותו או לא? או שזה בכלל לא בעיה של פגם. אודה למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע מה איתכם אבל התחיל להיות לי די כואב לראות את ה-600 + ש"ח שנוספים לי למחיר של פה בארץ לעומת המחירים בחו"ל. האם מישהו פה יודע על אתר מחו"ל שמספק משלוחים לארץ ואם צריך לשלם על זה מכס וכאלה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני רואה לא טוב את הסרטונים במשחק הפילטרים לא טובים הםכזה זזים לא כמו שצריך יש לי כרטיס מסך0: gigabyte radeon 9550 128mb 64bit תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני גם חדש פה, יש לי GEFORCE 4 64 והורדתי את הדרייורים החדשים של NVIDIA (66.93) הבעייה היא במשחק FIFA 2005 המסך מרצד, ניסיתי כבר להעלות את מהירות הריצוד ולהוריד, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק, ניסיתי להסיר את כל הדרייברים למחוק את התיקייה ולהתקין. עזרה? דנור, שלא רוצה דרייברים ישנים.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היה ברשותי כרטיס מסך של חברת ELSA GF 3 רגיל, מאוד מאוד הייתי מרוצה ממנו אך זמנו הגיע והוא נשרף, כעת עלי לבחור חדש ואני לא בטוח באיזה, אני אומנם לא גיימר מושבע אך עדיין נהנה לשחק במשחקים כמו GTA VICE CITY, NFSU2, HL2, וכו'.... אני כרגע מתלבט בין ה 9600XT ל 5900XT, השאלה איך הם בהשוואה ל GF3 הקודם שהיה לי, והאם הם מתאימים למערכת שלי? AMD XP 1700 512 DDR 200 GB או האם יש הצעות אחרות לכרטיס מסך אני אשמח לשמוע?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו הבעיה שלי היא כזאת חבר שלי קונה לעצמו כרטיס חדש והוא רוצה לימכור לי את הישן שלו fx5200 של 128 מגה בעד 250 ש"ח..אז תעזרו לי להחליט.. זה המפרט של המחשב שלי: אינטל פנטיום 3 800מגהרץ 256 מגה של ראם... וכרטיס מסך חלש(רשום גיפורס 4 אבל בטח זאת גירסא מוחלשת כי זה 32 מגה...) עכשיו השאלה שלי היא האם זה מחיר שווה?כמה זה עולה בדרך כלל בחנויות.. איך זה יעבוד על המחשב שלי.. ואם יהיה שינוי ממש משמועתי במישחקים מכו ניד פור ספיד וכאלה עם הכרטיס החדש... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך LCD החדש שלי ואני מחפש Utility שיוכל למצוא אם יש dead pixels מישהו מכיר? בנוסף, כרגע חיברתי לאפטופ ישן עם כרטיס מסך מעפן S3 עם 16MB זיכרון - יכול להיות שזה מסביר למה הצבעים לא נראים כל כך טוב?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 400 ש"ח, ובחרתי לקנות כרטיס מסך מבוסס FX5200, שלא איזה חברה הכי כדאי: Innovision, Gigabyte, Palit, Albatron, HIS, Gainward, Sparkle, Abit או שאולי כרטיס אחר? אני לא משחק הרבה, פשוט יש לי כרגע RIVA TNT 2, אז צריך לשדרג מתישהו...
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-