עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by keypod,

רציתי לדעת אם יש למסכי LCD המלצה האם עדיף להשאיר פועל כל הזמן (24 שעות ביום) ולהשתמש ביכולות ה - POWER MANAGEMENT של המחשב או אם לא הולכים לגעת בו כמה שעות טובות, עדיף לכבות תודה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  2. לאחר שהדלקתי את המחשב הבחנתי בעיוותים רציניים ורצועות שחורות על המסך. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר על הכרטיס מסך (Sapphire Radeon 9800) לא מסתובב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם , קיבלתי היום סוף סוף את החלקים למחשב וסיימתי להתקין אותו עכשיו. מפרט בחתימה. רציתי לשאול את דעתכם על תוצאה של 53000 נקודות ב AQUAMARK . זה סביר לפי הכרטיס מסך והמפרט שלי או מעט ? רציתי לדעת אם ניתן לשפר .. תודה לעונים.

4. בשביל מחשב חדש שמיועד למשחקים איזה כרטיס מסך הכי עדיף מבין הכרטיסים הללו

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. ראיתי השוואות של הכרטיסים 6600GT ב-AGP ל-PCI-E והביצועים זהים למה זה לא בא לביטוי ,היתרונות של ה-PCI-E , (או שזה , כמו שהיה בין AGPX4 ל-AGPX8 ,שלא היה הבדל בביצועים )

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. MISTUBISHI DIAMOND PRO930 SB - הגיע אתמול. צבעים יפים באמת אבל רואים את הפיקסלים - אתם יודעים למה אני מתכוון? כל משטח על המסך מורכב באופן ברור ממרחק של כמעט מטר - מורכב מריבועים קטנים ואינו חלק. למה? לפי הנתונים וגם מה שאנשים אמרו זה אמור להיות מסך מעולה. גם פינה ימנית למטה לוקה בחוסר חדות - אבל הייתי מחליק את זה. תגידו לי - מה קורה עם הריבועים? מסך MAG שלי מראה שטחים חלקים יותר (אומנם בצבעים פחות טובים). מישהו יכול לדווח אם המצב רגיל.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  7. מישהו מוכן להסביר אחת ותמיד האם ההבדלים בין X800 XT PE לבין ה9800PRO האם ההבדלים גדולים \ ענקיים \ לא מורגשים \ ומה ההבדל בינהם לבין ה 6800U ומה נחשב כיום הכטיס הכי חזק ? 6800GT ' 6800U ' X800XT PE

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  8. אני הולך לקנות AMD תוכלו למצוא את המפרט פה באתר במפרטי מחשב ואני לא יודע איזה גם איזה כרטיס מסך עדיף לקנות 9800 PRO או 6600gt או 6800le כמו שהמליצו לי חלק אבל אני מבקש גם סיבה למה זה או זה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. התקנתי את הגירסה החדשה (על גירסה נקיה של XP SP2) והמשחקים נתקעים .... מישהו נתקל בבעיה כזו? הכרטיס שלי: RADEON 9600 256MB 128BIT תודה

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...

11. Started by Athlon-WINGS,

איזה כרטיס עדיף- fx5900xt 128mb או radeon9600xt 256mb רק מאלה...אין תקציב גבוה יותר.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by coorva,

שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. Started by MaoR_KilleR,

שלום חברה, רציתי לדעת איזה מסך \ חברות יציעו את איכות הצבעים הטובה ביותר + בהירות וניגודיות??. כי הבנתי שזמן תגובה לא חשוב........!! תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by adilevy20,

שלום לכולם מה אתם חושבים על המסך הזה: mag LCD 17" דגם ms776 SUPER SLIM ???? אני צריך למשחקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. שלום לכולם , מחר אני מקבל את המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה דגמים ( PCI-E ) 1 . NVIDIA 5900 הרגיל לא XT .. 2. NVIDIA 6600 GT - לגבי הדגם הזה קיימים שני יצרנים. אחד של ג'יגהבייט והשני של לידטק. אשמח אם תגיבו מה לדעתכם עדיף מבינהם. 3. RADEON X700 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2168&catcode=247 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2544 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=2584 חשוב לציין שהתקציב הוא עד 2000 שקל. רצוי יותר לכיוון 1500 . תודה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by Deddy,

עדיף מlogic אבל אם אין שם משהו טוב אז זיגזג... יש בכלל LCD (סביר) במחיר כזה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  17. אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by -CosmicFire-,

היי אחים שלי לא יודע אם זה מתאים לפה אבל בכל זאת יש לי Saphire 9800pro והתקנתי את הדרייברים של ATI 4.11 מהאתר פה אבל אם אני מנסה לפתוח את הקונטרול סנטר יש לי ארור ואין לי את התפריט הזה כשאני הולך לכפתור ימני בשולחן עבודה Properties>Settings>Advanced שמה אמורות להיות לי לשוניות של 3D DISAPLYS וכו' ואין לי אותם מישהו יודע אולי יש בעיה עם הדרייברים ולהחזיר את ה4.10 או משהו?! אני משתגע אי אפשר לראות סרטים בטלויזיה

19. Started by eli20,

האם החברה point of view היא חברה טובה ואמינה? אם כן, האם מומלץ לקנות את הג'יפורס gt 6600 שלהם או לחכות שכרטיסים מסוג זה של חברות אחרות יגיעו לארץ? בתודה לעוזרים, אלי

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  20. שלום היום קניתי את האלברטון 6800 הרגיל לא הגירסה המקוצרת הינה לינק http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1652&catcode=153 ככה כמה שאלות.. 1. קודם כול איך הכרטיס טוב? 2.העם אפשר למצוא אותו בפחות כסף? 3.העם אפשר לפתוח לו את הצינורות כמו שאפשר לפתוח לגירסה היותר נמוכה ה- le?? ועם כן אז העם בגירסה הזאת הפתיחת צינורות תעבוד בטוח או לא?? כי בגירסה היותר נמוכה זה אחד ל-5... 4. יש לי קירור מיים מטורף (מעבד 15 מעלות) וכמובן רכשתי גם בלוק קרור לכרטיס מסך של dd לאיזו רמה נאי יוכל להגיע? העם אני יוכל להגיע לאולטרה?? 5. עם מישהו יכול לתת לי עוד כמה דברים לידע על הכרטיס?? 6.וכמובן העם יש כרטיס יותר טוב מזה בתווך מחירים האלה?? תודהה נ.ב וכמובן העם כדי לי להישאר עם זה או לחכות (…

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  21. אוקיי אני רוצה לדעת האם ההפרשים בין F900B ל F900P הם משמעותיים.. ואם כן אני רוצה מסך במחיר של F900P אולי של ViewSONIC (19 אינץ' CRT שיהיה חזקקק!!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by IdolAdmin,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות שבוע הבא כרטיס מסך ואני צריך עזרה.. אני רוצה להשקיע בסביבות 1500 שקל חשבתי על redeon98000 pro 128mb 256bit אני מעוניין לדעת אם אולי עדיף לי משו אחר במחיר כזה ואיפה הכי כדאי לקנות.. או של איזה חברה לקנות רדאון אני לא מעוניין לעשות אוברקלוקינג או שום דבר דומה.. פשוט את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה.. מקווה שתעזרו לי אפילו שאני רואה שזאת השאלה הכי מאוסה במקום הזה..אבל אתם שולחים את כולם למדריכים לא מעודכנים וזה כבר פסה.. אז תודה לכולם ושיהיה פאננוס..

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by nadav1379,

יש לי רדון9600XT ואני רוצה להוריד דריבר מישהו יודע איפה אני יוריד אני צריך את זה משחק NFSU2 כי יש לי ריבועים יש לי מערכת הפעלה XP

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים