כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה...... 1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה 2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? 3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....? ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחכה דיי הרבה זמן ולא ראיתי שירדו המחירים כמו שאתם אמרתם לי, אני בדקתי בפנדה ובכל מיני חנויות (גם לא חניות אינטרנט)והמחירים נשארו זהים(אותם מחירים) למה, ומתי סוף סוף זה יקרא, וגם מה הכרטיס בכי זול שאני יכול להשיג 6800 GT וגם אם למישהו יש כרטיס כזה במחיר טוב אני אשמח לשמוע moshebr@gmail.com תודה על העזרות שלכם תבינו שאני רוצה לשחק משחקים ואני סתם מחכה עכשיו
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת לא שגיאת כתיב. נווידיה הציגה היום מעבד גרפי חדש לשוק הסלולרי - GoForce 5500. לטענת החברה, המעבד מציע חווית משחק של PSP לפחות, ומסוגל להריץ את קוויק 3 באופן חלק תחת רזולוציה 1024x768. כמו-כן המעבד יתמוך באופן מלא בוידאו באבחנה גבוהה, תמונות באיכות 10 מגה-פיקסל, DivX/Xvid, וכו' למקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=766 (אם לא שייך נא להעביר לפורום הנכון)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה: dfi infniti nf4 ultra amd 3800 X2 2 g זכרון כרטיס מסך 7800 GT הכרטיס מסך נהרס לצערי אז צריך להחליף לכרטיס אחר מה אתם ממליצים? ואיזה עוד שידרוגים כדאי עד 1000 ש"ח פחות או יותר
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום כולם נשווה קצת תוצאות!! פה אני כבר מחכה הרבה!
-
שיריץ לי משחקים חלק על רזולוציה טיבעית, והאם הוא יתאים למפרט שלי? (מופיע בצד, המעבד עם אוברקלוק ל2.7-2.6 בלי לעלות מתחים, רק לזיכרון0.1V+)
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע וכשאני משחק בפלייט סימולטור במצב שדורש גרפיקה גבוהה המחשב פשוט נכבה לי ונדלק רק כאשר אני מוציא את הכבל חשמל יש לי ספק 480 וואט... בבקשה ממכם אני לא יודע מה לעשות השקעתי הרבה על הכרטיס הזה...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש מסוג gigabyte 6600 256mb agp בגלל שהכרטיס הישן שלי Radeaon 9600pro 128mb agp נהרס.. עכשיו הבעייה שלי היא כזו, הכרטיס מסך החדש שקניתי מציג ביצועים הפחות טובים בהרבה מהרדאון שהיה לי ... האם זה יכול להיות??? בדקתי בהגדרות משחקים שההגדרות תצוגה הן אותו דבר כמו שהיו בכרטיס הקודם ובכל זאת הכרטיס החדש(6600) מציג ביצועים גרועים והמשחק פחות זורם.. השאלה שלי היא, מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם. המסך שלי בתהליכי גסיסה מתקדמים ואני רוצה להחליף אותו במסך שטוח (אמיתי) שיכול לתת רזולוציות גבוהות מ1024X768 ב85HZ מינימום, התקציב 1000 שקל ואם זה ממש כדי אז אפשר לחרוג אבל לא בהרבה, גם כן אם יש דבר כזה מסך שהוא לא lcd אבל בלי כל הפלסטיק הזה מאחורה כאילו שיהיה חצי כי אם לא יהיה כלום אז זה כבר יהיה lcd : ;D . גם כן אני רוצה מערכת רמקולים שיהיה לי סראונד, חבר שלי קנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=372&cat=4 ותגידו שזה זבל אבל מבחינתי האיכות מעולה והייתי קונה את זה ואני לא קונה בנתיים בגלל שאין לזה שלט, אם אתם מכירים משהו באיכות שמע (ששמעתם) ומחיר דומה תגידו לי ואני כנראה יזמין אם לא אני בסוף יזמין את זה. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Helo...אני מעונין לקנות מסך LCD חדש 17 אינץ. התמקדתי על שני סוגי מסכים שאני יודע ששניהם הכי טובים: 1. Samsung 17' 172T 2. SONY HS73 17' (כסוף / שחור) [ אני דווקא אהבתי את הSONY בגלל העיצוב השולט שלו.. ] עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על מה אתם הייתם הולכים? נ.ב מצורפת תמונה של ה-SONY (פשוט לא להאמין)...(בתמונה המסך בצבע שחור, למרות שאפשרות יש לי לקנות רק בכסף :-() תודה מראש, ליאור
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה. לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח? יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף? אם א…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כחודש מסך LCD של LG מדגם L1710B ואני מאוד מרוצה ממנו, אך אני חווה תופעה שאשמח לדעת אם היא רגילה במסכי LCD: בזמן גלילה של המסך ישנה רמה מסויימת (ומעצבנת) של ריצוד של האובייקטים על המסך (טקסט, תמונות...). זו תופעה שונה ממריחה שמאפיינת Ghosting. למסך שרכשתי יש זמן תגובה טוב של 16ms ולכן התפלאתי. אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים שברשותם מסכי LCD ובפרט מבעלי המסך הר"מ אם הם חווים את אותה התופעה. הרבה תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום: יש לי את המחשב הבא. לוח אם ASUS P4P800 DELUX כרטיס מסך FX 5200 מעבד אינטל PENTIUM 4 2.4 זיכרון 512 (256+256) אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל 6600GT אז רציתי לדעת אם אני בכלל יכול ... ואם זה שווה ...או שאולי אתם ממליצים על כרטיס אחר עד 1500?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחיר כרגע הוא 1700+-, מתי הכרטיסים החדשים יוצאים והאם שווה לחכות לעוד ירידה במחיר כשהכרטיסים החדשים יצאו? ככל הניראה ישולב עם מעבד E8400 או קוואדרו של אינטל עדיין לא החלטתי... האם הוא יספיק להגדרות גבוהות-בינוניות ל3 שנים הקרובות? (כן אני יודע ש3 שנים זה נצח במונחי מחשב אבל בכל זאת)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול NVIDIA השיקה את הכרטיס החדש שלה שאמור לשמש תחליף ל - 9600GT ששירת אותנו נאמנה מאז שיצא. הנה הנתונים של הכרטיס החדש: Fabrication Process 40 nm Graphics Clock (texture and ROP units) 550 MHz Processor Clock (Shader units) 1360 MHz Memory Clock (Clock rate / Data rate) 1700 MHz / 3400 MHz (GDDR5) 1000 MHz / 2000 MHz (DDR3) Total Video Memory 512MB or 1GB Memory Interface 128-bit Total Memory Bandwidth 32.0 GB/s (DDR3) 54.4 GB/s (GDDR5) Shader Cores 96 ROP Units 8 Texture Filtering Units 32 Texture Filtering Rate (billion/sec) 17.6 GT/s Microsoft DirectX / Shader Model 10.1 / 4.1 Idle / Max Board Power (TDP) 9 watts / 70 watts GPU Therm…
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9700 פרו אבל היום פורסם פה שה 350 קרוב קרוב, מה אתם אומרים ???
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תמיד הסתפקתי מה יותר חזק מימה עד שהחלטתי לשאול בפורום הזה אז בבקשה מי שבאמת בדק ומבין בדבר הזה שיענה לגבי כרטיס מסך גיפורס gt 6600 או כרטיס מסך 6600 gs תמיד היה נראה לי שפשוט שה gt הוא החזק ומשום מה אמרו לי שזה טעות וה gs הוא היותר חזק בלי קשר למחיר .למי שיש תשובה ובדק ומבין שיענה .תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
XGI Volari Duo V8 Ultra הגיע, והוא ממש עלוב! לכרטיס הזה יש 2 ליבות והוא בקושי עובר את ה 9700 של ATI !! תראו איזה איכות מזעזעת הוא מציג (תעברו גם לעמודים הבאים): http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/xgi-volari-09.html איזה ביזבוז, אני לא מבין לאן נעלם כל הכוח של 2 הליבות אלו, מה ההיגיון בזה? ממש חבל שSIS לא השקיעו באמת בכרטיס, היתה להם הזדמנות מצוינת לשבור את המונופול של ATI וNVIDIA, איזה בזבוז. בקשר למה שהחברה אמרה על הדריברים שהם רק בטא וכל זה... נו באמת, כל חברה אומרת את זה כשהיא מוציאה כרטיס חדש, תמיד הם אומרים שהדריברים לא מתאים וצריך לחכות, אחרי שהם מוציאים את הדריברים השיפור הוא אולי 600 נ'ק ב3D MARK 2K אף פעם אין שיפור רציני באמת, אם השיפור היה כזה משמעו…
-
יש לי LCD של LG הייתי רוצה לדעת איך בודקים פיקסלים שרופים תודה
-
- 20 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להחליף את 5450 הישן שלי עם הקירור הפאסיבי למשהוא יותר מודרני אני חשבתי על 7870XT של Shappire אם יש משהוא יותר מומלץ אז יתקבל בברכה אני רוצה לשחק בגל המשחקים החדשים היום גם far cry 3 cod battlefield 3 GTA5 אם יצא למחשב גם רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג ואם לא יהיה לי צוואר בקבוק עדיפות לIVORY או KSP 1400₪ בלי חריגות ישלי מפרט בפרופיל משתמש תודה idopo25
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז הנה כרטיס מסך שקיניתי אותו עם המחשב לפני שנה וחצי בערך...: אז מה אתם אומרים? יחסית טוב לא?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו את זה: http://theinquirer.net/?article=30502 נשמע לי כמו כרטיס-מסך מטורף ועוד עם הקירור שדפקו לו :-* למישהו יש עוד מידע לתרום?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מחשב לגיימינג, עריכה ו-HTPC, אני צריך שיהיה חזק, אבל לא בהגזמה (הגזמה = לקנות את ה-8800). השקעה הכללית במחשב באזור ה-7K. מעוניין להשקיע בכרטיס באזור ה-1300, אפשר לזוז קצת למעלה או למטה. עקרונית - אני חשבתי לקנות את הHIS X1950Pro 512MB IceQ3 cooling, שנראה לי אחלה כרטיס רק שהבעיה היחידה שהוא לא תומך DX10. מבחינתי - לא ממש בעיה, כי אני לא מתכנן להתקין ויסטה, לפחות לא בקרוב. השאלה - האם כרטיסי 8600 יותר חזקים מהכרטיס שהזכרתי ככה ששווה כבר לקנות אותם ולקבל תמיכה על DX10, או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס שבחרתי? חוץ מזה - יש הערכות לגבי מתי דברים לא יעבדו בלי DX10? יש חברות שהכריזו על משחקים שהולכים לצאת עם DX10 בלבד, או שת'כלס - אם לא הולכים להתקין …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מהר משהו דחוף ב1000 שקל או משהו כזה, אני צריך לשים משהו שיחליף את 460MX ושתהיה לו יציאה לTV... אז חשבתי ללכת על הכרטיס הזה ואני רוצה שהוא יחזיק משחקים עד לפחות שלוש חודשים עד שאני קונה את R300 ומעביר את הרדאון 8500 למחשב השני... למי יש ניסיון עם הכרטיס הזה מהחנות הזאת? כי מחר או מחרותיים אני מזמין... אני לא רוצה לחכות בשביל R300 אני רוצה משהו עכשיו שיסחוב משחקים ש460MX לא סוחב... אני לא עושה OC... אז אני לא רוצה סומה... ולמי שיש ניסיון עם החנות, תוך כמה זמן מגיע המשלוח? (לת"א) נ.ב המערכת של המחשב השני היא:מעבד AMD 1600+ (כלומר 1400) וזיכרון פנימי PC 2700 256 DDR... ומשום מה MX יש בעיות עם לוח של אסוס... (מסכים כחולים בלה בלה בלה...) ואם יש למישהו עוד הצעות…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-