כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת, ועוד שאלה קטנה, מהי טמפרטורה שהיא כבר גבוהה מידי לכרטיס ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום כולם נשווה קצת תוצאות!! פה אני כבר מחכה הרבה!
-
מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9700 פרו אבל היום פורסם פה שה 350 קרוב קרוב, מה אתם אומרים ???
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גירסה אחת ישנה שבה הזכרונות מחולקים שניים למעלה ושניים בצד (ימין) והחיבור לספק כח בפינה למעלה הגירסה החדשה כל הזכרונות נמצעים למעלה (גם סוג הזכרונות הוחלף) והחיבור לספק כח באמצע הכרטיס למעלה לינק על הגירסה הישנה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1735 לינק על הגירסה החדשה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1756 אני הזמנתי את הכרטיס ATI 9500 PRO ואני אקבל אותו השבוע , אם אני יקבל את הגירסה הישנה מה אני צריך לעשות? (אם בכלל)
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מתחמם מהר מדי? ראיתי את המאורר שלו והוא לא משהו
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אתם משארים שמעבד4HT 10Ghz בנוי בליטוגרפיה 0.65 מיקרון עם כרטיס מסך המכיל 512M טרנזיסטורים בליטוגרפיה של 0.09 מיקרון וזיכרון 4GB במהירות 2GHZ (כלומר רוחב פס של 20GB\SEC ) יכול להריץ סצנה מרונדרת בזמן אמת של FINAL FANTASY? יאיר.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדקתי את 3DMARK 2001SE תחת הגדרות 1024x768 בלי AA,AF אבל עם compressed textures... יצא לי 8500...האם אני אמור לצפות ליותר מהמחשב שלי? יש לי דרייברים הכי חדשים מVIA, וdetonator 43.... האם שווה לי לעשות אוברקלוקינג? האם אני ארגיש בהבדל? (כרטיס מסך - ראה במפרט) אם כן שווה אז על אילו תוכנות אתם ממליצים ? בתודה מראש, MB
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קניתי את הכרטיס מסך הזה בשנת 2002 ינואר עכשיו המאורר התקלקל משהוא 8-10 חודשיים אחרי הקניה והטכני מחשבים החליף לי אותו עכשיו עוד פעם התקלקל המאורר לפני חודש -חודשיים עכשיו יש לי אחריות למעבד למסך אבל לכרטיס מסך לא 1 אם קניתי ממשנו הוא חייב לתת לי אחריות נכון? 2 אם האחריות לשנה (נראה לי) והחליפו לי כי היתה תקלה האחריות מתערכת אז אני עדין בתוקף נכון??? 3 אם אין לי דרך להשיג את האחריות מה האם יש דרך להוכיך שהכרטיס שלי ושלא עברה לי האחריות ושיחליפו לי אותו? 4 הם מישהוא שמה אל בעיה של מאורר בסידרה או דגם הזה (asus 8200 {geforce 3} ti 200) תודה blabla
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hi, sorry i cant type in hebrew now, i just installed windows and i am too lazy to put on hebrew this is my problem: i have just bought a new radeon 9500 pro, formatted my hdd, put on a fresh install of windows, installed dx9, and then put on the catalyst drivers. everything was fine when i started up windows, movies were playing, the refresh rate was good, but when i put on something in 3d like a game the computer just froze or restarted! i have tried all windows versions like ME,98 etc. and i get the same problem in every one of them. i really dont know what to do now.. maybe i should change something in my bios, i dont know.. oh, and i didnt touch the bios mod u ca…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב רציתי לקנות Radeon 9500Pro אבל התקציב שלי קוצץ קצת.. אז מה הכרטיס ששווה לי לקנות אחריו? הכרטיס הנוכחי לא סוחב בשקל
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בידי יש ראידון ספייר 9700 פרו הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינהם האם ההבדל ענק עצום ... אני קניתי את הכרטיס שלי בה 2200 אני רוצה לדעת האם ראידון 9800 עוקף אותו בהכל זה נכון שראידון 9800 עקף אותו בה 50 אחוז בה AA FF
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שניהם עולים בערך אותו דבר, ובשביל חברה שלי, זה מספיק (לא משחקת במחשב, רק שיהיה בסדר לקצת תוכנות גרפיקה). 64MB DDR עם TV-OUT לסרטים... מישהו מכיר את החברות האלה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אומרים ש-NV חתמה על הסכמים עם EA Electronics, שאומר שמשחקי EA לא יפעלו טוב ע"י כרטיסי ATi... האם ההבדלים יהיו ממש גדולים?? לדוגמא: FIFA 2004 ירוץ יותר טוב על GF4 MX440 מאשר על Radeon 9500 Pro ?!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי חדשה שיש באתר PC-SPOT.CO.IL והאתר XBIT LABS: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030601085249.html המחיר של הכרטיס הרגיל בעל 128MB זכרון יהיה 470 דולר....what the hell? זה לא היה אמור להיות 399? במחיר של 2100 ובטח בארץ המחיר שלו הוא ישתווה ל Radeon 9800 pro. וכאשר המחירים שווים אין ספק שלקחת ATI זה מה שצריך לעשות, כמובן מה שתמיד משך אותי לNVIDIA במקרה הזה היה המחיר הזול המובטח...כי הכרטיס הזה הוא אולי נותן פייט טוב ל Radeon 9700 pro אבל הוא משתווה לביצועי הRadeon 9800 pro על חשבון איכות תמונה. אני חושב שעם תמחור יקר כזה, Nvidia עדיין לא נותנת פייט כזה טוב לכרטיסים של ATI.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת OC למעבד שלי ולכרטיס מסך ותראו מה יוצא: אשמח לקבל תגובות
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך מסך המאפשר רזולוציה מקסימלית גבוהה (לעריכת גרפיקה, סביבות פיתוח וכו', שם כמה שיותר גדול יותר נוח). אין לי תקציב מוגדר, אני חושה שגג 2000 ש"ח. חשבתי על המסך LG 19 F900P NEW Flatron שעולה 1794. איך הוא? יש מסך אחר מומלץ? תודה עריכה: קישור לעמוד של המסך באתר של lg http://www.lge.com/c_product/pc/monitor/flatron/products/product_more.jsp?prod_code=0000000050&prod_r_cate=010100&prod_s_cate=010102
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Helo...אני מעונין לקנות מסך LCD חדש 17 אינץ. התמקדתי על שני סוגי מסכים שאני יודע ששניהם הכי טובים: 1. Samsung 17' 172T 2. SONY HS73 17' (כסוף / שחור) [ אני דווקא אהבתי את הSONY בגלל העיצוב השולט שלו.. ] עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על מה אתם הייתם הולכים? נ.ב מצורפת תמונה של ה-SONY (פשוט לא להאמין)...(בתמונה המסך בצבע שחור, למרות שאפשרות יש לי לקנות רק בכסף :-() תודה מראש, ליאור
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
XGI Volari Duo V8 Ultra הגיע, והוא ממש עלוב! לכרטיס הזה יש 2 ליבות והוא בקושי עובר את ה 9700 של ATI !! תראו איזה איכות מזעזעת הוא מציג (תעברו גם לעמודים הבאים): http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/xgi-volari-09.html איזה ביזבוז, אני לא מבין לאן נעלם כל הכוח של 2 הליבות אלו, מה ההיגיון בזה? ממש חבל שSIS לא השקיעו באמת בכרטיס, היתה להם הזדמנות מצוינת לשבור את המונופול של ATI וNVIDIA, איזה בזבוז. בקשר למה שהחברה אמרה על הדריברים שהם רק בטא וכל זה... נו באמת, כל חברה אומרת את זה כשהיא מוציאה כרטיס חדש, תמיד הם אומרים שהדריברים לא מתאים וצריך לחכות, אחרי שהם מוציאים את הדריברים השיפור הוא אולי 600 נ'ק ב3D MARK 2K אף פעם אין שיפור רציני באמת, אם השיפור היה כזה משמעו…
-
שלום חבר'ס אני צריך עזרה נואשות! קיצר כבר כמה פעמים אמרתי לכם על זה שהTV-OUT שלי כל הזמן בשחור לבן אז עכשיו זה נמאס קניתי TV חדשה TOSHIBA Z3E 21INCH שהיא ממש פצצה (אאה וגם F700B שאני ממש מרוצה...) קיצר נחשו מה גם בחדשה זה שחור לבן אני חייב שתעזרו לי לפתור את הבעיה נסיתי הכל כל האיזורים, קצבי ריענון, עומק צבע, רזולוציות אני מבקש מכם שבבקשה תתנו לי רעיונות מה אני יכול לעשות נ.ב יש רק RCA אין SVIDEO ואין SCART בתודה רבה רבה מראש לכל העוזרים! :-*
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק. מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע] שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש באיזה עשרת אלפים שקל וזו השאלה שלי, אני יכול או לקחת: ATI Radeon 9800PRO ב 2300 שקל ומסך liyama 413C ב 1500 שקל או כרטיס מסך 9800NP ב 1600 שקל ומסך LCD ב 2200 שקל (מקסימום 2400-2500) זו השאלה, קודם כל האם ההבדל בביצועים בין 9800P ל 9800NP שווה 700 שקל? דבר שני, איזה מסך LCD 17 טוב אני יכול לקנות ב 2200-2400 שקל? והאם הוא יהיה באיכות תמונה\טקסט של ה 413C ? מה אתם אומרים? אהה ואני לא הולך לעשות OC לכרטיס מסך... כלומר הוא יהיה 9800NP אני יודע שזה לא קשה להעלות את הביצועים אבל אני לא הולך לעשות את זה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו מה זה SE? ושווה לי ליקנות עכשיו את הכרטיס הזה? אני משחק בהרבה משחקי מחשב חדשים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו. ועוד משהו, מה ההבדל בינו לבין ה-T910BU שגורם להפרש מחירים של כ-250 ש"ח? המסך ישמש ליישומים רגילים ומשחקים בעיקר. F900B T910BU
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-