כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
-
היי, שלום אני קונה מסך LCD ויש לי בחירה בין שני מסכים: 1) MAG MS776 2) LG L171OS אני רוצה לקנות מסך שיהיה טוב למישחקים (שלא יהיה את תופעת ה GHOST), איזה מסך מבינהם יותר טוב ואם אתם מכירים מסך יותר טוב מהם בטווח של עד 2000 ש"'ח אז תגידו. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - או זה: Pointofview- Geforce 6800 128MB DDR - DVI/TvOut - RETAIL
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תגידו מזה שיידרים ואיך זה מצטייר על המסך למי שיש תמונה שיעלה.. כי ראיתי שכרטיסי ATI לוקחים ב הלף לייף2 את NVIDIA בגלל שיידרים...רק בגלל זה הם לוקחים או שיש עוד משו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם אני חושב ככה עוד איזה שנה שנה וחצי כפי שכולם אומרים פה להחליף את הראדון 9800 פרו שעבוד בנתיים כמו גדול למשהו יותר חזק אבל הענין פה שהקטע עם ה pci ו sli ובכלל עם כול האנפורס 4 תופס תאוצה ונראה לי שיסגרו לגמרי את סקוט 754 ובכלל את כול העניין ה agp האם זה נכון ? פתחתי נושא זה על מנת לדעת האם יש עתיד למערכת שלי (ראו חתימה) רק לפני חודש גמרתי להרכיב אותה ורציתי לדעת עם עוד שנתיים שלוש ככה ישארו כרטיסי מסך לagp והסקוט 754 יחייה ? כמו שהיה עם מעבדי הפנטיום 3 שנארו 5 שנים וכרטיס מסך פעם ב6 שנים היה צריך להחליף ? מה אתם חושבים ?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, לצערי נשבר לי המסך שלי וגם ככה הגיע הזמן לשדרג ל-LCD אז עשיתי כמה בירורים והגעתי להתלבטות ביין 3 מסכים (כולם של LG כי אותם אני יכול להשיג במחיר מיוחד...) לכל מסך יש את היתרון שלי, בלי קשר לגודל... אז יש מישהוא שמבין בכל הדברים האלה ויכול להגיד לי לאיזה מסך יש תמונה טובה יותר? (בבקשה להתעלם המגודל של המסך... רק איכות התמונה חשובה...) יש את הדגם הזה L2010P: (לפי הנתונים היתרון שלו הוא הגודל נקודה והזיות צפייה) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=47# יש את הדגם הז…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כלשהיא שמראה כמה FPS אני מקבל בזמן משחק כלשהו האם מישהו מכיר ? אפשר לקבל לינק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אתם לא תאמינו, אבל כל הבעלים של הGF4MX הנה כתבה (או לפחות חלק ממנה) בשבילכם: לחץ כאן אומנם ההבדך בין הקוד של DX7 לDX9 ואפילו לזה של הDX8 הוא ממש שמיים וארץ, עדיין תוכלו לשחק ברזולוציה סבירה לחלוטין, ואף יחסית גבוהה, בFPS שמספיק ומעל ומעבר לתמונה חלקה! אני עדיין חושב שכדי לכם לשדרג לצורך איכות תמונה טובה בהרבה, אבל מבחינת מהירות, אין לכן בעיה! (הבדלי האיכות ניתן לראות עמוד אחד קודם).
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב שאני קונה יהיה של אינטל (לא רק למשחקים) ואם אפשר בהגבלת הסכום הזאת(1500 גמיש קצת) לתת לי את הכרטיס הטוב ביותר לדעתכם. תודה
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת שווה לקנות אותו? :s05: Chipset NVIDIA GeForce 6600 GT Memory 128MB DDR3 SDRAM General features 0.11u process technology 128-bit advanced memory interface 256-bit graphics architecture 500 MHz engine clock 1000/1200 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 375 Million vertices/ sec 4.0 Billion texels/ sec fill rate 16.0/19.2 GB sec memory bandwidth Full-speed 32-bit color precision 64-bit floating point texture filtering and blending NVIDIA SLI multi-GPU ready 8 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 NVIDIA CineFX 3.0 Engine High dynamic-range (HDR) …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היה לי את הג'י פורס 5700LE והביצועים לא סיפקו אותי. אחר כך לקחתי ראדון 9550 של ג'יגבייט וזה ממש ממש לא סיפק אותי כרטיס על הפנים דום מפעיל לא טוב, וניד פור ספיד אנדרגאוונד 2 בכלל על הפנים. עכשיו השאלה שלי: הזמנתי ג'יפורס 5700 256DDR 128BIT גירסא רגילה לא מוחלשת של ג'יגבייט, יעבוד לי חלק דום, NFSUG2? תודה רבה מראש זה דיי דחוף לי.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהיה לי קריסטל 4.10 אז המחשב שלי עבד פיקס ושהתקנתי את קריסטל 4.11 נהיו לי בעיות(משחקים קופאים,צג שחור שעולה הווינדוס וכל זה) אז רציתי לשאול אם אני יקח תדריביירים של אומגה הם יהו טובים לי? תביאו בבקשה גם קשיור(יש לי רדאון 9600 אקס טי)
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני הולך לעבוד עם התכונות: Autocad, Autodesk, 3DSTUDIO, Photoshop ותוכונת אדריכלו אחרות. אני עדיין לא משתמש כבד מידי, ואין לי יכולת תקציבית לכרטיסי הFIREGL היקרים. ראשאת אני מעוניין להבין את המשמעות של הנתון של אפיק זכרון 128bit לעומת 256bit. ראיתי כרטיסים עם זכרון של 128MB ואפיק זכרון גדול יותר שעולים יותר מהצירוף ההפוך. מה זה אומר ומה כדאי? כמו כן ראיתי המון יצרנים לאותו הכרטיס. מי המומלץ? בסה"כ הצטמצמתי לFX5700 256MB 128bit או RADEON 9600XT 256MB 128bit. בנוסף לזה, ואני מניח שזה חשוב מאוד, אני בונה על קניית לוח אם עם חריץ PCIEXPRESS. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בחריץ זה? על איזה כרטיס PCIE הייתם ממליצים. המון תודה לכל מי שמוכן לעזור ויעזור. המשך יום נעים.
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://www.orpheussoft.com/6600_agp.html המערכת היא סטנדרטית (xp3200*) ולא איזה fx55 או a64 3800! זה טוב לכאלו שרוצים לדעת איך הכרטיסים ירוצו על מערכות שדומות לשלהם ולא על מערכות סופר דופר יקרות. תוצאות מעניינות ומפתיעות. בגדול ה 6600GT לוקח.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אשמח לשמוע כמה שיותר בפירוט את דיעותיכם. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חשבתי על 6600gt ל AGP כי אין PCIE זה נראה לי מקסימלי אם יש הצעות אחרות אני לא רוצה לעשות טעות ןאם אפשר מקום בירושלים שמוכר (יש ל- KSP ?) *רציתי לומר שמדריך הקניה כבר לא עדכני אז בבקשה לא לדחות את ה- POST
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2278&p=1 http://www.hardocp.com/article.html?art=NjkyLDE= כן ATI מנצחת בגדולים x800xt נגד ה ultra (בדרך כלל כאשר הפילטרים מופעלים *) ,אבל לא תמיד x800pro ו GT התוצאות מאוד קורובות ולרוב הGT מנצח (באחוזים קטנים) ההבדלים מאוד קטנים . ה 6600GT מאוד מפתיע! מה שזה אומר שלא משנה מה שיש לכם 6600GT x700 x800pro\xt 6800\gt\ultra ואפילו 9800פרו המשחק הזה ירוץ מעולה! ציטוטים מ hardocp It looks as though anyone that has purchased any of the latest generation hardware from ATI or NVIDIA is likely to have an incredible gaming experience playing Half Life 2. We highly suggest you experience Half Life 2 for yourself, as Ha…
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
היי , יש לי מסך CRT רגיל .. של LG .. עכשיו , אני רוצה לנקות אותו אבל אני פוחד לדפוק משהו יש למישהו רעיונות איך אני יכול לנקות נכון את המסך שלי מבלי לפגוע בו ? תודה לעוזר :-*
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כן מסך קצת ישן אבל יש לי אותו ואני נמצא כרגע על קצב רענון של 85.. ולא נראה לי שזה המקסימלי... כי היה רשום באתר של מאג שברזולוציה 1600*1200 הקצב רענון הוא 86 המקסימלי.. שאלה נוספת.. קצב רענון תלוי איכשהו בכרטיס מסך ? כלומר אם יש לי כרטיס מסך חלש מאוד זה ישנה אם אני אשים על קצב רענון מקסימלי?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך שלי נדפק GF4 mx 440, שום משחק לא עובד אצלי כמו שצריך. אבקש שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב בתחום ה 1000 ש"ח או פחות (עדיף פחות) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי 9600XT 128MB ולחבר שלי יש אותו דבר רק 256 אז השאלה אם משחקים יפעלו אצלו יותר טוב מאצלי? ב HL2 זה יפעל יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה נראה למשהו כמו 200 דולר ??? 1650 ועוד בלי משלוח.....! :-[ כנראה שה 9800 ישאר עדיף לא? במיוחד אם הוא ירד למחיר של 1000...
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
טוב האפשרויות שיש לחנות שלי הן: אפשרות ראשונה במידה וההורים יאשרו תתקציב: 6800 הרגיל של gigabyte (זה בלי המאווררים יענו קירור פסיבי) 6800 הרגיל של leadtek אפשרות שניה במידה ואין תקציב: r9800pro של ספיר/אסוס או 6800LE לא יודע של איזה חברה... איזה מהם עדיף?? האם אפשר לסמוך על הגיגהבייט ללא מאוורר ???
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-