עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, מקריאה בהרבה ת'רדים הבנתי שיש אפשרות לעדכן ביוס לכ.מסך וזה משפר את הביצועים , צריכת חשמל ,וכו' האם אפשר עזרה בכלים הנדרשים, בביוס שאני צריך לצרוב , וכל שאר הדברים, קראתי על זה קצת ברשת , אבל אני מפחד שהגרסא לא מתאימה או שאני יעשה דברים שלא צריך לעשות. הגרסא שברשותי זה msi afterburner gtx 680 stock 2gb תודה רבה אביחי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by exXxTreAm,

מישהו יכול לתת מדריך (רצוי בעברית) וקישור להורדה של הביוס? אם אין מדריך אז אולי מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך שלי {asus 8800gt} ואינני יודע איך עושים את זה ואינני יודע אם זה בכלל אפשרי ? אם זה אפשרי אז הייתי רוצה דרך פשוטה ויעילה באיך לעשות את זה תודה למתעניינים ולעוזרים בברכה ארז

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by avi.hagit,

חברה יש לי כרטיס מסך גיפורס 6200 טורבו קאש אני יודע שהוא חרא של כרטיס אבל אני צריך עידכון אחרון של כרטיס זה ואני לא יודע מאיפה אני אמור להביא אותו הבנתי שיש עידכון בשביל הכרטיס שניקרא דנטורדו משהו כזה עיזרו לי בבקשה למצוא את העידכורים לכרטיס שלפחות יריץ לי את gta אנדרס

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by lavi1172,

[pre] קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום פשוט לא ראיתי שיש פורום לבעיות תוכנתיות (כי זאת נראת לי הבעיה במקרה הזה) יש לי מעבד core i7 -930 וכרטיס מסך gtx460 1gb וגם 6GBDDR שזה בערך מה שמשפיע על הצפייה בסרטים אם אני לא טועה... לפי מה שהבנתי החומרה הנ"ל אמורה להסתדר בקלות בהפעלת כל סרט גם אלו מעל 1080P ומשום מה כל סרט שהוא מעל 720P לא עובד חלק אצלי. אני מפעיל בדרך כלל הכל בBSPLAYER ועובד איתו והכל טוב אבל כשאני מפעיל סרט ברזולוציה מעל 720P מתחילות הבעיות. יש הרבה תקיעות קטנות, לפעמים הוא פשוט מאבד את הסדר בין המוזיקה לסרט עצמו, פועל במהירויות משתנות (X2 , X1 , X4 מהמהירות הרגילה שזה ממש מחרפן) וכשממש הוא רוצה לעצבן הוא מחליט שהתוכנה קורסת... ניסיתי להחליף לVLC ששמעתי ש…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by ZUMARA1,

יש לי מסך 32 LG FULLHD כשאני על רזולציות מסוימות כמו 1920 x 1080 אין התאמה .לא בכל המסך מוצג חלק נשאר שחור מסביב ולא רואים כל כך טוב . אם למשהו י ש פתרון אשמח .תודה. התקנתי ווינדוס 7 דרך אגב

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by manganga7,

שלום יש לי GEFORCE 7600GS השאלה שלי היא האם גירסת הדרייברים שאיתה אני עובד היא הכי מועודכנת? (9131)

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by wow,

יש לי כרטיס עם VIVO ורציתי לדעת האם אני יכול להעביר דברים מהווידאו ישר למחשב איך בדיוק אני עושה את זה וכמובן איך האיכות יוצאת (יש לי רדאון 9600 פרו עם VIVO)

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Albetron,

אהלן, חבר מנסה לפצל ל3 מסכים(מחברות שונות בגדלים שונים) אך מצליח להפעיל רק 2 וברשותו GeForce GTX 550 ti עם הדרייברים הכי מעודכנים. רשום במסך השלישי פשוט no signal צריך אולי דרייבר מיוחד לפיצול? תודה מראש לעוזרים

10. מצורפת תמונה עם השוואה של נתונים בין שני כרטיסי מסך G210 של אותה חברה שעולים אותו דבר , אחד 64 ביט והשני 128, אבל הנתונים של כל אחד שונים ולא ברור לי מי יותר טוב. תוכלו לעזור? את הפרטים החסרים לא הצלחתי למצוא בשום דרך [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by RASTA^MAN,

מה המצף כולם ...? אז ככה יש לי רדאון 9700 פרו ומצאתי באתר : http://www.omegacorner.com/ שהם די ידועים בדרייברים משופרים לכרטיסי המסך .. מצאתי באתר אפשרות לעשות פלאש לכרטיס מסך ... ויש שם כל מיני הזהרות שזה לא על אחריות האתר אם נגרם נזק לכרטיס וכאלה... הוא גם רשם שהוא ניסה את כל מה שיש שם ולא היה לו בעיות .. עכשיו השאלה היא האם זה ייתן תוספת משמעותית בביצועים ? מזה בידיוק עושה ? כדאי לי בכלל ??? מישהו ניסה את זה על הכרטיס שלו ??? דרך אגב דרייברים הכי טובים אני מתכוון של חברות כמו האומגה וכאלה ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. הי השתמשתי במדריך שפורסם בסטיקי כדי לפתוח את הכרטיס החדש שקנית שהוא 6950 של GIGABYTE כמובן REFERENCE בצעתי עידוכן באיוס לשל 6970 של GIGABYTE ביצעתי את ה OVERDRIVE בדקתי ב GPUZ שנתן נתונים נכונים אבל כשאני מריץ משחקים המשחקים קופאים לאחר מספיר שניות ואני מקבל הודעת שגיאה שהדרברים של הכרטיס מסך הפסיקו לפעול והפעולה שלהם חודשה בהצלחה רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by Holography,

ובכן,בכל ביקורי ברחבי הרשת הצ'ע של הNU היו 12x1.5,16x1.5,16x1.6 אבל אצלי בכלל כתוב בצינורות מוסווים None (אמור להיות כתוב 12x1.5 לא?) מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by Boidem,

שלום לכולם. רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס מסך חדש Sapphire 4870 1gb . התקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI ובאתי להפעיל את המשחק NFS UNDER COVER, ואני קולט במשחק שכל שניה המסך עוצר לפריז קצר תוך כדי אני שומע את הסאונד של חיבור וניתוק USB או התקן PNP אחר, והמשחק ממשיך להתקע. עברתי למשחק אחר PES 08 . הוא טוען ש"הכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי לשחק במשחק זה" ניסיתי להפעיל את הSETTINGS של המשחק וגם הוא טוען שאין לי מספיק זיכרון בכרטיס מסך , שצריך מינימום 64 MB RAM ... ושוב, אותו כנ"ל לגבי הרעשים של החיבור וניתוק בכל פעם שיש אינטראקציה עם הכרטיס. חשוב לציין שאני עובד עם מתאם DVI-HDMI שמחובר לטלויזיה שלי LCD 42 . ניסיתי להחליף מתאם, לא עוזר, ניסיתי לחבר ל DVI ללא מתאם, לא עוזר, החלפתי מע…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by nadav275,

כמו שכתוב בכותרת... מהי התוכנה המומלצת ביותר לצריבה דרך windows ואיך בדיוק משתמשים... ניסיתי דרך ati winflash והיא עושה בעיות.... (או שלא הבנתי איך להשתמש בה- אם מישהו יוכל לפרט...) תודה, נדב

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  16. Started by nadav275,

שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVO 16 צינורות עיבוד תקינים. בזמנו צרבו בעבורי ביוס של x800xt pe על הכרטיס הנ"ל ועד היום עבדתי ככה עם atitool במהירויות נמוכות יותר. (במהירות xtpe הכרטיס נתקע בהרצת 3dmrak...) אני רוצה לנסות לצרוב לכרטיס גרסאות ביוס אחרות של xt pe מה שעשוי לפתור את הבעיה, ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת. מודה לעזרתכם, נדב

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by TimoTy,

טוב יש לי צורב רגיל ואני רוצה לצרוב עליו סרט שאני אוכל לראות אותו ב-DVD איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by avigdo,

מציעים לי לבחור בין 2 כרטיס מסך באותה עלות: ABIT GFORCE 3 128MB TI200 ABIT Gforce 4 MX460 64MB DDR DVI TVOUT השימושים יהיו עריכת וידיאו (חובבן) ומשחקים (לא מן המסובכים). הכרטיס ישתלב בפנטיום 4. מה עדיף ולמה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by haim85,

שלום לכולם [- אני מעוניין בכרטיס מסך טוב של nvidia! כרטיס מסך שסוחבב משחקים טוב!עם כניסת hdmi ! במחיר סביר ..!!! לא להגזים! כרגע אני עם כרטיס מסך גיגבייט ati 4850 כמובן שאני רוצה כרטיס חזק מימנו! אם אפשר גם אתר עם השוות כרטיסי מסך לפי הכוח שלהם גם יעזור [= תודה רבה לעוזרים תפריט מחשב שלי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון:System Memory 3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך:Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) מסך:23 אינץ סמסונג:Monitor SyncMaster P2350(G)/P23500(G),Magic P2350G(Digital) [NoDB] (HVDS518557) מעבד:CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz ספק כוח:Enermax…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Hitman_47,

אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by Hitman_47,

אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  22. Started by moshe51,

אוקי אנשים אני מחפס לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל כי נגמר הכסך ואני מעדיף של FX על RADON כי FX יותר פשוט להפעיל חחח ואם אפשר לקל לינקים של חנוית ממשיות באזור חיפה והקריות כי אין לי אשפרות הזמין דרך האתר. תודה לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידאו ואני לא ממש מבין בזה מה צריך לחפש מה טווח המחירים אשמח להצעות והסברים

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by dog_foot,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך פשוט, זול, שמטרתו היחידה היא לשדר את המחשב על מסך LCD/פלזמה המסכים הם עם חיבור HDMI כך שאני צריך מסך כרטיס מסך עם יציאה HDMI. ראיתי הרבה בשוק וגם זולים אבל אני לא יודע אם הכרטיסים האלו מעבירים גם סאונד. בקיצור, מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שמשדר גם קול, בין אם הוא חכם ויודע להוציא לבד בכבל או בין עם חיבור פנימי של כבלים מהכרטיס קול אל הכרטיס מסך. המון תודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ran-erez,

ראיתי כל מיני השוותאות בין ה HD5870 לבין HD6950 אבל ללא התיחסות לעובדה שניתן להסב אותו ל 6970 !!! אז רציתי לדעת בשורה סופית מה עדיף לקנות HD5870 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2386 או כבר לקנות HD6950 ולהסב אותו ל 6970 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8693 ההבדל בין 2 הכרטיסים הוא 360 שח דילמה נוספת, הספק שלי הוא אנרמקס 450WTP ומעבד I5 2500K הספק יחזיק את הכרטיסים ? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים