כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה - אני בשלבים האחרונים של קניית מסך LCD חדש. ישבתי וחקרתי את הנושא לעומק (לא יותר מידי, אבל חקרתי) והגעתי ל-2 מסכים שההתלבטות ביניהם קשה (ופה אני רוצה את עזרתכם) : 1) ViewSonic VP171b 2) LG L1720P הדרישות שלי מהמסך הן כאלה : מקסימום 16ms (ולפי מה שהבנתי זה מסתדר טוב מאד עם המשחקים החדשים, לא חובה 12ms בשביל לשחק בלי צללים וריצודים), כניסת DVI, יחס קונטרסט של 1:450 לפחות ובהירות של 250 לפחות. הדבר הכי חשוב זה צבע המסך (טוב לא הכי חשוב, אבל מאד חשוב) - ש-ח-ו-ר. הבעיה היא כזו - את ה-ViewSonic יש לחבר שלי, והוא מסך מעולה. לא עשיתי עליו יותר מידי ניסויים אבל במשחקים הוא עומד בכבוד, ובכלל יש לו תמונה נפלאה. הבעיה היא שהוא קצת יקר ונמכר בארץ סביב ה-3000 ש"ח (קניה בחנות מ…
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה זה ? אני ביטלתי את זה והרגשתי טיפה תקיעות במשחקים זה בגלל זה ? אפשר הסבר ? תודה רבה. ו SCROLL EFFECT
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע טמפ' מומלצות בעבודה וברגיל ל9800 פרו? יש לי חיישן (לא של הכרטיס) שחיברתי בתוך ההיט סינק קרוב למעבד - (יש דרך טובה יותר לחבר?) כרגע החיישן מראה בערך 37 - 39 במצב רגיל ו 40 - 42 בזמן עבודה או משחק. אני מניח שהטמפרטורה האמיתית גבוהה בהרבה - כי אני מודד בחיישן חיצוני. יש לי כמה אופציות לקירור עם מאוורר שמכוון בדיוק על הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה טמפרטורות אני צריך לנסות להגיע. אציין כי הקירור של הכרטיס הוא הסטנדרטי של R9800 PRO 256MB . הצעות / הערות?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הזה בזול? תוזה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
-
INTEL CORE 2 DUO E6550/E7550 עוד לא הוחטל סופי לגבי המעבד לוח אם P35 1333 PCI X ראם 2ג'יגה 320 הרדיסק מארז ATX TK 1150 אני לא יודעאיזה ספק יש שם אבל הוא אמור להיות טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל המסך המיועד הוא LG 19'' 1953 HR 2MS 1:5000 אני צריך את הכרטיס בעיקר למשחקים,אני משחק הרבה אבל אני לא גיימר כבד,לכן אני צריך כרטיס שיהיה ברמה טובה אבל לא מהטופ ואני רוצה כרטיס שיהיה לי הכי משתלם ביחס למה שהוא יתן לי
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי ממיר של יס עובד והכל לפני זה היה לי טלויזיה יותר נכון רק אתמול חח עכשיו אין ועכשיו אני רוצה לראות טלויזיה יש לי כרטיס מסך אם TV OUT וכרטיס מסך אחר יותר חלש אם VIVO יש אפשרות לחבר איזה כרטיס אחד מהשניים כדי לראות טלויזיה? או לא? :-\ :'(
-
ראיתי שהכרטיסים שלהם די זולים יחסית. השאלה היא מה זה אומר על האיכות שלהם ביחס לכרטיסים של חברות אחרות? הם נחשבים חברת "קבר" ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך סמסונג 22 אינץ (מסך מדהים ) אבל כשנכנסתי למשחק קרייסס להתחיל לשחק בו....שינתיי את הרזלוציה ל1800X1050 (הרזלוציה הטבעית של המסך) , ולפתע כל המשחק התחיל להתקע והמשחק זרם בצורה איטית מהרגיל !!! כאשר הורדתי את כל ההגדות למדיום המשחק חזר להיתו בקצב נורמלי אך נפגמה האיכות הגרפית המצוינת . יש לציין שיש לי 88GT אסטס , Q6600 ו2GB RAM !!! אפשר בבקשה עזרה ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברי היקרים, הכרטיס מסך שלי GTX 460 הלך לעולמו ואני מחפש לקנות כרטיס חדש, ואם כבר כרטיס חדש אז שיהיה מספיק טוב להריץ את BF4 בצורה נורמלית+. יש לי מעבד I5 760, מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומומלץ שלא יגרום לי לצוואר בקבוק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מחשב intel i5 2500 intel b3 4gb ram אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים שרצים כעת - BF3 , COD MW טווח עד 1000 , זה מספיק ? אשמח לייעוץ כי אני יודע שלכרטיסים אין סוף תודה !
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2168 יש כבר בנצ'ים או משהו?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
או קי אז ככה החלטתי להפוך את המחשב שלי למעין מרכז מדיה שכזה ומשחקים כשיש לי זמן מאחר שכל הפעילות השוטפת עברה לנייד מאחר שכך צריך לשדרג את הכרטיס מסך. אז אני מתלבט בין אחד ה geforce7800gs מהייצרנים השונים ... או Radeon x1600pro שניהם אני יכול לקנות באותו מחיר (נמצא בימים הקרובים בארה"ב) כ300 ירוקים פלוס טקס 8.3אחוז או לחילופין אני חושב בכלל על אול אין וונדר שעולה קצת יותר המחשב יהיה מחובר מקסימום לממיר כבלים .. ככה שגם הרדאון או הג"יפורס ייתנו לי את האפשרות של צפייה במחשב .... נכון ? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא TI4200 עם VIVO ו128 מגה ... מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם,כרגע ברשותי מחשב:AM Athlon 64x2 Dual core 52002GB MemoryMother board Gigabyte S-Series GA-M61pme-SEATI RADEON HD 3600לאחרונה ניסיתי להריץ את המשחק call of duty החדש והוא רץ לי עם קטיעות.אני יודע שהמחשב שלי די ישן ואני לא גיימר שחייב שהכול ירוץ הכי מהר ובאיכות הכי טובה, אבל כנראה שאין מנוס להחליף כרטיס מסך על מנת לשחק במשחים החדשים.אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על כרטיס שיתאים למחשב שלי ויריץ את המחשקים הנ"ל שעולה בסביבות ה-300 ש"ח?תודה ושבת שלום....
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי (באתר של מאג ובגוגל בכלל) ולא מצאתי את קצבי הרענון המקסימאליים של המסך הזה, אז השאלה שלי למעשה(שמופנית מן הסתם למי שיש לו את המסך הזה), על איזה refresh rate אתם עובדים עם המסך הזה, וכמה זמן? תודה!
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צריך להחליט די מהר - יש לי זיכוי של 700שח באיזה חנות וחבל לי לא לשלב במחיר של המסך. ה IBM מקבל ביקורות טובות מאוד - אבל קשה למצוא עליו מידע ולא מוכנים לתת לי לבדוק אותו בעצמי (יבמ ויבואן) אני יודע שיש לו 360MHZ והוא מסוגל ל 2048X1536 at 80Hz. אבל אני לא יודע מה (אם בכלל)הוא נותן מעבר ל85 HZ ב1200 - 1600 (המומלץ שלו) לSAMSUNG יש את היתרון של BNC. והעובדה ש (לפי ביקורת מהאתר הזה מלפני שנתיים) הוא נותן RR גבוהה מאוד ברזולוציות יותר נמוכות. מה אתם אומרים?? הIBM יוצא לי יותר זול (פחות מ 3K) ואני נוטה לקחת אותו אבל אשמח לשמוע דעות.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
זה לא קורה בווינדוס, רק במשחקים. איך שאני נכנס למשחק המסך מתחיל להשתגע ולהראות את המשחק\תפריט משחק בצבעים מוזרים (בעיקר אדום) וגם מטושטש...
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני יודע שאם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI אז גם התמונה וגם הסאונד עובד דרך אותו כבל השאלה שלי היא מה קורה אם אני מחבר עם כבל HDMI ומתאם לDVI? זתומרת כרטיס מסך שאין לו יציאת HDMI טבעית האם הסאונד יעבור דרך הכבל HDMI גם אם הוא מחובר עם מתאם ליציאת DVI בכרטיס המסך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אמרו לי באחד הפורומים שהספק ליברטי 400 יספיק לכרטיס RADOEN X1950P אבל עכשיו כשאני מסתכל באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 אני רואה שהם דורשים 450 וואט... מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את הכתבה שהתפרסמה בימים האחרונים בה בדקו את כרטיסי ATI מול NVIDIA. בכתבה בדקו את הכרטיס של CLUB3D אך לפי מה שאני יודע Sapphire הרבה יותר טובים. האם זה נכון? מדוע לא בדקו גם את כרטיס המסך של Sapphire הידוע בפופולריות שלו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שלי X1900XT מנצל את ה-Pixel Shader? יש לי 48 Pixel Shader, איך באה ליידי ביטוי הניצול?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe יש לי עכשיו כרטיס מסך MSI nVIDIA GeForce 5200FX 128MB אם אני יקנה את הכרטיס המסךGigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe הוא יתאים לי למחשב? הינה זה הלוח אם שלי עם פרטים אולי יש שם אני לא מבין http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=147145 תודה לעוזרים. ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-