כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
http://www.retel.dk/showreview.php?id=3&page=8 ותעבירו קדימה עמודים אני לא בטוח אם הגראפים ממש מדוייקים כי אפשר לראות שהרדאון 8500 כמעט שווה לTI500, אז זה יכול להגיד שהדרייברים שמשתמשים בהם שם לא מעודכנים (לפחות של ATI) ועוד משהו שחבל שלא עשו זה בדיקה אם AA גבוה, אז הR300 היה מראה את מלוא הכוח ;D
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה באתר פה זה מתחיל רק מגירסת 9500 מה אז אין כבר תמיכה לכרטיס הזה בבקשה תביאו לי דרייברים מעודכנים וחדשים הנה המפרט המלא של הכרטיס: ATI REDEON 9250 128MB AGP-8 חברה GECUBE הגירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי : 8.152 בבקשה הדרייברים האלה מהדיסק שקיבלתי והם ישנים בבקשה חדשים ומתאימים ~!!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי וכרגע אני די מלבט בין הרדאון 4850 לאחיו הגדול. אני רוצה לשחק על הטלוויזיה ב-1360 על 766, ושתהיה האפשרות לשחק על מסך המחשב לפעמים ב-1680 על 1050. כמובן ברמת פירוט גבוהה ככל האפשר, עם AA. הייתי שמח לקבל חוות דעת מקצועית במי כדאי לבחור, וגם בנושא הספק, אם הוא יסחוב את הגמל. המפרט כדקלמן: *מארז מיקרו טאוור - כלשהו.. עם שני מאווררי 80מ"מ, אך המארז יודע לקבל במקומם גם מאווררי 92מ"מ. *ספק כוח - Thermaltake tr2 rx 500watt http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w0136/w0136.asp *לוח-אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 *מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processo…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקרוב משפחה שלי את Wildcat Realism 800, זה דף הביית באתר החברה: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=293 הוא מרנדר גרפיקה ברמה גבוהה מאוד,High end של רינדור. כסף זאת לא הבעיה, וניתן לתת לינק לחנויות בUS. תודה. (אגב,לא מצאתי לא בebay ולא בבביצה החדשה)
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
נרשמתי לmaillist שלהם בעבר: Dear Maayan Keshet, RADEON 9700 PRO with REMOTE WONDER is now available at www.ati.com for a limited time. Be one of the first ones to own the fastest 3D gaming performance graphics card in the world. With 128MB DDR RAM, 8X AGP support and complete Microsoft® DirectX® 9 support, this board rocks. This limited time offer also comes with REMOTE WONDER. Now you can get more from your ATI graphics and multimedia products with the ATI REMOTE WONDER. This wireless radio frequency remote control eliminates the need to aim so you can now operate your PC from another room, even through your walls 449$ מה שאומר שניתן לרכוש עכשיו את הכרט…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש בגלל שהוא לא סומך עלי כי אני ילד והטכנאי הוא אדם מתמחה הוא קנה פנטיום, בהתחלה הוא תיכנן על fx5200 אבל אמרתי לו קח radeon 9800pro זה לא יעלה מיליונים בקיצר הטכנאי אמר לו 1800 אז הם לקחו את ה9200. בקיצר אתמול אני בא אליו וקולט אצלו במנהל התקנים (הוא לא רצה להוריד אוורסט) שכתוב radeon 7000series נדמה לי שגם בפרפורטיס ובסטינג זה היה כתוב (לא זוכר כבר) בקיצר מה הסיפור ? הטכנאי הזה לא נראה לי הכי מבין בענין הוא מכר לו שתי קטודות ואמר לו שזה "מקלות צבע" ואחרי שראיתי את ה7000series הזה אני מתחיל לחשוד. אפשר פרטים על המקרה ? למה זה מה שכתוב ? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער שאני פותח כלכך הרבה אשכולות אבל אני מבטיח שזה האחרון זהו הגעתי סוף סוף ל2 הכרטיסים הפינאליסטים: הראשון: Radeon X800GTO 256MB AGPוPalit שעולה: 590 השני: nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGPוMSI שעולה :650 אני מזכיר שהלוח אם שלי תומך גם ככה רק ב4X כלומר הוא לא ינצל את כל היכולות של הכרטיסים הללו בכל מקרה ולכן אני לא ידוע מה עדיף מבניהם בבקשה זה האשכול האחרון שאני פותח ולכן חשוב לי מאוד ההמלצה שלכם פה תודה רבה רבה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מפתחת מוצרי ה-GeForce לא מבזבזת זמן ומשיקה מנהלי התקנים חדשים עם תאימות לחלונות 11, למשחקים מובילים שיושקו רשמית בקרוב מאוד ולעשרות משחקי אינדי חדשים שיהנו משירותי מנגנון שיפור הביצועים המתקדם של החברה בכרטיסי RTX מודרנייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה - אני בשלבים האחרונים של קניית מסך LCD חדש. ישבתי וחקרתי את הנושא לעומק (לא יותר מידי, אבל חקרתי) והגעתי ל-2 מסכים שההתלבטות ביניהם קשה (ופה אני רוצה את עזרתכם) : 1) ViewSonic VP171b 2) LG L1720P הדרישות שלי מהמסך הן כאלה : מקסימום 16ms (ולפי מה שהבנתי זה מסתדר טוב מאד עם המשחקים החדשים, לא חובה 12ms בשביל לשחק בלי צללים וריצודים), כניסת DVI, יחס קונטרסט של 1:450 לפחות ובהירות של 250 לפחות. הדבר הכי חשוב זה צבע המסך (טוב לא הכי חשוב, אבל מאד חשוב) - ש-ח-ו-ר. הבעיה היא כזו - את ה-ViewSonic יש לחבר שלי, והוא מסך מעולה. לא עשיתי עליו יותר מידי ניסויים אבל במשחקים הוא עומד בכבוד, ובכלל יש לו תמונה נפלאה. הבעיה היא שהוא קצת יקר ונמכר בארץ סביב ה-3000 ש"ח (קניה בחנות מ…
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה זה ? אני ביטלתי את זה והרגשתי טיפה תקיעות במשחקים זה בגלל זה ? אפשר הסבר ? תודה רבה. ו SCROLL EFFECT
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע טמפ' מומלצות בעבודה וברגיל ל9800 פרו? יש לי חיישן (לא של הכרטיס) שחיברתי בתוך ההיט סינק קרוב למעבד - (יש דרך טובה יותר לחבר?) כרגע החיישן מראה בערך 37 - 39 במצב רגיל ו 40 - 42 בזמן עבודה או משחק. אני מניח שהטמפרטורה האמיתית גבוהה בהרבה - כי אני מודד בחיישן חיצוני. יש לי כמה אופציות לקירור עם מאוורר שמכוון בדיוק על הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה טמפרטורות אני צריך לנסות להגיע. אציין כי הקירור של הכרטיס הוא הסטנדרטי של R9800 PRO 256MB . הצעות / הערות?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הזה בזול? תוזה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
-
INTEL CORE 2 DUO E6550/E7550 עוד לא הוחטל סופי לגבי המעבד לוח אם P35 1333 PCI X ראם 2ג'יגה 320 הרדיסק מארז ATX TK 1150 אני לא יודעאיזה ספק יש שם אבל הוא אמור להיות טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל המסך המיועד הוא LG 19'' 1953 HR 2MS 1:5000 אני צריך את הכרטיס בעיקר למשחקים,אני משחק הרבה אבל אני לא גיימר כבד,לכן אני צריך כרטיס שיהיה ברמה טובה אבל לא מהטופ ואני רוצה כרטיס שיהיה לי הכי משתלם ביחס למה שהוא יתן לי
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי ממיר של יס עובד והכל לפני זה היה לי טלויזיה יותר נכון רק אתמול חח עכשיו אין ועכשיו אני רוצה לראות טלויזיה יש לי כרטיס מסך אם TV OUT וכרטיס מסך אחר יותר חלש אם VIVO יש אפשרות לחבר איזה כרטיס אחד מהשניים כדי לראות טלויזיה? או לא? :-\ :'(
-
ראיתי שהכרטיסים שלהם די זולים יחסית. השאלה היא מה זה אומר על האיכות שלהם ביחס לכרטיסים של חברות אחרות? הם נחשבים חברת "קבר" ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך סמסונג 22 אינץ (מסך מדהים ) אבל כשנכנסתי למשחק קרייסס להתחיל לשחק בו....שינתיי את הרזלוציה ל1800X1050 (הרזלוציה הטבעית של המסך) , ולפתע כל המשחק התחיל להתקע והמשחק זרם בצורה איטית מהרגיל !!! כאשר הורדתי את כל ההגדות למדיום המשחק חזר להיתו בקצב נורמלי אך נפגמה האיכות הגרפית המצוינת . יש לציין שיש לי 88GT אסטס , Q6600 ו2GB RAM !!! אפשר בבקשה עזרה ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברי היקרים, הכרטיס מסך שלי GTX 460 הלך לעולמו ואני מחפש לקנות כרטיס חדש, ואם כבר כרטיס חדש אז שיהיה מספיק טוב להריץ את BF4 בצורה נורמלית+. יש לי מעבד I5 760, מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומומלץ שלא יגרום לי לצוואר בקבוק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מחשב intel i5 2500 intel b3 4gb ram אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים שרצים כעת - BF3 , COD MW טווח עד 1000 , זה מספיק ? אשמח לייעוץ כי אני יודע שלכרטיסים אין סוף תודה !
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2168 יש כבר בנצ'ים או משהו?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
או קי אז ככה החלטתי להפוך את המחשב שלי למעין מרכז מדיה שכזה ומשחקים כשיש לי זמן מאחר שכל הפעילות השוטפת עברה לנייד מאחר שכך צריך לשדרג את הכרטיס מסך. אז אני מתלבט בין אחד ה geforce7800gs מהייצרנים השונים ... או Radeon x1600pro שניהם אני יכול לקנות באותו מחיר (נמצא בימים הקרובים בארה"ב) כ300 ירוקים פלוס טקס 8.3אחוז או לחילופין אני חושב בכלל על אול אין וונדר שעולה קצת יותר המחשב יהיה מחובר מקסימום לממיר כבלים .. ככה שגם הרדאון או הג"יפורס ייתנו לי את האפשרות של צפייה במחשב .... נכון ? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא TI4200 עם VIVO ו128 מגה ... מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-