כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך 22 אינץ' (רזולוציה של 1680*1050) ואני מתלבט איזה מערך כרטיס מסך לשים... מה עדיף: 2 של HD4850+לוח P45 יעלה 1800+700, סה"כ 2500 ש"ח. או 1 של HD4870+לוח X48 (כדי שבעתיד אני אוסיף עוד HD4870 אחד) יעלה 1400+1000, סה"כ 2400 ש"ח. או האופציה המטורפת ביותר, ורק אם זה יהיה ממש שווה את התוספת: 2 של HD4870+לוח X48 יעלה 2600+1000, סה"כ 3600 ש"ח. אשמח לתשובה בהקדם, אני מת לקנות מחשב... נ"ב יש איזשהו מצב שאני אריץ CF של HD4870 על לוח זול יותר מה-X48? (ואני לא אפסיד ביצועים כמובן...)
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
נתקלתי בכרטיס עריכה הזה http://www.asus.com/products/vga/tvfm_7135/overview.htm האם כדאי לקנות אותו בנוסף לכרטיס מסך 6600GT בלי VIVO, או שלחפש כ.מסך 6600GT , כי לחנות שממנה אני קונה את המחשב, לא יהיה VIVO, ואני מעדיף שלא לפצל את הקנייה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי כונן dvd ואני יכול לראות סרטים ב 3 תוכנות שונות. הבעיה - כשאני מנסה לעשות capture לתמונה, הן ע"י printscrean והן ע"י פונקצית capture של התוכנה, ואני עושה paste לתוך תוכנה גרפית, אני רואה את החלון של ה DVD בתור מלבן שחור (ומסביב רואים הכל בסדר). נתקלתם בכזו בעיה? איך פותרים? תודה רבה, יובל
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
הנגן DVD שלי בסלון מתחיל לעשות בעיות אחרי שניגן הרבה מאוד סרטים. אני חושב על HTPC לסלון אבל קראתי באיזה מקום שנגני DVD עושים איזשהוא סוג של OVERLAY המשפר את התמונה ושאת זה כרטיסי מסך של מחשב לא עושים. מצד שני אני שומע מאנשים מסויימים שיש להם HTPC שרואים סבבה, ומאחרים שלא. אז ממש אשמח לקבל חוות דעתו של כל מי שיש לו HTPC והשווה מול נגן DVD עריכה: נורמלי (לא הסינים ב 200 שקל). אשמח גם להערותיכם לגבי נסיון עם כרטיסי מסך שונים, מה קורה כשעולים למסכי פלסמה גדולים יותר או LCD למי שיש וכל אינפורמציה שאתם רואים כחשובה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
ה-gta3 עובד לי מהר מאוד איך אני יכול להקטין את המהירות שלו? הכרטיס מסך geforce fx5500 256 mb.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעיף את המסך ולחבר במקומו טלויזיה יש לי את כל מה שצריך רק רציתי לדעת אם אני צריך תוכנה כלשהי כדי לעשות את זה... ואם כן על איזה תוכנה אתם ממליצים? ד"א הכ. מסך הוא GF4MX אם צריך
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בראיון שאלו את גים סווני המיסד של epic היוצרים של unreal מה יותר טוב In a video interview, a chap asked Tim "I have to ask you: R520 or G70?" Tim smiled and said, "Oh, G70 for sure." בקישור יש גם קישור לראיון http://www.theinquirer.net/?article=23471
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTS וכיוונתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות אבל משום מה התמונה במשחקים לא נראת חלקה זה מטריף אותו התמונה איכותית אך הקוים לא חלקים יש תמונות שתבינו למה אני מתכוון מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלם. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איזה בעסה!!! יומיים אני מנסה לפתור את הבעיה של dual view אצלי ובסוף גיליתי שברגע שאני מסיר את הסימן של SLI אני נמצא ב-dual view וברגע שאני מסמן אז ה-dual view מפסיק לעבוד..... :'( מה הקשר לעזאזל!! איזה באסה.. ממש מרגיז. בגדול אני רוב הזמן בדואל כאשר אני באינטרנט..... אבל חשבתי לשחק לדוגמא ומסך השני האינטרנט או לא יודע מה.. אבל עכשיו אני יצטרך כאילו להתפשר ולוותר על SLI כשאני ב-DUAL VIEW או פשוט לשחק ב-SLI ולא להיות ב-DUAL VIEW... אוף!! אם מישהו יודע מה לעשות או רעיונות... פליז.....
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מפרט המחשב: P 2.8 330 W ספק כוח - לא עושה לי בעיות. הרדיסק 80 G עוד חודש אני מוסיף עוד 250 G RAM 768 - עוד חודש יוסיף עוד אני חשבתי על הכרטיסים הבאים : NVIDIA 6800 או 6600 או ATI Radeon X1800GTO שיש אליו סיכור פה.. מה אתם אומרים? אני יודע שאני צריך ליקנות ספק כוח חדש אז תתחשבו קצת כי התקציב שלי מוגבל - אני מקבל מסכורת 1100 שקל עוד שובעיים אז אני יצתרך לקחת כסף מאבא שלי וגם תכננתי ליקנות אוזניות איכותיות אז... תשתדלו.
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום למי שעיין בת'ארד הקודם שלי, מכיר פחות או יותר את הסיפור בכל אופן, יש לי 2 גרסאות של 4850, מתוצרת SAPPHIRE כאשר גרסה אחת היא עם הPCB של ATI, כלומר כרטיס אדום והגרסה השניה, היא מסתבר, PCB "בעיצוב מיוחד " של SAPPHIRE, כרטיס כחול, עם קירור התופס 2 סלוטים, ומגיע ללא קירור לזכרונות עכשיו, בעייתי היא כזאת אני מתכנן קירור מים לכרטיסים הנ"ל, ומסתבר שהבלוקים הייעודים לסדרה הנ"ל לא יתאים לגרסה המיוחדת של ספיר לצערי, אני לא מצליח להשיג יותר את הכרטיס של ספיר מהדגם הישן, (הבסיסי ביותר, לא סוניק\טוקסיק) עכשיו האם הכרטיסים מתוצרת חברות אחרות כמו אסוס\גיגהבייט, זהים לכרטיס שאני צריך? נכון לעכשיו, אין לי בעיות עם מערך הCF, ולדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה בעתיד, כאשר יהיו לי 2 כרטיסים…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך מספק לעיבוד תמונת 3D (עם משקפיים דיגיטליות וטלויזיית 3D) שיהיה מחובר ל HTPC. המעבד של ה HTPC הוא E6300 2.8GHZ ויש לו 3GB DDR2 667MHZ. אני מחפש גם כרטיס קול שיודע לעבוד עם כל הפורמטי האודיו המתקדמים שיש כיום (אני יודע שיש דגמים שתומכים ב 3D, אבל לא בחלק מפורמטי האודיו). אני גר בארה"ב ואין לי LIMIT של תקציב (עד לרמה הגיונית). אני חושב גם על לקנות כרטיס שיתאים גם למשחקי מחשב (האחרונים) אבל מפחד שזה לא יהיה ישים כי המעבד שלי יחסית חלש (וגם הזיכרונות) ואז אקבל צוואר בקבוק. אשמח לדעתכם, תודה. ד"א איך כל הקטע של המשחקים בתלת מימד עובד? האם צריך מסכים מיוחדים בשביל זה או שכל מסך (לדוגמה הטלויזיה שיש ברשותי) יתאים לכך?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות prophetview 920 dvi אבל, גם בגלל שרק לפנדה יש והשירות שם גרוע וה"delay" עצום בדרך כלל וגם בגלל שעד עכשיו עבדתי עם 19" חשבתי ללכת על 18" LCD. אני מחפש מסך באיכות גבוהה, שאפשר יהיה לשחק משחקים, יציאת DVI וכמובן שמהחיר לא יהיה אסטרונומי. תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתאים לגרפיקה גבוהה (עם תמיכה בתלת מימד) עבור תוכנות פוטושופ REVIT , וכדומה התקציב עומד על כ 1000שח כרגע אני עובד עם כרטיס מסך Saphire ATI Radeon HD 5870 והוא לא ממש מוכר על ידי התוכנות, אבל הן נאלצות לעבוד איתו עם מעט בעיות קלות אבל הרזולוציות הסופיות לא ממש טובות בעיקר בהצגת תלת מימד
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
דף המוצר: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28 נתונים: Size : 17" Resolution : 1280 x 1024 Pixel Pitch : 0.264(H) × 0.264(V) mm Brightness : 250 cd/m2 Contrast Ratio : 550:1 Viewing Angle : 160/140 (H/V) Response Time : 12 ms Display Colors : 16.2M תראו חוץ מזה שאין לו DVI הוא נראה לי מסך מעולה, ז"א כל הנתונים שלו טובים יותר מהדגם הקודם של LG ה1710S, וגם ה1710B, זה עם הDVI. כנראה הירידת מחירים של הLCD באמת מתחילה להגיע כי המחיר שלו ממש טוב, בנועה אפשר להש…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב לWINDOWS 7 , ואני מנסה לשחק במשחק שעבד לי לפני הפירמוט, ואז המשחק מראה הודעה שעלי להתקין דיירקטס חדש יותר ולעדכן את הכרטיס מסך שלי. עכשיו שאני נכנס למנהל התקנים לא מופיע לי הכרטיס מסך, אלא מופיע לי VGA. האם WINDOWS 7 לא תומך בכרטיס מסך זה?...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איזה יותר טוב: ה 4870HD 1GB או ה 4870HD 512MB OC של CLUB 3D עם הקירור המיוחד הזה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שאלה קצרה ופשוטה האם הכרטיס מרעיש? ואיך הקירור שלו? תןדה ;D
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הי כולם. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש (למשחקים), כיום יש לי RADEON 9200 עם 128 MB, משהו שכבר עבר זמנו. עכשיו ככה, הציעו לי nVidia 6600GT עם 256 MB ב 720 שקל, ו RADEON X800GTO עם 256 MB (ו 256 BIT של INTERFACE) ב 1200 שקל. השאלה היא - האם ההפרש בביצועים בעצם שווה את ההפרש במחיר?? האם שווה לקנות את הX800GTO או את ה6600GT? ד"א- מדובר באפיק AGP, אין לי PCIe תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-