עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200. חיברתי בין הכרטיס מסך לבין הטלויזיה (של TOSHIBA ..לא הכרחי אבל שיהיה...הטלויזיה לפחות בת 10 אם לא יותר..) באמצעות כבל S-Video ואני רואה את התצוגה במחשב בצבעים (אולם תצוגת מסך המחשב התכווצה כנראה כדי להתאים עצמה לתצוגת הטלויזיה...לא חשוב לי כ"כ תצוגת צג המחשב) אבל הטלויזיה מציגה תמונה בשחור-לבן. אני בטוח כמעט ב100% שזאת בעייה של הטלויזיה כי היא לא מולטי-סיסטם כנראה אבל בכל זאת אם מישהו מכיר פתרון לבעיית השחור-לבן באמצעות שינוי הגדרות במחשב בלבד ולא ע"י החלפת הכבל מאס וידאו לקומפוזיט - RCA (שזה הפתרון שאעשה במידה ולא יוצע לי פתרון מעשי על ידי מישהו בפורום הזה) אשמח לקבל הצעות. יש לציין שבפעם הקודמת שחיברתי בין הטלויזיה המדוברת (TOSHIBA) לבין כרט…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by krembo0o,

its a DX10 card?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. בוקר אור ושנה טובה לכל חברי הפורום בשעה טובה רכשתי את כרטיס ה PINNACLE 510 USB : מסדרה STUDIO MOVIE BOX http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBox.htm הכרטיס מגיב מצויין ועובד יפה שאלתי היא - עם התוכנות הפנימיות הלכידה של ה AUDIO וה VIDEO מצוינות אבל כשאני מנסה ללכוד עם תוכנה חיצונית שמבקשת את כניסת ה AUDIO היא מחפשת דרך הכרטיס קול אבל כל אופציה שאני שם לא נותנת את אות ה AUDIO (שוב עם התוכנות הפנימיות שהגיעו כמו DVD AUTUHOR הכל תקין) אודה לכם על תשובתכם המערכת שברשותי : PD820 עם 1.5 גיגה RAM XP64 XP32 לוח אינטל : INTEL :http://www.intel.com/products/motherboard/D945GNT/index.htm כרטיס קול …

4. Started by *BYZ*,

קניתי עכשיו כרטיס מסך AGP X8 מצאתי כמה מדריכים אבל אני חושב שצריך גם לשנות בהגדרות של המחשב ב-DOS הזה (תקנו אותי אם אני טועה)

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by NeptuneMB,

אין לי מושג לגבי מסכים, רציתי לדעת איזה מסך 19' מומלץ עד לתקציב של 1700 שח, אני מתכנן קנייה של x800pro/6800gt , ואולי גם קנייה של מסך חדש,מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by night-fire,

שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  7. שלום , ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 PCI 256MB וקרה לי לפני כמה זמן שהמשחקים אחרי 5 דקות נתקעים ואין מה לעשות חוץ מריסטרט , פירמטתי את המחשב והבעיה לא נפתרה , אז הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי את המאורר ואבק , אבל לצערי שום דבר לא עזר אז כנראה שהלך לי הכרטיס מסך ? או אם יש איזה פתרון בבקשה זה דחוף ... בתודה , אור

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  8. שלום, יש לי radeon 1900xt של sapphire מורכב עליו קירור zalman vf900 ועל הצ'יפים של הזיכרונות יש סינקים שבאו איתו הם כחולים כאלה עם דבק טרמי מתחת היום סידרתי את העיניין של המשחה טרמית ועכשיו הליבה על 50 מעלות וגם הוצאתי ומיקמתי יותר טוב את הסינקים של הזיכרונות והטמפרטורה במנוחה צנחה מ70 ומשהו ל68 68 לזכרונות של הכרטיס מסך זה גרוע? זה מה שזה מציג לי באוורסט האחרון בsensor תחת gpu vram אז מי שיש לו רדאון מ1XXX ומעלה יכול אולי להגיד לי כמה הזיכרונות של הכרטיס שלו מראים במנוחה? תודה לכולם, זה מאוד חשוב לי

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  9. כנסו לכאן http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=597513 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. משחקים כמו GTA:SA AOM 3 לא יודע אם הם נחשבים כבדים, תאמרו לי אתם מפרט: CPU processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz CPU Speed 3.05 GHz Performance Rated at 4.58 GHz System RAM 446.7 MB Operating System Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) Video Card SiS 661FX (SiS 661) Sound Card MPU-401 Compatible MIDI Device CD LITE-ON DVDRW SHW-160P6S PASS, but the Speed could NOT be analyzed. יש AGP תודה(:

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עבור עריכת וידאו. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. חיברתי עם כבל לטלויזיה. ורואים הכל אבל רק בשחור לבן. במה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?..

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

אחרי המון בעיות במחשב הגעתי למסקנה שמשהו בכרטיס לא תקין. אם אני מתקין לו דרייבר(לא משנה איזה..ניסיתי כמה) המחשב פשוט נתקע ולא עוזר כלום. ניסיתי עד לכאן הכל!בדיקת זכרונות,בדיקת HD,פירמוט כולל מחיצות והתקנת WIN.ברגע שאני עושה שתיים שלוש פעולות המחשב נתקע. אבל..אז שמתי לב שב-SAFE MODE הוא לא!חיפשתי בגוגל וראיתי שאחד הדברים שלא עולים ב-SM זה הדרייבר של הכ.מסך. הסרתי אותו לגמרי,כולל זכר ממנו ברגיסטרי והמחשה עולה ללא בעיה והכל בסדר.אמממהה...כמובן שאין דרייבר אז אני בתדר ריענון נמוך וזה משגע אותי,וכמובן הגלילה של דפים לוקחת זמן. בקיצור-מחשב עובד אבל ללא כל הקונפיגורציות שיש לדרייבר כרטיס מסך. אז..איך אני בודק מאשש סופית שזה הכרטיס מסך?ואם כן מה לקנות ברמה שלו אבל דור סידרה 7XXX.…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by Rong,

קיבלתי כמה הצאות לכרטיס מסך 1. nVIDIA FX 5500 256 ב 450 שקל 2. רדיון 9600 256 של גיגביט ב 650 3. רדיון 9800 256 של ATI ב 750 הדרישות שלי זה משהו שיחזיק לי זמן ויתמוך במשחקים החדשים ויעבוד חלק וטוב ושאני לא יצתרך להחליף אותו אחרי שנה..משהו שיחזיק לי זמן במחר סביר עד 800-+ אז אם יש לכם הצאות יותר טובות תשתפו אותי בבקשה רון

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  15. אני יודע שתפקידו של הVSYNC הוא להגביל את קצב הפריימים בהתאם לקצב הרענון של המסך, אבל ניתקלתי בתופעה מוזרה ביותר בFARCRY 2: כאשר הvsync פועל, קצב הפריימים יורד בערך ב30אחוז! ואני מדבר על מצב שבו הפריימים גם ככה יותר נמוכים מקצב הרענון. להמחשה, קצב הרענון שלי הוא 85, וכאשר הVSYNC פועל, הביצועים יורדים מממוצע של 60 לממוצע של 40. לא ניתקלתי בתופעה כזאת באף משחק אחר. האם זה תקין לדעתכם? יש לי את הפאץ' האחרון של המשחק והדרייברים המעודכנים ביותר. הכרטיס שלי הוא HD7770

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by comix_dude,

יש לכם הצעות אני רוצה לשדרג לא ראיתי משהו טוב ב סביבות 500 שח שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כבדים ויעמוד

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by din707b,

שלום אנשים למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב לטלויזיה רגילה ופשוטה 29 אינצ'? האם ניתן במצב כזה לוותר על צג ולראות בבירור כיתוב, כגון מסמכי וורד אקסל, קריאת דפי אינטרנט, או שזה לא אפשרי עם ציוד כזה. יש לי בטלויזיה כניסת S-VIDEO אני שוקל לוותר על הצג ולהחליף כרטיס מסך הכולל יציאת טלויזיה ולהעביר הכל לסלון, הענין שאין כרגע בידי כרטיס שתומך ביציאת טלויזיה ולא אכול לבחון זאת אז לפני שאני משקיע... מדובר בפנטיום 3 עם כרטיס מסך ישן אם למישהו יש נסיון כזה אשמח מאד אחרת איאלץ פשוט להסתבך עם נסיונות תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  18. כמה לדעתכם (אולי אתם בכלל יודעים) עולה Ge-Force 6600GT AGP באוסטרליה? האם המחירים שם זולים?, וגם בכלל רוב הכריבים של המחשבים שם זולים?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם !!! קיבלתי הצעה לקנות 6600GT של גיגה בייט Gigabyte nVidia NX66T128VP 6600GT 128MB VIVO +הארד דיסק של WD WD2000JD 200GB 7200 8MB SATA וכל זה ב 1470 שח והכל כמובן כולל אחריות האם כדאי?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by ofir667,

קודם כל אני רוצה לדעת אם יש כרטיס מסך כזה כי לא ממש מצאתי אותו? = ATI 1600 PRO 256MB 2XDVI VIVO (תסתכלו על הכל) כנראה שיש אז איך הוא ביחס ל - ATI 1900GT ? אמרו לי משהו שהוא מקביל ל1900GT

21. Started by ggg123,

אני מעוניין ברכישת כרטיס מסך חדש. הכרטיס מסך מיועד להריץ משחקים כמו סימס 3, GTA IV, WORMS, כלומר אין צורך בהרצה של משחקים חדשים וכבדים במיוחד. התקציב עד 300 ש"ח ספק כוח- ENERMAX LIBERTY 400W תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by ari85,

לפני הפרמוט הכל עבד עכשיו אני מתקין את הדרייבר ולא מצליח כל הזמן המחשב כותב cant get device אני לא מבין מה אני צריך לעשות ?!?! :'(

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by parker,

מה ההבדל בין שני הכטיסים האלה ומי יותר טוב ATI Radeon 9800 128MB DH DVI Hercules 3D Prophet 9800 128MB

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by generalA,

לא עובד לי הסאונד בו.... התקנתי דרייברים והכל ולא עובד לי הסאונד המזו*ין. אגב פעם לא עבד בכלל האות וידאו והטכנאי הטמבל בצ'יפ מחשבים בראשל"צ, קניון ערי החוף, אמר לי כי הכרטיס לא עובד

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by zuk666,

היי, הכרטיס הוא 128MB/128bit והוא דיי חזק. הבעיה היא שאף משחק לא מזהה את הכרטיס הזה... ב BF2 למשל כתוב device unknown .. ב CRYSIS כתוב UNSUPPORTED ניסיתי כלמיני דרייברים ישנים וחדשים וכלום.. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?? תודה.

• 9 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים