עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheShadow,

אני מחפש את הטלוויזיה הטובה ביותר עד 16 אלף..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by yonatanph,

יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 pro עם דרייברים עדכניים (מה16 לאפריל) מערכת הפעלה xp sp2 עם 2GB זכרון. במשחקים של COD4 ו- Assassin's Creed יש לי בעיה שאני רואה את ווקטור הראיה של כל הדמויות - אני רואה קו יוצא מהראש/עיניים של דמויות אחרות ומגיע אל הראש של הדמות שלי (או לכל מקום אחר שהם מסתכלים עליו). קרה לי גם כמה פעמים שכשיצאתי מהתוכנה קיבלתי הודעה על קריסת הVPU - אבל לא תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את העניין?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by GoSpAl,

איך ה NVIDIA GeForce 6150 SE לדעתכם הוא טוב מספיק כדי להפעיל טסט דריב או למשחקים טובים איך הוא? ???

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by rlord,

איזה מבין השלושה יתן ביצועים טובים יותר במשחקים? Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 Twintech nVidia GeForce 9500GT XXT OC 256MB DDR3 PCIe Pine - XFX nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe בבקשה תענו אני צריך כמה שיותר דעות אני בדילמה לא יודע מה לקחת.

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  5. נדבק למסך בגלל החום שהוא פולט איך אני ינקה את זה מבלי לגרום נזק? אני חושב שזה דבוק למסך חזק כבר..זה כבר בערך שנה ככה אני פשוט פחדתי לגעת בו בגלל שזה עדין וכל החרטא הזה אבל אני חייב לנקות אותו איכשהוא ראיתי חומר ניקוי מיוחד אבל בקבוקון קטן עולה איזה 40 שקל יש דרך בטוחה ומומלצת לנקות אותו מבלי לגרום נזק? (אם החומר ניקוי הזה מומלץ והוא באמת מנקה בלי לעשות נזק אז אני יקנה) תודה רבה מראש

6. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. השאלה שלי היא מה הקריטריונים החשובים ביותר למסך LCD שאמור להציג משחקים דיי כבדים ? הזמן תגובה ? הבהירות? הניגודיות? הזויות צפיה?מה ? אחרי שתענו על השאלה הראשונה תמליצו על מסך הכי טוב למשחקים במחיר של עד 1700 שקל תוווווודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by Monstalicious,

האם באמת משחקי Lcd לא טובים למשחקים? מהי הסיבה לכך? ומהו המסך המומלץ ביותר בתקציב של 1500-2000 שקל למשחקים? שיהיה איכותי בעל ריפרש טוב, ואיכות תמונה מעולה. תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by wolfi365,

יש לי מחשב די ישן, עוד מלפני ההתנתקות, ורציתי לשדרג את ה-geforce 5200fx למשהו טיפה יותר נורמלי שיריץ לי כמו שצריך את BF2 למשל. ראיתי את ה 3450 HD ב- KSP ב-270 ש"ח וגם את ה- Geforce 6600 gt 128MB DDR3 - ב-250 ש"ח. אני מוכן להשקיע עד ה-300 שקל ואם יש משהו יותר נורמלי מהשתיים למעלה אז אשמח לדעת המפרט שלי- Pentium 2.8 1gb ram gf5200

10. Started by dsbaja,

עם albatron geforce fx5900xt amd athlon xp2800 איך התוצאה? תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by nVIDIA70,

שלום, אפשר לינק ישיר לדרייבר הכי חדש ל7600GS שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by d1a1n0,

אני קונה מחשב חדש, הכול מוכן רק הכרטיס מסך חסר. חשבתי על הכרטיס מסך X1950PRO שעולה 1300 ש"ח, יש כרטיס מסך שבערך אותו תקציב שיכול לספק אותי בערך חצי-שנה, שנה עד שאני יחליף לכרטיס מסך אחר?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by krembo0o,

איך אני מבטל REFRESH LOCK??? יש לי RADEON 9600 PRO והדרייבר CATALIYST 5.10

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. מה הוא, נכון לעכשיו, הכרטיס מסך הכי חזק שקיים שאורכו לא מגיע לאורך של מגרש כדורגל? חשבתי על 9800GT של חברות מסויימות שגודלו אינו עולה על 9INCH האם ישנם כרטיסים נוספים יותר חזקים שהאורך שלהם לא מהווה מכשול?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. ככה אחרי קומבינות ונקיון יסודי הצלחתי להחליף את הכרטיס השרוף שלי לאחד אחר .. והוספתי 100 שקל וקיבלתי את ה msi 6800 128 mb וכו כוו איך הכרטיס??? בכול קמרה לנושא העיקרי אני מחבר את הכרטיס למחשב עוד לפני שבכלל נגעתי בו יעני פתחתי את הקופסא חיברתי לאיי גיי פיי אני מדליק את המחשב ועוד הפעם יש לי ביפים בדיוק כמו בכרטיס הקודם שהחלפתי... מה עכשיו הבעיהי כי אל עשיתי כלום?? ואיך שי לי 5200 ואיתו הכול עובד ורק עם הכטריסים האלה (6800) פתאום לא עובד.. וחברה יש לי ספק טוב 480 של טראמלטאק.. אז מה העבייה???

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. Started by Mighty,

וכמובן שהFX לא עובדים על המחשב שלי (עבר כמה בדיקות ונושא בפורום) ואני חיברתי אתמול ATI של חבר ועבד יפה מאוד ואני רוצה להחליף את ה5200 לATI בחנות....אני רוצה לדעת דגמים של ATI שמקבלים פחות או יותר בביצועים/מחיר שהמוכר לא יעבוד עלי... תודה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by trance_lover,

אהלן, קניתי מסך חדש ואת הישן אני מוכר לבן דוד אז השאלה שלי כמה שווה היום המסך CTX PR705F Series ? חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה...

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  18. http://www.ocworkbench.com/2004/xgi/volariv8/mainstream_p8.htm חבל שאין בארץ... אפשר היה להמליץ אותו במקום ה 9550.

19. Started by 246810,

מה אתם אומרים על מהירות המאוורר היא תקינה? ומה בנוגע לטמפרטורה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by Bartleby,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך RADEON 9600 PRO. מכל היצרניות FIC היא הזולה ביותר. האם יש הבדל בין הדגם של FIC לבין הדגם של חברות מוכרות ואהובות כמו HERCULES? אפשר לקנות את ה-FIC בראש שקט או שמא תמליצו על יצרניות אחרות?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by ggg123,

לצערי הרב בחנות פנדה אמרו לי שאת גירסה 1900 של ATI לא מייצרים יותר (התכוונתי בסוף לקנות את 1950PRO) ולכן יש סיכוי נמוך מאוד להשיג אותו. כנ"ל לגבי כרטיסי גירסה 7 של NVIDIA. במקומם הציעו לי לקחת כרטיסים מגירסה 8 של ג'יפורס, או מגרסת ה HD 2000 של ATI שהם זמינים. מה הכי מומלץ בתקציב של מקסימום 850 ש"ח? רצוי מאוד שהמחיר יהיה לכיוון ה 800 ש"ח. לי אמרו שהכרטיס הכי מומלץ הוא XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 ובכלל כל גירסת ה 8600. מה אתם אומרים? שימושים: למשחקים סבירים וחדשים. שיריץ סבבה, לא חייב על שיא הגרפיקה. לאפיק PCI-E מפרט מלא: E6550 GIGABAYTE P35-DS3L supertalent 2gb 800mhz cl4 enermax librerty 400w wd 160 gb

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by levimadman,

יש לי כרטיס 6800 של gigabyte תקין לחלוטין פה במחשב.. העברתי אותו לשני מחשבים נוספים (עם לוח זהה ושאר החלקים שונים) בכל חיבור יש אותה בעיה, הכרטיס מחובר כמו שצריך, דרייבר מותקן כמו שצריך וניסיתי מספר גירסאות של דרייברים , וכל פעם הוא מתרסק במשחקים(במהלך המשחק.. המשחק עולה ופועל).. מסכים כחולים הפעלות מחדש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן... יש לי מסך 15" LCD של YAMAII הוא עד 1024*768 ובכל הרזולוציות הוא 75HZ עכשיו יש לאבא שלי בעבודה מסך CRT VIEWSONIC E71f והתדרים שלו זה 1280 1024 @ 66Hz 1024 x 768 @ 87Hz 832 x 624 @ 106Hz 800 x 600 @ 110Hz 640 x 480 @ 133Hz אז הדילמה היא ככה- אני אוהב LCD כי אני צריך את המקום על השולחן שלי..... אבל אני צריך עוד רזולוציה.... אבל הרזולציה היותר גבוה מהמסך LCD שלי זה יהיה על 66HZ שזה ממש ממש חרא אז הרזולוציה הזאת לא ממש עוזרת לי כי אני לא אשתמש בה ממש..... אבל במקס רזולוציה של הLCD שלי אני יכול כאמור 75HZ ובמסך CRT של אבא שלי 87HZ באותה רזולוציה אז האם יש הבדל משמעותי בין 75HZ ל87HZ בשביל לוותר על המקום שהCRT יתפוס לי על השולחן?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה700 ש"ח +- כרטיס כמובן למשחקים רצוי שיהיה מKSP או LOGICPC תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים