כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לבעל הפורום! חבר שלי המליץ עליו, נראה איך ה"שירות"... לנושא: כרטיס מסך שלי הוא GFORSE 4 , מחשב 2.7 ג' הרץ... אוהב משחקי מחשב והאחרונים לא כל כך הולכים בגלל הכרטיס. ממליצים לי לקנות משהו חדש... אחשיו, הבעיה היא שאני לא מבין בכרטיסי מסך בחלל! הגבול שלי הוא 900 ש"ח, מה הכי כדי???
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס עד 700-800 (800 שקל בלחץ רק אם יהיה הבדל משמעותי בתמורה) ואם אפשר, איזה יצרנית הכי טובה כאילו ASUS? MSI?EVGA וכו' ובקשה קטנה אם אפשר מאתר KSP.co.il
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה , אני משתמש ב ווינדוס ויסטה , התקנתי את הדריבר ושאני לוחץ על ה winfast זה אומר לי : cannot find any vidieo capture device זה המפרט של המחשב שלי: Intel Due Quad Q6600 2.4 GIGABITE P35 DS3L 2GB MEMORY 320GB Geforce 8800 GT 512 MB LEADTEK WINFAST TV2000 RM LIBERTY 400W זה הכל אני לא בטוח שזה נחוץ אל שיהיה מראש תודה על העזרה אבי ..
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
לפני כמה זמן רשמתי שאני צריך עזרה בלכידת וידאו ולא ענו לי עכשיו ראיתי שיש באתר מדריך http://hwzone.co.il/print/1080511327/31720 עכשיו עשיתי הכל לאט לאט ונתקעתי בו בדיוק בסוף (אני והמזל שלי חח) אז ככה יש לי כבר את הסרט על המחשב שהקלטתי מהטלוזיה עם קול נתקעתי בקטע של ייצוא הסרט לפורמט המבוקש איפה אני אמור ללחוץ כדי לשמור את הסרט נכון ? (יש לי גירסא 10 של Pinnacle Studio) והאם הוא גם מכווץ ?
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי p4 1500 256 mb rdram לוח intel 850 mv agp 4x,2x איזה כרטיס כדאי לי לקנות שיתאים למחשב שלי ושלא עובר 500 שח תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מתלבט בין fx 5200 או 5500 או radeon 9250 /9550 מה ההבדל בבינהם תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300 GT הוא נמצא אצלי בשימוש כשנתיים וחצי ואני מעוניין למכור אותו כמה הוא שווה? ואיפה לדעתכם אני יכול להצליח למכור אותו?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך PROVIEW 17" 772m :'( ורציתי לשאול 2 שאלות 1) משהוא יכול להביא לי לינק לדרייברים 2) בכמה הרצים הוא תומך {75,80...} בתודה מראש יאיר גובאני
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה 16\12\8\20\25 MS ומזה רמת ניגודיות ומה יותר טוב למסך למחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הבעיה היא שכל משחק שאני פותח מרצד כאשר ה- CROSSFIRE ENABLE .. בדרייבר של הכרטיס מסך . חשוב לציין שגלישה באינטרנט וכל פעולה רגילה שאני עושה במחשב עובדת נפלא . רק כאשר אני פותח משחק ולא משנה איזה סדר גודל הוא. יש ריצודים . יש תמונה חלקה ומעליה ריצוד של אותה התמונה . הפיתרון שמצאתי הוא להפעיל פשוט מאוד שני משחקים בו זמנית והריצודים נעלמים !! אם מישהו מכיר פיתרון לבעיה אשמח לעזהר . !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי לעצמי מפרט מבוסס מעבד אינטל E8400 לוח אם גיגבייט GA-EP43-DS3L זכרון 4GB OCZ ההתלבטות שלי היא רק לגבי כרטיס המסך חשבתי על NVIDIA 9600GT 512MB האם הכרטיס הזה יוכל להריץ לי משחקים יחסית כבדים כגון GTA החדש בהגדרות סבירות או שאני חייב לשדרג לכרטיס מסך חזק יותר? אם כן איזה? (עם כמה שפחות חריגה בתקציב) ** המסך שאליו יחובר המפרט יהיה 19" LCD תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות את ה-4850, ממש לא משנה לי איזה חברה, אבל מאוד חשוב(יותר נכון, חובה) שיהיה בו יציאת S-VIDEO. הקטצ' הוא שזה יהיה עד 600 שקל, כי מה שמצאתי היה בסביבות ה-900. זה די דחוף כי אני כרגע בלי מחשב בגלל זה, אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש. עריכה: יש פה משהו שנראה לי די קשור, רק לא הבנתי למה dj-ElectriC התכוון בסוף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413597.20 תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
ראיתי ב-3DMark05 שיש לי גירסה 7.1.2.5 יש מצב שהיא יוצרת לי מסכים כחולים ? פיענחו לי מקובץ dump GRAPHICS_DRIVER_FAULT nv4_disp.dll אז אני מחפש גירסה קודמת או גירסה אחרי מהיכן אוכל להוריד ? ומה כל הדרייברים האלה ? אפשר למחוק אותם אם אני מתקין דרייבר חדש
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת DRVIER לכרטיס מסך מסוג FX5200 PALIT 256MB תודה,
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בבקשה עיזרו לי למצוא עידכון לקושחה, לא חשוב איזו גרסה, אני רוצה לנסות ולראות אם זה אפשרי. עדכון קושחה יכול לעשות ניסים - אנחנו בחנוכה, אולי ככה אוכל להחיות אותו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
בלוחות של HWZONE גם חיפשתי ואין ...חנויות שונות שעוסקות ביד שניה...אין ..פורומים שונים בנוסף לפה גם אין אני אשמח לעזרה אם מישהו שמע יודע ראה שמוכר X1800XT אני אשמח אם תפנו אותי לאותו מוכר תודה.
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מסך דק MAG MS776 ואני מחפש הרבה זמן כבר דריוור בשבילו , אני צריך את עזרתכם . תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך -ati 3d rage pro אני לא מוצא דרייבר לכרטיס הזה ורוצה את עזרתכם תודה
-
היי. יש לי במחשב כרטיס מסך מהדגם הרשום מעלה. אלה הפרטים המלאים: manufacturer : ATI type : ATI Mobility Radeon HD 3650 supporting HyperMemory technology memory amount : 512 MB dedicated VRAM (up to 1.279 MB total available graphics memory using HyperMemory technology with 2 GB system memory) memory type : DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined) connected bus : 16x PCI Express חיפשתי באתר של ATI בכתובת הזו http://ati.amd.com/support/driver.html אבל לא מצאתי את הדגם של הכרטיס מסך שלי.... מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי בבקשה? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר (אפילו של צד שלישי) שיוכל להריץ את הכרטיס עם מערכות הפעלה ישנות כמו 98 וME
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט. זה לא הפריע לי עד שהתחלתי לשחק בבאטלפילד ונתקלתי בבעיות תצוגה (שימו לב לריבועים על הריצפה ,והקרקע שחורה שזה לא אמור להיות).
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-