כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום! מישהו אולי מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק אם יש פיקסלים שרופים לLCD שלי??
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לשדרג תכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לי 7600GT ואני רוצה להחליף (אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בלבד) אותו או ב 8800GTS 340MB או ב 2900XT 512MB מה יותא כדאי?(לדעתי ה 2900XT יותר חזק..אבל יש הבדל גדול?) עריכה:עכשיו קראתי על ה 8800GT אז כנראה אני ילך אליו..
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום הכרטיס שקניתי של sapphire מגיע עם שני חיבורי מתח ועם שני מתאמים. כל כרטיס שראיתי ברשת בביקורות וכו' הוא עם חיבור מתח אחד. יש למישהו רעיון למה זה ככה? במה מועיל החיבוור הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוייזיה דרך המחשב. יש לי 2 שאלות: א) האם תהיה בעיה לראות YES דרך כרטיס טלוויזיה ב) אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזיה ואני אשמח להמלצות לכרטיס טוב (בסביבות ה200-400 שקלים) תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות (יותר נכון שאלה ראשונה זו בקשה), נתחיל: 1) אני צריך מסך LCD טוב, 17", עם איכות טובה ומבריקה בתקציב של 1200 ש"ח. 2) יש לי כרטיס מסך 6600 רגיל של GeForce, אני צריך להחליף אותו דרך היבואן עם האחריות בגלל בעיות צבע. כרגע, אני רואה שהמחירים ירדו, ו 6600GT שווה כעת במחיר ל 6600 (בזמנו, כשקניתי אותו). אם אבקש להחליף אליו, הם יחליפו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני עם 285 על מסך 22 (2209 של דל) שהוא גם ככה אוברקיל למסך הזה, האם אני ארגיש שיפור בביצועים אם אני אוסיף 9800GT שיהיה דדיקייטד לפיזיקס במשחקים תומכים כמו באטמן האחרון?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שבת שלום. איזה כרטיס מסך באפיק AGPX8 יספיק לי כדי להריץ את המשחק PES2008 על ההגדרות הגבוהות ביותר? כיום יש לי FX5200 שמשרת אותי נאמנה יותר מ4 שנים יחד עם המחשב (מאז רק הספק כח הוחלף, הקודם נשרף), רוב העבודה שלי על המחשב היא משרדית (בעיקר גלישה ומסמכים) ולכן אני צריך כ.מסך הכי מינמלי שיש שיעלה את המשחק על HIGH. כאשר ניסיתי לשים על HIGH הוא מזהה שהכרטיס לא תומך ולכן אין לי אפשרות בכלל לסמן ובכך ולנסות להריץ את המשחק על האיכות הזו. באיכות MEDIUM המשחק אומנם פועל אך "רץ" עם תקיעות כל 2 שניות וככה אי אפשר לשחק. ועל LOW אני משחק חלק אבל הגרפיקה על הפנים, אומנם אני נהנה אבל הגראפיקה הורסת. בהתייחסותכם אנא רישמו איזה כ.מסך מסדרת NVIDIA ואיזה כ.מסך מקביל מסדרת ריידון יספיק לי להגד…
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נכון לכתיבת שורות אילו כרטיסי המסך מסדרת GTX מובנים על DX10 , איך זה ישפיע על הביצועים של מע' חלונות 7 שתומכת ב DX11 ? והאם כדאי להמתין לדור הבא ? (מסיבות אישיות אני נעול על nvidia )
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום gigabyte gtx770 2gb oc וכשאני משחק יחד עם msi afterburner מהירות השעון של הזכרון מגיעה לחצי מהמהירות שאמורה להיות, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג XFX Radeon RX 580. יש לי לוח אם די ישן, GIGABYTE GA-Z77-DS3H. בלוח אם הזה יש מקום ל־PCIEX16 (שזה למעשה PCI Express 3.0 x16), לכן הכרטיס מסך אמור להתאים. השאלה היא האם הלוח אם ידע גם למצות אותו. כאן נכנסת השאלה, כי אני לא בקיא מספיק. הלוח אם הנ"ל תומך בזיכרון DDR3 (כך לפי המפרט), בעוד הזיכרון של כרטיס המסך הנ"ל הוא GDDR5 (לפי המפרט). כיוון שזה כרטיס מסך ולא כרטיס זיכרון, אני לא יודע אם זה קשור. אם זה יעבוד או לא, ואם יעבוד בביצועים מופחתים. אם הביצועים יהיו מופחתים, אשמח להמלצה לכרטיס זיכרון זול יותר שאקבל בו את מלוא היכולות עליהן אשלם עם לוח האם שברשותי. אגב, אני קו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 Pro עכשיו שאני מתחיל לזוז או לשחק גם לפעמיים שאני עומד בכל מיני משחקים יש לי רעידות מחרפנות כאלה מה יכולה להיותת הבעיה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש ואני זקוק כמובן גם למסך יש לי שלושה אפשרויות... איזה מסך הוא הטוב ביניהם (אין בעיה של מחיר)... איזה מומלץ מבין המסכים: 1.SONY 19 G420 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_228&products_id=636 2.Flexscan F730 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_102&products_id=105 3.EIZO L371 FLEXSCAN TFT לא הבנתי כמה אינץ מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_103&products_id=1540 תודה מראש! אביאל... :
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, -השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש לעונים...
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.retel.dk/showreview.php?id=3&page=8 ותעבירו קדימה עמודים אני לא בטוח אם הגראפים ממש מדוייקים כי אפשר לראות שהרדאון 8500 כמעט שווה לTI500, אז זה יכול להגיד שהדרייברים שמשתמשים בהם שם לא מעודכנים (לפחות של ATI) ועוד משהו שחבל שלא עשו זה בדיקה אם AA גבוה, אז הR300 היה מראה את מלוא הכוח ;D
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה באתר פה זה מתחיל רק מגירסת 9500 מה אז אין כבר תמיכה לכרטיס הזה בבקשה תביאו לי דרייברים מעודכנים וחדשים הנה המפרט המלא של הכרטיס: ATI REDEON 9250 128MB AGP-8 חברה GECUBE הגירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי : 8.152 בבקשה הדרייברים האלה מהדיסק שקיבלתי והם ישנים בבקשה חדשים ומתאימים ~!!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי וכרגע אני די מלבט בין הרדאון 4850 לאחיו הגדול. אני רוצה לשחק על הטלוויזיה ב-1360 על 766, ושתהיה האפשרות לשחק על מסך המחשב לפעמים ב-1680 על 1050. כמובן ברמת פירוט גבוהה ככל האפשר, עם AA. הייתי שמח לקבל חוות דעת מקצועית במי כדאי לבחור, וגם בנושא הספק, אם הוא יסחוב את הגמל. המפרט כדקלמן: *מארז מיקרו טאוור - כלשהו.. עם שני מאווררי 80מ"מ, אך המארז יודע לקבל במקומם גם מאווררי 92מ"מ. *ספק כוח - Thermaltake tr2 rx 500watt http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w0136/w0136.asp *לוח-אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 *מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processo…
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקרוב משפחה שלי את Wildcat Realism 800, זה דף הביית באתר החברה: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=293 הוא מרנדר גרפיקה ברמה גבוהה מאוד,High end של רינדור. כסף זאת לא הבעיה, וניתן לתת לינק לחנויות בUS. תודה. (אגב,לא מצאתי לא בebay ולא בבביצה החדשה)
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
נרשמתי לmaillist שלהם בעבר: Dear Maayan Keshet, RADEON 9700 PRO with REMOTE WONDER is now available at www.ati.com for a limited time. Be one of the first ones to own the fastest 3D gaming performance graphics card in the world. With 128MB DDR RAM, 8X AGP support and complete Microsoft® DirectX® 9 support, this board rocks. This limited time offer also comes with REMOTE WONDER. Now you can get more from your ATI graphics and multimedia products with the ATI REMOTE WONDER. This wireless radio frequency remote control eliminates the need to aim so you can now operate your PC from another room, even through your walls 449$ מה שאומר שניתן לרכוש עכשיו את הכרט…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש בגלל שהוא לא סומך עלי כי אני ילד והטכנאי הוא אדם מתמחה הוא קנה פנטיום, בהתחלה הוא תיכנן על fx5200 אבל אמרתי לו קח radeon 9800pro זה לא יעלה מיליונים בקיצר הטכנאי אמר לו 1800 אז הם לקחו את ה9200. בקיצר אתמול אני בא אליו וקולט אצלו במנהל התקנים (הוא לא רצה להוריד אוורסט) שכתוב radeon 7000series נדמה לי שגם בפרפורטיס ובסטינג זה היה כתוב (לא זוכר כבר) בקיצר מה הסיפור ? הטכנאי הזה לא נראה לי הכי מבין בענין הוא מכר לו שתי קטודות ואמר לו שזה "מקלות צבע" ואחרי שראיתי את ה7000series הזה אני מתחיל לחשוד. אפשר פרטים על המקרה ? למה זה מה שכתוב ? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער שאני פותח כלכך הרבה אשכולות אבל אני מבטיח שזה האחרון זהו הגעתי סוף סוף ל2 הכרטיסים הפינאליסטים: הראשון: Radeon X800GTO 256MB AGPוPalit שעולה: 590 השני: nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGPוMSI שעולה :650 אני מזכיר שהלוח אם שלי תומך גם ככה רק ב4X כלומר הוא לא ינצל את כל היכולות של הכרטיסים הללו בכל מקרה ולכן אני לא ידוע מה עדיף מבניהם בבקשה זה האשכול האחרון שאני פותח ולכן חשוב לי מאוד ההמלצה שלכם פה תודה רבה רבה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מפתחת מוצרי ה-GeForce לא מבזבזת זמן ומשיקה מנהלי התקנים חדשים עם תאימות לחלונות 11, למשחקים מובילים שיושקו רשמית בקרוב מאוד ולעשרות משחקי אינדי חדשים שיהנו משירותי מנגנון שיפור הביצועים המתקדם של החברה בכרטיסי RTX מודרנייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
- 1 follower
-