כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי הרבה בפורום ובאתר של ATI, לא מצאתי תשובה חד משמעית למקרה שלי. הגעתי להתלבטות בין HD 5670 ,HD 6570, וגם HD 5570 למערכת שמבוססת על AMD Athlon II x3 450 gigabyte GA MA 78 זיכרון 4 GB 1333 המטרה של המערכת היא שימוש כללי אבל שתוכל לעמוד במשחקים חדשים וישנים פה ושם עם ווינדוס 7, מסך 19" והגדרות בינוניות. התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיסים 300-400 בערך. סרטי HD וכו' לא חשוב. איזה מביניהם [או בעצם תוכלו להמליץ לי על אחד אחר יותר טוב?] הכי כדאי? ואיזה ספק כוח אני אצטרך למערכת הנ"ל עם הכרטיס הנבחר?
-
שלום מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג את ה 2900 PRO? בTMS נגמר וגם אין אצל היבואן וכנראה לא יגיע... אף פעם! מסתבר שגם הSPARKLE 8800 320 נגמר. בהנחה ולאף חנות אין 2900 PRO, זה משנה איזה 8800 320 (אני מניח ש640 מיותר כרגע) אני לוקח? של איזו חברה? ההבדלים במחיר זה רק בבאנדל ובשם או ביצועים שונים? תודה
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
אני בונה מפרט למחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח. (רצוי פחות, אבל אם חייבים לחרוג מעט אז אפשר) המטרה היא כרטיס מסך חזק יחסית למשחקים חדשים ואחד שיחזיק מעמד שנתיים - שלוש וימשיך להריץ משחקים (אולי לא ברמה גבוהה אבל לפחות משהו). ההתלבטות העיקרית היא האם כדאי ללכת על כרטיס מסך עם תמיכה שDX10 (שאולי תהיה הכרחית בעתיד?) או לקחת כרטיס DX9 יותר חזק באותו מחיר (שעלול לא לתמוך המשחקים עתידיים). מהו השיקול שעל פיו אתם ממליצים לקנות? אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטיזוה בכבל svideo-rca אז אני רואה את הכל אבל כשאני מפעיל את הסרט במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובטלויזיה במקום את הסרט אני רואה סתם ריבוע שחור... זה לא שאני לא רואה כלום אני יכול לראות את הכל בטלויזיה את השולחן עבודה אבל המדיה פלייר אבל במקום הסרט יש שם ריבוע שחור תעזרו בבקשה....תודה!!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני יודע שכל ה-8800GTS (בלי OC) הם אותו הדבר פחות או יותר בביצועים וממולץ לקנות את הזול מבניהם, השאלה שלי האם יש ל-ASUS קירור טוב יותר מאשר 8800gts של חברות אחרות? בארץ לא ממליצים לקנות את הכרטיס הזה בגלל המחיר הגבוה (הוא עולה בסביבות ה-1900 ש"ח) אבל אח שלי קנה לי את הכרטיס מסך הזה הסינגפור וזה היה באותו מחיר כמו של ה-8800gts 320mb האחרים (1200 ש"ח בערך), עדיין אח שלי לא חזר מסינגפור אז בנתיים אני בודק התרשמויות של אנשים אחרים מהכרטיס מסך הזה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו , מישהו מפה רכש במקרה גם את ה-8800hts 320mb של ASUS ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם !!! אני עוד כמה ימים הולך לקנות את המסך של DELL 23 IPS FHD. ויש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך שלי האם אני ישרוד איתו על רזולוצייה כזאת גבוהה? והאם יהיו קיטועים במשחקים ובסרטים באיכות FHD? כי כרגע אני לא יכול להחליף כרטיס מסך ל-GTX 560TI. תודה רבה לעוזרים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע נהרס לי הלוח אם מפני שהתעקמו לו הפינים שעליו מונח המעבד ובכך שרף גם אותו ולאחר שקניתי לוח אם חדש ומעבד שהוחלף באחריות של אייבורי הופתעתי לגלות שגם הכרטיס מסך נדפק.. כשאני מחבר אותו למחשב המחשב נדלק אך המסך לא מגיב{לא רואים כלום} והמחשב לא מתקדם הלאה ולעומת זאת עם הכרטיס 8400gs הוא עובד כמו שצריך. עכשיו רציתי לשאול לגבי האחריות :הייתי עושה מידי פעם אוברקלוק לכרטיס מסך שהיה מכבה אותו פתאומית {במילים אחרות לא עשיתי אוברקלוק כמו שצריך}וככה כמה פעמים, כי משום מה הכרטיס מסך שלי לא היה נותן לי אוברקלוק מעל 850 על 830 ולכן ניסתי תוכנות אחרות שהיו נותנים עם בעיות ובלי סבלנות הייתי מעלה הרבה במכה ולא היה עוזר, הוא פשוט היה קורס,עד שהתיאשתי וכבר הפסקתי עם האובקלוק, והכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש כרטיס מסך חדש כי ה gtx 570 שלי מרגיש לי קצת ישן... בעיקרון לגיימינג חזק כמו fsx עם תוספות על FHD או BF4 על Ultra בקשר למסך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שהיא FHD 32 הכי חשוב שהכרטיס יהיה של geforce.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מישהו אולי מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק אם יש פיקסלים שרופים לLCD שלי??
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לשדרג תכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לי 7600GT ואני רוצה להחליף (אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בלבד) אותו או ב 8800GTS 340MB או ב 2900XT 512MB מה יותא כדאי?(לדעתי ה 2900XT יותר חזק..אבל יש הבדל גדול?) עריכה:עכשיו קראתי על ה 8800GT אז כנראה אני ילך אליו..
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום הכרטיס שקניתי של sapphire מגיע עם שני חיבורי מתח ועם שני מתאמים. כל כרטיס שראיתי ברשת בביקורות וכו' הוא עם חיבור מתח אחד. יש למישהו רעיון למה זה ככה? במה מועיל החיבוור הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוייזיה דרך המחשב. יש לי 2 שאלות: א) האם תהיה בעיה לראות YES דרך כרטיס טלוויזיה ב) אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזיה ואני אשמח להמלצות לכרטיס טוב (בסביבות ה200-400 שקלים) תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות (יותר נכון שאלה ראשונה זו בקשה), נתחיל: 1) אני צריך מסך LCD טוב, 17", עם איכות טובה ומבריקה בתקציב של 1200 ש"ח. 2) יש לי כרטיס מסך 6600 רגיל של GeForce, אני צריך להחליף אותו דרך היבואן עם האחריות בגלל בעיות צבע. כרגע, אני רואה שהמחירים ירדו, ו 6600GT שווה כעת במחיר ל 6600 (בזמנו, כשקניתי אותו). אם אבקש להחליף אליו, הם יחליפו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני עם 285 על מסך 22 (2209 של דל) שהוא גם ככה אוברקיל למסך הזה, האם אני ארגיש שיפור בביצועים אם אני אוסיף 9800GT שיהיה דדיקייטד לפיזיקס במשחקים תומכים כמו באטמן האחרון?
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שבת שלום. איזה כרטיס מסך באפיק AGPX8 יספיק לי כדי להריץ את המשחק PES2008 על ההגדרות הגבוהות ביותר? כיום יש לי FX5200 שמשרת אותי נאמנה יותר מ4 שנים יחד עם המחשב (מאז רק הספק כח הוחלף, הקודם נשרף), רוב העבודה שלי על המחשב היא משרדית (בעיקר גלישה ומסמכים) ולכן אני צריך כ.מסך הכי מינמלי שיש שיעלה את המשחק על HIGH. כאשר ניסיתי לשים על HIGH הוא מזהה שהכרטיס לא תומך ולכן אין לי אפשרות בכלל לסמן ובכך ולנסות להריץ את המשחק על האיכות הזו. באיכות MEDIUM המשחק אומנם פועל אך "רץ" עם תקיעות כל 2 שניות וככה אי אפשר לשחק. ועל LOW אני משחק חלק אבל הגרפיקה על הפנים, אומנם אני נהנה אבל הגראפיקה הורסת. בהתייחסותכם אנא רישמו איזה כ.מסך מסדרת NVIDIA ואיזה כ.מסך מקביל מסדרת ריידון יספיק לי להגד…
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נכון לכתיבת שורות אילו כרטיסי המסך מסדרת GTX מובנים על DX10 , איך זה ישפיע על הביצועים של מע' חלונות 7 שתומכת ב DX11 ? והאם כדאי להמתין לדור הבא ? (מסיבות אישיות אני נעול על nvidia )
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום gigabyte gtx770 2gb oc וכשאני משחק יחד עם msi afterburner מהירות השעון של הזכרון מגיעה לחצי מהמהירות שאמורה להיות, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג XFX Radeon RX 580. יש לי לוח אם די ישן, GIGABYTE GA-Z77-DS3H. בלוח אם הזה יש מקום ל־PCIEX16 (שזה למעשה PCI Express 3.0 x16), לכן הכרטיס מסך אמור להתאים. השאלה היא האם הלוח אם ידע גם למצות אותו. כאן נכנסת השאלה, כי אני לא בקיא מספיק. הלוח אם הנ"ל תומך בזיכרון DDR3 (כך לפי המפרט), בעוד הזיכרון של כרטיס המסך הנ"ל הוא GDDR5 (לפי המפרט). כיוון שזה כרטיס מסך ולא כרטיס זיכרון, אני לא יודע אם זה קשור. אם זה יעבוד או לא, ואם יעבוד בביצועים מופחתים. אם הביצועים יהיו מופחתים, אשמח להמלצה לכרטיס זיכרון זול יותר שאקבל בו את מלוא היכולות עליהן אשלם עם לוח האם שברשותי. אגב, אני קו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 Pro עכשיו שאני מתחיל לזוז או לשחק גם לפעמיים שאני עומד בכל מיני משחקים יש לי רעידות מחרפנות כאלה מה יכולה להיותת הבעיה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש ואני זקוק כמובן גם למסך יש לי שלושה אפשרויות... איזה מסך הוא הטוב ביניהם (אין בעיה של מחיר)... איזה מומלץ מבין המסכים: 1.SONY 19 G420 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_228&products_id=636 2.Flexscan F730 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_102&products_id=105 3.EIZO L371 FLEXSCAN TFT לא הבנתי כמה אינץ מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_103&products_id=1540 תודה מראש! אביאל... :
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, -השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש לעונים...
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-