כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיהיה חזק והמטרה שלו היא לא משחקים בכלל אלא הצגת תמונות רנטגן מיוחדות (CT,MRI וכו'...) חשוב שהכרטיס יציג תמונה נכונה ואמיתית ושלא תחסיר פרטים. הכרטיס יתחבר לשני מסכי LCD 22" (או אפילו 24"). התקציב לא מוגבל. אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל בכל זאת... תודה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כנראה שמחר אני יזמין את הכרטיס הזה מנעה מחשבים ב1500 שקל עם שלוש שנים אחריות כדאי לקנות ככה את הכרטיס או לבקש מהם לפתוח אותו ולבדוק אצלהם במחשב אם הוא עם ליבת R360 ? כי הם הסכימו לעשות לי את זה בכל מקרה, האם לדעתך הכרטיס שווה למכירו וליכולתו, תנו לי את האישור האחרון לפני ההזמנה
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני קונה מסל 24 שבין היתר ישמש אותי לגיימנינג(בעיקר FPS) האם הוא יצליח להחזיק משחקים ולהריצם חלק?לדוגמא CALL OF DUTY 4? תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7950gt 512mb ובמצב מנוחה הטמפ' שלו על 51 האם זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי כולל Intel(R) Core(TM) i5 CPU K 655 @ 3.20GHz Motherboard Name Intel Tom Cove DH55TC GeForce GT 730 ורציתי לשאול אם אני רוצה לשדרג לכרטיס GTX 1050 TI, האם זה יצאים לי ללוח אם ו/או לעובדה שהכרטיס הנוכחי הוא עם חיבור PCI 2.0? תודה
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. יעבוד על לינוקס וווינדוס. עבור: אינטרנט, משחקים כמו dragon age 2 ו civilization 5 וקצת סרטים. אם אני לא טועה אז כנראה עדיף כרטיס של nVidia ןלא של ATI בגלל שהם נתמכים טוב יותר ע"י לינוקס. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי לוח אם של גיגהבייט עם מעבד של AMD קווד. אודה לכם על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר חדש בפורום יש ברשותי כרטיס מסך די טוב מסוג radeon x1300 pro כמו כן הוא מחובר למסך tv מסוג lg 32LF20 הבעיה היא ברזולוציה של המסך כשאני מכוון ל 1920X1080 המסך קטן ויש אזורים שחורים מסביב איך אני מתאים את המסך ומגדיל למסך מלא אודה מקרב לב ומאחל לכל החברים שנה טובה בכבוד קרן ערן
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך בשבוע הקרוב ואחרי קריאת הרבה ביקורות החלטתי על ה 7600GT. יש לי חריץ AGP ולכן עומדות בפני רק שתי אפשרויות למיטב ידיעתי Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB AGP או XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP PV-T73A-UDF7 הנתונים זהים לגמרי מלבד היצרן, גם המחיר כמעט זהה לכן הוא לא שיקול מבחינתי. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על שני היצרנים, ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי להגיע להחלטה. תודה מראש על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה המפרט שלי: AMD 3200+ אטלון 64. זכרון 1 גיגה. לוח A8NSLI DELUX של אסוס. מארז טרמלטייק XSERVER. ספק : לצערי אני חושב שהוא 350 וואט "TRUE POWER" גנרי. כרטיס מסך נוכחי:Leadtek PX6800 TDH 256MB PCIe (SLI) Videocard תומך - SLI Multi-GPU Ready - PCI-E-SIG certified - Support Microsoft ® DirectX ® 9.0 Shader Model 3.0 - Leadtek Ultra Cooling System - Full-version Game Bundle( Prince of Persia & Splinter Cell) - Video-editing software bundle ( WinDVD 5.0 ,WinFox II, Muvee ) השנה KONAMI שידרגו את הגרפיקה בPES ומהפעלה על HIGH הכרטיס שלי מגמגם בMEDIUM. זקוק לעצתכם אני מלבט בין 7900GT, 7950GTX,8600GTS, 7800GT. **יש לציין שאני לא משחק בשום משחק אחר זה נועד לPES בלבד. הא…
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
SAPPHIRE 100174 Radeon X1650PRO 256MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - OEM
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים גיליתי שהAGP שלי היה על x4 שמקום x8, שיניתי בbios לx8 האם אני צריך לשנות עוד משהו? בעמוד גם היה רשום: AGP Aperture size 64MB - אפשר עד 512 FSB spear spectrem 0.50% Cpu thermal-thotting 50.0% Enhance pci perofmance disabled האם אני צריך לשנות פה עוד משהו? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איזה כרטיס כדאי לקחת ATI Radeon HD 3650 או GeForce 9500 GT איזה מהם יתאים יותר למשחקים קלים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום, אני כרגע נמצא בדילמה גדולה!! ובלי זמן ( רגילה אחרי שנתיים ו8 חודשים!!) אני חייב להחליט השבוע. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250/9200 Series Secondary AGP (0x5D44 -( נוסטלגי קצת ועתיק - אני יודע ). ישנו חיבור DVI. אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה גם למחשב וגם לטלוויזיה ( אם למישהו יש גם הצעה לסוג מסך זה יהיה מצוין ). השאלה אם זה יעבוד בצורה סבירה בחיבור DVI - HDMI עם כרטיס כזה, או שפשוט עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI .? ולוותר על העלויות של כבל DVI - HDMI..?? תודה, חייל במצוקה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
Includes several 3D application performance improvements. The following are examples of improvements measured with v178.13 WHQL versus v175.19 WHQL driver: Single GPU increases up to 11% in 3DMark Vantage (performance preset) Single GPU increases up to 11% in Assassin's Creed DX10 Single GPU increases up to 15% in Bioshock DX10 Single GPU increases up to 15% in Call of Duty 4 Single GPU increases up to 8% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 7% in Bioshock DX10 2-way SLI increases up to 10% in Company of Heroes: Opposing Fronts DX10 2-way SLI increases up to 12% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 10% in World in Conflict …
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חיפשתי הרבה בפורום ובאתר של ATI, לא מצאתי תשובה חד משמעית למקרה שלי. הגעתי להתלבטות בין HD 5670 ,HD 6570, וגם HD 5570 למערכת שמבוססת על AMD Athlon II x3 450 gigabyte GA MA 78 זיכרון 4 GB 1333 המטרה של המערכת היא שימוש כללי אבל שתוכל לעמוד במשחקים חדשים וישנים פה ושם עם ווינדוס 7, מסך 19" והגדרות בינוניות. התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיסים 300-400 בערך. סרטי HD וכו' לא חשוב. איזה מביניהם [או בעצם תוכלו להמליץ לי על אחד אחר יותר טוב?] הכי כדאי? ואיזה ספק כוח אני אצטרך למערכת הנ"ל עם הכרטיס הנבחר?
-
שלום מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג את ה 2900 PRO? בTMS נגמר וגם אין אצל היבואן וכנראה לא יגיע... אף פעם! מסתבר שגם הSPARKLE 8800 320 נגמר. בהנחה ולאף חנות אין 2900 PRO, זה משנה איזה 8800 320 (אני מניח ש640 מיותר כרגע) אני לוקח? של איזו חברה? ההבדלים במחיר זה רק בבאנדל ובשם או ביצועים שונים? תודה
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אני בונה מפרט למחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח. (רצוי פחות, אבל אם חייבים לחרוג מעט אז אפשר) המטרה היא כרטיס מסך חזק יחסית למשחקים חדשים ואחד שיחזיק מעמד שנתיים - שלוש וימשיך להריץ משחקים (אולי לא ברמה גבוהה אבל לפחות משהו). ההתלבטות העיקרית היא האם כדאי ללכת על כרטיס מסך עם תמיכה שDX10 (שאולי תהיה הכרחית בעתיד?) או לקחת כרטיס DX9 יותר חזק באותו מחיר (שעלול לא לתמוך המשחקים עתידיים). מהו השיקול שעל פיו אתם ממליצים לקנות? אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטיזוה בכבל svideo-rca אז אני רואה את הכל אבל כשאני מפעיל את הסרט במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובטלויזיה במקום את הסרט אני רואה סתם ריבוע שחור... זה לא שאני לא רואה כלום אני יכול לראות את הכל בטלויזיה את השולחן עבודה אבל המדיה פלייר אבל במקום הסרט יש שם ריבוע שחור תעזרו בבקשה....תודה!!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני יודע שכל ה-8800GTS (בלי OC) הם אותו הדבר פחות או יותר בביצועים וממולץ לקנות את הזול מבניהם, השאלה שלי האם יש ל-ASUS קירור טוב יותר מאשר 8800gts של חברות אחרות? בארץ לא ממליצים לקנות את הכרטיס הזה בגלל המחיר הגבוה (הוא עולה בסביבות ה-1900 ש"ח) אבל אח שלי קנה לי את הכרטיס מסך הזה הסינגפור וזה היה באותו מחיר כמו של ה-8800gts 320mb האחרים (1200 ש"ח בערך), עדיין אח שלי לא חזר מסינגפור אז בנתיים אני בודק התרשמויות של אנשים אחרים מהכרטיס מסך הזה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו , מישהו מפה רכש במקרה גם את ה-8800hts 320mb של ASUS ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם !!! אני עוד כמה ימים הולך לקנות את המסך של DELL 23 IPS FHD. ויש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך שלי האם אני ישרוד איתו על רזולוצייה כזאת גבוהה? והאם יהיו קיטועים במשחקים ובסרטים באיכות FHD? כי כרגע אני לא יכול להחליף כרטיס מסך ל-GTX 560TI. תודה רבה לעוזרים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע נהרס לי הלוח אם מפני שהתעקמו לו הפינים שעליו מונח המעבד ובכך שרף גם אותו ולאחר שקניתי לוח אם חדש ומעבד שהוחלף באחריות של אייבורי הופתעתי לגלות שגם הכרטיס מסך נדפק.. כשאני מחבר אותו למחשב המחשב נדלק אך המסך לא מגיב{לא רואים כלום} והמחשב לא מתקדם הלאה ולעומת זאת עם הכרטיס 8400gs הוא עובד כמו שצריך. עכשיו רציתי לשאול לגבי האחריות :הייתי עושה מידי פעם אוברקלוק לכרטיס מסך שהיה מכבה אותו פתאומית {במילים אחרות לא עשיתי אוברקלוק כמו שצריך}וככה כמה פעמים, כי משום מה הכרטיס מסך שלי לא היה נותן לי אוברקלוק מעל 850 על 830 ולכן ניסתי תוכנות אחרות שהיו נותנים עם בעיות ובלי סבלנות הייתי מעלה הרבה במכה ולא היה עוזר, הוא פשוט היה קורס,עד שהתיאשתי וכבר הפסקתי עם האובקלוק, והכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש כרטיס מסך חדש כי ה gtx 570 שלי מרגיש לי קצת ישן... בעיקרון לגיימינג חזק כמו fsx עם תוספות על FHD או BF4 על Ultra בקשר למסך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שהיא FHD 32 הכי חשוב שהכרטיס יהיה של geforce.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-