עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gal1,

השאלה בכותרת.... לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אבל זה נראה לי הכי מתאים תודה

2. Started by sh_idan,

אני מתכנן לקנות 6600 GT ל AGP ורציתי לשמוע המלצות בעניין החברה........ תודה

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by massinvallus,

כמה תקציב צריך? והאם שווה לקנות במקום LG F900P? אני שומע שכדאי להחליף כבר לLCD כי זמן הCRT עבר. מיועד למשחקים. עריכה: ראיתי את מסך הQ17 ב2178, מסך טוב?

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  4. הפכתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ללא זמין בטעוצ ומאז אין לי תצוגה אז אני לא יכול להחזיר את זה מה אפשר לעשותת?? =/

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  5. חברים, שני אופציות עומדות בפני: 1. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003356&type=2&product=1&= 2. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7435188&type=2&product=1&= מה אתם אומרים? ועד כמה חשוב החברה שמייצרת את הכרטיס או שזה יחסית זניח (הרי כולן מכרות)

6. Started by omnius,

ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  7. חיכיתי לזה חודשיים וסופסוף הגיע ה 6600GT ל AGP! מה שכן, מאז יצא גם 6800LE וגם הוא ל AGP. מה עושים? מי מהם יותר טוב, זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2252&catcode= שניהם אותו מחיר ככה שאני ממש בדילמה. אבקש תשובות מבוססות בלבד ע"י בנצ'מרקים או נתונים טכניים, לא תשובות כגון "קח את X - הוא הכי טוב!!!"

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אוקיי.. אז בלי יותר מדי בלאגנים אני בתהליכים של בחירת כרטיס מסך.. למרות שאני יותר אוהב את ATI החלטתי ללכת על נווידיה בעיקר בגלל שבטווח המחירים הזה אני לא ארד מה-X800 ובארץ הוא יותר מדי יקר, וגם בגלל אי תמיכה ב-PS3 שלמרות שהיא לא משמעותית היום היא קצת הרתיעה אותי.. בכל מקרה בסופו של דבר החלטתי ללכת על כרטיס 6600GT AGP שזוכה עכשיו להרבה שבחים.. אבל רציתי רק לדעת אם מישהו יודע איפה כדאי לקנות אותו.. בפנדה יש ב-1400 כרטיס שך Point of view שזו חברה שמעולם לא שמעתי עליהם ולמרות שאני ממש לא אדם שקונה רק מותגים, בנושא הזה זה קצת מדאיג אותי.. לעומת זאת בנועה מחשבים יש כרטיס של אלברטון.. אבל הוא עולה 1600.. מישהו אולי התנסה עם הכרטיסים האלו ויש לו דעה על החברות העדיפות? )ד"א.. מצאת…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  9. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. התקציב עוד 1300 ש"ח עכשיו רציתי לשאול איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ושל איזה חברה ? אני חשבתי על להמליץ לו על: sapphire radeon 9800 pro 128 MB או על gigabyte geforce 6600gt 128 mb מה כדאי לו לקחת ?? וגם כתוב בכרטיסי מסך 256 או 128 bit, אז מה זה בדיוק אומר ??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by dorish,

שלום יש לי יצאת כבלים (מתב) ליד המחשב ואני רוצה לחבר את זה למחשב כדי שהמחשב הייה הממיר שלי והמחשב מחובר למקרן וככה לצפופת בתוכניות אז מה אני צריך ואים זה כיד כי ככה אני מפסיד חלק מהערוצים כי זה לא ממיר דיגיטלי של החברה וגם אני רוצה להעביר סרטים מהמצלמת ויאדיו שלי למחשב אבל באיות הכיד טובה שאפשר אז מה אתם ממליצים? כבר ניסיתי להעביר דרך הכרטיס מסך שהוא GF TI 4200 אבל אני לא מורצה מהאיכות. תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. הינה קישור לאתר http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N68T256DH.htm# תודה

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by ye_3333,

אז ככה הורדתי את הריבה טיונר האחרונה ועשיתי כמו שאמרתם והגעתי למסך הזה... מה אני צריך לסמן פה כדי להפוך לפתוח את ה-16 צינורות?? תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by dorish,

שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  14. Started by Holography,

ATi הכריזה על כרטיסי Mobility (המיועדים למחשבים ניידים) חדשים המבוססים על הסדרה האחרונה של כרטיס המסך מבית ATI -הXx00 עפ'י ATI הX800 Mobilty יהיה הכרטיס החזק בשוק הכרטיסים הגרפיים למחשבים ניידים הX800 Mobilty יכיל בין היתר תמיכה ב3Dc ייצור בתהליך 0.13 מיקרון וישולב בו בקר זכרון חדש של 256BIT תדר הליבה יהיה 400MHZ ותדר הזכרונות (GDDR3) יהיה 800MHZ הכרטיס יהיה כרגע בתצורת PCIe בלבד. http://www.ati.com/products/mobilityradeonx300x800.html http://www.legitreviews.com/article.php?aid=122&pid=1

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  15. ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה?? החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון?? בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח? תודה..

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  16. במחיר: 640 שקל. טוב להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM?

17. Started by The Ball,

יש הבדל ב- fps בין דרייברים שונים? אולי יש איזה השוואת דרייברים שאני לא יודע עליה? בכל מקרה אני מחפש את הדרייבר שיביא הכי הרבה fps, כי לפי מה שהבנתי לא מש שהכי חדש הוא בהכרח הכי טוב... וכמו שאמרתי, יש לי fx5200 magic. של asus אם זה משנה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by Holy,

מסך מלפני 4 שנים מה השם/טלפון/כתובת?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by YOU123,

מה יותר עדיף למחשקים כרטיס X800PRO או 6800GT למחשקים כבדים תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך ATI Rareon 9800 PRO 256MB DDR + TV + DVI, אבל 128BIT ב500 ש"ח חדש. לא משנה כמה חיפשתי את הדגם הנ"ל לא מצאתי אותו ברשת (עם 128BIT), אבל המחיר בהחלט שווה לכרטיס בסדר גודל כזה(וחדש). הדרישות שלי מהכרטיס זה להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM החדש. מה אתם אומרים? שמעתם על כרטיס מסך כזה? הבנתי שהוא מהדגמים הישנים, אבל אני קצת חושש מלקנות חתול בשק, אז תגובות שלכם ממש יעזרו פה.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  21. 3Dc - מאפשר למפתחי משחק לדחוס עד X4 טקסטורות לזיכרון הכרטיס הגראפי בלי לפגוע בביצועים Z-Buffer - חלק בזיכרון הכרטיס שבו נשמרים ערכי עומק זה נכון?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by mystikal,

שלום לכולם ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה כדי שאני אוכל לחבר למחשב את הוידאו שלי אני יודע שאפשר יהיה להעתיק מהוידאו למחשב אבל מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר יהיה לעשות דגימה לתוכנת עריכה מתוך הוידאו למשל תוכנה כמו אביד שעושה דגימה בריל טיים כמו ממצלמת וידאו דיגיטלית דרך פייר וייר תודה!

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by shanibh,

היי ברשותי כרטיס מסך GFORCE4 מעבד 2.4 533BUS , 512 SDRAM אני שוקל להחליף את כרטיס המסך, אני לא גיימר מושבע אבל יוצא לי לשחק פה ושם לאחרונה שיחקתי ב-NBA2005 והייתי צריך להוריד את איכות התמונה כדי שהמשחק לא ייתקע LARRY החדש בכלל לא עבד לי... אז החלטתי להחליף כרטיס מסך, אך אני לא מתכוון להשקיע יותר מ-700-800 שקל השאלה שלי, אם יש בכלל כרטיסי מסך שיתנו לי ביצועים טובים יותר, ואם במחיר הזה, שווה ההחלפה או ששווה לי לחכות בינתיים, להורדת מחירים משמעותית, או עד שאני אחליף למחשב יותר חדש... תודה...

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  24. שלום לכולם ... אני צריך עזרה. יש שני כרטיסי מסך שברצוני לשאול לגביהם. מי מהשניים טוב יותר לביצועים ומשחקים ומה תמליצו לגביהם. 1. geforce MX 4000 2. Geforce4 MX 440+ AGP 8X תודה רבה על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by RoyShefy,

תגיד כל מה שיכול להשפיע על ההחלטה שלי. כולל אם יצא לשוק לוח SLI (אני לא מעודכן)

• 2 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים