כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שיתוף הפעולה הצמוד בין הענקית מקופרטינו למפתחת השבבים האדומה יעניק לנו מוצר שאמור להיות מתקדם ומעניין במיוחד לכתבה
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למערכת מחשב, בבנית המפרט נעזרתי בחברי פורום מפרטי מחשב לבנית מפרט למחשב שקט וחזק. כבר הזמנתי את המחשב אצל pc hardware אבל אני צריך להודיע לחנות לאיזה כרטיס מסך אני מעדיף. כרגע בהזמנה מופיע geforce 440-8x לפי מה שהבנתי בפורום הזה הכרטיסים הטובים (והזולים)לפי הסדר הינם: radeon 8500 radeon 9100 radeon 9000 radeon 9200 מה אתם ממליצים ? ואיפה לקנות ? התקציב צריך להיות עד 500 ש"ח. ואנא שימו לב אני לא משחק במחשב בכלל. יש לי מסך " iiyama 19 . ואני רוצה תמיכה בשני מסכים. משה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מאוורר כוון ל100 :\ האם זה אופייני לחודשי הקיץ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, בתחילת החודש שידרגתי את המחשב שלי: Amd 2800+ 512mb ram ddr 400mhz gigabyte n700l pro 2 nforce 2 chipset ו- SAPPHIRE ATI RADEON 9800 PRO עכשיו התקנתי את הדרייברים של אומגה (מי שמכיר) וגם את הדרייברים הרשמיים של חברת ATI ולמען האמת המשחקים ששיחקתי UT2004 רצו ממש אבל ממש גרוע עם הכרטיס המשחק כל הזמן עושה ואי אפשר לשחק ניסתי עוד כמה משחקים ואין שום שינוי מבחינת ביצועים כיוונתי את הדרייבר שיעמוד על שילוב מאוזן של ביצועים ואיכות ולא הגדרתי שום דבר בהגדרות מותאמות אישית. הדרייברים של ה- צ'יפסט שלי מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה.... אין אובד עצות. בברכה, Windshear
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת שני דברים : 1) על איזה דגם הייתם הכי ממליצים לי לקחת בטווח המחירים הזה 2)האם ה-7600gt יעמוד בספק ג'נרי עם המערכת החלשה יחסית להיום שיש לי?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש,סביר להניח שמקי.אס.פי. עכשיו,אני משחק מידי פעם אבל בהחלט לא באופן קבוע ואני לא צריך gts 450 או משהו מופרז כזה,אני צריך כרטיס מסך טוב,שיריץ משחקים בלי בעיות וככה גם סרטים,אבל שלא יהיה יקר מדי. השאלה היא בעצם,האם HD 5570 מספיק לשימושים שלי? או שרק בשימושים יותר אינטנסיבים בו יופיעו בעיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חח נמאס לחבר שלי מהFX5200 (המסריח) שלו והוא התייעץ איתי לגבי כרטיס מסך בעיקרון שאלתי אותו כמה הוא מוכן להשקיע והוא אמר 500-600 +- והצעתי לו את ה ATI 9600 והוא מתעקש על נוידיה אז ככה שתי שאלות מישהו יכול להמליץ על כרטיס ברמה ובתקציב הזה (AGP*8/128BIT).. רצוי נוידיה אבל גם ATI (אולי נלחץ עליו קצת חח ) יתקבל בברכה ;D
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. יש לי שאלה לגבי הנושא. אני מחובר דרך חברת YES. האם ישנם כרטיסים שיכולים "לתפוס" את מקומו של הממיר הדיגיטלי? או לחילופין, לעבוד איתו? מה שאני רוצה זה בעצם לדעת האם קיימת היכולת להעביר ערוצים דרך המחשב ולא דרך שלט הממיר ואם כן, אז איך זה בערך עובד? ומה אני צריך בדיוק שיהיה לי על הכרטיס טלוויזיה כדי שיתמוך בכזאת אופציה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD. אחד בגודל של 17" ואחד בגודל של 19". תודה!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הכרטיס של PALIT PCI-EX DDR3 256MB , תקין אך רק יציאה אחת שלו עובדת נדמה לי שזאת היציאת VGA, אבל אני לא בטוח. נראה ככה: אני זקוק לחיבור 2 מסכים לכרטיס, הביצועים לא חשובים לי. זה די דחוף. ניתן לפנות בטלפון 052-8797224 או בהודעה פרטית, אני עונה מיידית. אני מרמת גן.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת, ידוע לי ששילובים שכאלה יגרמו לבאטלנק בביצועים - השאלה שלי היא כמה הם משמעותיים. אני הדיוט מוחלט כאשר זה מגיע לגיימינג לכן ארצה לדעת כמה (באומדן) ביצועים "אפסיד" על ציוות של המעבד הנ"ל עם GTX 1080 ועם GTX 1080Ti על משחקים מודרניים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז מכיוון שאני מתחיל להתייאש מהחיפוש אחרי CRT 19" איכותי נראה לי שאני ישנה כיוון ל-LCD 17. חשוב לי שיהיה נוח למשחקים בנוסף לאיכות התמונה חדות וצבעים. מבחינת מחיר נראה לי סדר גודל של +/-3000ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E או SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCI-E
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שעזרתם לי המון בבחירת כרטיס המסך שלי, יש לי שאלה אקוטית יותר כעת שנוגעת למחשב של חבר משפחה שלי המחשב שלהם נקנה [בפזיזות מסויימת] מערוץ הקניות לפני כשנה. הזמן עבר, קנו לבת הקטנה משחק [שטיח שמתחבר למחשב ורוקדים עליו... לך תדע] - - בכל מקרה, התקנת המשחק לא מתאפשרת שכן כרטיס המסך לא טוב מספיק. חיפוש קצר בעלה שיש כרטיסי מסך שלא מצריכים סלוט AGP או PCI-E אלא יודעים להסתפק בסלוט PCI רגיל שיש בכל לוח אם. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך כזה שהינו מומלץ? מה יכולים \ עלולים להיות חסרונות של כרטיס כזה ? לצערי מדובר במשפחה של טכנופובים, כך ששדרוג לוח האם לא בא בחשבון, הם רוצים כרטיס מסך שישב בלוסט PCI, נסיונות השכנוע שלי לא עזרו. בנוסף הבאתי לינק לכרטיס כזה - עליו אני מ…
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המערכת שלי: Q6600 2GB 520HXEU 520W הכרטיס ישמש למשחקים בינוניים-כבדים עם הגדרות בינוניות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. חשבתי על שני כרטיסים, x1950xt 256mb או 8600GTS 256mb, מה מבינהם יותר טוב? יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כרטיס שבו אני אוכל לראות טלווזיה וסרטים באיכות טובה .
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הנה הדגמים שמצאתי בתקציב שלי : 9600XT ב 420 ש"ח - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2009 1300PRO ב 477 ש"ח - http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3901&zap=1 6800LE ב 599 ש"ח - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2196 6800 ב 570 ש"ח - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911 איזה מהם הכי חזק? הכי משתלם? לא הצלחתי למצוא את ה 6800NU הוא קיים? עריכה: התקציב מוגבל יש מצב שאני יכול להשיג כרטיס משתלם בפחות מ 400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל הבאג האחרון של NVIDIA על ההתחממות של הכרטיסים למישהו ידוע על דרייבר מתקן שיש להם באתר??אני לא מצאתי אז יכול להיות שמישהו נתקל בדרייבר חדש או עדכונים לכרטיס GTS8800?? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מדברים פה הרבה עליו, אבל לא הצלחתי להבין - אפשר לישון כשהוא בחדר ? (הכוונה בלי OC ועם הקרור המקורי)
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא 1.לוח אם אם של גיגה בית 945GCMX 2. ספק כוח של אנרמקס 425W מודולרי 3. 4 גיגה 667 של קינגסטון 4.מעבד E8400 6M 3000GHZ וכרגע רץ לי כרטיס X1950 PRO 512MB 256BIT עכשיו אני רוצה לשדרג לHD6850 כולם אמרו לי שזה הפתרון הכי טוב גם לפי האתר http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine הוא מראה לי הספק של 341 וואט האם הכרטיס ה6850 יהיה הכי טוב או שיש משהו אחר כמו ה6870? ואם אני לוקח 6850 איזה חברה הכי כדאי לקחת ספיר או גיגה בייט? ועוד דבר שרציתי לשאול האם יש הבדלים חזקים בין ה6850 הרגיל לTOXIC ומה כדאי מבניהם? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך, בן שנה, לפתע החל להציג קווים רבים בצבע אפור בהיר מאוד, לרוחב כל המסך, שנעים כלפי מעלה. כלומר, מתקבל ריצוד של המסך בצורה של קווים לרוחב המסך. מישהו מכיר את התופעה ? (ניסיתי לקבוע Refresh Rate בעצמי (XP), אך לא ניתן - כתוב שם שזה נקבע ע"י החומרה)
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
משהו שיריץ את NFS-HP על MAX. מפרט המחשב שלי לוח : GIGABYTE 965PDS3. מעבד: E6750. אין צורך בתמיכה בDX11. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתלת מימד (Maya, Rhino, SolidWorks וכו') ולעבודה בדו-מימד (Photoshop, Illustrator וכו'). אין לי צורך (או כסף) להשקיע באחד מהכרטיסים מהסדרות המיוחדות לתלת מימד של Quadro FX או FireGL ולכן אני מחפש את כרטיס בעלות מינימלית מאחר ואני כן מתכנן, במידה ויהיה צורך, לרכוש בשנה הקרובה כרטיס מיוחד לתלת מימד. לפי הבנתי אפשר לקחת כרטיס פשוט ולכן חשבתי ללכת על ATI HD3450 בעלות של כ-200 ש"ח על מנת לחסוך לשדרוג עתידי. (המערכת הינה מבוססת Q9450 ו-4GB זיכרון). הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי אותכם.. בסוף קניתי את ה4850 של SAPPHIRE. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים - 8.8 והEVEREST לא מציג את המעלות של הכרטיס..הוא מזהה אותו וכל זה (כותב HD4800 SERIES) אז נכנסתי לCATALYST, ושם הוא מראה 80 מעלות! פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא רותחח..מה עושים??
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-