עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by morbidangel,

שלום לכולם קיבלתי את ה7970 שהזמנתי אתמול מ-tms. אני מתקשה להבין את חיבורי המתח שיש בכרטיס. על הכרטיס עצמו יש שני קונקטורים של 8 פינים. הכרטיס הקודם שהיה הוא gtx460, ואליו היו מחובירם שני קונקטורים של 6 פינים. חפרתי קצת בכבלים הפנויים שיש במחשב וראיתי שיש לי רק 3 קונקטורים של 4 פינים (נדרשים 4 כאלה). קראתי קצת ברשת ראיתי שאומרים שאפשר לחבר כבל של 8 פינים ועוד של 6. אשמ לקבל הכוון. עריכה: הסתדרתי, תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך את עזרתכם בחידוש כרטיס המסך שלי. מאוורר אחד התחיל להרעיש ולהסתובב באלכסון אז הזמנתי אחד חדש במקומו מאייבי. מה שחסר לי זה עם איזה משחה תרמית אתם ממליצים להשתמש כדי לחבר את גוף הקירור חזרה? והאם אני אהיה צריך פד תרמי חדש ל VRM או משהו בסגנון? אם כן איזה מזמינים? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by approx,

אני צריך שתעזרו לי למצוא את ה7600gs במחיר הכי זול שיש לא משנה איזה חברה הוא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by avichaisH,

שלום, אני בונה מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים מדי פעם. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות מחיר של 500-600 שקל, אני מחפש את הכרטיס המשתלם ביותר, כלומר לאו דווקא את היקר ביותר אלא את זה שייתן לי יחס תועלת מחיר הטוב ביותר בסביבת מחירים הזאת. ראוי לציין שאני רוצה לשחק את המשחקים החדשים ביותר ושיראו טוב אבל הגרפיקה לא מעניינת אותי עד כדי כך (שאני אשקיע מעל אלף שקל בכרטיס הכי חדש)

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by levran007,

שלום לכולם איפה אני יכול להסיג את ה6800 של MSI לא GT במחיר הכי זול בארץ ? הרטיס הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6972 תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  6. הי, מעוניין בכ.מסך 1060 6GB או 1070 (ואפילו 1080 אם זה יד 2 במחיר טוב) מסך שלי הוא TV 100HZ ברזולוציה 1K (1080...) ראיתי בפורום ביד 2: Gigabyte GTX1080 Founders Edition ב ₪1,500 GeForce 1070 G1 במחיר גמיש ₪1,425 GeForce 1070 במחיר גמיש ₪1,525 כדאי לקיות יד 2? מישהו מכיר את המוכרים? (המחיר של כרטיסי ה 1070 גמיש) יש איזה דיל טוב בבלאק פריידי שכזה שיצדיק את הפסד האחריות בקניה מחול ? לא חייב שהמקום ישלח לישראל, אני יכול לשלוח את זה דרך חברת שילוח מארה"ב ב 15-20$ (אני מכיר חברות ומנוסה בתחום).

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  7. Started by MoniKo,

מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. בן 8 שנים 17 MAG שטוח דגם 786FD 200 שקל בן שנה וחצי IBM 17 דגם E71 250 שקל איזה עדיף? מסכים של חברים שלי... אני מתלבט איזו מסך מצוין?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by shlomoreuven,

ברשותי: מעבד: E8400 זיכרון 4 GB ולוח אם: P35 NEO MSI בסה"כ מחשב חזק, ואני רוצה לשדרג משמעותי את כרטיס המסך שלי, יש לי אופצייה לרכוש GT430 2GB GIGABYTE ב400 בערך... וראיתי GT 630 באייבורי שעולה 450... איזה כרטיס טוב יותר? האם יש המלצות אחרות?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מטרתו להפעיל משחקים בהגדרות גבוהות אבל לא ברזולוציה מטורפת, שכן הכרטיס מיועד לילד בן 8. אני מאמין שלא באמת מבין יותר מדיי בכל הפיצ'רים ולא שם לב לפרטים הקטנים האלו, מה שהוא רוצה זה שמשחקים חדשים יעבדו לו ולפחות ב3 וחצי שנים הקרובות - אפילו אם על הגדרות קצת יותר נמוכות לקראת השנים הבאות. השאלה היא אם אני אקח כרטיס בשווי יותר נמוך אוכל לענות על הדרישות, ומה ההבדל בין הכרטיס 4850 לעומת כרטיס קצת יותר זול, האם שניהם יעבדו 3 שנים ויריצו משחקים כמו שצריך רק שהיקר יותר יגרום למשחקים לעבוד כיום על הגדרות מטורפות? ההבדל הוא כמובן בין הכרטיס 4850 לכרטיס בעלות של 600 ש"ח (9800GT או משהו אחר שיותר מומלץ בתקציב) נ.ב - המסך הוא 20" TN ולא יוחלף כנראה בעתיד הנראה לעיין. שאלה נוספת היא …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

טוב, אז ככה, אני זוכר שהיה מדריך פעם ליציאת טלויזיה אבל אני לא מוצא אותו. אני משתמש ביציאת טלויזיה אבל אני לא רואה שלום כי רזולוציה של טלויזיה לא תואמת של כרטיסי מסך אז אני צריך עזרה בהתאמה הזאת, יש תוכנה כל שהיא שאני יכול לשנות את הרזולוציה לרזולוציה המדוייקת של טלויזיה? תודה רבה!!, יאיר.

12. שבוע טוב לכולם, יש ברשותי שני מסכים : (Philips 24" 1920X1200 (16:10 מחובר ב-DVI. SAMSUNG C450 "32 ברזו' 1360x760 שבחיבור HDMI מציג 1920x1080. שניהם מחוברים ל-HD5870 רציתי ליצור ליצור דופליקט שבו הרזולוציה של הפיליפס תשמר ב-1920x1200@60hz והסמסונג ישמור על 1920x1080@60hz הבעיה היא שעם תוכנת הסטוק של WINDOWS זה לא אפשרי מבלי ששניהם יהיו על הרזולוציה של הסמסונג (שמשומה נקבעת על 1360),ניסיתי עם הדרייברים של AMD אך ללא הצלחה כלל. הורדתי את התוכנה ultramon שיצרה פחות או יותר את מה שרציתי רק עם בעיה אחת : הרזולוציה של הפיליפס נקבעה על 1920x1080 ויצרה תמונה מוזרה מעט,ניסיתי לשחק איתה עוד קצת אך לא מצאתי אופציה מתאימה. הבקשה היא כזו : יצירת מצב שבו הפיליפס ישמור על הרזו…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by soldier,

שלום יש לי כרטיס 5870 ASUS מעבד I5 750 6GB RAM1333 מערכת הפעלה VISTA U 64-BIT והביצועים לפי דעתי נמוכים מאוד FPS במשחקים נמוך כמו לדוגמה BC2 הכי גבוה 75 לא יודעה אולי בגלל VISTA או משהו צריך עזרה

14. אני קונה עכשיו 7900 G בארה"ב ואני לא יודע של איזה חברה הכי כדאי לי מצאתי של EVGA ב 290 $ את זה eVGA 256-P2-N567 Geforce 7900GT KO Superclocked http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130016 וראיתי גם של גיגבייט והם יקרים יותר באיזה 20 - 40 $ וביצועים פחות טובים.. אז מישהו יכול להמליץ לי על חברה טובה או שגם EVGA טובים ??

• 16 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by jhracham,

אז לאחרונה נשרך לי הכרטיס הקיים GeForce 4200 TI... ובמקומו קנינו את ה GeForce FX 5500... הבנתי שיש כמה הגדרות כיוון ב Bios ואני חושב שעל רובם השתלטתי... אולם יש לי אופציה ב Bios שאני לא יודע מה בדיוק לכוון אותה: Graphics Aperture Size... ורציתי לדעת איזה ערך אני שם שם? (הברירת מחדל היה על 64) אם ישנם עוד הגדרות שאתם ממליצים על מנת לכוון אני אשמח לשמוע... ורציתי לדעת גם איזה משני הכרטיסים שציינתי למעלה (4200 TI או FX 5500) לדעתכם יותר חזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by owen10,

אני צריך עזרה בקניית כרטיס TV טוב עד 200 שקל שיכול להקליט ברמה ממש טוב,וכמובן כרטיס איכותי שרואים ממש טוב. תודה!

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by pazer005,

Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 קיבלתי המלצה לרכישת הכרטיס הזה ויש לי 2 שאלות: 1. האם הוא יכול לפעול עם ספק Enermax Liberty 400W באתר היצרן כתוב שהוא דורש מינימום 500 אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון ואם אפשר לעקוף את זה. 2. נאמר לי שכבר לא מייצרים יותר כרטיסים מסך בשילוב כרטיסי טלוויזיה אך כשנאני מסתכל על התמונה שלו מקרוב, יש שם חיבור SVIDEO... ובאתר היצרן כתוב במפרט שלו שהוא כולל Avivo... http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=133

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Hitman_47,

קניתי DP כדאי לחבר מסך 3 ! http://cable.co.il/sg_product~630110~58~132.htm וברגע שאני מנסה להפעיל את כל השלושה הוא מבטל לי מסך אחד עם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה עם מישהו יודע איזה DP אני צריך או מיוחד .?!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. תיראו אז ככה היום ניכנסתי ל far cry 2 וממש בהתחלה שכתוב far cry 2 ואז זה ניכנס אז מתי שהיה כתווב פיתאום המסך ניהיה וורוק וגם ירוקק אבל עשיתי ריסטארט ואז זה היסתדר ואחשיו הכל עובד טוב מדאיג אותי שזה קרה מה זה יכול להיות? כי אחשיו far cry 2 עובד מצויין יש לי דרייברים הכי עדכניים 180.48 האמת הייתה לי עוד בעייה ב prince of persia 4 מתי שהייתי פותח את השמירה אז יש את הגלגל המיסתובב אז שזה היה מסיים ליפעמים היה מסך שחור והיו רק שומעים ואז הייתי חייב לעשות ריסטארט ואז זה עובד ליפעמים פועל וליפעמים לא אבל cod 5 assasin creed פועלים מצויין למה זה קרה המסך הסגול?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by g1zey,

יש לי GeForce FX 5200 שפעל עד עכשיו טוב ... עד שפירמטתי ואז הוא התחיל לעשות בעיות . עכשיו כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי מלא סימנים על המסך , וכשאני לוקח סקרין שוט אז הוא לא מראה לי את הסימנים . דוגמא : http://www.cya.co.il/up02/05/10/09/example.JPG (פה הוא מראה במאניו נקודות אבל במשחק הוא מראה קווים וממש אי אפשר לשחק ) אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ( אם אפשר ) תודה .

21. Started by shlomi8,

קניתי את כרטיס readon 9250 256mb shappire אתמול והמוכר אמר לי שזה כרטיס ממש ממש חזק...זה נכון או שלהחליף אותו...(אני עדיין יכול)

22. Started by OgANDi_BoY,

שלום אנשים ! אני הבאתי מחבר שלי כרטיס TV אין לי מושג איזה חברה הוא עם החיבור של האנטנה על הכרטיס כתוב פיליפס הגיוני שזה שלהם כי חוץ מזה כתוב על רק על הצ'יפים את החברות שייצרו את הצ'יפ איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך ואיך אני מחבר ממיר של יס ? יש לי חיבור לאנטנה וחיבור COMP ו- S-VHS מה אני מחבר ?? ועם איזה תוכנה אני רואה טלביזיה ?

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by adebisi,

אני קונה עכשיו מחשב חדש... כל המפרט בנוי בשביל כרטיסי ה-dx10 רק שאני פשוט אקנה אותם יותר מאוחר וכרגע אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב-1000 ש"ח עד שאני אקנה DX10... חשבתי על x1900GT... שעולה 1,044... אממ.. יש במחיר הזה משהו יותר טוב או מומלץ? תודה

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך טוב לעריכת וידאו אבל גם תוכנות 2D ו-3D. האם כרטיסי ה-ALL IN WONDER של ATI וה-VIVO שך LEADTEK נותנים לי גם חיבור אנלוגי וגם דיגיטלי דרך FIREWIRE? האם זה אומר שאני בעצם לא צריך FIREWIRE און בורד? ועוד "האם" אחד - זה חייב להיות כרטיס שעולה 1000 ש"ח ומעלה כדי לעשות את העבודה טוב?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by MatrixDevil,

יש לי nvidia 5200fx amd 2.8 2.2 Ghz asus a7n8x delux 512mb ram יש לי בעיה גדולה מעוד עם FPS בCSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW אבל עדיין יש לי FPS חרא בערך 30 חשבתי לקנות כרטיס מסך AGP איזה כרטיס מסך עד 600 יתאים? ושיחזיק מעמד לפחות כמה שנים? תודה רבה לכולם

דיונים חדשים בפורומים