עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Oh, it's pretty sad really. Basically, some guys on Guru3d figured out what Valve did to cripple nVidia cards. First off, you need 3dAnalyze. I'm assuming everyone knows that you can force HL2 to run in DX9 mode on FX cards, right? Only, you get artifacts in the water and other areas? Well, that's pretty easy to fix. Just have the 3dAnalyze util report your card as an ATI Radeon instead of a GeForce FX. *taddah* All the artifacts go away, and you get true DX9 reflections! Okay, but there IS a performance hit doing that. How to get around that? Well, the funny thing is that Valve coded Half-Life 2 to use FP24 shaders all the time every time. And it's really not…

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by rtr,

http://www.theinquirer.net/?article=19893 LOL ניסוי מעניין אבל לא ממש מישתלם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה לטלויזיה. המכונה אליה הוא מיועד לא תשמש למשחקים, ולכן אין לי צורך בכרטיס חזק. חשובה לי מאוד היציאה לטלויזיה. מניסיון שלכם, לאילו מערכת השבבים יש את האיכות הגבוהה ביותר? האם יש לכם כרטיסים מסויימים שהייתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by dan_dekel,

יש לי דילמה... כרגע יש לי 9100 128Mb 128bit האם כדאי להחליפו, ז"א לתת אותו ולהוסיף 200 ש"ח בשביל Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit?? או שזה ביזבוז...? ועוד משהו קטן... המערכת שלי: 2.8Ghz presscot 512ddr 400Mhz and 40Gb Hal-Life 2 ירוץ טוב על המחשב עם ה9500?

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by hck,

היי, חבר שאל אותי אם המסך הזה נותן יחס של מחיר-איכות סביר? בסה"כ המסך הזה דיי זול. מסך "17 NEC

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by ברק,

מעניין אותי לדעת ולהשוות אם יש לי תוצאה טובה יחסית. אנא ממכם משתתפים יקרים הריצו 3DMARK03 עם האופציות הבאות, רשמו את מפרטכם ותוצאתכם. בברכה, ברק resolution = 1024x768 anti aliasing = none texture filtering = optimal max antisotropy = 4 vertex shaders = optimal tests all tests except sound. מעניין אותי להשוות..... התוצאה שלי היא 10203

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Lord^Lior,

לאחרונה שקלתי קניית כרטיס מסך חדש. ערכתי קצת מחקר בנושא (אני לא מבין גדול בחומרה), וקראתי על ה - PCI EXPRESS - "הדור הבא" של חיבור כרטיס המסך ללוח אם, שעתיד להחליף את ה AGP. גיליתי שהרבה כרטיסים חדשים עדיין תומכים ב - AGP ולא ב PCIE, מה שאפשר להבין מכיוון שלוחות האם כיום עדיין לא תומכים ברובם ב - PCIE. ביקרתי גם בעמוד המפרטים המומלצים למחשבים המיועדים לגיימינג פה באתר, ולא מצאתי אף מפרט שכולל בתוכו לוח אם וכרטיס מסך תואמי PCIE. זה נראה לי קצת מוזר - אפילו במחיר של 10,000 שח למחשב העדיפו לוח אם וכרטיס מסך תומכי AGP. השאלה שלי היא למה? גם אם הכרטיסים של היום לא מספיק מהירים בשביל שיהיה הבדל בביצועים בין חיבור של כרטיס מסויים ב AGP לבין חיבור של אותו כרטיס (לא אותו כרטיס ממ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Jin-G,

PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Dethmyst,

הזמנתי בפנדה 6800LE של POINT OF VIEW לפני כשבועיים וחצי ב-1400 שקל (המחיר עלה בינתיים לכ-1800 ש"ח). היום התקשרו אליי והודיעו שהכרטיס יגיע רק עוד כחודש. האם כדאי לחכות או להיכנע ולקחת משהו אחר?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by Predator,

היי שאלה קצרה, מה עדיף, Radion 8500SE או FX 5200 תודה.

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by thegodx,

זה נכון שהוא הולך רק עם 128 ביט??? ואמרו לי שכרטיסים טובים צריכים להיות עם 256 ביט כמו אצל הרדיון 9800 פרו אז איך זה שה6600 יותר טוב ממנו???

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  13. זה ממש מוזר, כל הפונטים והכל ניהיה blurry שכזה, אני על דריבירם omega 61.77 quality אולי זה קשור?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by iCe_bLaSt,

עשיתי הסכם עם המוכר בחנות מחשבים שאני לוקח כטיס אחד ואם הוא לא מספיק לי אני אשדרג בלי לשלם קנס או משהוא לקחתי 9800SE 128B (היה רק 128B לצערי) של חברה מעפנה שקוראים לה XpertVision (AKA PALIT) עכשיו מה שנחמד בכרטיס הזה זה שהוא פועל במהירות של 9800P בליבה (380 מה"ז) ועשיתי לו סופטמוד והכל עובד חלק מה שלא נחמד זה שיש לו זכרונות 128B של 3.6נ"ש ... 250 מה"ז ואני נתקע במקסימום 273 בלי ארטיפקטים . מה שאומר שיש לי כרטיס עם צוואר בקבוק מטורף לחלוטין ... אבל ליבה מצויונת וזול מאוד - 720 שקל עכשיו אני צריך שבעלי 9600XT יגידו לי כמה הם מקבלים ב03 בסטוק - אני מקבל 3850 עם דרייברים אומגה 3.9 בלי טוויקים וקצת דברים רצים מאחורה, זאת אומרת נגיד 4150 בערך בסטוק עם 4.12 של אומגה כשהם יצ…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by Red-AnGel,

מי יותר טוב? יש סיקורים שעשו בין השניים? והג'יפורס עולה 1600, ראיתי את ה 9800PRO ב 1500 איך יכול להיות הגיוני ? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=7943) תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. ממסכי 20-21 CRT ? השטח הנצפה הוא כמעט זהה לא ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by גל פרידמן,

איך מנקים מסך LCD אני מדבר על טביעת אצבעות

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  18. יש לי מאג FD2 והורדתי את התונה נוקיה,עכשיו איך אני יכול לדעת שהפוקוס של המסך שלי טוב. התוכנה לא יכולה להגיד לי את זה? כי אני רואה שום הבדל.זה נראה לי תמיד בסדר. אז מישהו יכול להגיד לי איך יודעים שהפוקוס לא טוב?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. Started by shu sha,

http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00052 טוב אז למישהו יש דעה בקשר לכרטיסים האלה? שווים משו?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by thegodx,

רשום לי על הספק MI-ATX400 אז הספק שלי הוא 400 ווט? ודרך אגב הור ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by roeiw,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לשפר את הכרטיס הנ"ל חוץ מאוברקלוק? (עידכוני ביוס לגרסאות מתקדמות וכאלו...) והאם יש Arctic-Cooling ATI Silencer לכרטיס הזה של חברת Tul. תודה.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by Idan-h,

מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!

23. אני קונה כרטיס מסך רדירון 9600PRO 256 מגה של חברת sapphire ורשום שם ליד שזה ATLANTIS אז אם מישהו מוכן להסביר לי מה פירוש המילה האם זה טוב או רע??? תודה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. 1.6 מעבד פ-4 לוח אינטל d850mv 512 RDR ?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חברה אני לא יודע מה לעשות שעה אני מנסה להעביר את האיג'יפי לכפול 8 וזה לא מעביר לי את זה זה שם לי את זה על off ובביוס העברתי את זה אז אני ךלא מבין למה זה לא עובר וגם ניסיתי לשנות דרייורים וזה גם לא עוזר יש לי כרטיס 9600 xt בבקשה תעזרו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים