כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי יש ברשותי מחשב דיי חדש שנקנה לפני שנה המפרט הוא: I5 12600Kf MSi pro z690-p ddr4 16 RAM gtx 970 gainward gtx 970 asus Windows 11 64 bit אז ככה המחשב מזהה את שני הכרטיסים יפה מאוד ו 2 הכרטיסים עובדים ביחד ולחוד יפה מאוד. עדכנתי דרייבר חדש מהאתר של נבידיה. אבל כשאני נכנס ללוח הבקרה של הנבידיה הוא מזהה שני כרטיסים אבל לא כשהם בsli. מה פיספסתי? אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הלוח בביוס? או אולי בגלל שכרטיס אחד הוא גרסת oc (מהמפעל) והשעון שלו קצת יותר מהשני אז אי אפשר? אשמח לקבל עזרה🙏
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה להתקין את הDRIVER החדש של NVIDIA ואני רוצה לדעת בבקשה את כל השלבים כדי שלא יהיו תקלות ולהסביר כל שלב תודה .
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אחרי התייעצות פה בפורום רכשתי היום את ה HD5850 . אני צריך בבקשה עזרה בהתקנה החומרית שלו. עד היום ,את כל הכרטיסים שלי התקנתי לבד. אבל זה משום מה אחרי ההתקנה קורס לי ובכלל אני מקבל את הרושם שעשיתי משהו ממש לא כמו שצריך אני אשמח אם לחברה פה שיש את הכרטיס יעברו איתי ככה על השלבים של ההתקנה תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת הדרייבר הנ"ל. מצאתי את הדרייברים המתאימים, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין, מופיע לי s3iscfg.log שגיאה: S3 GRAPHICS SETUP LOG - Started 2010/07/13 11:37:09 ********** ***** Please scroll to the end of ***** ***** this document for the results. ***** S3Iset32 v2.00.23-1018B, (S3GSetup/IS10 2.00.23-1018B) System: Win XP SP2 Build 2600 (Service Pack 3, v.5938) Signature: 15-9956 (ANSI) Caller cmdline: '' SupportDir: 'C:\DOCUME~1\nadav\LOCALS~1\Temp\S3M23.tmp\' Called by custom setup app. AllowReboot: TRUE Prompt: TRUE SilentReboot: TRUE Prompt: FALSE RemoveWinINF: FALSE PreInstFiles: FALSE No UI Reboot: FALSE MenuAnimOff: FAL…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בהתקנת דרייבר ATI לכרטיס מסך 4870.הסרתי אותם ברגיל ואז עם הDRIVER SWEPER אבל במקום סנטאנדרט VGA הווינדוס מתקין לי אוטומטית דרייורים ג'נריים של WDDM1.1אז כשאני מתקין את הדרייור החדש מATI הוא לא פועל ,אני כבר מיואש ,תודה מראש לעוזר
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי חבר שייש לו את הכרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI והדריבר שייש לו הוא קאטליסט 2.4 הוא רוצה להתקין את הקאטליסט 3.2 ולכן אני שואל אתכם עם צריך למחוק את ה- 2.4 ואז להתקין?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חזק, אך עם כרטיס מסך מובנה סטנדרטי Intel GMA 3100. המחשב משמש אותי לאינטרנט ולעריכת אודיו. השבוע קניתי מסך חדש (P2350) ונתקלתי בשתי בעיות: 1. בהגדרות התצוגה של המחשב אין לי אפשרות להגדיר את התצוגה ל- 1080\1920 2. אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של המסך - אני מקבל הודעה שיש להתקין תחילה את התקן הוידאו. האם זה בגלל הכרטיס המובנה? איזה כרטיס מומלץ היום לצרכים שלי?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך מסוג לידטק TI4200. אני לא יודע בדיוק איזה דרייברים להתקין ואיזה סתם מיותרים אז אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה כל אחד אומר אני אשמח. יש לי בדיסק את הדברים הבאים: DRIVER INSTALL 6.3 WINFAST PVR WINFOX V2.0
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של hp ולאחרונה עברתי ל windows 8. כשאני נכנס ל device manager אני רואה שיש לי כביכול שני כרטיסי מסך שונים: ATI Mobility Radeon HD 4200 ATI Mobility Radeon HD 5400 איך אני יודע למה מהם אני אמור להתקין דרייברים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני הולך להתקין את כקטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme השאלה שלי היא יש לכרטיס יש כניסות חשמל של 6 PIC לאיזה אני מחבר או לשניהם<?? תודה מאלכס
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD 5750, ואני מנסה להתקין אותו על לוח אם ASUS M2A-VM, עד עכשיו השתמשתי בכרטיס ONBOARD שיש על הלוח. הכנסתי את הכרטיס מסך לסלוט שלו, חיברתי את הכבל לספק כוח, יש שתי נורות ירוקות דולקות על הכרטיס והמאוור שלו עובד. כשאני מחבר את הכבל של המסך (DVI) ליציאת DVI של הכרטיס מסך (יש שתיים, ניסיתי את שתיהן) המסך פשוט שחור. המחשב עולה (אני שומע מנגינת הפתיחה של חלונות...) אבל לא רואים כלום. אם אני מחבר את הכבל ליציאה של הכרטיס מסך ONBOARD אז הכל עובד בסדר. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר בזמן שהמסך מחובר לכרטיס ONBOARD (ניסיתי גם את זה שעל הדיסק שבא עם הכרטיס, וגם אחד חדש שהורדתי) הוא לא מאפשר לי בזמן ההתקנה בחירה של איזה דגם כרטיס מסך יש לי, ובסוף ההתקנה רושם שלי שהוא הת…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את כרטיס המסך Gigabyte GeForce Gtx 650ti והכנסתי אותו לחריץ המתאים בלוח אם (PCIE 16) הקטע שעכשיו הוא לא עובד בכלל.. הבנתי שצריך לחבר לו גם חשמל אבל אין לי כבל כזה בכלל שיוצא מהספק (500w) עם שש פינים מתאימים לכרטיס הנ״ל. מה אני עושה ??
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש gigabyte hd 5750 SL (הדגם השקט ללא מאוורר) לאחר התקנתו הוא לא מוציא תמונה משום יציאה. על הכרטיס יש חיבור לספק כוח ובקופסא הגיע מתאם מכפיל עם חיבור מתאים למסך. האם צריך לחבר לכרטיס מסך את ספק הכוח? למה מגיע מפצל ל 2 חיבורים לספק כוח? מה שלא עשיתי לא הצלחתי להוציא תמונה. אפשר עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכל החברים יש ברשותי כרטיס מסך של חברת ספייר ראדון 9000 פרו 64 MB התקנתי אותו על המחשב בסלוט AGP יחד עם דיסק ההתקנה שלו קטליסט גירסא 4.3 ושאלותיי הם 1. איך מפעילים את האופציה של TV OUT בכרטיס 2. מדוע המשחקים שאני מריץ מקרטעים ( לא משחקים כבדים אמולטורים וכו') 3. מה ההגדרות האופטימליות לכרטיס בתודה מפרט : פנטיום 3 733 מגה הרץ 384 זכרון SDRAM וינדוס XP PRO
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה: חבר הביא לי כרטיס של דימונד כדי לבדוק האם הוא עובד, בקיצור הכנסתי לחריץ הPCI (כן, לPCI) העלתי את המחשב כשעדיין המסך מחובר לכרטיס שלי, הווינדוס מזהה שיש כרטיס מולטימדיה אבל לא מזהה איזה. הפעלתי את המחשב מחדש כשהמסך מחובר לדיימונד אבל לא רואים כלום על המסך (אצל חבר שלי הופיע שאין בכלל אות). מה שרשום על הכרטיס זה: Monster 3D PCI s/n 3370100005911 p/n 23150002-402 הכרטיס ממש ישן, 1997 מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי נשרף לי הכרטיס מסך וחשבתי אולי יש למשהו את הכרטיס leadtek winfast px7900gs כדי שאוכל לזהות את הגוק השרוף.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי כרטיס מסך Quadro FX1100 ועדיין לא הצלחתי להבין אם יש אפשרות של TV-Out. יש איזשהו חיבור בכרטיס שאין לי מושג מהו מה שבטוח זה לא S-Video מישהו יכול להגידלי מה זה החיבור הזה???? תודה !
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו יציאה זו (היציאה הצהובה) ולמה היא משמשת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
נדפק לי המחשב הישן ואין לי מושג איזה כ.מסך זה בשביל להוריד לו דרייברים חדשים. בתהחלה לפני התצוגה של הbios עולה התצוגה הזאת של הכרטיס מסך מיד עם הפעלת המחשב מה שרשום זה : vga display adapter version 1.00 3dfx בsisoftware מצויין oem device : (121a)(0003( oem hardware : fun_0,ven_121,dev_003,rev_03 תמונות מפורטות של הכרטיס : http://planet.nana.co.il/asiavishar/1.jpg http://planet.nana.co.il/asiavishar/2.jpg בקשה תעזרו תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם , החלפתי את הכרטיס מסך שלי היום ל ATI RADEON 9800NP עדיין לא חיברתי אותו למחשב אבל יש לי שאלה לפני כן אם אפשר לעזור לי בקשר לזיהוי של הכרטיס. אני הבנתי פה מאחד התרדים שיש כמה גירסאות לכרטיס הזה שהם : SE , NP , PRO128 PRO256 אני פשוט רוצה להיות בטוח שלא נוצרה איזה טעות ויש לי דגם חלש יותר ( SE ) איך אני יכול לבדוק מבלי לחבר בינתיים את הכרטיס למחשב ( אני רוצה לעשות פורמט קודם ואז אני אתקין אותו.. ) לפי המדבקה הלבנה בגב הכרטיס רשום לי : ATI RADEON 9800 128MB לא רשום ליד שום דבר שדומה ל SE או NP או PRO וכו'.. אם לא רשום זה אומר שזה NP ? תודה לעוזרים אני פשוט רוצה להיות בטוח שקבלתי ת'כרטיס הנכון עקב טעויות שכבר קראתי שקרו פה לאנשים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI עם 2 יציאות VGA. אחת שחורה וכתוב לידה - CH 1-8 ואחת כחולה וכתוב לידה - CH 9-16. על הכרטיס 4 ציפים של conexant וצ'יפ של חברת PLC TECHNOLOGY. (PCI6140). מה תפקידו של הכרטיס הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-