עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shbd,

אני רואה משחקים בטלויזיה הכל טוב ויפה. (מצב Clone) ושאני מנסה להפעיל סרטים וקבצי וידאו למיניהם.... (AVI' mpg וכו'....) אני לא מצליח לראות כלום בטלווזיה, אלא רק מסך כחול. איך אני יכול לתקן את זה? (יש להזכיר שזה לא היה לי ככה פעם..... לא יודע מה זה פתאום.....)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by X_Dror,

בזמן האחרון המסך שלי מתחיל לעשות לי בעיות, כבר שנתיים שיש לי אותו והוא לא עשה לי בעיות אבל פתאום הוא התחיל איתם. 1. שאני ברזולוציה מעל 1024X768 ובמיוחד בדסקטוב ובאינטרנט רואים מעין פסים כאלה מקצווות המסך שמגיעים עד המרכז שלו, והם מאוד מעצבנים. 2. שאני כולש באינטנרנט וקורא טסקסטים עם כתב קטן אני שם לב שבמרכז המסך המסך יותא מפוקוס, ז'תומרת שהכתב שם יוצא קצת מפוקוס והוא מטושטש. בעיקרון המסך שלי יכול לתמוך עד הרזולוציה 1600X1200 @75Hz וב- 1280X1024@85 Hz אני משתמש ב- 1280X1024@85 Hz מאז שיש לי אותו ורק בימים האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by ybe,

לפני מספר ימים רכשתי כרטיס מסך 256M radon9600 pro תוצרת SAPPHIRE.ברשותי מסך MAG 810 FD ולוח אם gigabyte GA-7VAX.התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר מבית ATI 4.11. הבעיה: הדרייברים לא מאפשרים לי לעבור קצב refresh rate מעל 60HZ (ברזולוציה 768*1024 ) למרות שהמסך תומך ברזולוציה הזאת עד 120HZ!. כתוצאה מכך התמונה מרצדת וגורמת לכאב עיניים, מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by tamir2,

אלהן!! טוב ככה..קניתי את הכרטיס הזה לא מזמן...והבעיה היא שאני רואה על האריזה שלו שהוא תומך ב AGP x8 וכשאני מסתכל באפשאריות האלה של הכרטיס מסך....אני רואה שהוא תומך רק ב AGP x4....למה זה??? ואיך אני משנה את זה ??(עם אפשאר). ותודה לעוזרים.....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by codec,

אחרי שכמעט קניתי את המסך של הזה (Philips 190S5FS) פתאום ראיתי שגם המסך הזה ירד במחיר (Samsung 910V) ואז עברתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על viewsonic, מה שמוסיף את המסך הזה לרשימה (Viewsonic VG910B) או קצת יותר יקר (Viewsonic VP191B) ו- (Sony S94) אני יודע ש-samsung מעולים (יש לי "15 שלהם בבית, וגם ראיתי אותם בחנויות). המסך לא ישמש למשחקים (מקסימום סרטים, וגם זה לא הרבה). חשובה חדות הטקסט. מנסיון שלכם, בעלי ה-LCD, על איזו חברה מומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב. איפה אני יכול למצוא מידע לגבי איזה פאנלים בשימוש ע"י החברות השונות?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  6. רציתי לדעת האם ניתן להקליט שידור וידאו מתוכנת ממסרים כמו MESENGGER או EYEBALL וכו.. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. Started by sardin,

שלום אני רוצה לקנות מסך lcd\tft ורציתי לדעת על איזה קריטריונים ונתונים במפרט הטכני של המסך אני צריך להתסכל, איזו חברות הן המובילות, מה ההבדלים בין tft ל lcd |(מה יותר טוב) ואם אפשר לקבל המלצה על דגמים(לא יקרים במיוחד).. מחכה לתשובה, תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  8. כאילו...אני צריך שהמחשב והDVD ישתמש במסך של המחשב...השאלה זה האם יש איזה כבל/קופסאת מיתוג שאני בוחר לאיזה מכשיר אני יתן להשתמש במסך...(אני צריך רק של מסך...בלי עכבר ומקלדת..חשוב מאוד)... אז נסכם...כבר שהוא מתחבר לכבל של המסך..ומפצל אותו ל2 (כבל Y)...שאני בוחר איזה כניסה תוצג... תודה..

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  9. שלום אנשים. ה9800 PRO שלי שבק חיים. :'( בינתיים כבר קניתי 6800GT אך עדיין ברצוני לתקן את ה 9800 PRO . יש לי את הידע הדרוש באלקטרוניקה וכל הדרוש לי זו הסכימה החשמלית. חיפשתי ב GOOGLE אך עד כה ללא תוצאות. אני לא יכול לשלוח אותו לתיקון כיוון שהחלפתי את הקירור עליו לקירור אחר. אודה לכם אם תוכלו למצוא לי את הסכימה הנ"ל בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by אוריפ,

לחץ כאן לחץ כאן יש עוד כמה, אבל זה בנתיים... אני אעדכן בהמשך. הנה עוד: לחץ כאן בסה"כ יש שיפור, אבל לא נראה לי כזה גדול שדורש השקעה של 550$. לעומת זאת יש כמ הדגמים מעניינים כמו הX800 והX800XL שיכולים להוות תחליף טוב יותר לכרטיסים קיימים בשוק באותו טווח מחיר.

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by RealTime,

שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by pincher77,

מישהו יכול להסביר לי למה FX5900XT עדיף על R9600XT...? שמעתי שיש מלא ילדים שיש להם בעיות עם הרידון..מצד שני כולם אומרים לי לקנות רידון רידון רידון ואני חושש מזה ! הלכתי לנועה מחשבים לתמיכה שלהם באתר...אמרו לי קח רידון כי FX5900 לא מיוצר כבר... אני במשך חודשיים תכננתי לקנות FX5900 XT של חברות כמו: MSI, ALBATRON, GAINWORD עכשיו אומרים לי שהוא לא מיוצר יותר =/ לקחת את הרידון אז? אני לא יודע מה לעשות חלק אומרים כן הוא תותח חלק אומרים יש בעיות איתם!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? FX5700V PALIT 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8X המחיר של 600 שח כרגע יש לי ר8500 LE האמת שאני מעדיף ראדאון האם יש משהו במחיר הנל שיכול להוות תחרות?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. ההפרש בין שני הכרטיסים הוא ~150 לטובת ה- gigabyte האם באמת שווה לשלם את ההפרש? powercolor: www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=303&catcode=79 gigabyte: www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1864&catcode=247

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  15. ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by X_Dror,

תסתכלו על הבנאדם, הוא אשקרה ניסה את זה ותראו איך זה נראה! http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=1462&whichpage=1

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי GeForce 2 MX, ויש לו יציאה לטלוויזיה. עוד לא ניסיתי לחבר אותה, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לפצל את השידור, זאת אומרת שאני אשדר מהמחשב שלי למשל את המדיה פלייר, אבל אוכל לשים אותו ברקע ואמשיך לעבוד. תודה!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

איזה מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce FX 5200 128 MB 64 bit geforce 4 mx440 64 MB 128 bit ddr אני יודע על ההבדלים בתמיכה ב DX שונים ה 4 תומך ב 7 וה FX תומך ב 8.1 ועל הנייר הוא גם תומך ב 9 אבל מבחינת ביצועים במשחקים פשוטים יחסית שאני משחק בהם (nba 2005 וכו') האם יהיה הבדל ואני ארגיש ביתרון של אחד על השני? ב 3dmark 2001 se יש מבחנים שה gf4 לא יכול לבצע וה FX כן מבצע.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by White Raven,

שלום רב לחברי הפורום. הייתי רוצה לדעת דבר מסויים, ראיתי במקום מסויים מידע על היכולות של ATI לעומת של NVIDIA לא בהכרח בכרטיסים אלא ביכולת טכנולוגית. נאמר ש ATI מתקדמים בהרבה ויש להם משהו כמו פי 9 יכולות עיבוד או משהו כזה ?? האם זה יתכן ואם כן איך ניתן לדעת כי אין ל NVIDIA את אותם יכולות?? אני כן טיפה חובב על NVIDIA ולכן אני מתקשה להאמין בזאת , כאשר תענו תנסו להשאיר את רגשותכים בצד אין ברצוני שהפוסט הזה יהפוך ל -"ATI שולטים" או הפוך. ברצוני לקבל הפניות למקומות שבהם כן מוסברים היכולות של שני החברות ויהיה אפילו יותר טוב היכולות של האחת אל מול לשנייה. תודה Amos.G

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. המסך שלי מדגם LG774FT בן כ5 שנים, הוא התחיל לרעוד לפעמים, זה אומר משו? הוא עומד להשרף?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by 8-Ball,

יש לי MSI RADEON 9800 PRO, אין לי איתו בעיות או משהו והכל עובד בסדר.. הבעיה היא כזאת: הוא מותקן אצלי בתור 2 כרטיסי מסך, RADEON 9800 PRO ו RADEON 9800 PRO SECONDARY וגם שמתי לב שהתוכנה Microsoft. Net Framework מותקנת אצלי פעמיים (יש לי Enhanced Uninstaller ואני רואה את התוכנה פעמיים ברשימת התוכנות להסרה, הגירסה שלי היא 1.1). אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה, ואם כן אז אני שואל למה זה ככה? אם לא, אז בבקשה תסבירו לי איך מסדרים את זה.. ד"א יש לי את ה CATALYST האחרון.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by Armageddon1,

המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by oooz,

איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by IG,

מה הכרטיס הכי משתלם עד 1K? ועוד שאלה: האם אני אצתרך להחליף את הספק הג'נרי שלי (יענו 350W) למשהו יותר חזק אם אני מחליף לכרטיס החדש (המערכת שלי מפורטת בחתימה, בנוסף יש לי כמה לדים וניאון בתיכנון )

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by giloman,

האם זה שווה ? וזה יד שניה

• 13 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים