כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריך כרטיס מסך חדש שעולה בסביבות ה- 850 ש"ח. ראיתי שב- TMS מוכרים ה- 280x משומש ב- 750 ש"ח. מה לפי דעתכם כדאי, לקנות 270x חדש ב 900 ש"ח או לקנות את ה 280x המשומש? תודה חברה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את דעתכם בנושא, אני בקרוב רוצה לשדרג לכרטיס מסך מבית NVIDIA בגירסאות: 770 או 780. אני קורא הרבה ומבין שבקרוב יש ירידת מחירים, אני לא ממהר לרכוש כרטיס אני יכול כרגע להסתפק במה שיש.! האם יש למישהו מושג מתי תחל הירידת מחירים המדוברת??!?! אשמח לדעת לגבי המערכת שברשותי, המפרט הינו: i5 3570 8GB 1333 ASROCK U3S3 h61 GTX550 Seasonic 430w *רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס כגון GTX780 אצטרך לשדרג ספק כח? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הכרטיס הנוכחי GTS 250 עושה הרבה בעיות (אני מנחש שהוא הגורם פה..) צריך כרטיס של 600-900 שקל, עדיף כמה שיותר זול למשחקים, חלקם כבדים חלקם לא (לא עולה לי לראש שמות) שיהיה טוב למשחקים לא סתם משהו דרדלה.. אני יודע שהתקציב לא בעדי אבל זה מה שיש * אם יש התלבטות בין NVIDIA ל- AMD והכרטיס זהה מבחינת ביצועים, ואמינות, עדיף את ה- AMD כי מקבלים משחקים בחינם אבל תרשמו גם את הכרטיס של NVIDIA
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
התקציב הוא בעקרון עד 1000 שח" , במידה ו-500 שח נוספים יעשו הבדל משמעותי יש גמישות. מפרט המחשב הקיים: intel core i5 cpu750 2.66ghz זכרון 4GB כרטיס מסך קיים - AMD RADEON 5700HD זה בגדול מה שהצלחתי לראות אם צריך עוד פרטים תגידו לי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה על כרטיס הזה למשחקים . או ללכת לכוון SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 יזה מכרטיסים יותר חזק ומה כדי . יש לי ספק כוח י חזק תדה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם HDMI 1.4 אני רוצה להוסיף מסך של LG במפרט של HDMI איפו שרשום 21:9 aspect ratio support http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI רשום שלא תומך המסך עם רזולוציה של 2560x1080 מה זה אומר בעצם? תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש כרטיס מסך מדגם 280X של איזו חברה אתם ממליצים ? שהיה שקט בעל קירור טוב בעל ביצועים טובים . MSI/GIGABYTE וכו ... אפשר קישור בבקשה והסבר קטן על הבחירה שלכם .
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי, שקניתי בעזרת הפורום הנהדר הזה, והיום סופסוף ישבתי עליו והתחלתי להתקין עליו דברים. ניגשתי להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך (גרסא 14.4, שאמורה להיות היציבה), וכשעשיתי ריסטרט המסך פשוט לא עלה לי. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב ושוב, וכלום לא עזר, ואני כבר די מבואס מכל העניין הזה. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD 1080P, לאחר שהכרטיס הקודם שלי, HD4870, החליט לא לתמוך באף דרייבר עלי אדמות. תקציב: עד 300 שקל. אולי פחות, אם אתם חושבים שלשימושים האלו זה יספיק. PCI X 16 כמובן
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס חדש מהקופסא והבנתי שיש לו משהו שנקרא ארטיפקטים. זה כרטיס מחו״ל והשאלה אם אין מה לעשות חוץ מאשר להחזיר? לא תמיד הקווים/פסים מופיעים אבל זה מופיע ישר שמפעילים את המחשב.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן חברה, חשבתי לשדרג את כ. המסך שלי (GTX460 1GB) לכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu〈=heb&cart=140344284841096025 להלן המפרט שלי: i7 3770S @ 3.10GHz Intel Corporation DH77DF - תומך PCI Express* 3.0 x16 GTX 460 112GB INTEL SSD MCEAC120B3 WDC WD10EZEX-60ZF5A0 הספק שלי: SeaSonic M12II 520 Bronze 520W להלן השאלות: 1. האם הלוח והספק יוכלו לקבל את הכרטיס החדש לחיקם? 2. האם החנות אמינה והמחיר טוב ואין צורך לדאוג מכרטיס "משופץ"? 3. האם לכרטיסים של Sapphire אין תקלות? בחור שמבין בתחום המליץ לי ללכת רק על asus/gigabyte בכרטיסי nVidia, הוא הראה לי המון דוג' לכרטיסי zotac שנשרפו וכו', השאלה האם Sapphire היא יצרן אמין או כמו zotac מייצרת מוצרים ש…
-
- 47 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
ואיזה? שלום, כבר זמן מה אני משתעשע ברעיון לקנות כרטיס מסך טוב. לא משהו ברמות של ה1000+ ש"ח אבל כן כרטיס שיריץ את הכותרים האחרונים בהגדרות הכי גבוהות (1920X1080) עם אולי פשרה מסוימת באלייסינג ועוד משהו... הייתי מושך את הקניה עוד הרבה זמן אבל העניין הוא שבמקרה אני אהיה באילת אוטוטו אז אני לא בטוח אם לנצל את ההנחה של ה15% לכרטיס חדש או ללכת על משהו משומש? אין לי שום צורך במשחקים שמגיעים עם הכרטיס החדש אבל אני לא בטוח לגבי האיכות/מחיר של המשומשים בייחוד עכשיו כשהם חוזרים לשוק אחרי ששומשו לכריה... שאלה נוספת היא אם יש לכם אפשרויות טובות להציע? (בקרב הכרטיסים המשומשים/אילתיים). תודה. נ.ב ספק 520W סיסוניק M12 אם זה משנה.
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי לקנות את הכרטיס מסך הזה, אבל הוא ירד מ-Plonter ועוד חנויות שרציתי לרכוש בהם. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2150&psn=&lid=1&leg=0 אמור להיות אותו דבר, רק חברה שונה, מישהו מכיר ויכול לאשר לי את זה? ובמידה ואני לוקח אותו, יש גם גירסא OC שלו http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2090&psn=&lid=1&leg=0 אשמח ממש להמלצות כי אני ממש קרוב לקנייה. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, במשך החודשים האחרונים חוויתי מלא מסכים כחולים עקב הכרטיס Gigabyte HD4870 (כל פעם הסיבה הייתה איזה קובץ בדרייבר) עד שהחלטתי להחליף דרייברים ולנסות להחליף את שקע ה- DVI של הכרטיס. זה לא עזר והחלטתי לפרמט את המחשב. התקנתי וינדוס 8.1 שהתברר כלא תומך בכרטיס עקב חוסר בדרייברים (תעודת עניות ראשונה של AMD, נחזור לזה בהמשך) וחזרתי לוינדוס 7. מאז, לא משנה איזה דרייבר אני מתקין, אני מקבל את השגיאה הבאה אחרי ריסטרט של המחשב: ""No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your amd hardware"" ב- Device manager אני מקבל: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך r9 280x vapor-x משומש ששימש לכריית מטבעות והוא באחריות לבערך עוד שנתיים וחצי. האם יש סיכון כלשהו בכך? האם עצם השימוש למטרה הזו עלול לקצר את משך החיים שלו? יהיה שינוי בטמפרטורות, וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט, כאשר המחשב מיועד להיות מחשב לפיתוח תוכנה וגם לאחסן את גם המדיה בבית, עקרונית הוא לא מיועד למשחקים כלל, אם אם ארצה לשחק במשחקים לא תובעניים במיוחד, לדוגמא פיפא החדש או NBA החדש או Shooter כלשהו לא תובעני במיוחד, האם אוכל או שצריך כרטיס מסך ייעודי? ואם צריך, איזה מומלץ לצרכים הללו? עריכה: להלן המפרט: http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת הגל הגדול של אנשים שמוכרים את ציוד הכרייה שלהם קניתי כמו כמה חברי הפורום את הכרטיס של Gigabyte R9 290X Windforce במחיר שהיה שווה מאוד יחסית לשימוש של 9 חודשים. עכשיו, בבדיקות שאני עושה לכרטיס, שכוללות בין היתר משחקים כמו BF4 , בנצ'מארקים וstress test ל GPU אני מגיע לטמפרטורות של 85 מעלות כאשר המאווררים של הwindforce מגיעים ל90 אחוז יכולות...זאת בעצם הנקודה שהטמפרטורה מפסיקה לעלות ונשארת יציבה, מיותר לציין שבניתי פרופיל אוורור ידני בתוכנת afterburner. ועכשיו לשאלה, אני יודע שהכרטיסים האלה בקירור הסטוק מגיעים ל95 מעלות, אבל עם קירור חיצוני חשבתי שהטמפרטורות יותר נורמליות ולא 85 מעלות...מה אתם אומרים זה תקין? כמו כן קיבלתי את התוצאות הנ"ל בFire strike ור…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס המסך gtx 750 ti. אבל לפי מה שהבנתי, יש כל מיני סוגים שלו. אז איזה אחד לבחור? (כלומר יש מ-asus, gigabyte, evga וכו') ואפשר קישור מ-KSP או Ivory לכרטיס? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש. בתחילה רציתי לקנות את R9 290 שהוא כרטיס מעולה לפי הביקורות: (את הדגם הזה באופן ספציפי) http://www.tms.co.il/product/13157 אבל אז נזכרתי שאמא שלי נוסעת לאילת ושם הרבה יותר זול לקנות באייבורי או KSP את הכרטיס הזה (290X): http://ksp.co.il/?select=.1044..35..202..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21665&txt_search=&buy=&minprice=1101&maxprice=0 השאלה היא... מה עדיף? קודם כל מדובר ביצרנים שונים, מי כדאי יותר? דבר שני, לראשון יש 3 מאווררים (קירור טוב) בעוד שלשני יש את מאוורר ברירת המחדל של AMD. האם יש באמת הבדל רציני בטמפרטורות? אולי הדבר היחיד שהתאפשר לי להבין לבד זה ש-290X פחות מרעיש ועולה יותר זול בקצת מהאחד שאני רוצה לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי אתמול את הכרטיס Sapphire R9 290 Tri-x, ומבחינת הביצועים שלו אין לי שום תלונות. הוא מריץ את המשחקים עם הדרישות הכי גבוהות ב-ULTRA בלי בעיות מיוחדות. הכרטיס עולה כ-400 ש"ח יותר מ-MSI R9 290 למשל והסיבה שהעדפתי אותו היא שקראתי שטמפ' העבודה שלו נמוכה משאר כרטיסי ה-R9 290 וגם שהוא פחות רועש מהם משמעותית. למשל כאן בתחתית הדף הכותב משבח את הרעש הנמוך של הכרטיס וכותב שהוא מדד 41.1 דציבלים בזמן הפעלת CRYSIS 3 למשל: http://www.anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290/4 הכרטיס הקודם שלי היה HD 5770, הוא רעש הרבה פחות וקראתי שעוצמת הרעש שלו היא כ-45 דציבלים בזמן פעילות. אין לי מושג כמה דציבלים הכרטיס החדש מפיק אצלי, אבל הרעש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את ה R9-290 TRI-X 4GB OC הורדתי את הדרייבר 14.6 BETA ואני פשוט לא מקבל שום ביצועים ההפך ב BF4 יש לי 35-55 FPS ב WATCH DOGS תקיעות ובכלל FPS שלא קרוב אפילו למה שאני אמור לקבל.. יש למישו פיתרון למה זה קורה? המערכת שלי בכללי היא : INTEL CORE I5-2500 3.3 GHZ 8 GB RAM R9-290 TRIX 4GB OC WIN7-64BIT תודה רבה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - ניסתי גםמ עם דרייבר אחר של 14.4 אמור להיות טוב אבל זה לא עוזר
-
- 139 תגובות
- 23.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות למבינים שבנכם בנושא של כרטיסי מסך. 1) מה ההבדל בין ה- Memory Mhz Effective של כרטיסי המסך, למשל כרטיס עם 2GB ו- 5800 זיכרון לעומת 4GB ו- 5600 זיכרון ? 2) כשכתוב up to 1280 Stream Processors או רק- 1280 Stream Processors יש הבדל רציני בין הקירור של הכרטיסים ? 3) מאיץ גרפי בכרטיסי מסך, עדיף כמה שיותר גבוהה או שזה עובד לפי סך כמות הזיכרון בכרטיס ? נניח יש כרטיס עם 2GB ו- Boost:1050/1100 MHz Core Clock וכרטיס עם 4GB ו- Up to 1020/ Boost: Up to 1070 MHz Core Clock האם ההפרש בין המאיצים הגרפיים משמעותיים? (יש בערך כ- 30 הפרש...) 4) כרטיס מסך עם 4GB עושה יותר רעש מאשר כרטיס עם 2GB אבל מאותה חברה יוצרת אך קידומת שונה ? תודה לעזרה בתשובות.
-
- 48 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בבית שהגיע זמנו לשדרוג הכרטיס מסך. הדרישות הם שיכול להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה של עד 1920X1080. ובטווח מחיר של עד 800 ש"ח. אממה, במחשב הנוכחי יש ספק שלדעתי הוא גבולי מבחינת הספק, Chieftec 450W היום יש על המחשב AMD 5770 ומעבד I3 דור שני (לא זוכר את הדגם המדוייק). עד כמה נחוץ להחליף ספק כוח כדי לשדרג כרטיס מסך? לדגומא לכרטיס הזה: ראיתי באתר של TMS את זה: http://www.tms.co.il/product/13367 Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 Windforce 2X הבנתי שהוא כרטיס מסך לא רע, אשמח לעוד אפשרויות. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-