כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
עם יציאת הדור החדש של המשחקים הבא אלינו לטובה ,ריפרפתי ברשת על מנת לבדוק מהם הדרישות האופטימליות למשחקים החדשים במספר משחקים שבדקתי הכרטיס מסך שנדרש להגדרות המקסימליות הוא כרטיס כדוגמת ה7850,כרטיס שעלותו היום היא כ950 שקלים אני רכשתי לפני כשנתיים בערך את ה5850 שעלותו כיום היא עדיין יקרה מזו של 7850, כ1930 שקלים השאלה היא מהו ההבדל ובכנות אני לא מבין למה אני או מישהו בכלל ישקיע על כרטיס מסך הרבה יותר כסף כאשר הדרישות האופטמיליות של המשחק דורשות כרטיס שעולה משמעותית יותר זול, למה לרכוש כרטיס מהיקרים בשוק אם שנה שנתיים מהיום שווים יהיה זהה לכרטיס חדש שיוצא ברבע מהמחיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
זה קורה לבד או שצריך תוכנה מיוחדת? כי ניראה לי שאני לא יכול דרך הביוס...
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח באיזה פורום לפתוח,חשבתי שזה הפורום המתאים ביותר לכך: קיבלתי תוצאה 2480 מפרט: Amd Athlon3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Maxtor 80GB 7200RPM Kingston 512MB DDR RAM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit Asus CD-RW X32X52X32 Asus DVD-R והשאלה היא:האם התוצאה מתאימה למפרט שכזה? אם לא,כנראה ש: או שהיה תהליך ברקע שהכביד או שהפילטרים היו מופעלים אינני מבין בגרוש ב3DMARK ולמען האמת,זו פעם ראשונה שאני מפעיל את זה אי פעם. אז תודה לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר יהיה לשחק במשחקים חדשים עם מפרט דומה לשלי(ללחוץ על מפרט וכתוב שם) אך במקום הכרטיס מסך שיש לי לשים את אחד מהכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 אבל כרטיס של MID RANGE, השאלה היא האם זה בכלל שווה? כל עוד אין תקציב לזמן הדי רחוק....
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gf ti48000 אפשר בכלל? מה אני צריך כדי להקליט? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט, כאשר המחשב מיועד להיות מחשב לפיתוח תוכנה וגם לאחסן את גם המדיה בבית, עקרונית הוא לא מיועד למשחקים כלל, אם אם ארצה לשחק במשחקים לא תובעניים במיוחד, לדוגמא פיפא החדש או NBA החדש או Shooter כלשהו לא תובעני במיוחד, האם אוכל או שצריך כרטיס מסך ייעודי? ואם צריך, איזה מומלץ לצרכים הללו? עריכה: להלן המפרט: http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! המסך הוא לא בשבילי, אבל הוא ישומש לעיצוב, ציור ובעיקר פוטושופ. איך הוא לשימושים האלו? ומה מבחינת ביצועים? הוא גם מתאים בול מבחינת מראה גודל ומחיר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה על כרטיס הזה למשחקים . או ללכת לכוון SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 יזה מכרטיסים יותר חזק ומה כדי . יש לי ספק כוח י חזק תדה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
הספק הזה יספיק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 או שיש משהו יותר טוב במסגרת התקציב?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: ראיתי היום במוסף של טרמינל 3 שחברת טלינדוס ישראל התקינה 84 מתגי CATALYST מתוצרת סיסקו. עד עכשיו חשבתי שזה שם שATI המציאה לדרייבירם שלה, אבל מסתבר שיש לזה משמעות... מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
רסיסי פרטים נוספים אודות הכרטיסים הגראפיים הניידים של אינטל ממשיכים להגיע אלינו - ומפיחים אופטימיות בכל הנוגע לרמות הביצועים אותן נוכל לקבל מהמחשבים שיעשו בהם שימושלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הדלפה של ערוץ טוויטר פופולרי על ביצועי ספינת הדגל הקרבה של NVIDIA גורמת לרבים להרים גבה - בשל ציון מלהיב במבחן הביצועים Time Spy Extremeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W אחרי יעוץ כאן בפורום, המליצו לי לקנות בתקציב שלי את כרטיס המסך : Radeon X2600XT Sonic 256MB PCIeוPalit עכשיו כשאני מסתכל ב ZAP אני רואה כרטיסי מסך עם 512 MB כמו למשל : Radeon X1950PRO 512MB PCIeוSapphire כשהם שווים במחירים שלהם אז השאלה שלי, חוץ מנפח הזיכרון לאיזה דברים אני צריך לשים לב בבקשה ? כי אחרת היו ממליצים לי לקנות את ה 512 MB במחיר הזה. תודה! נ.ב Guardian Angel הכרטיס שהמלצת לי לקנות לא נמצא אצל אף אחד במלאי, והמחיר שהם מפרסמים הוא סתם בשביל למשוך אותך אליהם.
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב? מסך LG -LCD 1780Q מסך Samsung - LCD SyncMaster 730B על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המוכר אמר לי שכדי לקחת את 6600GT כי הרבה יותר טוב 6800 באיכות וביכולות שלו למרות זאת לקחתי 6800 של XFX אני ש6600GT שלהם מציון אבל 6800 אני לא בטוח למישהו יש כתבה הוא הסביר תודה :s05:
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2220 יתחבר לי ללוח אם M2N-MX 6100 AM2 למי שרוצה קישור למפרט של הלוח שלי אז הנה http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=2 בתודה עידן .
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
שלום אני עובד עם שני מסכים אחד מחובר דרך DVI(וזה המסך הראשי) והשני דרך VGA הבעיה שלי זה כשהמחשב עולה כול מסכי הBIOS והBOOT מופעים על המסך השני ביציאת הVGA ככה עד שמערכת ההפעלה עולה ושם בהגדרות שיניתי את זה. יש אפשרות להגדיר שאני ראה דרך DVI את כול המסכים האלה ולא דרך יציאת VGA? תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך שלי זה 460GTX
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול אבל רוצה ללמוד. אני הולך לקנות את הGTX970 בארה"ב וראיתי שבגרסא של ג'יגהבייט לא מוזכר שיש SLI בזמן שבזו של MSI מוזכר שיש 3 או משהו כזה. עכשיו, יכול להיות שעוד כמה חודשים כל הכורים שקנו עכשיו את הכרטיסים האלו ימכרו אותם בזול כמו שקרה עם הR9 ואז ישתלם מאוד לקנות עוד כרטיס או שניים נוספים ולחבר אותם וכך לקבל מערכת שתתמוך בגיימינג במסך 4K. השאלה שלי האם זה יהיה אפשרי גם עם זה של ג'יגבייט? או שרק הכרטיס של MSI תומך בכך... הקירור בג'יגהבייט יותר טוב להבנתי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי בטייגר שזה הכרטיס הכי זול ב- 8800 (יוצא איזה 1400 ש"ח כולל משלוח ) יש סיבה מיוחדת? מישהו התנסה עם כרטיסים של החברה הזו? חבר אמר לי שהם מומחים לכרטיסים מיועדי עריכות גרפיות וכו' http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2894469&CatId=2669 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש את ה 8800gts הזה http://tms.co.il/product/3452 למה מחירו נמוך ? ויש את ה8800gt 512 מה עדיף ולמה ?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-