כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
רק חשבתי שמגיע להם שיראו את זה ויקנו מהם, לא הגיוני שחנויות אחרות מוכרות ב300-400 שקל יותר את אותם הכרטיסים. 3070 מתחיל ב2730 ו3080 ב3700.
-
- 26 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, המחשב הישן שלי הוא P3-533 עם Voodoo3 3000 וזיכרון פנימי של 128MB מאז שהתקנתי על המחשב את הWINXP החלו בעיות עם הדריבר/הוודו (יכול להיות קצת לפני זה), כמעט בכל משחק ששיחקתי וכל משחק שאני עדיין משחק כמו למשל WAR3 אחרי איזה רבע שעה של משחק המחשב נתקע עם מסך כחול ואומר לי שיש בעיה עם ה-3DFXVS.DLL- "נתקע בלולאה אינסופית. :-\" דבר זה קורה בדרך כלל ברזולוציות 1024X768 ומטה ברזולוציות גבוהות יותר הכרטיס כמעט ולא נתקע. ניסיתי אינספור דריברים רובם מאתר VOODOOFILES כי אין דריברים מקוריים> אין כבר את החברה.... ניסיתי אפילו להתקין עוד OS במקביל- WIN98 וגם שם זה קורה...... 1) האם זה בעיה של הכרטיס או הדריבר? 2) האם יש דריבר טוב שמתגבר על בעיה זו? אם אתם מבינים בעיניין אנא עזר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
The GeForce RTX 3080 Ti comes later, the RTX 3060 earlier and the GTX 1060 3GB gets a nice successor | Exclusive https://www.igorslab.de/en/die-geforce-rtx-3080-ti-kommt-spaeter-die-rtx-3060-eher-und-die-gtx-1060-3gb-bekommt-eine-nachfolgerin-2/
-
- 44 תגובות
- 10.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב שלי למחשב חדש הוא 6000, בלי כרטיס מסך המחשב יעלה בערך 3600-3700 שקל, ובשאר אני מקווה לקנות רדאון 9700. השאלה שלי היא אם התקציב הנשאר (מקסימום פלוס 200-500 שקל יותק) יספיק לרדאון 9700?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2261 יש מצב שזה בעצם 64 bit או איזה קומבינה כזאת שבכוונה משמיטים ? איך הכרטיס הזה למשחקים כבדים (doom3 ו-HL2 שצריך לצאת) במחיר הזה ? אם למשהו יש הצעה אחרת במחיר הזה (ולא שקל יותר) אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטות וידאו לDVD, עכשיו הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כרטיס טלוויזיה ברמה טובה, יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני שבוע והפרו 8 נתקע לפעמיים יכול להיות שהכרטיס חלש למשחק המפרט של המחשב הוא amd athlon64 3000 1024gb הכרטיס עם 512 מגה בייט ו256 ביט של חברת ספיר תנו לי הצעות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
CPU Intel Pentium E6300 @ 2.80GHz 45 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (4-4-4-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EG41MF-S2H (Socket 775) 48 °C ספק של HEC 300W צריך למלצה לכרטיס שיריץ משחקים מהשנה האחרונה בצורה סבירה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
עם יציאת הדור החדש של המשחקים הבא אלינו לטובה ,ריפרפתי ברשת על מנת לבדוק מהם הדרישות האופטימליות למשחקים החדשים במספר משחקים שבדקתי הכרטיס מסך שנדרש להגדרות המקסימליות הוא כרטיס כדוגמת ה7850,כרטיס שעלותו היום היא כ950 שקלים אני רכשתי לפני כשנתיים בערך את ה5850 שעלותו כיום היא עדיין יקרה מזו של 7850, כ1930 שקלים השאלה היא מהו ההבדל ובכנות אני לא מבין למה אני או מישהו בכלל ישקיע על כרטיס מסך הרבה יותר כסף כאשר הדרישות האופטמיליות של המשחק דורשות כרטיס שעולה משמעותית יותר זול, למה לרכוש כרטיס מהיקרים בשוק אם שנה שנתיים מהיום שווים יהיה זהה לכרטיס חדש שיוצא ברבע מהמחיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
זה קורה לבד או שצריך תוכנה מיוחדת? כי ניראה לי שאני לא יכול דרך הביוס...
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח באיזה פורום לפתוח,חשבתי שזה הפורום המתאים ביותר לכך: קיבלתי תוצאה 2480 מפרט: Amd Athlon3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Maxtor 80GB 7200RPM Kingston 512MB DDR RAM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit Asus CD-RW X32X52X32 Asus DVD-R והשאלה היא:האם התוצאה מתאימה למפרט שכזה? אם לא,כנראה ש: או שהיה תהליך ברקע שהכביד או שהפילטרים היו מופעלים אינני מבין בגרוש ב3DMARK ולמען האמת,זו פעם ראשונה שאני מפעיל את זה אי פעם. אז תודה לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר יהיה לשחק במשחקים חדשים עם מפרט דומה לשלי(ללחוץ על מפרט וכתוב שם) אך במקום הכרטיס מסך שיש לי לשים את אחד מהכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 אבל כרטיס של MID RANGE, השאלה היא האם זה בכלל שווה? כל עוד אין תקציב לזמן הדי רחוק....
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gf ti48000 אפשר בכלל? מה אני צריך כדי להקליט? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט, כאשר המחשב מיועד להיות מחשב לפיתוח תוכנה וגם לאחסן את גם המדיה בבית, עקרונית הוא לא מיועד למשחקים כלל, אם אם ארצה לשחק במשחקים לא תובעניים במיוחד, לדוגמא פיפא החדש או NBA החדש או Shooter כלשהו לא תובעני במיוחד, האם אוכל או שצריך כרטיס מסך ייעודי? ואם צריך, איזה מומלץ לצרכים הללו? עריכה: להלן המפרט: http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! המסך הוא לא בשבילי, אבל הוא ישומש לעיצוב, ציור ובעיקר פוטושופ. איך הוא לשימושים האלו? ומה מבחינת ביצועים? הוא גם מתאים בול מבחינת מראה גודל ומחיר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה על כרטיס הזה למשחקים . או ללכת לכוון SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 יזה מכרטיסים יותר חזק ומה כדי . יש לי ספק כוח י חזק תדה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הספק הזה יספיק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 או שיש משהו יותר טוב במסגרת התקציב?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: ראיתי היום במוסף של טרמינל 3 שחברת טלינדוס ישראל התקינה 84 מתגי CATALYST מתוצרת סיסקו. עד עכשיו חשבתי שזה שם שATI המציאה לדרייבירם שלה, אבל מסתבר שיש לזה משמעות... מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
רסיסי פרטים נוספים אודות הכרטיסים הגראפיים הניידים של אינטל ממשיכים להגיע אלינו - ומפיחים אופטימיות בכל הנוגע לרמות הביצועים אותן נוכל לקבל מהמחשבים שיעשו בהם שימושלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הדלפה של ערוץ טוויטר פופולרי על ביצועי ספינת הדגל הקרבה של NVIDIA גורמת לרבים להרים גבה - בשל ציון מלהיב במבחן הביצועים Time Spy Extremeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-