כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ועכשיו אני צריך כרטיס מסך עד 400 שח אני לא גיימר והמחשב לא למשחקים אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות להפעיל פיפא או נבא על המחשב ולשחק בו (לא חייב שיהיה בגרפיקה הכי טובה) ושיהיה בבקשה באתר www.skypc.co.il בגלל שמשם אני קונה תמחשב תודה
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לילד שלי את המשחק SONIC HEROES. הבעיה שהמשחק רץ רק במצב של חלון ולא משנה איזו רזולציה אני בוחר, כשאני מנסה לשים מסך מלא אני מקבל מסך שחור. הבעיה בהגדרות בכרטיס? מחשב P4 1.8GHZ 768 MB RDRAM. כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB. אני זוכר שפעם כבר התקנתי את המשחק הזה על המחשב הזה והוא עבד ללא בעיות, המצב הנוכחי הוא אחרי פירמוט. תודה רבה גיא
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני טס עוד יומיים לארה"ב והיה לי את המפרט בראש אבל בnewegg היו תוכניות אחרות. רציתי x1800xt ב184$ אך הוא נעלם(נראה נגמר במלאי או משהו) אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בעיקר, אני לא גיימר כבד וגם לא משחק על רזולוציות מטורפות אלא רק על 1024*768 האם כדאי לעבור ל7600GT או שיש אפשרות טובה יותר מATI תודה רבה זה קצת דחוף...
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את כל אוסף קלטות ה VHS שלי ל DVD. אני משער שבשביל זה אני אקנה כרטיס וידאו/טלווזיה (אין לי מושג מה ההבדל בין השניים...) ואקליט בעזרתו מהוידאו למחשב. אין לי מושג אפילו איפה להתחיל לחפש המלצות וטווחי מחירים. חשבתי לקנות משהו טוב באיביי בסביבות ה-300 שקל. למישהו יש המלצה בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתווכח עם מישהו ואומר לו שה- 8800gts 320mb יותר חזק בהרבה מ- 7600 והוא מתווכח עשו טובה ותביאו בנצ'ים ותגידו לו שזה לא נכון אני יביא לו לינק לפה
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. התקנתי היום את הכרטיס מסך ואני משתמש בפרמייר פרו CS5 WIN 7 PRO 64BIT וזה לא נותן לי לשנות למרקורי GPU כאילו הכרטיס לא נתמך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
ואם זה עיניין של מזל לאיזה חברה יש את הכי הרבה סיכוי שזה יצא ככה ולאיזה חברה הכרטיס הממומלץ ביותר לOC? ועוד שאלה מה יותר חזק OC של 6800GT או OC של X800 PRO? *עכשיו עם נגיד כרטיס Y לוקח אבל בקצת אז מבחינת המחיר כמה עדיף להשקיע נגיד בY יותר?
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פשוט המוכר בחנות מחשבים שאני קונה ממנה הביא לי כרטיס של איזה חברה שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותה ואני לא זוכר תשם...
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 מה אתם אומרים עליו? יריץ לי משחקים ברמה סבירה? ואיך הקירור שלו? ואם למישהו יש מושג איך החנות זיגזג שירשום פה גם תודה לכל העוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ההתלבטות שלי כרגע היא בין סמסונג 730B ל- 930B מן הסתם אני כמובן מעדיף את ה19" אבל מה שמפריע לי זה ששניהם זה אותה רזולוציה ועקב כך הבנתי שב19 פשוט הגדילו את גודל הפיקסלים. השאלה שלי היא עד כמה זה משפיע על איכות התמונה והטקסט האם ב19 הכל יראה יותר מפוקסל? אני יודע במשחקים/סרטים זה פחות משנה כי זה כל הזמן מתחלף, אבל אותי יותר מעניין לדעת איך יראו התמונות שאני מצלם או הגלישה באינטרנט בנוסף אשמח אם תמליצו גם על צגים אחרים (חוץ מה710T שקראתי עליו רבות פה..)
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1.Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מחיר בחנות: 687.00 ₪ ע או [table][tr][td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] 689 [/td][/tr][/table] בבקשה תעזור לי תקציב של 700 שקל רק משחקי רשת
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הם קיפלו אותה לחלוטין או שנדמה לי?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום רב, אני בתהליכי רכישה של מחשב חדש, כנראה במפרט הבא בערך: Intel core 2 duo e7200 Gigabyte GA-EP43-S3L זכרון 2 סטיקים, 4GB סה"כ ברשותי מסך יחסית ישן 5 שנים, של proview 19", שאני מבסוט עליו.. אני מתלבט מאוד בנוגע לכרטיס המסך, אני רוצה אחד שיריץ טוב את ויסטה, גלישה באינטרנט וסרטים, והייתי מעוניין שיוכל להתמודד עם משחקים, לא כבדים מאוד ולא באיכות הכי גבוה. אשמח לקבל גם התייחסות לעניין של החברה, אם זה משנה את איכות הכרטיס... ומשום מה יש לי העדפה ל Nvidia תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחפש כרטיס למחשב חדש. שימושים: גרפיקה, עריכת וידאו, אנימציית פלאש. ללא משחקי 3D, ללא OC. מפרט מחשב: מעבד E6600 לוח: לא סגור, כנראה 965P-DS4 של ג'יגב בייט. זכרון 667MHZ 2G מסך: כנראה DELL 2007WFP על מה אתם ממליצים? 7900GS, או 8600GTS, או X1950PRO או משהו אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תמיכה ב - Pixel Shader 2.0. עדיף עם קירור פסיבי.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, המשחק שברשותי Enemy Territory Quake Wars לא עובד לי.שאני מעלה את המשחק הוא מראה לי הודעת error ובה כתוב כי הכרטיס וידאו/דרייבר קומביניישן שלי לא תומך במאפיין הבא:GL?_ARB_occlusion_query רציתי לדעת האם משהו לא טוב בכרטיס המסך שלי (radeon hd 2600 pro) והאם הוא באמת לא תומך במאפיין זה.איך זה יכול להיות שהכרטיס לא קולט מאפיין שכזה שזהו מחשב חדש שקניתי אותו לפני פחות מחודש. בבקשה עזרו לי כדי שאוכל לפתור את הבעיה(אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך..), בתודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תכנה לעבודה עם capture מהטלוויזיה שיש לה טיימר. זה מאוד מאוד חשוב לי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי HD5850 של ספיר עם ביוס צרוב של ASUS,הביוס הצרוב העלה את הקלוקים בכ50MHZ גם לליבה וגם לזיכרון. זה יכול לגרום נזק לכרטיס בצורה כזה או אחרת?(אם חשוב לציין,הכרטיס יציב בOC גבוהה יותר)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני דברים קטנים שאפשר לשפר בשביל לסחוט עוד קצת ביצועים מהכרטיס מסך כמו לבטל כל מיני אפשרויות בדרייבר של הכרטיס.. מי שיודע משהו על זה בבקשה שיתן לי הסבר תודה. *הכרטיס שיש לי בחתימה. שכחתי לשאול ש בהגדרות של הכרטיס בחלק של ביצועים ואיכות יש אפשרות של שליטה ע"י תוכנה או לשנות ל 2X וכו' מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, ראיתי במבצע את המסך הנ"ל במחיר של כ-1850 ש"ח, ממה שאני רואה המחירים בארץ למסכים כאלה לא יורדים מ-2100 ש"ח. ראיתי את המסך בעיניים והוא נראה לי דיי טוב הוא מתקרב ל-SAMSUNG 710N שהיה שם.......מתקרב מאוד! ה-Lite-on שחשבתי לקנות אחז בנתונים של 8ms ויחס קונטרסט של 1:700 אבל התמונה בו הייתה מטושטשת וכהה.... התלהבתי מאוד מהמסך של פיליפס ובמיוחד לאור המבצע, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש דברים מסוימים שאני לא יודע...... תודה!
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
Gainward Geforce 4 MX440SE Pro 600 64MB DDR Video Card או Chaintech Geforce 4 MX440SE 64MB DDR 128-bit TV-Out VideoCard או Innovision Geforce 4 MX440SE 64MB DDR TV-Out VideoCard או Sparkle Geforce 4 MX440SE 64MB DDRAM TV-Out Retail VideoCard ומה עם הGeforce2 הבא שנראה לי מקורר היטב: Triplex Silver Geforce 2 MX400 64MB 128bit TV-Out Retail Video Card והאם לאחר OC הכרטיס יפעל במהירות סבירה במשחקים של היום? הוא נועד למחשב שישמש לאינטרנט בעיקר וקצת משחקים
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את BIOSHOCK יש כל מיני משולשים ומרובעים בכל מיני צבעים שמופעיל לי על המסך בהבזקים. באמצע המשחק המחשב עושה לי את הBLUE SCRREN של ויסטה ולאורך המשחק אני רואה מלא באגים,אזורים עם קווים שחורים עליהם,בלי תמונה וכאלה. עשיתי חיפוש Artifacts וראיתי בחלון שנפתח מלא נקודות צהובות כאלה,אחרי זה המסך נהיה שחור ואני עשיתי ריסטארט למחשב כשהדלקתי אותו כל התהליך של ההדלקה(הביוס,טעינה של מערכת ההפעלה וכו') היה עם נקודות קטנות מהבהבות מכל מיני צבעים. ברגע שנכנסתי לויסטה הכל נהיה רגיל. נ.ב:יש רעש ממש חזק של מאורר בזמן האחרון כאשר אני מפעיל ישומים כבדים כמו משחקים ואת 3DMARK.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי נשרפה (במזל טוב רציתי להיפטר ממנה) . מחפש טלויזיה עם תמיכה ב HD אם אפשר עד 24/27 אינץ LCD
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כמו שרשום שם למעלה ואם אין לכם המלצה מסויימת תתנו לי את הפרטים הכי חשובים שצריכים להיות במסך טוב כמו: זמן תגובה,רזולוציה וכולי... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-