כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
האם כדיי לי לחכות להורדת מחירים הזאתי שמדברים עליה, זה דבר מוזר אפשר לקנות היום 7800GT ב 2400 שזה מחיר של 6800GT כאילו המחירים של ה 6800GT נשארו (והם באמת נשארו) קבועים למרות הכאטיס החדש ו"הירדת מחירים" עם כל זה איזה כרטיס מומלץ לי, יש לי לוח AGP, רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה!!! F.E.A.R זז לי בפריימים, הורדתי למינימום שבמינימום, יש לי 9500pro ג'יגה זיכרון ו AMD 2500 אם מישהו יכול לתת לי תשובות בדוקות, שאני לא ארוץ לקנות איזה כרטיס ואראה ששום דבר לא השתפר או שזה קצת יותר טוב אבל עדיין המשחקים הכבדים מקרטעים... יכול להיות שבכלל שווה לי שידרוג כולל אבל אני מעדיף מלהמנע מהוצאות גדולות... יכול להשקיע בסביבות 1500 על כרטיס עדיף פחות, אפשרי יותר עם זה ממש ממש ממש מש…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחכה דיי הרבה זמן ולא ראיתי שירדו המחירים כמו שאתם אמרתם לי, אני בדקתי בפנדה ובכל מיני חנויות (גם לא חניות אינטרנט)והמחירים נשארו זהים(אותם מחירים) למה, ומתי סוף סוף זה יקרא, וגם מה הכרטיס בכי זול שאני יכול להשיג 6800 GT וגם אם למישהו יש כרטיס כזה במחיר טוב אני אשמח לשמוע moshebr@gmail.com תודה על העזרות שלכם תבינו שאני רוצה לשחק משחקים ואני סתם מחכה עכשיו
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יאלה חברים אני החלטתי סופית שאני רוצה כרטיס מסך טוב אני רוצה משהו שיפעיל לי משחקים על פילטרים תודה לכל העוזרים אלי
-
- 20 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=9660 אמרו לי שהוא כרטיס טוב והחברה שלו יותר טוב מגי"גבייט מישהו יכול ליכתוב לי עוד כמה דברים על הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני עומד לרכוש בסוף השבוע Sapphire RADEON 9800Pro 256BIT + TWINMOS 512MB DRR 3200PC ב-900 ש"ח, אני קונה ממישהו שאני מכיר - משומש כמובן אך הוא לא משחק בכלל משחקי מחשב (הוא שיחק זמן קצר מאוד ואז החליט להפסיק), אז בעצם החומרה במצב טוב. עכשיו לשאלה: כשקניתי את המחשב שלי לפני בערך שנה קיבלתי 13000 נקודות ב-3DMARK2001SE עם המפרט: AMD 2500, ABIT NF7, TWINMOS 512, RADEON 9700. במשך שנה לא בדקתי את הביצועים בתוכנה הנ"ל שוב, אך בגלל שאני עומד לקנות חומרה חדשה החלטתי לבדוק כדי להשוות עם החומרה החדשה כדי לראות אם באמת יש שוני ושווה לקנות. יצא לי 8500, ירידה של כ-4500 נקודות מאז קניית המחשב. עכשיו, אם אני אשים במקום הראדון 9700 שלי את ה-9800 פרו ועוד 512 ראם נוספים, ההבדל …
-
- 20 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכול ה"גיקים" אני חייב לקנות מסך חדש ואחרי התלבטויות קשות החלטתי לעבור ל-LCD. ההתלבטויות לבסוף צומצמו לשתי אופציות : 1. Hyundai 17 ImageQuest Q17 עם חיבור ה-DVI ב- 2500 ש"ח 2. ViewSonic 17 LCD VP171 Black ב- 3079 ש"ח המוח עוד מעט נשרף לי ואני לא מצליח להחליט ( 3000 ש"ח זה הגבול אז לא להציע יותר יקרים ) אנא עזרה ...לפני שאני שולח יד בנפשי :nixweiss: :s05: :nixweiss:
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס r9800pro 128mb של חברת gexcube אני מעוניין להחליף אותו בכרטיס של nvidia (אוהב אותם יותר) עכשיו ההתלבטות היא ביין 2 כרטיסים האחד של אסוס שהוא 5700 עם 256 זיכרון: http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני הוא של גיגה בייט והוא בעל מעבד 5900xt החסרון בו הוא שיש בו רק 128 זיכרון: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N59X128D.htm# אני בהתלבטות קשה ביין שנייהם יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט בגלל המעבד הגרפי היותר חזק שלו האמת היא שאין לי מושג מה ההבדל ביין ה5700 ל 5900 וכאן אני צריך את עזרתכם .. מה אתם ממליצים? תודה מראש דור...
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו! ניראה טוב אההה?? ;D להזכירכם זה PCI-Express 16x
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בשלבי רכישת מחשב בזיגזג.. (אתלון 3000 64 ביט.. ) ובהתחלה הם הציעו לי את ה 6800le אבל כשבאתי לקנות הכרטיס נגמר להם והם מציעים לי 6600gt שהם טוענים שהוא יותר יקר .. אבל הם מציעים לי באותו מחיר.. הם הראו לי מבחני ביצועים וניסו להוכיח לי שהכרטיסים כמעט זהים אולי אפילו ה 6600gt יותר טוב.. האם הוא באמת יותר טוב..?..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לידיעה אתמול, הנה תמונה ופרטים על הX850XL החדש, שיהווה הכרטיס החלש ביותר של הסדרה החדשה של הX850. הכרטיס אמור להוציא כ9000 נקודות ב3DMARK03 וכ25% יותר ב3DMARK05 יות רמאשר ה6800NU ובמקרים מסויימים (כמו FAR CRY) אפילו עוקף את ה6800GT ביותר מ20%! בניגוד לכרטיסים היורת יקרים בסדרה, ATI הצמידה לכרטיס מחיר הגיוני ביותר של 249$! הנה תמונה: עוד כמה פרטים: הכרטיס יצרוך "רק" 75W ולכן דורש קירור שלא תופס את הSLOT שליד הכרטיס. למי שירצה עוד ביצועים, ATI תציע גם X850XL עם 16 צינורות עיבוד ו256MB DDR3 (בניגוד ל12 צינורות עיבוד ו128MB DDR1 בכרטיס ה249$), אך יאלץ להפרד מ349$. לדעתי חבל לקנות את היקר יותר כי יש את הX850PRO שעולה עוד 50$... בכל מקרה, הX850XL בגרסת ה12 צינו…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב שלי כדי לבדוק אם המאורר של הכרטיס מסך עובד כראוי (כי לאחרונה הוא קרטע). ראיתי שהוא בכלל לא מסתובב והוצאתי אותו מהמקום ללא כוח. אחר כך רציתי לשים צלעות גדולות יותר כדי לפצות על אובדן המאוורר הקטן,אך כדי לעשות זאת הייתי צריך להוציא את הצלעות הנוכחיות. מכיוון שהדבר החזיק אותם בצמוד לכרטיס המסך נעזרתי במברג כדי להוציאן. הבעיה היא שבדרך שפשפתי חזק איזשהוא ג'וק קטן והנזק גרם לכרטיס המסך שלי להשתגע להציג ריבועים בכל מיני צבעים כל גבי המסך. ניסיתי להוציא אותו ולחבר אותו שוב אך שום דבר לא עזר. אך שהוצאתי את כרטיס המסך של המחשב הישן ושמתי אותו במחשב הנוכחי ראיתי שהכל עובד יופי (הכל מוצג על המסך). קודם כל רציתי לדעת אם זה ניתן לתיקון בידי טכנאים של חברה (האחריות…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי את כרטיס המסך - MSI Radeon 9800 Pro. למרות שעכשיו אני מתלהב יותר מ-X800, גיליתי שבזיגזג אפשר לקנות את כרטיס המסך Radeon X700 Pro (!) במחיר של רק 1236.99 ¤ ואת ה-9800 פרו קניתי ב-1230.99 ¤ ז"א תוספת של רק 6 שקלים. אז מה שווה יותר? בבקשה הצביעו בסקר והוסיפו תגובה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ובו כרטיס מסך 6800GT של ג'יגהבייט. והיום אמרו לי שהמאווררים שלהם כושלים מהר ואי אפשר לסמוך עליהם. רציתי לדעת אם לשנות את ההזמנה כל עוד אפשר. - תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תמונות של הכרטיס , (לא שלי , אבל הוא בדיוק ככה) : תוצאות עם הדרייביר הרשמי של NV (61.77) : עם הדרייביר ה"לא רשמי" (בטא 66.00) : טמפ' ללא מאמץ : טמפ' במאמץ : הכי גבוה שהגעתי 70 מעלות . כרטיס טוב מאוד , אני מאוד נהנה ממנו
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שנעזרתי בחברי הפורום החלטתי ללכת על הכרטיס FX5200 הוא השילוב הטוב ביותר בין מחיר לביצועים עבור הצרכים שלי (אני חושב) , האם מישהו חושב שיש כרטיס שנותן יותר עבור אותה רמת מחיר? רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מכל מבחר כרטיסי FX5200 .? אגב: אני צריך יציעת DVI
-
- 20 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט) ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי) תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה שכרטיס הזה סתם חרא אני יקנה עוד שנה כרטיס חדש אמרו שאפשר לעשות לאוברקולינג למישהו יש מושג על השג של הכרטיס הזה.משיהו יכול לשלוח מבחני ביצועים שלו
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז נכון הגיע הזמן לעלות ליגה ואני מתכוון להשקיע במסך דק מסך LCD איכותי ברמה ואני מבקש מכם לתת לי המלצות למסך כזה. עד כה קיבלתי 2 המלצות שנראות די טובות: 1. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1868,normal_sales 2.https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=2370 השני טיפה חורג מהתקציב אבל אני מעוניין במסך איכותי לפחות ל-5-6 שנים ככה שאני מוכן להשקיע אפילו טיפה יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעונים ואני מודע לעובדה שיש המון נושאים בעניין אך אני מבקש חוות דעת והמלצה ספציפית לגבי המסכים האלה או אם אתם יודעים על מסך מדגם אחר שעדיף לבדוק אותו, אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצותיכם, בתודה רבה, דודי הסטלן.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כחודש מסך LCD של LG מדגם L1710B ואני מאוד מרוצה ממנו, אך אני חווה תופעה שאשמח לדעת אם היא רגילה במסכי LCD: בזמן גלילה של המסך ישנה רמה מסויימת (ומעצבנת) של ריצוד של האובייקטים על המסך (טקסט, תמונות...). זו תופעה שונה ממריחה שמאפיינת Ghosting. למסך שרכשתי יש זמן תגובה טוב של 16ms ולכן התפלאתי. אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים שברשותם מסכי LCD ובפרט מבעלי המסך הר"מ אם הם חווים את אותה התופעה. הרבה תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי פחות או יותר פה: http://www.pcworld.com/article/3071332/hardware/its-true-nvidias-geforce-gtx-1080-officially-supports-only-2-way-sli-setups.html http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1080_2_way_sli_review,3.html NVIDIA ממליצים רק ל 2 Way? אם אני רוצה 3 כרטיסים אני צריך איזה מפתח? מאיזה אתר? ועוד שאלה מאיפה אני משיג גשר חדש? ל2/3 כרטיסים - הגשרים הישנים כבר לא נתמכים? לא הבנתי כלום
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
החדשות מהשבוע האחרון בדבר השקת ה- RX480 אוטוטו כבר ב- 29.6.2016 ובמחיר מאד זול של רק 230$ לגרסת ה- 8GB (200$ לגרסת 4GB) כאשר הביצועים כבר ידועים והם מאזור חיוג R9-390 / GTX980, כבר גררו הוזלות ענק (למשל) בסדרת ה- 970 שמושפעת מכך במישרין. **אני בטוח שאם אבדוק, אז גם כרטיסים נוספים מדגמים אחרים בסגמנט יראו את אותו הדבר. הנה מחירים עדכניים להיום מ- newegg, רק 189$ אחרי rebate . משמע שרק הדיבורים על ההשקה כבר עשו את שלהם בשוק הבינלאומי. ורק אצלנו בישראל מדינת עולם שלישי, הכל מעוות - לוקח זמן מה עד שמתיישרים פה, ואפשר - שכן הצרכן הישראלי אינו ממען להיות מלומד או מעודכן בתחום כפי שצריך, ורק הוא צרכן מספיק טיפש כנראה, המוכן לשלם על כרטיסים ש…
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש למי שיש לו זמן לעזור- כל החלק הראשון מדבר על המערכת שיש לי כרגע. אז הבאתי איתי מארה"ב כרטיס מסך Gigabyte geroce 1070 gtx g1. המערכת שיש לי כרגע:מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAM- יש 2 סלוטים פנויים לשדרוגכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo Eco 520W דיסק קשיח: Western Digital 1T 3.5'' Sata3 מארז: ישן של Sagitta, 3 מאווררים, המארז מקרר אחלה יחסית למארז ללא קירור של נוזל, יש מספיק יציאות USB ויש כונן אופטי צור…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן להפרד מהסוס הותיק (Radeon 6950HD) שהתחיל לעשות לי בעיות. אני מחפש כרטיס מסך עד 1800שח, הבנתי שזה GTX 1060 מול RX 480. המחשב יושב בסלון, אז חשוב לי שיהיה שקט ושיהיה קר ושיתפקד כיאות גם ככרטיס קול (הוא מחובר למגבר)
-
- 20 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך זול שיעלה ללוח שלי התקציב שלי הוא 2300 ש"ח מצאתי את זה http://ksp.co.il/?uin=36488&select=.1044..35..99. זה יעלה ללוח שלי ? עם יש למשהו הצעה לגבי כרטיס מסך שהיה זול שיעלה ללוח שלי אשמח לקבל קישור מפרט המחשב שלי: מעבד: i5 2300 לוח אם: ga h67m d2 b3 כרטיס מסך: asus gt610 ספק כוח: w350 אני חדש כאן אז עם זה לא מתאים לכאן אל תמחקו בבקשה תעבירו אותו למקום שמתאים לו תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני מתנצל מראש אם אני טועה במונחים/לא מצרף מספיק פרטים. אני מודה שאין לי כמעט שמץ של מושג בתחום הזה. אני רוצה להחליף כרטיס מסך, בעיקר לצורך גיימינג(איכות mid - high)/סדרות/סרטים, אבל אני לא יודע אם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך עם שאר המפרט של המחשב. התקציב שלי הוא עד 1000 (חריגות קטנות למקרה שיש הבדל מהותי). מצרף את המפרט של המחשב שלי. תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-