עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Syrul,

המלצות חבריה בבקשה =] לאח שלי הלך הכרטיס מסך ואנחנו עדיין לא מוכנים לקניית מחשב חדש. אז בבקשה המליצו נא =] תודה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. [h=1]TESLA KEPLER K20X FD Only[/h] FACTORY DIRECT ONLY ITEM NVIDIA TESLA K20X 6GB GPU CARD - Passive Heatsink Item Weight : 2 pounds Shipping Weight : 3 pounds SIN : B00AVPVOJA

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה- יש לי את הכ.מ הנ"ל של חברת GeCube והמאורר שלו רועש כמו טרקטור לא במשחקים .אפילו רק אם אני גולש לי באינטרנט ללא מאמץ. יש לעוד מישהו את הבעיה הזו? או שזה ככה הכרטיס מסך? תודה רבה רבה מראש לאנשים שיגיבו!זה ממש חשוב כי אני לא יודע אם ללכת לתיקון איתו

4. כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני צריך כרטיס שמשתווה או חזק מ4850 לא פחות ממנו ! במחיר הכי זול שניתן לשלם ממש כמה שיותר זול תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zabal12,

הכרטיס מיועד למשחקים ויהיה במערכת של מעבד CORE I 3 לוח אם של INTEL (לא זוכר איזה) 4 GB RAM כונן קשיח 500GB SATA 2 תודה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by davidz,

מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך סביר בטווח מחירים של 400-500 שח?

8. אם יש כאן למישהו כבל כזה מכרטיס מסך ישן שהוא לא צריך ומוכן להביא לי אותו\למכור לי בתשלום נמוך,אז אני מאוד אודה לו. מדובר בכבל שהוא יעודי לכרטיסי מסך של ati ויש לו חיבור יחודי לכרטיס המסך שדומה מעט לחיבור SVIDEO רק שיש בו 9 פינים במקום 4. הוא נמכר יחד עם כרטיסי המסך של ATI שיש להם אפשרות של VIVO ,כלומר : VIDEO IN,VIDEO OUT הוא הגיע מצורף לכרטיסי מסך ישנים כמו x800xt\pro\gt וגם יותר חדשים כמו x1900xt \x1950pro\xt\gt ויתכן גם שעם סדרות נוספות ישנות יותר\חדשות יותר. לחילופין אם אתם מכירים חנות\מעבדה שיתכן ומחזיקה כבל כזה,אז אנא תרשמו את שמה כאן. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  9. אחרי חודשים שבהם שוק כרטיסי המסך נמצא במערבולת אמיתית עם זמינות מינימלית ללא שיפור באופק - מפתחת השבבים מכריזה סוף סוף על צמד צעדים שינסו לעשות קצת סדר בביקוש בין הכורים לגיימריםלכתבה

10. Started by salea656,

אני צריך עזרה בלבחור איזה כרטיס מסך לקנות יש לי: i7 2600k asus p8p67-m 8gb ddr3 וספק של seasonic 620W ואני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך הישן שלי,8400GS, למשהו רציני יש לי אקס-בוקס ולא עניין כל כך כל הנושא של כרטיסי מסך כי לא השתמשתי במחשב בשביל משחקים אבל עכשיו שכבר קניתי מחשב חזק אני גם רוצה כרטיס מסך טוב בסביבות ה800 ש"ח אבל אם יש כרטיס קצת יותר יקר שנותן ביצועים הרבה יותר טובים אז אני יכול להתגמש. ואם מישהו יכול גם להסביר לי את המושגים שאני שומע על הכרטיסים כמו "רפרנס" וכו'... וגם האם כדי לי לקנות כרטיס מסך שמיוצר ע"י asus בגלל שיש לי לוח אם שלהם או שזה לא משנה? בגדול חשבתי ללכת על משהו של AMD בעיקר בגלל שעד עכשיו היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA ורציתי לנסות את AMD, אבל זה…

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by jacobra,

יש כזאת חיה?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  12. שלי 59 רגיל ואכי הרבה שהגעתי היה 72 אחרי משחק זה בסגר?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  13. חברה יש לי מיני נייד של lenovo עם כרטיס מסך intel gma 945 עכשיו לאחרונה בדקתי את התצורה של הקצב ריענון של המסךך וגיליתי משהו ממש מוזר בתוכנה של הכרטיס מסך הקצב ריענון הוא 60 ובהגדרות של הוינדווס הקצב ריענון 59 ושאני משנה זה שוב חוזר ל59. בבקשה תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by MasterNaor,

היי! אני מעוניין להוסיף ל OPTIPLEX שלי כרטיס מסך... (לוח אם מדגם 04Y8V0) מסקירות שקראתי/ראיתי/שמעתי אני מבין שהכרטיס המומלץ יהיה gigabyte gt 1030, האם יש המלצות נוספות? רעיונות? מחשבות? מחכה לשמוע... תודה רבה מראש כמובן!!!

15. Started by shlosi,

הי כולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה שמחוברת למחשב. הטלוויזיה החדשה Oled 4K מחוברת בכבל High speed HDMi with ethernet מזייפת לפעמים ומידי פעם כשצופים בוידאו יש בלאק. נראה שהבעייה יכולה לנבוע מכבל לא תקין (לא נראה לי, זה כבל חדש שהגיע עם הטלוויזיה מהיבואן) או שהמחשב לא תומך בעניין. במחשב יש כרטיס מסך מסוג intel hd graphics 4600 שתומך בHDMi 1.4 ולא ב2.0. השאלה היא האם אני צריך להחליף כרטיס מסך לחדש יותר כדי שיתמוך בכבל חזק יותר או שצריך פתרון אחר. מה אומרים המומחים?

16. Started by mic,

איזה כרטיס מסך כדאי יותר , עזבו שנייה את RADEON 9700 ו GEFORCE TI 4600 אם זה שני כרטיסים שהם שווים בביצועים אז של איזה חברה יותר כדאי: ATI או NVIDIA??

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. nVIDIA GeForce FX7800GT/VIVO 256MB או ATI Radeon X1800XL/2DHTV 256 MB תקציב לא משנה

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by אור כהן,

שלום לכולם וערב טוב כרטיסי הAGP לDX10 יצאו, ואיתם יחד הPCI, כן כן, מסתבר שSparkle החליטה לשווק את כרטיס ה8500GT גם בPCI, דבר זה יכול להועיל למחשבים ללא חריץ AGP\PCI EXPRESS, ומי יודע, אולי אפילו כרטיס פיזיקה בעתיד. לכרטיס יש 900MHz בShader Clock, עם 256MB זיכרון מסוג GDDR2, ו128Bit. מהירות הליבה שלו היא 450MHz, ומהירות הRAMDAC שלו היא 400MHz. הכרטיס בעל קירור פאסיבי שתופס סולט אחד, ומקור הכח שלו פנימי (הישר מחריץ הPCI). לכרטיס המסך יש יציאת VGA אחת, יציאת DVI אחת, ויציאת HDTV/S-Video/Composite. כרטיס המסך תומך בOpenGL® 2.0, DirectX® 10, וברזולוציה של עד 2048x1536 בקצב ריענון של 85Hz. ביצועי הכרטיס משתווים לכל כרטיס 8500GT אחר בשוק, ומחירו בארץ עומד על כ622 ש"ח. …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://article.pchome.net/2004/11/20/30570.htm&prev=/search%3Fq%3D6600GT%2BAGP%2BPixelview%26hl%3Den%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG האתר אומנם ביפנית אבל מה שצריך לראות זה רק התמונות.... תראו איזה כרטיסים קטלניים יש ל MSI גלאקסי ופיקסלוייו דרך אגב לפי מה קראתי ה Inno כנראה יגיעו עם זיכרונות מהירים במהירות של 1.6 NS וזה אומר יכולות OC מצויינות.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by SyndromE,

שוחררה עוד חבילת PhysX, קישורים להורדה ישירה: * Two new levels for Warmonger—Tombstone and Asylum * Crazy Machines 2—Featuring GPU-accelerated NVIDIA PhysX effects * Dark Basic Fluids Demo by Kenneth Bugeja * Dark Basis PhysX Soft Body Demo by Kenneth Bejega * NVIDIA PhysX Screensaver * Badaboom Media Converter 1.0 * Power Director 7.0 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects * TMPGENC XPRESS 4.6.2.266 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects הוראות הפעלה קישור להורדת החבילה מאנוידיה תהנו...

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. Started by raananan,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות את המסך הזה אז אני צריך שני דברים. 1. מי שיש לו את המסך הזה, אני צריך את המימדים שלו (עומק הכי חשוב). 2. ביקורות על המסך. יש לי בעית מקום. כרגע יש לי 15 אינצ' ואני רוצה 17 אבל אין לי הרבה מקום כאן. הבעיה שבאתרים שונים יש גדלים שונים של המסך ואי אפשר לדעת בברור. אפילו באתר של החברה יש הבדלים. באתר של ארה"ב ושל אנגליה הם התבלבלו בסיווג הגדלים (עומק גובה ורוחב) אז אני צריך שממש תמדדו עם איזה מטר רץ. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. דגם הביניים העתידי יתן ביצועים דומים לאלו של ה-RTX 3070 הפופולרי בתמורה לפחות מ-500 דולר ותחת מעטפת הספק של 160 וואט בלבד?לכתבה

23. Started by The Winter King,

לאחרונה אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני מפעיל את המחשב: catalyst control center - command line interface has encountered a problem and needs to close...וכו' עכשיו, לאחרונה כשאני משחק (ב-tomb raider underworld, שנקנה דרך סטים אם זה משנה), החמשב אוטומטית עושה restart! ואיו שום דבר שאני יכול לעשות למנוע את זה... עשיתי עדכון דרייברים לאחרונה כי הכרטיס עשה לי בעיות במשחק אחר. אבל מאז העדכון יש לי את זה...מה לעשות? להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש? או שזלא הכרטיס עצמו? תודה מראש לעוזרים!

24. Started by Damien,

טוב, התקציב לא גבוה. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני בהטלבטות בין 2 כרטיסים. 9600 עם 254MB או 9600XT עם 128MB לפי מה שהבנתי המחירים דיי דומים, אבל השאלה היא מי מהם יותר טוב? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by ms,

בוקר טוב לכולם כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למגבר הסטראו שלי אני שומע בשני הרמקולים משהו כמו הממממ........ כזה מעצבן, מפריע, ודי חזק גם מבלי שום יציאת סאונד( מבלי אפילו לנגן משהו) דרך הכרטיס. עליי לציין: גם כשחיברתי למחשב השני קיבלתי בדיוק אותה התופעה. כרטיסי הקול הם o.b בשני המחשבים. כאשר חיברתי דיסקמן למגבר עם אותם כבלים ולאותם הכניסות (וכיוונתי את הווליום למקסימום גם בדיסקמן וגם במגבר מבלי לנגן) הכל היה תקין. אגב גם יציאת הוידאו לא משהו. כרטים מסך: ג'יפה 4 עם יציאות s-video וגם rca - תוכנת tvtool . התופעה: תמונה לא משהו (divx) וקוים (גלים) רצים על מסך הטלוויזיה. מבקש ממי שיכול להנחות אותי לסדר את הבעיות להסביר לי בדיוק מה לעשות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.