כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
- 

שלום אני קונה מחשב חדש ומעוניין בקצת עזרה בקשר לכרטיס מסך. המטרה של המחשב תהייה משחקים (אני לא ממש גיימר, משחק מדי פעם) וסרטים באיכויות טובות (FULL HD וכו') וכמובן כל השימושים הבסיסייים, אבל זה לא משמעותי כאן. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו כי אני מבולבל מכל המבחר שיש היום בשוק. תודה לעוזרים
- 

- 0 תגובות
 - 841 צפיות

- 

- 

שלום. אני חדש ואני ממש לא מבין כלום בכרטיסי מסך וצוגה, אז יש לי כמה שאלות שרציתי שתענו לי עליהם כי הם ממש דחופות לי 1-יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה LEADTEK nVidia GeFORCE 7950GX2 הוא טוב?, כי חבר שלי אמר לי שהייתי צריך לקנות READON 9600 כי יותר חזק. 2-כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך? 3-איזה כרטיס יותר טוב READON או GEFORCE כי חבר שלי אמר לי READON יותר טובים
- 

- 14 תגובות
 - 981 צפיות

- 

- 

בלפטופ שלי (גם למשחקים) אני רואה שני "כרטיסי מסך" במנהל ההתקנים. אחד אינטל והשני GeForce GTX 1050 . איך זה עובד ? הרי יש צג אחד בלבד. המחשב מחליט מי יכנס לפעולה ??
- 

- 2 תגובות
 - 861 צפיות

- 

- 

בבקשה עזרה ;D מה יושפע מזה שהכרטיס מסך יעבוד על AGPX4 ??
- 

- 3 תגובות
 - 534 צפיות

- 

- 

היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!
- 

- 2 תגובות
 - 519 צפיות

- 

- 

אני לא מוצא את האיאמה 454PRO בשום מקום בארץ.. אז החלטתי לקנות את המיטובישי הזה שדיברתם עליו הרבה עם האיכות תמונה כמו של האיאמה ואפילו יותר טוב ונתונים יבשים מכובדים יותר. הבנתי שיש רק אחד כזה שעולה על האיאמה, אם כן, אז מה הוא שמו? ד"א המסך הוא מסך 19"
- 

- 1 תגובה
 - 575 צפיות

- 

- 

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש שאמור לשמש למשחקים. עכשיו הבנתי שבקרוב יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ואין לי מושג אם כדי לי לקנות כרטיס נורמלי כמו 7900GS או לחכות לכרטיסים החדשים כי המחשב הזה אמור לשמש אותי לכ-5 השנים הקרובות מי שהוא יכול להמליץ לי מה לעשות?
- 

- 9 תגובות
 - 692 צפיות

- 

- 

יש לאח שלי בעייה בתצוגת המסך, יש לו מסך LCD רחב של סמסונג וכרטיס מסך גיפורס 6600 . הבעייה היא שברזולוצייה הטבעית (1440 על 900 אם אני לא טועה) התצוגה חורגת מגבולות המסך (לא ניתן לראות למשל את השעון של המערכת אלא אם כן מזיזים את העכבר לקצה ואז הכפתור "התחל" הוא זה שמוסתר...). רק ירידה לרזולוצייה יותר קטנה פתרה את הבעייה. הוא כרגע ב-XP ולפני חודש שהיה לו ויסטה לא הייתה לו את הבעייה הזאת (הוא מעדיף XP). מה גורם לבעייה הזאת ?
- 

- 6 תגובות
 - 694 צפיות

- 

- 

עד היום עבדתי עם מסך 17" של CTX בעבודה, אבל כיוון שאני עובד עם SOLIDWORKS והרבה גרפיקה (הנדסה, מחלקת מכניקה), אני מתעסק עם הרבה שרטוטים ו3D. אז היום הביאו לי מסך חדש, CRT מאיזו שהי סיבה (מטומטמת), +VIEWSONIC G90F ורואים בו זוועה !!! לא ברור , לא חד בכלל, כאבו לי העיניים אחרי 10ד' של עבודה, כל זה לא מובן לי, לפי הביקורות הוא אמור להיות מסך טוב, והוא גם היה הכי יקר מכל הצעות המחיר (ראו מטושטש גם בהגדרת רזולוציה נמוכה ב 100 הרץ). כדי למנוע שאלות יותר מאוחר יש לי בעבודה P4 זכרון 2G וכרטיס מסך גרפי QUADRO FX500 לא מדהים אבל מספיק. בכל אופן מישהו יודע מה לעשות, אני מחזיר את המסך מחר, יש המלצות לגבי מסכים מקצועיים אחרים לשני השרטטים האחרים יש LG F900P שהוא מצויין, אבל ח.י. (הי…
- 

- 4 תגובות
 - 792 צפיות

- 

- 

ערב טוב לכולם. קניתי כרטיס מסך חדש HD4850 VAPOR X 512MB וכשאני משחק NEED FOR SPEED UNDERCOVER התמונה מקוטעת ניסיתי את כל הרזולוציות וללא הועיל מקוטע גם בהגדרות הכי נמוכות ואפילו ב 800x600 עם V-SYNC יש שיפור מסוים אך עדיין תמונה מקוטעת. הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש אך כלום לא עוזר יש לי 4 גיגה זכרון של OCZ ומעבד E7400 המחשב חדש אחרי פורמט עם ןינדוס XP ודרייברים הכי חדשים 9.7 . אשמח לעזרה תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 692 צפיות

- 

- 

עם albatron geforce fx5900xt amd athlon xp2800 איך התוצאה? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 577 צפיות

- 

- 

וכמו כן רציתי לדעת כמה קריטי נושא ההתחממות של ה4870 ואיזה יצרן כדי במידה ובחרתם סוג אחד או אחר ? תודה מראש
- 

- 13 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

מציעים לי GTX 1060 ב900 שקל שנקנה לפני 4 חודשים , אפילו לא צריך לחשוב על זה אם לקנות או לא נכון?
- 

- 5 תגובות
 - 1.2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

ידוע שכרטיסי נבידיה כוללים חומרה אשר נקראת...PureVideo . כמובן כדי לנצל חומרה זו. יש להוריד את התוכנה...PureVideo Decoder מהאתר של נבידיה. כמובן תמורת תשלום. ושאלתי האם למישהו יש נסיון, וכן במילים פשוטות יכול לתאר את היתרונות בשימוש בתוכנה ? ואני מתכוון לנסיון בפועל כי קראתי את כל הפיצרים שכלולים בטכנולוגיה זו. אולם אין כמו נסיון אישי ממתין לתגובות.......
- 

- 1 תגובה
 - 742 צפיות

- 

- 

שלום, נתקלתי בסוגיה מול חברת tms ואשמח אם תכריעו האם יש צדק בדבריהם או שאכן לטענתי תודעת השירות של החברה איננה ראויה. אז הסוגיה היא כזו: לפני כמעט שלוש שנים קניתי מחשב מחברת tms, כרטיס המסך שברשותי הוא amd 290x, (כמובן שעוד יש לי עליו אחריות) והכרטיס פשוט מרצד וקורס מדי פעם. דיברתי עם נציג החברה, ולטענתו החברה מקבלת המון תקלות עם הכרטיס הספיצפי הזה, ואני יכול להביא את הכרטיס למעבדה ורוב הסיכויים שלא יהיה פתרון או חלקי חילוף לכרטיס, ומה שהוא יוכל להציע לי זה זיכוי מגוחך שאיתו אוכל להוסיף עוד כסף לקניית כרטיס חדש. האם לדעתכם הם נוהגים בהגינות, או שמא שאני אכן צודק, והפתרון שהוצע לי איננו הוגן בעליל?
- 

- 63 תגובות
 - 14.9k צפיות
 - 5 followers

- 

- 

שאלה בכותרת שאר הרכיבים במערכת: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GA-880GM-UD2H Samsung Spinpoint F3 1000GB Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz X2 Sony Optiarc AD-7260S X24 CoolerMaster Hyper 212 Plus Scythe Sleap Stream 1200rpm 120mm בנוסף עוד מאוורר 120MMשבא עם המארז
- 

- 6 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה
- 

- 17 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני חושב על הטווח מחירים של עד 600 ש"ח. ראיתי וחשבתי על הדגם הבא: הכרטיס של Inno3D דגם Nvidia 8500GT זכרון 256mb ddr2 במהירות 800Mhz. ליבה בתדר 460mhz. רציתי דעה לגביו אם שווה לי לקנות אותו עבור טווח המחירים שאותו הזכרתי(הכרטיס עצמו עולה 480). תודה לעוזרים..
- 

- 10 תגובות
 - 703 צפיות

- 

- 

ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי לכרטיס טוב יותר כרטיס המסך יהיה במיוחד עבור צפיה אל הפלאזמה בחיבור HDMI מה הכרטיס המומלץ ושמחירו יהיה עד 550 שח וכמובן שיתמוך בשידורים HD ???
- 

- 8 תגובות
 - 614 צפיות

- 

- 

שלום, אני צריך כרטיס טלוויזיה באיכות טובה, התקציב עד 250 שקל.כמו כן אשמח לקבל אמות מידה בעזרתם משווים בין כרטיסים. תודה מראש
- 

- 0 תגובות
 - 533 צפיות

- 

- 

שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!
- 

- 9 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

מצאתי את זה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=27 וזה המחיר הכי זול שמצאתי לג'יפורס 6600, אח"כ זה מתחיל לעלות 750 ומעלה... \: אני רוצה לדעת אם החברה הזאת, innovision, טובה גרועה או סבירה.... אני לא אחד שחייב משהו רציני ומשחק במשחקים על רזולוציות גבוהות במיוחד ככה שלדעתי הכרטיס הזה יספיק לי, מה אתם אומרים? (אם תמצאו ת'כרטיס הזה של חברה יותר טובה במחיר דומה (עד 700 שקל מקסימום!) אז בבקשה תביאו לי לינק לזה אגב, אני צריך AGP
- 

- 7 תגובות
 - 644 צפיות

- 

- 

http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66128DP2.htm
- 

- 2 תגובות
 - 625 צפיות

- 

- 

חברים יקרים קיבלתי הצעת מחיר של חנות מרוחקת שרק שם מצאתי את הכרטיס Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable אני שוקל לקנות כנראה ממה שקרוב אליי לבית ולכן אני מחפש משהו שווי יכולות שksp או ivorry מציעים אשמח לעזרה תודה רבה.
- 

- 11 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

ה- CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO (עבור AGP) איך הוא לעומת X800GTO 256MB ? האם הוא שווה את פער המחיר... או אולי כדאי להשקיע כבר ב-6800 כלשהו?
- 

- 38 תגובות
 - 3.5k צפיות

-