עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomer_S,

שלום אני קונה מחשב חדש בימים אלו ואני מתלבת בין מספר כרטיסי מסך אם תכלו לעזור לי להכלית מי הוא הטוב ביותר אני יודע לכם מאוד 1. Sapphire Radeon 3870x2 2. BFG 9800GX2 3.BFG 9800GTX oc רוב השימוש בכרטיס יהיה למשחקים כבדים אז אנה עזרו לי לבחור התקציב גבוה עד 3500 ש"ח כי אני ממש עבוד

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by r23,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח. מאד חשוב לי יציאת hdmi buit-in (לא רק תמיכה ב-hdmi ע"י מתאם). אין מבחר גדול של כרטיסים כאלה אך נתקלתי בכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB DDR3 PCIe http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=366 869 ש"ח. גם יש יציאת hdmi וגם הכרטיס נראה לי דיי חזק. יש למישהו נסיון איתו, המלצות אחרות? כל דעה תתקבל בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by Mikle3,

אני מנסה כרגע לבנות מפרט למחשב משחקים, והחלק החשוב ביותר במפרט כזה הוא כמובן כרטיס המסך. אני מתלבט כרגע בין ארבעה כרטיסי מסך, ואני אשמח למישהו שיעשה לי סדר בדברים. בעיקרון המפרט עצמו הוא כ-6000 ש"ח ללא ציוד היקפי וכנראה גם בלי overclocking. כרטיסי המסך לגביהם אני מתלבט: 1. ה-8800GT שראיתי שמומלץ בכל מפרט באתר. 2. ה- 8800GTS שעולה יותר אבל הוא גם טוב יותר, וגם הוא הומלץ לי במפרט אחד. 3. הכרטיס החדש של radeon - ה- ה3870X2. יש לי נסיון רע עם ATI ובמיוחד עם הדריוורים שלהם. כמו כן גם קראתי שהכרטיס עובד יחסית רע עם directx 10. 4. ה-8800ULTRA שהוא כפי שראיתי בכמה benchmark-ים הכרטיס הטוב ביותר. הוא עולה בערך חצי מהתקציב, אבל אם הוא שווה את זה, אפשר בהחלט לנסות להכניס אותו. אני א…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. Started by AsDoNaTiOn,

שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. המצב הוא כזה: ישנה האפשרות ללכת על 8800GT, ב800 ש"ח, ולקבל ביצועים סבירים במשחקים כמו Crysis. השאלה שלי היא, בהנחה שאני הולך על Radeon HD 4870, בכמה הביצועים ישתפרו והאם זה שווה להשקיע עוד 600 ש"ח, כלומר האם זה שווה כמעט פי 2 מהמחיר של ה8800. בנוסף, האם יש בעיות כלשהן עם ה4870 (חימום, ספק, סתם בעיות חומרה)? תודה מראש לכל מי שעוזר!

6. Started by דוקטור קוף,

EN7300GT Silient/HTD/256M ASUS יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר את ה 7600GS ..של PALIT מה עדיף ?

• 16 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by roco,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ומיועד רק סרטים בעל יציאות DUAL DVI , ו VIVO עם 512MB 256 BIT במחיר של 1000 ש"ח פלוס מינוס תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by azalin,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש והתלבטות שלי היא בחלק של הכרטיס מסך בין HIS 1950 XTX 512 MB לבין 8800GTS עם 320 MB השימוש העיקרי הוא משחקים אודה מאד לעצתכם

• 13 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by dudik,

שלום לכולם למפרט שמימין - כרטיס מסך: 8600GT או X1950 Pro SCS3 256MB GDDR3 Silently Cooder או Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe או כל כרטיס אחר בתקציב דומה.... מיועד לGAMER "בינוני", הרבה חלונות פתוחים עם יישומי אופיס ווידאו במקביל וכן רצון לקנות מחשב למספר שנים. אשמח לתגובותיכם. סופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by boogie,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך סבבה, שהמשחקים יעבדו בסדר\טוב אבל לא להסחף יותר מדי עם המחיר.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by milgy,

שלום, הגיע הזמן וברצוני לשדרג את המחשב, לגבי כל החלקים לוח אם, מעבד, זכרונות וכו' אני יודע מה אני רוצה אבל לגבי כרטיס מסך, אני עדיין מתלבט, אני מעוניין להשקיע עד 1200 שח על כרטיס מסך PCI-EX ולא יודע במה לבחור ATI/NVIDIA איזה דגם, וכו'. אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס באיכות הגבוהה ביותר בטווח המחירים הנ"ל תודה מראש שי icq 175783301

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ozeini,

שלום לכולם! מה הייתם מציעים לי לבחור מתוך 2 הכרטיסים הבאים? 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~GV260~8~0.htm מאוד מקווה שתעזרו וכמה שיותר אנשים יותר טוב, אם יש כרטיס עדיף על שניהם בסכום הזה (כ-500 ש"ח) אז תמליצו. תודה לכולם!!!

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by vav,

שלום, הצעות והמלצות לכרטיסי מסך לשוק הבינוני-אם כזה נחשב עד ל600\700 שקל גם נווידיה וגם ATI באים בחשבון תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. Started by ozeini,

אני מתלבט בין הכרטיס GIGABYTE 8600GT 256MB 128bit DDR3 חדש עם אחריות ל-3 שנים לבין 7900GS EXTREME עם אחריות לעוד שנתיים (לא זוכר מה שם החברה). מה הייתם לוקחים ולמה? (אגב שניהם בדיוק אותו מחיר) תודה

15. Started by Checker,

אני קונה מחשב נייד והכרטיס שהוא מגיע איתו הוא Intel ®3100 256MB . עד כמה הכרטיס חזק? איזו רמה של משחקים הוא מריץ? זה המפרט המלא: http://www.zed.co.il/Product.asp

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? GIGABYTE 6600GT PCI E או GIGABYTE X800GT0 PCI E נגיד והמחיר לא מהווה בעיה (אבל רק משניהם) תודה

17. Started by Quickly,

טוב חברים אני כבר המון זמן לא מתעדכן במה שקורה בשוק של כרטיסי המסך כרגע יש לי X800XL כרטיס טוב אבל הוא כבר לא מספיק לי יש משחקים כמו ספלינטר סל למשל שלא עובדים כל השאר במחשב מספיקים לי זה המפרט AMD 3000+ venice @ 2200 HEC 400 X800XL MSI NEO4 PCI-E PQI 512X2 dual אני מתבלט בין 2 כרטיסים X1950XT ו7900GS אני יודע שהרדאון הרבה יותר חזק השאלה אם שווה לי להשקיע תעוד כסף כי אני לא בטוח שהמחשב שלי תוכל למצות את הכרטיס אם היא תריץ אותו בכלל? אז השאלות שלי הם ככה האם המחשב שלי יכול להריץ ולמצות את הכרטיס X1950XT או שאולי אני צריך להחליף משהו כמו ספק או להפך לרדת בביצועים(ובמחיר)ולקנות 7900 GS? האם דור הכרטיסים החדש של הDX10 שווה שאני יחכה בשבילו? לדעתי במילא כרטיסים מהדור הבא לא…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. אז ככה .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש או 2 המערכת שלי היא : לוח אם : Asus P5NSLI מעבד : Pentium D 3.4Ghz זכרונות : Kingston 1GB 677Mhz DDR 2 X2 ו עוד אחד של 512 מאותו הסוג ספק : ג'נרי 500W ללא חיבורי 6PIN וכאלה הכרטיס הנוכחי : ATI Radeon 1650X והוא דיי חלש לפי מה שכבר הבנתם אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק במשחקים עם גרפיקה טובה וגבוהה בלי שזה ירוץ על 10 FPS אני בור בכרטיסי מסך וצורץ בעזרתכם אם זה כרטיס אחד או 2 שירוצו בSLI ומה בכלל ההיתרון ב SLI לפני שאני קונה כרטיסי מסך אני אקנה ספק טוב כך שאפשר להתעלם מבעיית חיבורי הכוח תודה ;D

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וראיתי שהמליצו על הגי פורס 7600GT אז נכנסתי לזאפ וחיפשתי שם את הכרטיס מצאתי אותו ועוד כרטיס מוזר ה7600GS ולא הבנתי בכלל מה ההבדל בין שניהם הביצועים או משהו כזה הקירור אז בבקשהאם מישהו יכול לעזור לי להבין מה שונה זה הייה אדיר . וגם ראיתי שיש באותו עמוד את ה7660GS שהיה רשום לפניו PX ושהוא במחיר הרבה יותר נמוך מה7600GS הרגיל ולא הבנתי מה השוני גם בזה זה טעות או משהו כזה מה במה זה שונה אחד מהשני ואני טיודע לכם מאוד אם מישהו יוכל להבעיר לי מה השנוי בין שניהם ואם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה זה יציאת TV OUT בכרטיס מסך כי ראיתי שיש את זה בגי פורס 6600 ולא רשום ב7600GT אז בבקשה תעזרו לי בזה גם ותסבירו לי במה יציאת TV OUT עוזרת בכלל?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  20. שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by שון,

שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך אני מתלבט אם לקחת RADEON 9600 XT או RADEON 9800 PRO .שני הכרטיסים 256MB . כי אני יודע שה 9600XT בעל שעון של 500MHZ ו ה 9800 PRO בעל שעון קטן יותר בוודאות האם על שניהם אני יכול להריץ את כל המשחקים הכבדים כמו FEAR ועוד. בבקשה עזרה ...

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  22. אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך וגם מסך חשוב שהכרטיס מסך יתמוך ברוזלוציה של המסך המסך צריך להיות 20 אינץ רחב תקציב של עד 3K הכרטיס מיועד למשחקים שיהיה עם תמיכה של DVI+HDMI תודה לעוזרים והעיקר שיהיו מתיאמים ל- מעבד- Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box לוח אם- GIGABYTE GAP35CDS3R

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  23. היי, זה קצת ארוך אבל מתבקש. לאחר אין ספור חיפושים, ייעוצים וחפירות ברשת, אני פשוט לא מצליח להגיע להבנה איזה דגם יותר חדש, למה יש כל כך הרבה דגמים שחלקם לא קיימים בכלל בארץ וכד'. לדוגמא קראתי שאין ממש הבדל בין דגם ה- GTX560 ל- GTX560TI, גם חפרתי לגבי ה- 550TI והבנתי שעדיף לי לרכוש את ה- GTX460. אני כבר ממש מבולבל ולא מבין למה NVIDIA הייתה צריכה לעשות את כל הבלאגן הזה (אני מניח שזה לא רק אני שלא מבין ) הכי פשוט שארשום את הנתונים שלי ואני בטוח שאתם כבר תדעו לייעץ מה כדאי. אז ככה: סכום השקעה 700 ש"ח (אפשר לחרוג ב- 100/200 בתקווה שלא). לוח GIGABYTE X58 EXTREME זכרון 6G DDR3 ספק 550W ישמש בעיקר לסרטים ב- HD 1080 ולמשחקים CALL OF DUTY MW3+BATTELFIELD3 סליחה על החפיר…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by NI4NI,

שלום לכולם המצב הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני כשלוש שנים. אז המפרט היה תותח אבל הוא התיישן מאז. אני לא זוכר בדיוק את כל פרטי החומרה אבל יש לו מעבד i5 2500k, זיכרון 16GB, וכרטיס ATI שאני לא בדיוק זוכר את מספר הדגם. המארז הוא Fractal Design define מאוורר בצורה סבירה (לא שמתי מאווררים בריצפה ובתקרה שלו) וספק הכוח של 450W או 500W מיצרן מוכר (לא זוכר איזה אבל אני זוכר שהוא לא עלה 200 שקל). אני כמעט ולא משחק משחקים כי אין לי זמן וכוח אבל לאחרונה קצת ניסיתי לחזור לזה וגיליתי שכרטיס המסך שלי כבר לא סוחב משחקים עדכניים ברזולוציה נורמאלית. אז המטרה שלי היא כרגע להשיג אפשרות לשחק בצורה נורמאלית. זה לא חייב להיות הכי הכי הכי טוב שיש אלא טוב מספיק לחוויה שאינה מבאסת. התקציב שלי לענ…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  25. היי עזרתכם בבחירת כ.מסך בין הדגמים : דגם1 : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 דגם2: ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתיחסו ליכולות ה-3D של כל כרטיס: מה עדיף ? באיזה כרטיס תכונת ה- 3D עובדת "חלק" ? האם צריך להוסיף במחשב חומרה נוספת או תוכנה לצורך זה ? אם כן אז איזה לדוגמה ? מי יותר טוב מבחינת משחקים , סרטים ו- 3D ? באיזה גודל מסך אוכל להשתמש ברזולציה של 1030P בכל כרטיס ? במה הייתם בוחרים ? אשמח גם לקבל המלצה למסך 3D מתאים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים